خواستم بدونم حکم نزدیکی زن و شوهر در روزهای تاسوعا و عاشورا چی هست؟ اگر برای بقای نسل و تولید مثل باشد یا برطرف کردن نیاز جسمی مشگلی دارد؟ پاسخ : خیر اشکال ندارد...ولی رعایت ادب در حد عرف خوب است
خدا رو شکر دخملم یکساله شد ...http://torobchehman.blogfa.com/
واقعا عجیبه سوالتون.رفع نیاز برای انسان و به وجود آوردن یه آدم در هر روز و ساعتی آخه چه اشکالی داره.مثل اینه که بگن تو اون روز غذا نخورین یا دستشویی نرین.چه ربطی داره؟خدا به آدم عقل و فکر داده.
وای بر ما................وای بر ما...............با پیشرفت علم و بالا رفتن سواد و آگاهی که خدا به بشر هدیه داده.......هنوز اندر خم یک کوچه ایم.........متاسفم.....رشته تحصیلیه من فیزیکه و نجوم خوندم..........قمر در عقرب چرندیاتی بیش نیست که گذشتگان ما به دلیل نا آگاهی از اثرات ماه بر روی آب دریا ها و جذر و مد میترسیدند و خیالبافی میکردند. هیچ عقربی در قمری به شما حمله نخواهد کرد................ولی من خوشحالم کسایی که این تفکرات رو دارند همیشه ترس و عذاب همراهشون هست که همین دور شدن از لطف خداست....چرا که خدا فرموده یک لحظه تفکر بهتز از هفتاد سال عبادته........دوستای خوبم اعتقاد به ائمه بزرگوار خیلی خوبه و هیچ بحثی نیست...تا آنجا هم که ممکنه باید حرمت نگاه داشت....ولی لطفا وارد مباحث چرندیات عقب ماندگی و کوری و این ها نشید که خنده داره!!!.....ریحانه بهشتی هم احتمالا در قرون پیش میزیسته ولی چون امکان چاپ نبوده الان آثارش کشف شده!!!
عزیزم دزدی نکن-به بچه ات لقمه حروم نده-خانواده شوهرت را مثل خانواده خودت بدون-به فقیر ها کمک کن.پشت سر کسی غیبت نکن -به پدر و مادرت نیکی کن -حق کسی را ضایع نکن -و.................اگه واقعا تونستی چنین آدمی باشی بعد تازه برو نماز و روزه و ... بچسب.بهتر فکرت را به این مسائل مشغول کنی نه خرافات
وقتی من میخواستم باردار بشم یکی از آشناهامون هم شروع کرد به اقدام برای بارداری ولی طبق گفته های کتاب ریحانه بهشتی .پسر من الان 7 ماهشه ولی ایشون هنوز باردار نشدن چون یا قمر در عقربه یا مکروهه یا اگه نزدیکی کنه بچش خل و چل در میاد .فکر کنم تا بچه من مدرسه هم بره اون هنوز منتظر روز و ساعت مناسب بگرده برای نزدیکی
جهت اطلاع عرض میکنم تو اون کتاب هیچ چیزی درباره قمردر عقرب و اینجور چیزا نوشته نشده..انصاف نبیست که آدم بدون اطلاع زحمات کسانی که تحقیق کردن و با استناد به منابع محکم مجموعه ای رو گردآوری کردن براحتی نادیده بگیریم و با بعضی خرافات دیگه قاطی کنیم.. ضمنا nasy جون آشناتون یا مشکل باردارشدن داره یا وسواس فکری یا...وگرنه حتی با رعایت اون کتاب در هفته به دفعات میشه برای بارداری نزدیکی کرد...نمیدونم اون بنده خدا چجوری حساب کرده ...
من نمی فهمم چرا اینجا فقط باید اعتقادات همدیگه رو به سخره بگیریم؟ چطوره که تو تاپیکهای چله بری واسه حامله شدن اکثرا میان میگن ما انجام دادیم و یا نهایت اظهار بی اطلاعی می کنن ولی به اینجا که رسید وااسفا سر می دهید؟ چون اون یه امر خرافی قدیم ایرانه و ایام قمر در عقرب و اول و وسط و آخر ماه دینیه. اصولا یاد گرفتیم در مقابل هرچیزی که انگ دین بهش میخوره موضع گیری کنیم. دوستای عزیزم اینا یه امر شخصیه.شما که اعتقاد نداری انجام بده و خدا هم اونقدر رحمان و رحیم هست که واسه بچه هاتون مشکلی پیش نیاره. کسی هم که اعتقاد داره خب انجام نمیده. اینا فقط واسه سلامت جسم بچه نیست.واسه سلامت روح جنین هم هست. پس اینطوری به جون هم نیفتیم. این بیشتر از تمدن به دوره که ما اعتقادات همدیگه رو مسخره کنیم. امیدوارم کسی از حرفای من نرنجه.
الهی قلبونت بشم رسی.........میخواست تاپیک و واست بفرستم خودت ظاهر شدی............در ضمن مامان طاها جان در کتاب ریحانه بهشتی مطلب درباره قمردر عقرب و اینجور چیزا نوشته شده..............لطفا بطور کامل مطالعه بفرمایید!!
خدای بزرگ هر چی رو لازم بوده بدونیم تو قرآن گفته اینکه دروغ نگیم و خیانت نکنیم اگه چیزی نگفته لازم نبوده که بگه با اینهمه جعل حدیث و اینکه یه حدیثی رو هزارنفر میرن تو تاریخ میگردن تا پیدا کنن نمیدونم این دوستان چطور در مورد چنین امری این همه حدیث معتبر!!!!!!!!!!!!!!! پیدا کردن باور کنید از حضرت فاطمه نوشته بودن که نماز مث اسپری!!!!!!!!!! واسه روحه تو خیابون دیدم مث قوم بنی اسرائیل دنبال اراجیف نرین تو عاشورا امام واسه قاسم زن گرفت مث امام آزاده باشید همین خرافات بود که مردمو سرگرم کرده بود که اسلام از یادشون رفته بود
تو بخوان نغمه ناخوانده من ارغوان ! شاخه ی هم خون جدا مانده من
دوستان همه گفتنی هارو گفتن .. من فقط تو یه چیز موندم دوستان
ستایش عزیز نقل قول کردن :
" خواستم بدونم حکم نزدیکی زن و شوهر در روزهای تاسوعا و عاشورا چی هست؟ اگر برای بقای نسل و تولید مثل باشد یا برطرف کردن نیاز جسمی مشگلی دارد؟ پاسخ : خیر اشکال ندارد...ولی رعایت ادب در حد عرف خوب است "
باور کنین دوساعته خندم بند نمیاد..تا یادم میوفته میخندم... نمیدونم این رعایت ادب موقع نزدیکی تازه اونم در حد عرف رو کجای دلم بذارم راستش :)))))))))))))))))))))))))) یکی میشه اینو برای من ترجمه کنه؟؟!!!
اگه مسئله ی شرعی رو بخوای بدونی...اصلا ایرادی نداره و تنها در مورد شب عید فطر و شب عید قربان و شب نیمه ی شعبان مکروه هست ( در مسائل شرعی در غیر از مسائل اعتقادی مثل توحید و نبوت و ... بقیه را با نظر مرجع تقلید رفتار می کنیم و تجزیه و تحلیلش بر گردن ما نیست ...حالا اگه بخوای تحقیق کنی و دلیل پیدا کنی البته راه باز هست اما تکلیفی به گردن ما نیست ) و درباره ی عاشورا چیزی گفته نشده...آرزوی می کنم خدا بچه ی صالح و سالمی بهتون بده...از خود امام حسین بخواه که بچه ات رو حفظ کنه و بد هم به دلت راه نده....به امید خدا....این شب هم مثل هر شب دیگه ی مثل هر وقت دیگه ...تا خدا نخواد برگی از شاخه نمی افته.....
در ضمن لاله جان فکر کنم جمله ی جوابی را که نوشته بودند درست متوجه نشدی منظور "رعایت ادب در حین نزدیکی در حد عرف" نبوده بلکه منظور" رعایت ادب در حد عرف بوده" ... با آرزوی موفقیت و شادی
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.