موضوع: با فیله مرغ چه غذاهایی میپزید؟ + اظهار نظر

1   2  
کاربران حاضر: 0 کاربر و 0 مهمان
نينا جان پست ها : 433عضویت:1392/4/26
1392/6/3 - 8:45 عصر
سلام دوستان کدبانو ......ایده می خوام با فیله مرغ؟
طراحي و دكوراسيون داخلي http://dekoram.ir/
مهررگان پست ها : 3713عضویت:1391/12/10
1392/6/3 - 8:49 عصر
من فیله مرغ را به تیکه های کوچیکتر تقسیم می کنم بعد با پیاز تفت می دم و بعدش فلفل دلمه ای اضافه می کنم و نمک و فلفل و زردچوبه
می تونی گوچه فرنگی را هم از وسط نصف کنی و کنارش بذاری یک کم تفت بخوره
خیلی زود اماده می شه و با نون نوش جان کن


اگر خیلی حوصله داشتی می تونی سیب زمینی سرخ شده را بهش اضافه کنی
الميرا پست ها : 1438عضویت:1390/4/5
1392/6/3 - 8:52 عصر
منکه همه چی درست می کنم از خورشت قیمه بگیر تا لوبیا پلو و سرخ کرده با زعفرون و خلاصه همه چی
sara banoo khanoomi پست ها : 4492عضویت:1392/1/20
1392/6/3 - 8:52 عصر
قطعه قطعه ش میکنم.آبپزش میکنم.آرد سوخاری بهش میزنم.توی سرخ کن سرخش میکنم.به صورت ساندویچی میخوریم با سیب زمینی سرخ کرده.
دخترم،تاراي من تمام زيبايي هاي دنيا رو تو چشماي تو ديدم.
نينا جان پست ها : 433عضویت:1392/4/26
1392/6/3 - 8:53 عصر
مرسی دیگه چی؟
طراحي و دكوراسيون داخلي http://dekoram.ir/
maman sam samina پست ها : 16228عضویت:1389/10/8
1392/6/3 - 8:55 عصر
من بافیله مرغ
اندازه گردو میکنم بعد با پیاز سرخش میکن نمک فلفل رو زردچونه اضافه میکنم تفت میدم میزارم کنار
3 قاشق رب گوچه
2 قاشق ادویه کاری
200گرم خامه
5 قاشق شیر
نمک رو بصورت سس درست میکنم
مرغ رو داخل پیرکس میریزم
بعد 2عدد موز رو حلقه حلقه میکنم به مرغ اضافه میکنم

سس رو به همه مواد اضافه میکنم
روش پنیر گودا رنده شده میریزم
روی ظرف رو کاغذ الومینوم میکشم بعد داخل فر با حرارت 160 درجه قرار میدم
بمدت 30 دقیقه وقتی سس جوش امد 5 دقیقه بعدش فر رو خاموش میکنم فویل رو برمیدارم
کمی میزارم از بالا حرارت بخوره که پنیرش قرمز بشه

با برنج خیلی خوشمزه هستش
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سپیده و نی نی پست ها : 2915عضویت:1392/3/12
1392/6/3 - 8:56 عصر
به صورت نازک برش بزن بکوب با گوش کوب. توی تخم مرغ بزن بعد توی آرد سوخاری بزن توی روغن داغ سرخش کن. شنیتسل
سپیده و نی نی پست ها : 2915عضویت:1392/3/12
1392/6/3 - 8:57 عصر
خلالی ببر تف بده با ادویه. قارچ فلفل دلمه و گوجه هم تف بده بخور. با برنج هم می شه خورد.
نينا جان پست ها : 433عضویت:1392/4/26
1392/6/3 - 8:58 عصر
مرسی برم برسم به خونه یکیشو انتخاب می کنم می زارم مرسی دوستای گلم ..بوسسسسس
طراحي و دكوراسيون داخلي http://dekoram.ir/
سپیده و نی نی پست ها : 2915عضویت:1392/3/12
1392/6/3 - 8:58 عصر
تیکه های کوچیک ببر تف بده با ادویه. سس سفید ( با شیر) درس کن بهش اضافه کن با فارچ تف داده. می شه سس ماکارونی. توش پنیر گودا هم بزنی خ شمزه می شه با ماکارونی بخور
ناتانائيل پست ها : 6368عضویت:1390/5/14
1392/6/3 - 9:01 عصر
ناگت مرغ:

سینه مرغ ۱عدد

جعفری ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری

آرد سوخاری نصف پیمانه

پودر سیر یک قاشق چای خوری

پنیر پیتزا رنده شده ۴ قاشق غذا خوری

بیسکوییت ترد نصف بسته

نمک وفلفل به مقدار لازم

پیاز (رنده شده) ۱ عدد



روش پخت:

ابتدا سینه مرغ را چرخ می کنیم و بیسکوییت ترد را هم پس از آن چرخ کرده و به سینه مرغ اضافه

میکنیم. پنیر پیتزا- جعفری-پیاز رنده شده - پودر سیر- نمک وفلفل راهم به مواد بالا افزوده و خوب ورز میدهیم. از

مواد فوق به اندازه یک گردو (کمی بزرگتر) جدا می کنیم و آن را در کف دست پهن کرده (مثل درست کردن

کتلت). بعد در آرد سوخاری می غلطانیم.

روغن را در ماهیتابه داغ کرده و هریک از اینها را در روغن تفت می دهیم. نباید ناگت ما زیاد تفت بخورد

چون سفت میشود. پس از تفت دادن هردو طرف آنها را در ظرف چیده و نوش جان می کنید.
عقیق64 پست ها : 484عضویت:1392/4/14
1392/6/3 - 9:05 عصر
فیله مرغ رو میتونی از وسط ببریش.بازش کنی و وسطشو پر کنی.من یه بار داخلشو با گردو و رب انار و یه سری سبزیجات پر کردم.یه بار دیگه هم گوشت چرخ کرده...پیاز با فلفل فراوان و رب داخلشو پر کردم.خیلی خوب شد هر دو بارش.
ناتانائيل پست ها : 6368عضویت:1390/5/14
1392/6/3 - 9:08 عصر
سینه مرغو چرخ کن بهش ادویه جات بزن. بعد بینش کالباس بذار و لولش کن و سرخ کن خیلی حال میده

پنیر پیتزا هم میتونی اضاف کنی بهش
مینا مامان امیر ارسلان پست ها : 4210عضویت:1391/12/13
1392/6/3 - 9:25 عصر
سینه مرغ رو ابپز و ریش ریش کن
روی پیاز و قارچ تفت بده ادویه هایی که دوس داری هم بهش بزن دراخر پنیر پیتزا بریز روش و نوووووش جااان کن
خیییییییلی خوشمزس
انسان چه صبورانه بعضي دردها را تحمل ميکند بي انکه بداند حق است يا قسمت..؟؟!!!
sama18 پست ها : 602عضویت:1392/3/28
1392/6/3 - 10:15 عصر
خدايا شکرت به خاطر پسر کوچولوم
دنيز پست ها : 2651عضویت:1389/11/23
1392/6/4 - 12:35 صبح
من سینه مرغ رو میریزیم تو چرخ گوشت، پیاز رو با رنده ریز رنده کن، با مرغت قاطی کن، ادویه رو زعفرون بزن، فلفل دلمه نگینی و قارچ هرد شده رو اضافه کن و مثل کتلت یا کباب ماهیتابه ای سرخش کن
خدايا به خاطر خوشبختي بينظيري كه بهم دادي خيييييلي ازت ممنونم...
آنيل پست ها : 923عضویت:1388/11/16
1392/6/4 - 12:28 عصر
عزیزم مرغات رو خلالی خورد کن -خیلی نازک نشه

بعد یه پیاز درشت رو رند ه ریز کن

2 تا تخم مرغ رو به پیاز اضافه کن و خوب هم بزن

بعد زعفرون دم کرده و کمی نمک وو فلفل

بعد هم مرغات رو بذار توش و 1 ساعت بذار توی یخچال

بعد از یک ساعت بزن توی پودر سوخاری و سرخشون کن

عالی میشه

shima1363 پست ها : 74عضویت:1391/3/22
1392/6/5 - 10:01 صبح
من با فیله مرغ فوتو چینی ، جوجه چینی ، چیکن استراگانوف درست میکنم همشونم طعماشون عالی و فوق العادست . اگه دستوراتش رو بلد نبودین بگو تا برات بزارم عزیزم
انجمن حمايت از بيماران ام اس شماره کارت: 6037991199513262
shima1363 پست ها : 74عضویت:1391/3/22
1392/6/5 - 10:02 صبح
آنیل جون باید چیزی که گفتین خیلی خوشمزه باشه اسم غذاش چیه گلم؟
انجمن حمايت از بيماران ام اس شماره کارت: 6037991199513262
1   2  
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: