لطفا یه دندانپزشک بهم معرفی کنید که هم کارش خوب باشه هم زیادی شلوغ نباشه جراحی دندان عقل و پر کردن.....کلا کارش خوب باشه و مطمئن ..............جوالی معالی آباد هم باشه بهتره........
یه دندانپزشک خوب که خودم میرم و خیلی هم اصول بهداشتی رو رعایت میکنه یه خانم دکتره که مطبش بالاتر از پل معالی اباده کنار شیرینی گندمک طبقه بالا. من چند تا از دندونامو پر کردم دو سه تا عصب کشی و یه بارم دندونامو سفید کردم خیلی راضیم. اسمش اینه دکتر عطاپور.
بچه ها من هم تو شیراز دنبال یه دندونپزشک خوبم . قبلا پیش خانم فرخ نیا میرفتم ولی الان هر چی میگردم نیستش . اون موقع تو ملاصدرا مطب داشت ولی حالا رفته . کسی هم ازش خبر نداره . اخلاق خیلی خوبی داشت و استاد دانشکده هم بودن . کسی از وجودش اطلاعی نداره ؟
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.