من بافیله مرغ
اندازه گردو میکنم بعد با پیاز سرخش میکن نمک فلفل رو زردچونه اضافه میکنم تفت میدم میزارم کنار
3 قاشق رب گوچه
2 قاشق ادویه کاری
200گرم خامه
5 قاشق شیر
نمک رو بصورت سس درست میکنم
مرغ رو داخل پیرکس میریزم
بعد 2عدد موز رو حلقه حلقه میکنم به مرغ اضافه میکنم
سس رو به همه مواد اضافه میکنم
روش پنیر گودا رنده شده میریزم
روی ظرف رو کاغذ الومینوم میکشم بعد داخل فر با حرارت 160 درجه قرار میدم
بمدت 30 دقیقه وقتی سس جوش امد 5 دقیقه بعدش فر رو خاموش میکنم فویل رو برمیدارم
کمی میزارم از بالا حرارت بخوره که پنیرش قرمز بشه
با برنج خیلی خوشمزه هستش
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .