2726
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598113 بازدید | 5782 پست

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

برنج لقمه ای

$$$$$$$$$$$$$$

مواد لازم:

برنج گلستان: یک پیمانه

آب: دو پیمانه

نمک: یک قاشق چایخوری

روغن: یک قاشق سوپخوری

ماست: دو قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی آبپز شده: سه عدد

تخم‌مرغ: یک عد

مواد داخل لقمه:

پیاز خلال شده: یک عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی: نصف

فیله مرغ:سه عدد

هویج خلال شده: یک عدد بزرگ

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

آب لیمو: به میزان لازم


طرز تهیه:
* یک پیمانه برنج گلستان را پس از شستشو با آب و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن روی گاز گذاشته تا به صورت کته بپزد.

* قبل از کشیده شدن کامل آب برنج یکی دو بار آن را هم بزنید و دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید.

* درظرف را ببندید و زیر گاز راکم کنید تا کته شود. دقت داشته باشید که به مرحله ته دیگ نرسد.

* برنج گلستان پخته را درظرف بریزید و بگذارید کمی خنک شود. یکی از سیب‌زمینی‌هایی را که آبپز کرده‌اید پوست کنده و با رنده ریز روی برنج رنده کنید.

* یک عدد تخم‌مرغ را به مخلوط برنج سیب‌زمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید.

* ته قابلمه‌ای را روغن بریزید و دو عدد سیب‌زمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمه‌های قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینی‌ها بچینید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمه‌ها بپزد اما شکل خود را حفظ کند.

* دلیل چیدن سیب‌زمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایق‌ها است که این قایق‌ها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آن‌ها تغییر رنگ ندهد.

* لقمه‌های قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید.

* می‌توان این غذا را با ماست چکیده زعفرانی سرو کرد. بعد از پخت درتابه‌ای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمه‌ای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.

* فیله‌های مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتی‌متری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کتلت مرغ

گوشت چرخ کرده مرغ
آرد سوخاری
ادویه
سیر و پیاز رنده شده
آب لیمو
زعفران
جفعری ساتوری شده

تمام این مواد را باهم مخلوط میکنیم بهتر است حتما آب پیازهای رنده شده رو بگیرن ، اگه یک شب داخل این مواد بخوابونید خیلی خوشمزه تر میشه
روز بعد کف قالب رو کمی چرب کنید مواد روا داخلش پهن کرده توی فر بذارین تا نیم ساعت با 180 درجه روی گاز هم به شکل کتلت میشه سرخشون کرد.


مامان ایلین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2728
سلام دوست جونااا

میشه ظرز تهیه ارد نخودچی رو به من یاد بدید

من ایران نیستم و نمیدونم اینجا هست یا نه

و اینکه ارد باید پخته باشهههه کلا چجوریههه

میخوام شیرینی نخود چی درست کنم خیلی دلم میخوادددددددددددددددد



مرسیی
 Pregnancy Ticker
طرزتهیه‌ی اشترودل گوشت

#################################

گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 500 گرم

قارچ 500 گرم

پنیر موتزارلا 250 گرم

کره یا مارگارین 60 گرم

آرد گندم 450 گرم

روغن مایع 100 گرم

شیر 125 میلی‌لیتر

پیاز دو عدد متوسط

تخم‌مرغ یک تا دو عدد

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری

شکر دو قاشق سوپ‌خوری

نمک برای خمیر یک قاشق چای‌خوری

مایه‌ی خمیر دو قاشق چای‌خوری

بهبوددهنده یک قاشق چای‌خوری

نمک، فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه:

* ابتدا مایه‌ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ‌خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.

* روغن مایع و تخم‌مرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید.

* آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حوله‌ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.

* روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در 20 درآورید.

* مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت 4 دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.

* بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.

* مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه‌ی دیگر خمیر بپوشانید.

* در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.

* سپس به مدت 20 دقیقه در طبقه‌ی وسط فر با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد تا 200 درجه و یا 400 درجه‌ی فارنهایت قرار دهید.

* می‌توانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خوراک لوبیا چیتی





مواد لازم:
لوبیا چیتی 2پیمانه
سیب زمینی 1عدد متوسط
فلفل دلمه ای 1عدد متوسط
قارچ 5عدد
گوجه فرنگی 6عدد
جعفری 1پیمانه خرد شده
نمک،فلفل قرمز،ادویه کاری، گلپر به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه:

لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و به مدت یک ساعت و ربع جداگانه بپزید، سپس گوجه هارا با کمی آب مخلوط کرده و در مخلوط کن خوب به هم بزنید .
سیب زمینی ، قارچ، فلفل دلمه ای و جعفری ها را خرد کرده وبه همراه گوجه فرنگی ها به مدت45دقیقه با حرارت ملایم بپزید سپس لوبیاها را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید و بگذارید5دقیقه با هم حرارت ببینندحال با روغن زیتون میل نمایید.

نوش جان
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خانمها این سایت جدید رو ببینین پیشنهاد شام می ده با دستور غذا اگر هم دوست نداشتین بازم بهتون پیشنهاد می ده. کلا خیلی باحاله

http://chibepazam.emshab.ir
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
طرز تهیه سوپ شیر



ل جو پوست کنده رو خیس می کنی دو پیمانه واسه چهار نفر
بعد با یه قالب کره کوچک میذاری می پزه
بعدش هویج رنده شدتو اضافه میکنی بهش اینقدر می پزه تا لعاب بده
می تونی مرغ پرپر شده هم که جدا پختی بهش اضافه کنی
یعد که لعاب انداخت میذاری کمی سرد بشه بعد قارچتو خرد می کنی و با کمی کره و آبلیمو سرخ می کنی
تو یه ظرف جدا یه بسته پودر سوپ اماده مگی قارچ کوهستان رو با یه بطری شیر سرد خوب قاظی کن و به جو اضافه کن طیرشو کم کن تا جوش بیاد بعد هم بزن ته نگیره نمک نزن و فلفل فراوون بزن
بعدش 15 دقیقه به کشیدنت مونده مرغ ریش شده و قارچ و اضافه کن
عالی میشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
غذا سریع با مرغ

مرغ راترجیحا سینه باشه ابپز کن وقتی پخت ریش ریش کن.یه پیاز بزرگ را خوب سرخ کن بعدش مرغ را بهش اضافه کن و تفت بده.مقداری قارچ خرد شده وفلفل دلمه ای نگینی شده بهشون اضافه کن و بزار یه ربع تفت بخوره با شعله کم سرش هم بسته باشه.ادویه هم فلفل سیاه و اویشن و نمک بزن.وقتی که زیرش را خاموش کردی یک کم سس مایونز بزن وبا نون بخورید عالییییییییییییی میشه.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کیک......
..........


یه تخم مرغ
دو ق چ بکینگ پودر
نصف قاچ آب پرتغال حتما با پوست
سه چهارم پیمانه شیر
یک و یک چهارم پیمانه آرد
نصف قوطی کبریت کره
هر چقدر دوست داری شکر میانگین نصف پیمانه
اینارو بزن تا مواد یه دست بشه تو ماهیتابه کوچیک یه تکه کره بنداز آب بشه بعد یه ملاقه و نصفی از مواد بریز توش و درشو بزار مثل کوکو هر وقت خودشو گرفت پشت ورو کن اون طرفش هم طلایی شه
به نظر من خیلی خوشمزس
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ژله رنگین کمان:

مواد لازم :
ژله انگور(بنفش)یک بسته
ژله لیمو(سبز)یک بسته
ژله تمشک ابی(آبی)یک بسته
ژله پرتقال (نارنجی )یک بسته
ژله آناناس یا موز(زرد )یک بسته
ژله توت فرنگی (قرمز )یک بسته
بستنی سه لیوان

طرز تهیه :
پودر ژله را داخل ظرف ریخته و به آن سه چهارم لیوان آب جوش اضافه می کنیم و هم میزنیم تا پودر حل شود مخلوط آب جوش وژله را روی بخار کتری می گذاریم تا شفاف شده و پودر ژله کاملا در آن حل شود. این محلول را نصف کرده و در دو ظرف جدا گا نه میریزیم .به ظرف اول نصف لیوان آب سرد و به دومی نصف لیوان بستنی اضافه می کنیم حالا دو مایه ژله یکرنگ داریم که یکی مات و دیگری شفاف است..ژله شفاف راداخل قالب ژله می ریزیم .بهتر است آن را در فریزر بگذاریم تا زودتر ژله بسته شود .(حدود بیست دقیقه طول می کشد ) ولی اگه در یخچال بگذاریم حدود سه ربع طول می کشد.قسمت مات هم در همین زمان خنک میشود. وقتی ژله درون فریزر بست ژله مات را به آن اضافه می کنیم و دو باره داخل فریزر قرار می دهیم . وقتی این ژله هم بست رنگ دیگر ژله را به همین ترتیب عمل می کنیم تا همه رنگها تمام شود.
نکته:برای اینکه کارتون زودتر تمام شود موقعی که ژله در حال بسته شدن در فریزر هست رنگ بعدی را آماده کنید .
می تونید حتی رنگ بعدی را همزمان در یخچال بگذارید تا سردتر بشه تا باز هم در زمان صرفه جویی کنید.
نکته: لایه ها راکه روی هم می ریزید با قاشق و آرام بریزید تا مخلوط نشه .
نکته :وقتی می خواهیم لایه بعدی را بریزیم لایه قبلی باید بسته شده باشد ولایه بعدی هم سرد باشد تا با هم مخلوط نشوند.
نکته :برای برگرداندن ژله ابتدا با نوک چاقو اطراف ژله را آزاد می کنیم وبعد به مدت حدود ?? ثانیه قالب را در آب گرم قرار می دهیم وسپس برمی گردانیم .
نکته مهم : برای جدا نشدن دو لایه از هم باید لایه زیرین بسته باشد اما وقتی با انگشت به آن میزنیم کمی به دست بچسبد . این چسبناکی باعث چسبیدن دو لایه ژله است.
نکته مهم : هرلایه موقع اضافه شدن باید سرد باشد وگرنه لایه زیرین آب شده و رنگها با هم مخلوط میشوند.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730