2726


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کنار کیک مکزیکی که مزه اش محشره هات چاکلت درست کن

اینم طرز تهیه هات چاکلت:

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

شکر 4 قاشق غذاخوری

شیر 4 لیوان

شکلات تخته ای 120 گرم

خامه فرم گرفته خنک به میزان دلخواه


توی یه ظرف لعابی شکر و شیر و پودر کاکائو رو مخلوط کنین تا یکدست بشه. بعد اونو رو گاز بزارین تا به داغ بشه. سپس شکلات تخته ای رو به اون اضافه کنین و هم بزنین تا شکلات کاملا درون شیر ذوب بشه. مایه رو تو لیوان بریزین و روش به میزان دلخواهتون خامه بریزین و نوش جان کنین
ندا جون نگو که دهنم آب افتاد نینیم هم لگد بارونم کرد ههههه قربونش برم آخه وقتی شیرینی جات میخوره ماشالله آروم و قرار نداره ..... حتما درستش میکنم ..... واقعا ازت ممنونم ندا جون .....بی بهار جون کرم کرم کاستر طرز تهیش همون جور که با شیر و شکر درست میکنیم دیگه نه ... ؟
2728
سپیده جون بالا نوشتم:


اگه میخوای کیک اسفنجی کاکائویی درست کنی وقتی زرده ات رو با شکر و وانیل هم زدی و سفت و سفید شد 2 قاشق سوپ خوری کاکائو بریز توش دوباره هم بزن. بقیه هم مثل همون دستوری که گفتم

کل دستوراتی که نوشتم رو بخونین. فردا همتون کیک مکزیکی با هات چاکلت درست کنین با همسر نوش جان کنین. مطمئنم همسرتون هم خیلی خوشش میاد
سلام
یه سوال از تمام خامه پزونها!!!
همزن باید رو دور تند باشه یا کند؟؟

من چند روز پیش خواستم درست کنم حسابی خورد تو ذوقم
خامه کیلویی از همین لبنیاتی ها گرفتم آبش را یادم رفت بگیرم. با شکر قاطی کردم و گذاشتم دو ساعت تو فریز بمونه. بعدش گذاشتم بیرون تا مثل بستنی نرم بشه. با دور کند به مدت یه دقیقه هم زدم. تا رو دور تند گذاشتم یه دفعه همش جمع شد تو همزن و زرد شد و آب انداخت. فقط یه دقیقه هم زده بودم به خدا.

چرا آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خاله ی رهام .... من زیاد وارد نیستم ولی اینجور که فهمیدن باید همه آب خامه رو خالی کنی ..... من که همیشه خامه درستیدم دور تند گذاشتم ....تو فریزر هم که گذاشتن وقتی بیرون اوردم نزاشتم اینقدر که شما یگید آب شه با قاشق هی زدیم تو خامه تا کمی باز شه بعد با همزن زدم .....منم زیاد خامه درست کردم ولی خوب نشده فرم میگیرفت ولی باز آب میشد ....حالا ایندفعه رو از دستورایی که دوستان همینجا دادن درست کن ایشالله که خوب میشه ....
از این خامه های شیرین شده فریز شده بخرین ... همیشه تو فریزر داشته باشین ... هر وقت خواستین استفاده کنین بذاربن بیرون یکم یخش باز بشه بعد با همزن هم بزنین ... خیلی زود فرم بگیره و خیلی هم خوشمزه تر از خامه پگاهه
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730