2703
2553
من فیله مرغ را به تیکه های کوچیکتر تقسیم می کنم بعد با پیاز تفت می دم و بعدش فلفل دلمه ای اضافه می کنم و نمک و فلفل و زردچوبه
می تونی گوچه فرنگی را هم از وسط نصف کنی و کنارش بذاری یک کم تفت بخوره
خیلی زود اماده می شه و با نون نوش جان کن


اگر خیلی حوصله داشتی می تونی سیب زمینی سرخ شده را بهش اضافه کنی

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش

ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2456
من بافیله مرغ
اندازه گردو میکنم بعد با پیاز سرخش میکن نمک فلفل رو زردچونه اضافه میکنم تفت میدم میزارم کنار
3 قاشق رب گوچه
2 قاشق ادویه کاری
200گرم خامه
5 قاشق شیر
نمک رو بصورت سس درست میکنم
مرغ رو داخل پیرکس میریزم
بعد 2عدد موز رو حلقه حلقه میکنم به مرغ اضافه میکنم

سس رو به همه مواد اضافه میکنم
روش پنیر گودا رنده شده میریزم
روی ظرف رو کاغذ الومینوم میکشم بعد داخل فر با حرارت 160 درجه قرار میدم
بمدت 30 دقیقه وقتی سس جوش امد 5 دقیقه بعدش فر رو خاموش میکنم فویل رو برمیدارم
کمی میزارم از بالا حرارت بخوره که پنیرش قرمز بشه

با برنج خیلی خوشمزه هستش
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
2714
ناگت مرغ:

سینه مرغ ۱عدد

جعفری ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری

آرد سوخاری نصف پیمانه

پودر سیر یک قاشق چای خوری

پنیر پیتزا رنده شده ۴ قاشق غذا خوری

بیسکوییت ترد نصف بسته

نمک وفلفل به مقدار لازم

پیاز (رنده شده) ۱ عدد



روش پخت:

ابتدا سینه مرغ را چرخ می کنیم و بیسکوییت ترد را هم پس از آن چرخ کرده و به سینه مرغ اضافه

میکنیم. پنیر پیتزا- جعفری-پیاز رنده شده - پودر سیر- نمک وفلفل راهم به مواد بالا افزوده و خوب ورز میدهیم. از

مواد فوق به اندازه یک گردو (کمی بزرگتر) جدا می کنیم و آن را در کف دست پهن کرده (مثل درست کردن

کتلت). بعد در آرد سوخاری می غلطانیم.

روغن را در ماهیتابه داغ کرده و هریک از اینها را در روغن تفت می دهیم. نباید ناگت ما زیاد تفت بخورد

چون سفت میشود. پس از تفت دادن هردو طرف آنها را در ظرف چیده و نوش جان می کنید.
فیله مرغ رو میتونی از وسط ببریش.بازش کنی و وسطشو پر کنی.من یه بار داخلشو با گردو و رب انار و یه سری سبزیجات پر کردم.یه بار دیگه هم گوشت چرخ کرده...پیاز با فلفل فراوان و رب داخلشو پر کردم.خیلی خوب شد هر دو بارش.
سینه مرغ رو ابپز و ریش ریش کن
روی پیاز و قارچ تفت بده ادویه هایی که دوس داری هم بهش بزن دراخر پنیر پیتزا بریز روش و نوووووش جااان کن
خیییییییلی خوشمزس
🌹اميرارسلان و اميراردلان گل پسرام🌹
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

فردا شب قدر

fatemeh_6981 | 12 ثانیه پیش

سفر دبی

mahbanuam | 14 ثانیه پیش
2687