صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   پنجشنبه، 2 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

خواب نی نی دختر یا پسر!

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

آناهيتا

1387/4/6   1:10 ق.ظ

سلام مامانهای عزیز من چند شب است که پشت سر هم خواب نی نی پسر میبینم فعلا نی نی ندارم ولی قراره چند ماه آینده اقدام کنم چند شبی که خواب نی نی پسر میبینم یعنی نی نی آینده ام پسر است خیلی کنجکاو شدم میخواستم بپرسم قبل از اینکه شما نی نی دار بشید قبلا خواب نی نی دختر می دیدید یا پسر؟ و الان جنسیت نی نی تون چیه؟ آیا شما در این مورد تجربه ای دارید؟

sally

1388/7/27   8:18 ق.ظ

من الان2.5ماه دارم.دیشب خواب دیدم که توی یه باغ قدم میزنم که پر از درختای انار هست که به قدری انار روی درخت بود که اصلا درخت دیده نمی‌شد و تمام انار‌ها باز شده بودن و دونه های ای صورتی‌ داشتن.خیلی‌ زیبا بود،می‌خوام ببینم نینی من دختر یا پسر،کسی‌ میدونه

لي لي

1389/1/25   6:19 ب.ظ

سلام من خواب دیدم یه دختر خوشکل دارم رفتم تعبیر خواب دیدم نوشته خواب روز 25 برعکس میشه

محمد سينا

1389/11/24   8:53 ق.ظ

من عاشق دختر بودم ولی از همون روزهای اول حاملگی احساس کردم نینی پسره و همین هم شد

عابری در گذر از کوچه نزدیک دلم می پرسد:این چه عطریست که از کوچه ی بن بست دلت می گذرد؟تازه من می فهمم "خاطرات تو چقدر خو شبو یند"
رونيكا

1390/3/11   2:03 ب.ظ

سلام من همش پسر می خواستم الن ماه 18 هستم سونو گفته دختره خیلی ناراحتم

تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
رونيكا

1390/3/11   2:04 ب.ظ

فکر می کنید ممکنه اشتباه شده باشه.بچه اصلا تکون نمی خوره و من باد کردم اینا علامت دختره؟همش گریه می کنم

آرام

1390/4/13   9:31 ق.ظ

من چند بار بعد از ازدواج خواب دیدم یه دخمله ناز و مامانی دارم که عاشقش بودم.. تو بارداری هم یه بار خواب دیدم دختر دارم دیروز سونو کردم گفت پسر.. خیلی گریه کردم..

هاله

1390/4/13   4:41 ب.ظ

سلام . من قبل از بارداری همش خواب نی نی دختر میدیدم ولی همین که باردار شدم دیگه اصلا خواب نی نی رو ندیدم الان که هفته 17 هستم و نی نی ام هم پسره . راستی چرا من اصلا خوابشو نمیبینم. خیلی دوست دارم ببینمش حتی تو خواب..

*سحر*

1390/5/5   1:32 ب.ظ

من یه خوابی دیدم که تعبیرش میشد فرزند دختر....بچمم دختر شد

hamase

1390/5/5   4:02 ب.ظ

منم همش خواب میبینم که نینیم پسره، نمی دونم که تعبیرش چیه.واسه خودم فرقی نداره، ولی باباش عاشق دختره.

سارا(مامان امير پرهام)

1390/5/5   4:37 ب.ظ

من عاشق دختر بودم ولی از همون روزهای اول حاملگی احساس کردم نینی پسره و همین هم شد

شازده کوچولو می گفت : گل من گاهی بداخلاق و کم حوصله و مغرور بود اما ماندنی بود . . .این بودنش بود که او را تبدیل به گل من کرده بود . . .
hamase

1390/5/6   9:02 ق.ظ

مامان امیر پرهام یعنی من حتی از قبل از این که بی بی چک بزارم مطمئن بودم باردارم و یه حس خیلی قوی بهم می گفت که دختره به حسم اطمینان داشته باشم؟
میدونی چرا؟ واسه اینکه هفته 13 رفتم سونو Nt سونوگرافش گفت که پسره ولی من باور نکردم آخه واسه اینکه اونقدر بی شعور بود که کاملاً حواسش به یه چیز دیگه بود(...) به محض اینکه از سونوگرافی دراومدم اونقدر اعصابم خورد بود که تا دو روز سردردهای وحشتناک داشتم و نتونستم برم سرکار.هیچ وقت از اون دکتره نمیگذرم و حلالش نمی کنم. می ترسم جواب سونو NT رو هم اشتباه داده باشه.

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.2460938 seconds