سلام به همه دوستای خوبم میخوام پیشنهاد کنم تو این تاپیک هر چیزی که به جشن تولد نینی ها مربوط میشه مثل مدل کیک، خوراکی ها، تزئینات ، شام تولد و خلاصه هر چه که مربوط میشه به برگزاری یه جشن تولد جمع اوری کنیم و حتی از کیک و میز تولد و غیره عکس بگزاریم ...این جوری به زودی میشه یه رفرنس درست کرد که هر کسی که دنبال ایده ای برای یه جشن تولد میگرده با مراجعه به این تاپیک مطلب مورد نظرشو پیدا کنه ... لطفا هر کسی هر ایده ای درباره تهیه و نوع خوراکی ها و مدل و عکس از کیک تولد داره در این تاپیک شرکت کنه...
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
سلام مامان های مهربون من یک سوال داشتم می خواستم برای تولد دخترم به خاطر اینکه جا و امکانات پذیرای در منزل وجود نداره در یک تالار و یا رستوران تقریبا" آبرو مند و مناسب مراسم جشن کوچکی بر گذار کنم شما چنین جای را سراغ دارید ما حوالی ستارخان می شنیم
سهیلا جان مغازه ملیکا خ میرزای شیرازی بعد پمپ بنزین چیزای جالبی و فانتزی داره. از همه مغازههای اسباب بازی فروشی هم میتونی بخری. سارگل جان ست وسایل مثل ظروف یکبار مصرف کارتونی منظورته؟؟؟ مغازه تو پاساژ رضوی تجریش ست جالبی میتونی پیدا کنی.
سلام من بالاخرهه برای تولد دوقلو هام کارت درست کردم ولی الان درگیری شدید فکری با شو شو دارم سر گرفتن مراسم تولد که کجا باشه می خواد بره سالن بگیره البته برای خانمها و بعد هم یه تعدادی از آقایون درجه یک بیان برای شام اینطوری هم هزینه زیاد می شه هم اینکه تولد زنونه مردونه دیگه بی مزه است نظر شما چیه البته ما فامیل هامون از لحاظ مذهبی با هم جور نیستند نمی دونم کجا می شه تولد گرفت خونه خودمون کوچیکه و خونه مامانم را شو وش قبول نمی کنه لطفا راهنمائی کنید
در ضمن من دنبال عکاس و فیلمبردار هستم فکر می کنید برای بچه یک ساله خسته کننده نیست که عکاس و فیلمبردار مثل عروسی ها براش بیاریم .
مامانها اگه کسی گروه ارکستر مناسب تولد می شناسه بهم بگه
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.