سلام دوستان عزیز.از بین شما کسی بوده که پولیپ داشته؟میشه بگید چه علائمی داشتید.چجوری درمان کردید ؟خلاصه میشه زحمت بکشید و هر اطلاعی راجع به این بیماری دارید بهم بگید.ممنون میشم از همتون.
خواهش می کنم نسیم جان، انشاا... که همیشه سالم وسلامت باشی.
1389/8/16 1:29 ق.ظ
سلام نسیم جان پیامت رو دیدم
عزیزم نترس من یه پولیپ اندو سرویکس داشتم که توی مطب به راحتی برداشته شد یه پولیپ داخل رحمی هم دارم که دکتر گفت اینا چون بی ازارند دست بهش نمیزنیم مانع بارداری هم نمیشه در ضمن همه پولیپها خوش خیمند نگران نباش مال منو داد آزمایشگاه هیچی نبود
بنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..
من هم پولیپ دهانه رحم دارم 5 میلیمتره دکترم گفت ریسکش با خودته اگه قبل از اقدام بر نداریش
ولی چون من قبلا یکبار با لاپاراسکوپی کیست تخمدانم برداشتم دوست نداشتم دیگه عمل بشم
و تازه یکبار اقدام کردم واسه بارداری
برای من دعا کنید
من چند تا هم میوم رحمی هم دارم و قبلا تخمدان پلی کیستیک داشتم ولی با خوردن قرص متفورمین الان 7 تا فولیکول داشتم و کیست هام رو به بهبودی هست و د کترم گفت اینا مشکلی ایجاد نمیکنه
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.