نی نی سایت > تبادل نظر > متفرقه > عمومي > طرز تهيه خامه فرم گرفته

موضوع: طرز تهيه خامه فرم گرفته + اظهار نظر

1   2   3  
کاربران حاضر: 0 کاربر و 0 مهمان
ماماني طاها پست ها : 1247عضویت:1389/1/24
1389/9/1 - 11:10 عصر
سلام دوستان دستوري ميخوام كه خودتون آماده كرده باشين و خيلي خوب شده باشه ممنون ميشم بهم كمك كنيد ......
خداوندا ! ناداني ديروزم شادي امروزم را گرفت .. پس ناداني امروزم را از من بگير تا شادي فردايم را از دست ندهم ... آميــــــن
nasy پست ها : 4103عضویت:1388/1/7
1389/9/1 - 11:11 عصر
رفتيم قنادي خريديم خيلي هم خوب بود .ببخشيد هنر من همين قدره
مريم بانو پست ها : 853عضویت:1389/8/4
1389/9/1 - 11:15 عصر
من فقط از خامه پگاه نتيجه گرفتم
به ازاي هر 100 گرم خامه 25 گرم پودر قند يا شكر مي ريزي و هم مي زني
حدود 15 دقيقه اي بايد با همزن هم بزني
اولش زود مي بنده ولي گول نخور
ادامه بده
دوباره شل ميشه و دوباره مي بنده
شايدم با كمتر از اين نتيجه داد
اگه خامه با نشاسته درست شده باشه 1 ساعتم كه هم بزني سفت نميشه
زهراي من
ماماني طاها پست ها : 1247عضویت:1389/1/24
1389/9/1 - 11:18 عصر
هههههه ناسي جون مرسي گلم ....يه وقت خنديدم ناراحت نشيا خانومي .........مريم جون نيازي نيست بزاري تو فريزر تا يخ بزنه ؟؟؟
خداوندا ! ناداني ديروزم شادي امروزم را گرفت .. پس ناداني امروزم را از من بگير تا شادي فردايم را از دست ندهم ... آميــــــن
گـل رز پست ها : 832عضویت:1389/6/29
1389/9/1 - 11:18 عصر
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/30.html
يك جمله زيبا از طرف خدا: قبل از خواب ديگران را ببخش ،و من قبل از اينكه بيدار شويد (شما را بخشيده ام)
بهار! پست ها : 1666عضویت:1387/9/4
1389/9/1 - 11:19 عصر
من هم دوقاشق غذاخوري پودر قند ميزنم توي يه بسته پگاه صورتي، همش ميزنم ميذارم فريزر تا يخ بزنه
مثلا 10 دقيقه كافيه
بعد مياري بيرون با همزن انقدر ميزني كه فرم بگيره بازم الان كه هوا سرده يه ربع كافيه برا فرم گرفتنش
مطمئن باش كه درست ميشه؛ نترس
البته يه نكته اگه سر خامه ت كه باز ميكني آب داشت حتما بريزش دور.
خنک ان قماربازی که بباخت هرچه بودش/بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
گـل رز پست ها : 832عضویت:1389/6/29
1389/9/1 - 11:19 عصر
برو اينجا خيلي خوب طرز تهيه خامه فرم گرفته با خامه صبحانه رو توضيح داده.
يك جمله زيبا از طرف خدا: قبل از خواب ديگران را ببخش ،و من قبل از اينكه بيدار شويد (شما را بخشيده ام)
گـل رز پست ها : 832عضویت:1389/6/29
1389/9/1 - 11:20 عصر
فقط عكسها فيلتر شده بايد فيلتر شكن داشته باشي
يك جمله زيبا از طرف خدا: قبل از خواب ديگران را ببخش ،و من قبل از اينكه بيدار شويد (شما را بخشيده ام)
ماماني طاها پست ها : 1247عضویت:1389/1/24
1389/9/1 - 11:35 عصر
مي بهار جون مرسي ... خدا كنه برام خوب شه ........ از شما هم ممنونم مامان سيمين جان اتفاقا الان تو همين سايت هستم بازم مرسي
خداوندا ! ناداني ديروزم شادي امروزم را گرفت .. پس ناداني امروزم را از من بگير تا شادي فردايم را از دست ندهم ... آميــــــن
مريم بانو پست ها : 853عضویت:1389/8/4
1389/9/1 - 11:35 عصر
فري جان من كه نذاشتم فريزر
البته تو دستور ها نوشتن بذاري
بذار ضرر نمي كني
البته من نصف بسته از اين خامه صورتي ها رو درست كردم
كلي آب داشت همرو خالي كردم
فكر كنم چون آبش زياد رفته بود خوب فرم گرفت
زهراي من
ندا پست ها : 10665عضویت:1389/8/7
1389/9/1 - 11:37 عصر
خامه رو با شكر قاطي كن بذار تو فريزر كه يخ بزنه. بعد بيار بيرون 20 دقيقه با همزن هم بزن. مهمترين نكته اينه كه خامه حتما بايد به شكل يخ زده باشه وگرنه سفت نميشه
ندا پست ها : 10665عضویت:1389/8/7
1389/9/1 - 11:44 عصر
راستي خامه رو حتما بايد با همزن برقي هم بزني. اگه همزن برقي نداري بي خيالش شو!
ماماني طاها پست ها : 1247عضویت:1389/1/24
1389/9/1 - 11:47 عصر
آها پس بايد كاملا آبش رو خالي كنيم .....ندا جون ممنون از دستورت فقط شكر با پودر قند فرقي نميكنه ؟؟؟ ميشه يه دستور كيك اسفنجي هم بهم بدين آخه تو نت هر چي گشتم دستوراش همه مثل همن ولي تخم مرغاش كم و بيش داره .....شما با جه دستوري درست كردين اگه لطف كنيد برام بزاريد ممنون ميشم....
خداوندا ! ناداني ديروزم شادي امروزم را گرفت .. پس ناداني امروزم را از من بگير تا شادي فردايم را از دست ندهم ... آميــــــن
ماماني طاها پست ها : 1247عضویت:1389/1/24
1389/9/1 - 11:49 عصر
يه كرم خوشمزه هم برا كيك اگه بلديد بزاريد .....ببخشيدا ديگه خيلي پرو شدم آخه الان اينا يادم اومد .......
خداوندا ! ناداني ديروزم شادي امروزم را گرفت .. پس ناداني امروزم را از من بگير تا شادي فردايم را از دست ندهم ... آميــــــن
ماماني طاها پست ها : 1247عضویت:1389/1/24
1389/9/1 - 11:56 عصر
نه همزن دارم
خداوندا ! ناداني ديروزم شادي امروزم را گرفت .. پس ناداني امروزم را از من بگير تا شادي فردايم را از دست ندهم ... آميــــــن
ندا پست ها : 10665عضویت:1389/8/7
1389/9/2 - 12:00 صبح
عزيزم بهتره پودر قند بريزي. يكم وانيل هم تو خامه ات بريزي خوش طعمتر ميشه


كيك اسفنجي ساده:


تخم مرغ 6 عدد

آرد سفيد 6 قاشق سوپ خوري

شكر 6 قاشق سوپ خوري

وانيل نصف قاشق چاي خوري


طرز تهيه:

اول زرده و سفيده رو از هم جدا ميكنيم. زرده رو با شكر و وانيل انقدر هم ميزنيم كه كاملا سفت و سفيد بشه. سفيده رو جداگانه انقدر هم ميزنيم كه از ظرف نريزه. بعد زرده و سفيده رو مخلوط ميكنيم و آرد رو به سرعت ميريزيم و هم ميزنيم. ته قالب رو چرب ميكنيم و مواد كيك رو ميريزيم تو قالب و ميذاريم تو فر
نكته مهم اينكه همين مقداري كه نوشتم بايد آرد بريزي وگرنه كيكت اسفنجي نميشه
روژانو پست ها : 2892عضویت:1389/7/3
1389/9/2 - 12:02 صبح
چه تاپيك خوبي. استفاده كردم
پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
ماماني طاها پست ها : 1247عضویت:1389/1/24
1389/9/2 - 12:04 صبح
با چه درجه اي تو فر بزارم همون 180 ....زمانش چقدر بايد باشه؟؟
خداوندا ! ناداني ديروزم شادي امروزم را گرفت .. پس ناداني امروزم را از من بگير تا شادي فردايم را از دست ندهم ... آميــــــن
(مامان بنيامين) Afsoon پست ها : 241عضویت:1389/7/3
1389/9/2 - 12:07 صبح
چه اطلاعات خوبي.مرسي دوستان. ميشه واسه رويه كيك ياد بدين چجوري يه لايه كاكائو ميدن؟ همين كيك اسفنجي رو اگه بخوايم كاكائويي شه چكار بايد بكنيم؟
ندا پست ها : 10665عضویت:1389/8/7
1389/9/2 - 12:08 صبح
والا كرم خوشمزه زياد استفاده نكردم! فقط يه بار واسه كيكم كرم پاتيسير استفاده كردم كه هم نوع ساده اش رو ميشه درست كرد هم كاكائويي

زرده تخم مرغ 4 عدد

شير يك پيمانه

شكر يك دوم پيمانه

آرد يك قاشق سوپ خوري سرخالي

وانيل نصف قاشق چاي خوري




زرده تخم مرغ و شكر و وانيل رو باهم انقدر هم ميزنيم كه كاملا سفت و سفيد بشه. آرد رو توي يه ظرف لعابي كوچيك ميريزيم و شير رو به تدريج داخل آرد ميريزيم و مرتب هم ميزنيم كه يك دست بشه. بعد ظرف رو ميذاريم رو گاز و به هم زدن ادامه ميديم تا مايه جوش بياد و كمي غليظ بشه. بعد زرده تخم مرغ آماده شده رو كم كم ميريزيم تو مخلوط شير و آرد و هم ميزنيم تا مايه جوش بياد و كاملا غليظ بشه. كرم رو از رو آتيش برميداريم و ميذاريم سرد بشه

براي كاكائويي كردن كرم:
يه قاشق سوپ خوري كاكائو تو مخلوط شير و آرد ميريزيم. بقيه كارها مثل دستور قبليه

اين كرم رو وسط كيك ميريزن
1   2   3  
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: