سلام من آدرس بازار بزرگ تهران و میخوام. شهرستانم و مغازه پوشاک دارم میخوام بیام اونجا و یه کم لباس عمده بخرم بعضی از دوستان میگفتن قیمتهاش خوبه اگه بازم تجربه ای دارید در اختیارم بگذارید و آدرس بازار بزرگ و بدید و بگید تا ساعت چند بازه؟ دوستان ازتون خیلی ممنونم
بازار بزرگ تهران توی خیابون توپ خانه سابق و یا میدان امام خمینی جدید هستش اگه میخوای با مترو بری میتونی هر ایستگاهی سوار شی و ایستگاه میدان امام خمینی پیاده شی اونجا بازاره و یا با تاکسی بیای هفت تیر و از هفت تیر سوار تاکسی های توپ خونه بشی اصولا با مترو راحت تره ساعت کاری هم حدود 8 صبح تا 5 بعد از ظهر
خدایا از گناهانم بگذر همان طور که از آرزوهایم گذشتی
شما اگه با مترو بیای ایستگاه گلو بندک باید پیاده بشی.کلآ تو محدوده پارک شهره.اگه لباس شیک میخوای برو بازار کویتی های رضائی.اشتباه نکنی آخه یه پاساژ دیگه هم هست به نام کویتی های رضا اونم شیکه ولی گرونه.تو خود بازار هم جنس های خوب با قیمت مناسب داره
عزیزم آشنا زیاد دارم. واسه پاساژ نیک و موثقی که عروسک فروشیه. یه سری جاها هم هست گوشواره و اینجور جاها داره آشنا دارم. کاغذ کادو فروشی و برچسب (steaker) و این چیزا. اما قسمت ست و لوازم حمام نرفتم تا حالا. حدس میزنم کجا باشه. یه جاش هست که ظرف و ظروف و چینی و از این چیزا داره. حتما ست لوازم حمام هم داره. دقیق یادم نیست کجای بازار بود اما بپرسی بهت میگن. همون ایستگاه 15 خرداد پیاده شو مستقیم به سمت بازار برو. از یکی از ورودیاش برو تو. از هر کی بپرسی واست میگه چون اونجا همه مغازه دارا باحالن و کمک میکنن. راستی بازار مانتو و پالتو هم داره. خیلی قیمت مناسب. مانتوهاش نزدیک همون ایستگاه 15 خرداده. بپرسی راحت میتونی بری
salam azizam, ba metro bia istgahe 15 khordad piade sho.daghighan dame bazare 3-4 daghighe ta bazar fasele dare,jelotar ke bery miresy be sabze meydoon ke dare aslie bazar oonjast.movafagh bashy
سلام ندا جان میگند تهران از کیش و قشم هم ارزونتره //درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته من همش تهران برای خرید میام ولی بازار تا به حال نرفتم برای خرید مانتو کفش ولباس شوهرم بیشتر7تیر و سپهسالار و پلاسکو میریم ولی بازم فکر می کنم قیمتهاش نسبتن گرونه درسته؟ الان همین بازار 15 خرداد حدود قیمت مانتو و پالتو معمولی چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره تو بازار بزرگ واقعا همه چی میتونی بخری. قیمتهای ارزون. من تابستون رفتم مانتوهاشو دیدم همینایی که تو مغازه ها میدن 30-40 تومن اونجا میداد 20 تومن. البته بازار بیشتر به درد کسایی میخوره که میخوان عمده خرید کنن. من همین چند وقت پیش یه کفش خریدم از بازاز 10 هزار تومن! خیلی شیک همه فکر میکنن 25 خریدم. شوهرمم یه کفش خرید 10 تومن که مال اونو ببینی فکر میکنی 30 تومن بابتش داده!
سپهسالار و هفت تیر نرو که خیلی گرونه. ولی پلاسکو خوبه. من و شوهرم همیشه لباسای شوهرمو از اونجا میخریم. کت و شلوار دامادیشو از اونجا گرفتیم. با پیرهن و کمربند شد 180 تومن! کت شلوارش خیلی شیکه هااا. البته مغازه داره آشنامون بود تخفیف داد. بدون تخفیف 250 بود فکر کنم.
ولی یه چیزی بگم... من به این نتیجه رسیدم که ارزون ترین جا واسه خرید کرجه! برین کرج ببینین چه خبره!!! کفشهای خیلی شیک فقط 12 تومن! به نظر من یه سری هم به کرج بزنین خیلی قیمتاش خوبه
راستی اگه شال و روسری میخواین برین پاساژ گلدیس (فلکه دوم صادقیه) بهش نمیاد ارزون باشه چون گلدیس گرونه. اما شال و روسریاش ارزونه. همون طبقه اول برین. من یه شال گرفتم 7 تومن یه روسری خوشگل و تک گرفتم 8 تومن که همه فکر میکنن 20 گرفتم
مانتوی بیست تومنی به درد من مغازه دار نمیخوره من حداکثر تا ده تومن میخوام لباسها و بلوزای زنونه میخوام عمده حداکثر تا هشت تومن بخرم آخه مغازه دارم گرون بخرم چند بدم واقعا میشه لباسهای خوب پیدا کرد؟
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.