سلام مامانهای عزیز من چند شب است که پشت سر هم خواب نی نی پسر میبینم فعلا نی نی ندارم ولی قراره چند ماه آینده اقدام کنم چند شبی که خواب نی نی پسر میبینم یعنی نی نی آینده ام پسر است خیلی کنجکاو شدم میخواستم بپرسم قبل از اینکه شما نی نی دار بشید قبلا خواب نی نی دختر می دیدید یا پسر؟ و الان جنسیت نی نی تون چیه؟ آیا شما در این مورد تجربه ای دارید؟
من الان2.5ماه دارم.دیشب خواب دیدم که توی یه باغ قدم میزنم که پر از درختای انار هست که به قدری انار روی درخت بود که اصلا درخت دیده نمیشد و تمام انارها باز شده بودن و دونه های ای صورتی داشتن.خیلی زیبا بود،میخوام ببینم نینی من دختر یا پسر،کسی میدونه
من چند بار بعد از ازدواج خواب دیدم یه دخمله ناز و مامانی دارم که عاشقش بودم.. تو بارداری هم یه بار خواب دیدم دختر دارم دیروز سونو کردم گفت پسر.. خیلی گریه کردم..
سلام . من قبل از بارداری همش خواب نی نی دختر میدیدم ولی همین که باردار شدم دیگه اصلا خواب نی نی رو ندیدم الان که هفته 17 هستم و نی نی ام هم پسره . راستی چرا من اصلا خوابشو نمیبینم. خیلی دوست دارم ببینمش حتی تو خواب..
مامان امیر پرهام یعنی من حتی از قبل از این که بی بی چک بزارم مطمئن بودم باردارم و یه حس خیلی قوی بهم می گفت که دختره به حسم اطمینان داشته باشم؟ میدونی چرا؟ واسه اینکه هفته 13 رفتم سونو Nt سونوگرافش گفت که پسره ولی من باور نکردم آخه واسه اینکه اونقدر بی شعور بود که کاملاً حواسش به یه چیز دیگه بود(...) به محض اینکه از سونوگرافی دراومدم اونقدر اعصابم خورد بود که تا دو روز سردردهای وحشتناک داشتم و نتونستم برم سرکار.هیچ وقت از اون دکتره نمیگذرم و حلالش نمی کنم. می ترسم جواب سونو NT رو هم اشتباه داده باشه.
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.