تخم مرغ3عدد
آرد 4ق.سوپخوری
شکر 1لیوان
پودر فندق 2قاشق سوپخوری
روغن مایع 1فنجان
شیر 1فنجان
وانیل 1پاکت
بکینگ پودر 1پاکت
کاکائو 2قاشق سوپخوری
مواد لازم برای وسط کیک:
گلابی 2عدد
شکر 2قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سس کیک:
شیر 1.5لیوان
روغن نصف فنجان
شکر 2قاشق سوپخوری
کاکائو 1قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
در ظرفی 3عدد تخم مرغ را میشکنیم و همراه با شکر با همزن میزنیم و 1فنجان شیر و 1 فنجان روغن مایع را ریخته و2ق.سوپخوری کاکائو و 2ق.سوپخوری پودر فندق را اضافه کرده و با همزن بزنید.وسپس4ق.سوپخوری آرد و1پاکت وانیل و 1پاکت بکینگ پودر را ریخته و مخلوط کنید و مواد را داخل قالب چرب شده بریزید و در فری که قبلا روشن کرده اید بگذارید با دمای 170درجه بپزد.
در این فاصله که کیک میپزد مواد میانی کیک را آماده کنید.ابتدا پوست گلابی ها را بگیرید و ریز خرد کنید و 2ق.سوپخوری شکر را اضافه کرده و در ماهی تابه ای تفت دهید تا گلابی ها نرم شود.
طرز تهیه سس کیک:
در ظرفی 1.5لیوان شیر و روغن مایع و2 ق.سوپخوری شکر و1ق سوپخوری کاکائو را مخلوط کنید.
کیک که پخته شد بگذارید کمی خنک شود سپس یک برش افقی از وسط کیک بزنید و لای کیک با گلابی ها بپوشانید و رویش نصف سسی که آماده کرده ایم بریزید و نصف دیگر کیک را رویش بگذارید و مابقی سس را روی کیک بریزیدو سپس کیک را از قالب برگردانید و رویش را با شکلات آب شده و مروارید های رنگی خوراکی تزئین کنید.