صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما   جمعه، 12 شهریور 1389

نام کاربری:
کلمه عبور:
بخاطر بسپار
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  

تبادل نظر

ماماناي هنرمند و هنر دوست

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

صفحه 173 از 638      برو به صفحه:

مامان آلينا
1387/8/10   7:29 ب.ظ

سلام دوستان خوب

مثل اينكه آخرين قراراين شدكه دستوركپي شده وامتحان نشده وعكس هاي خالي نزاريم.فقط لينكش رومعرفي كنيم نميدونم چرابعدازچندروزازپستهاي مامان باران حرفاش فراموش ميشه.خودمون روجاش بزاريم وقضاوت كنيم وقتي ببينه كسي به حرفهاوتذكراتش عمل نميكنه دلسردنميشه؟بهرحال به حرمت وقت وانرژي كه تواين تاپيك تاحالابرامون گذاشته بدنيست برگرديم يه باراون تذكرات رومروزكنيم.امييدوارم كسي ازحرف من نرنجه ولي اين خودمونيم كه باعث رونق گرفتن يارهاشدن اين تاپيك ميشيم.

اينجاميتونين يه بارديگه پست مامان باران روببينيد.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=5558&PageNumber=183

Zeinab
1387/8/10   9:48 ب.ظ

glitter-graphics.com

سلام به همه مامان هاي هنرمند.
من بلاخره بهتون رسيدم.
تا حالا كلي از چيزهايي رو كه ياد دادين درست كردم و كلييييييييييييييييييييييي حالش رو بردم.
دستتون درد نكنه.
مخصوصا نجما جون, دست شما !
واقعا وقت ميذارين.ممنون
خيلي هنرمندين.

از بقيه بچه ها هم ممنون. خيلي غذاهاي عالي ياد دادين.

Zeinab
1387/8/10   10:01 ب.ظ

وااي كه چه تزيين هايي . ايول
من همه رو تو كامي جون/ سيو كردم واسه روز مبادا . دست شما درد نكنه/

~حسنا~
1387/8/10   11:31 ب.ظ

عالين مرسي ... مرواريد جان مرسي آدرس رو دادي ...

~حسنا~
1387/8/10   11:59 ب.ظ

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=5558&PageNumber=182

دوستاي خوبم ميگمااااااااااااا مامان باران عزيز دستور اين نوع كيك رو كه اين شكلي شده رو داده يعني منظورم تزئينشه ها ...

مريم (قبلا آيلين)
1387/8/11   7:52 ق.ظ

پتي بور شكلاتي
مواد لازم:كره=2 قاشق غذاخوري
آرد2 قاشق غذاخوري
بسكويت ساده (يا كاكائويي) پتي بور به مقدار لازم
شير=1 ليوان
پودر كاكائو4 قاشق سوپخوري
شكر=4 قاشق غذاخوري
وانيل=1 قاشق چايخوري
شكلات تخته اي به مقدار لازم
طرز تهيه:كره را روي حرارت ملايم مي زاريم تا آب بشه بعد ارد رو اضاف ميكنيم و تفت ميديم تا كمي طلايي بشه حالا شير، شكر، وانيل و پودر كاكائو رو اضاف ميكنم و هم مي زنيم تا كرم كمي غليظ بشه حالا بيسكويت ها را در ظرفي كنار هم به صورت مستطيل شكل مي چينم و از اين كرم روي آنها مي ماليم و رديف بعدي بيسكويت ها رو مي چينيم اين كار را اونقدر ادامه ميديم تا كرم تمام بشه و روي رديف آخر شكلات تخته اي آب شده مي ريزيم همينطور اطراف شيريني و با هر چي كه دوست داريد روي اونو تزئين ميكنيم و به مدت 2 ساعت در يخچال مي زاريم و بعد برش ميديم
اين شيريني براي بچه ها خيلي خوبه و خاصيت داره به خاطر شير و كره درونش
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
اينو پنج شنبه درست كردم و خيييييييييلي خوشمزه ميشه

جوجو
1387/8/11   8:31 ق.ظ

سلام ماماناي نازنين ، دوستاي گل خودم
خواهش مي كنم دقت كنيد كه قرار اين تاپيك اين است كه صحبتهاي خصوصي يا سوالات و راهنمايي هامون رو تو تاپيك "دوستان هنرمند و هنردوست " مطرح كنيم و اين تاپيك صرفا جهت دستورات تست شده و آموزشهاست . دقت كنيد كه هدف مامان باران (نجما جون ) و بقيه دوستان از ايجاد اين تاپيك ، ارائه دستورات راحت و سريعي بود كه بتونه به مادرهاي پرمشغله كمك كنه ، اين تاپيك امانت مامان بارانه كه همه ما روش حساسيت خاصي داريم ، بنا نيست حالا دو روز مامان باران رفته مسافرت ، با امانتش اين طور كنيم ....
من با مامان آلينا موافقم ، خواهش مي كنم دستورات كپي شده و تست نشده رو حذف كنيد ،همينطور گفتگوهاي خصوصي مون رو به دوستان هنرمند منتقل كنيم

آزي
1387/8/11   8:53 ق.ظ

مامان آلينا من تمام دستوراي بالا رو درست كردم و امتحان كردم(البته به غير از كالزونه) و فكر ميكنم بچه ها هم راحت

بتونن درست كنن فقط چون وقت تايپ كردن ندارم اينجوري ميزارم

حالا اگه ناراحت ميشيد و نميخوايد بهتر منم نميام و چيزي نميزارم

مرواريد
1387/8/11   9:11 ق.ظ

سلام آيلين جون ........من ميخوام "پتي بور شكلاتي" رو درست كنم ........ ميشه بگي 2 قاشق كره تقريبا چند گرم ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mery
1387/8/11   9:36 ق.ظ

سلام به همگي.
راستش من اين نون فلفلي رو درست كردم گفتم عكسشو بذارم شماها ببينيد. ببخشيد كه كيفيت عكسش +تزئينش اصلا خوب نيست. شوشو يهويي اومد خيلي گرسنه بود منم مجبور شدم هرچي دم دستمه بزارم دورش.فقط گفتم چند تا نكته بگم شايد به درد شماها هم بخوره.
1- من به جاي نون باگت معمولي از نانهاي باگت صنعتي مال شركت سنان استفاده كردم به اين دليل كه بافت خيلي نرمي داره و توي فر زود خشك نميشه و خمير وسطش هم قابل خوردنه.
2- قبل از اضافه كردنه پنير پيتزا يه مقدار سس مايونز روي مواد ريختم كه پنير رو راحت روي مواد نگه داره. حسن اين كار زمانيه كه بخوايد قطعاتتون رو كوچيكتر كنيد.
3 - 5 دقيقه با حرارت 200 درجه فر پايين رو روشن كردم و 5 دقيقه گريل رو.فر رو هم از قبل گرم كردم.
4-قبل از اينكه مواد رو بذارم توي فر روي پنير آب پاشيدم( اينجا ياد گرفتم). پنيرش عالي شد.
5- من ذرت هم توي موادم ريختم

Image and video hosting by TinyPic

صبا
1387/8/11   11:14 ق.ظ

سلامممممممممم

دوستاي عزيز سؤالات را بايد اينجا مطرح كنيم يا در اون يكي تاپيك؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دستگاه مراقبت صوتي دستگاه مراقبت صوتي
دسته بندی: لوازم خواب و اتاق كودك
مرتبط با: شیرخوار(0 تا 12 ماه)
قیمت: 60000 تومان
  سرويس 3 تكه مسواك، آبي، سبز Playgro سرويس 3 تكه مسواك، آبي، سبز Playgro
دسته بندی: لوازم بهداشتي و حمام
مرتبط با: شیرخوار(0 تا 12 ماه)، نوپا(12 تا 24 ماه)
قیمت: 5400 تومان

جوجو
1387/8/11   11:19 ق.ظ

صباي عزيز لطف كن سوالت رو تو تاپيك دوستان هنرمند بپرس هر كس اطلاعاتي داشته باشه كمك مي كنه .

صبا
1387/8/11   11:24 ق.ظ

جوجو جان بهتر نيست كه سؤالات اينجا مطرح بشه، دستور غذا همراه با سوالات و توضيحات همه در يك جا باشه.
تو اون يكي تاپيك حرف‌هاي خصوصي و حال و احوال پرسي هم هست. براي گرفتن جواب سوال بايد بين مطالب را بگرديم ولي اگه همه موارد در اينجا باشه خب خيلي بهتر هست. شايد كسي وقت يا حوصله نداشته باشه كه بياد اون يكي تاپيك را هم بخونه تا نكات و سوالاتي كه در مورد يه غذا پرسيده شده است را متوجه شود.
بهتر است كه بقيه دوستان هم در اين مورد نظر بدهند.

مامان رادين
1387/8/11   11:35 ق.ظ

بچه ها بهتره همه نظرها سوالها و جوابهايي كه مربوط به غذاست اينجا باشه اونجا براي چاق سلامتيه
در ضمن فيدبكي كه بچه ها مي دن هم خيلي مهمه مثلاً من خودم از تجربيات بقيه فهميدم كيك شير و كيك آمريكايي خيلي خوب و خوشمزه است اگه بخوام درست كنم اول اينارو درست مي كنم

مرواريد
1387/8/11   11:50 ق.ظ

منم با صبا جون و مامان رادين موافقم

دنيا
1387/8/11   12:30 ب.ظ

من ديروز رولت زامبون درست كردم خيلي شيك و ناز بود
مرضي جون از عكساي تزيين خيلي ممنون

*مهتاب*مامي پارميس*
1387/8/11   12:31 ب.ظ

به نظر من هم بهتره هر چي در مورد آشپزي و شيريني پزيه اينجا باشه حال و احوال اون طرف . خود من مثل مامان رادين چيزهايي رو كه بچه ها درست كردن و ميگن خوب شده رو ترغيب ميشم درست كنم .
راستي كيك آمريكايي بي نهايت خوشمزه ست امتحانش كنين .
من گردو كم داشتم اين بود كه روش رو كامل نگرفت من گردوي آسياب شده ريختم .

صبا
1387/8/11   12:56 ب.ظ

من ديروز كيك سيب و گردو درست كردم. مزه‌اش عالي بود. خيلي پوك و ترد شده بود. فقطططط نمي دونم چرا وقتي مي خواستم برش بدم خرد مي‌شد. مثل اينكه وا بره. كسي مي دونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمي‌دونم چرا پف نكرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مامان باران تو رو خدا بيا بگو چكار كنيم تا كيك ها پف كنه؟؟؟؟؟؟
من اين كيك را تو قالب تفلون درست كردم. با اين حال ته كيك به ظرف چسبيد. آيا اين قالب‌ها را هم بايد با روغن چرب كنيم و آرد بپاشيم بعد مواد كيك را بريزيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

*مهتاب*مامي پارميس*
1387/8/11   1:01 ب.ظ

صبا جون فكر كنم بايد حداقل چربش كني . ولي من خودم آرد هم مي پاشم .
كسي راجع به قاشق هاي اندازه گيري اطلاعاتي نداشت ؟؟؟

صبا
1387/8/11   1:04 ب.ظ

براي قالب‌هاي ديگه من هم اين كار را انجام مي دم. قالب را چرب مي كنم بعد آرد مي پاشم ولي اين بار گل كاشتم و فكر كردم چون قالب تفلون هست نيازي به اين كارها نيست.

صفحه 173 از 638      برو به صفحه:

تبلیغات متنی

بزرگترين مركز استعداديابي كودكان در ايران
موسسه راه آيندگان نخبگان با بيش از 20 دفتر كشوري دفتر مركزي: 4-88918772-021

فروش نقره و جواهر جلوگيري از خطرات احتمالي در دوران بارداري با استفاده از سنگ هاي درماني
فروش پستي براي سراسر ايران

انيشتين كوچولو تصويري 28 قسمتي Baby Einstein
به همراه هديه پكيج 48 داستان
سفارش تلفني - دريافت 1 ساعته
تلفن دفتر فروش: 77517241-021

عكاسي كودك در منزل شما با استفاده از تجهيزات استوديوئي پرتابل. در محلي كه كودك شما احساس راحتي مي كند: منزل خودتان. همراه: 09126179357

آتليه عكاسي كودك ـ گروه بعد چهارم
اتاق تعويض و استراحت كودك – مشاهده و سفارش عكس آنلاين
عكاسي در باغ و طبيعت
عكاسي در منزل و جشنهاي تولد
26111210 - 26111507 - 021

ارسال اينترنتي گل
اولين فروشگاه اينترنتي گل فروش
ارسال گل از طرف شما

toolbar powered by Conduit
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | شرایط و تعهدات خرید از فروشگاه | راهنمای ثبت سفارش و خرید از فروشگاه
تبلیغات در نی نی سایت | ورود آگهی دهندگان
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.