2733
2734
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598130 بازدید | 5782 پست
%%%%%%%%%
سالاد کورن
%%%%%%%%%
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان,آپلود رایگان موزیک, آپلود رایگان فیلم, آپلود عکس, آپلود رایگان عکس, آپلود نامحدود تصویر, ,آپلود عکس برای وبلاگ ,آپلود عکس برای بلاگفا ,آپلود عکس دائمی ,آپلود عکس در بلاگفا
فلفل دلمه‌ای و پیاز نگینی خرد شده و ذرت آماده را به آن اضافه کرده و گل کلم رابه صورت نوارهای باریک...

مواد لازم :
خیار =دو عدد

گوجه‌فرنگی =سه عدد

فلفل‌دلمه‌ای =یک عدد

پیاز =یک عدد

کنسرو ذرت =یک قوطی

گل‌کلم =50 گرم

آبلیمو و نمک =به میزان لازم



طرز تهیه:
ابتدا خیار را پوست کنده و ریز خرد کنید سپس گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و پیاز نگینی خرد شده و ذرت آماده را به آن اضافه کرده و گل کلم را به صورت نوارهای باریک خرد کرده و روی بقیه مواد ریخته و آبلیمو و نمک را به آن می‌افزاییم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کتلت تن ماهی و ذرت




مواد لازم:

سیب زمینی 2عدد
کنسرو تن ماهی 200 گرم
کنسرو ذرت 4/3 پیمانه
پودرنان خشک 1پیمانه
جعفری 3قاشق غذاخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان,آپلود رایگان موزیک, آپلود رایگان فیلم, آپلود عکس, آپلود رایگان عکس, آپلود نامحدود تصویر, ,آپلود عکس برای وبلاگ ,آپلود عکس برای بلاگفا ,آپلود عکس دائمی ,آپلود عکس در بلاگفا

طرز تهیه:
سیب زمینی پخته شده را پوست بگیرید و بعد از اینکه خوب خنک شد، رنده کنید. سپس تن ماهی را (که به طور کامل روغن آن را گرفته اید) به همراه ذرت ، جعفری، نمک و فلفل در ظرف مناسبی بریزید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. آنگاه از مواد گلوله هایی (به اندازه یک گردو) بردارید و در دست گرد کنید. در این زمان، در پودر نان بغلتانید، و با کف دست گلوله را فرم دهید و سپس روی سینی فر بچینید و در فری که از قبل با حرارت 175درجه ی سانتی گراد یا 350 درجه ی فارنهایت گرم کرده اید، در طبقه ی وسط قرار دهید، تا زمانی که کتلت ها ترد و طلایی رنگ شوند. این غذا را به همراه سبزیجات تازه سرو کنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

براق کردن هویج به روش کلاسیک




هویج‌های براق شده را می‌توانید برای تزیین مرغ،‌ دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید.


مواد لازم برای 4 نفر به عنوان پیش غذا:

هویج پوست کنده: نیم کیلو

کره بدون نمک یا مارگارین: 3- 2 قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چای‌خوری

آب مرغ:‌ یک سوم پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری سرپر

طرز تهیه

• هویج‌ها را به صورت اریب، مطابق شکل برش دهید .سعی کنید تا حد امکان هویج‌ها را یکسان برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند.

• کره را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط ذوب کرده و هویج‌ها را درون آن ریخته هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید.

• روی هویج‌ها نمک ریخته و هم بزنید و 4- 3 دقیقه آن‌ها را سرخ کنید.

• شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.

• در مرحله آخر، آب مرغ را اضافه کرده،‌ درب ظرف را گذاشته و تا حدود 3 دقیقه دیگر آن‌ها را بپزید.

• درب ظرف را برداشته، هویج‌ها را هم بزنید و صبر کنید تا اکثر آب درون ظرف بخار شود.
• ظرف را از روی اجاق برداشته و آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و یا شکر بیشتر به آن اضافه کنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویج


همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2731
امروز نهار چی پختین؟؟؟؟
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مرسی عزیزممممممممممم
از آدمها بُت نسازید، این خ ی ان ت است! هم به خودتان، هم به خودشان.
خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند
و شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خــــــدایِ خود ساخته
کشمش 110 گرم
عرق بیدمشک 1 قاشق غذا خوری
مایه خمیر خشک فعال 1 قاشق غذا خوری
اب ولرم 125 میلی لیتر
کره 115 گرم
شکر 100 گرم
تخم مرغ 3 عدد
رنده پوست 1 عدد لیمو ترش 1قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
ارد غنی شده(بیکینگ پودر هم داره)420 گرم
شیر 125 میلی لیتر
بادوم دو نیم شده 30 گرم
بادام پوست گرفته و خرد شده 90 گرم

و یه کاسه عرق بیدمشک و با کشمش مخلوط میکنیم کنار میذاریم

مایه خمیر و با اب ترکیب میکنیم هم میزنیم کنار میذاریم

با مخلوط کن کره و شکر و میزنیم بعد یکی یکی تخم مرغارو اضافه میکنیم..بعد رنده پوست لیمو....نمک و وانیل و میریزیم بعد مایه خمیر و هم میزنیم
ارد و شیر و به طور متناوب به مخلوطمون اضافه میکنیم...و با قاشق چوبی هم میزنیم روش رو با پارچه میپوشونیم و 2 ساعت در یک جای گرم میذاریم بمونه تا حجمش 2 برابر بشه

یک قالب کوگل و چرب میکنیم بادومای 2 نیم شده رو میریزیم کفش
بعد کشمش و بادومای خرد شده رو به خمیرمون اضافه میکنیم هم میزنیم و تو قالبمون با قاشق میریزیمووروشو نایلون میپیچیم باز میذاریم جای گرم 1 ساعت بمونه...فر را با حرارت 180 گرم میکنیم..به مدت 45 دقیقه تا 1ساعت میذاریم .اخر سر هم روشو پودر قند میپاشیم

2738
سلام مامان ریحانه من این تاپیکو تازه کشف کردم .خواستم ازت تشکر کنم ویه تقاضا .که دستورات سولاردام رو بیشتر بزاری البته همه جا هست اما انگار تو راحت تر توضیح دادی.من اثاث کشی داشتم چند ماه قبل و این خونه اجاق گاز فردارم رو نشد وصل کنم و خیلی عذاب کشیدم چون خیلی چیزارو دیگه نمیتونستم این خونه بپزم .الانم شوهرم چند روزه سولاردام ال جی5905 خریده .خودت فکر کن موندم با چه فرمانی نتیجه بهتر میگیرم.مثلا پیتزا ....کیک تو قالبهای فلزیم....لطفا منو دریاب...ممنونم
روش پخت ماهی سفید درسته




ماهی سفید درسته
مواد لازم :

ماهی سفید 1عدد
پیاز 1 عدد
روغن مایع ذرت مقداری
سبزی معطر (نعناع , ترخان , گشنیز) 500 گرم
گردوی چرخ شده 250گرم
رب انار 1.2 پیمانه
روغن زیتون 1.3 پیمانه
آبلیمو 1.3 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم




طرز تهیه :

داخل گوش ماهی را باز می کنیمن , محل اتصایل آبشش ها را می بریم . آبشش های ماهی را در آورده و به دقت از داخل گوش و دهان تمیز کنید. با نوک کارد , فلس های ماهی را می گیریم . زیر شکم ماهی را سر تا سر چاک داده , محتویات داخل شکم ماهی را خالی می کنیم . ماهی را به دقت می شوییم و خشک می کنیم . اشپیل ماهی را در صافی ریخته و با دست ماساژ می دهیم تا پوست آن جدا شود . پیاز را خلال کرده در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. اشپیل ماهی را به آن اضافه کرده , تف می دهیم . سبزی را به دقت تمیز کرده , می شوییم و خشک می کنیم . سپس سبزی را ریز خرد کدره آن را به اشپیل ماهی و پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و کمی تف می دهیم . گردوی چرخ شده , رب انار و کمی نمک و فلفل نیز اضافه کرده , ماهی را به وسیله آبلیمو وروغن زیتون و نمک و فلفل , مزه دار می کنیم .به طوری که تمام سطح روی آن و داخل شکم ماهی با این مواد مزه دار شود . بعد روی سطح بدن ماهی را با چاقو چند برش داده , داخل شکم آن را با موادی که آماده شده پر کرده, می دوزیم . روی ماهی را می توانیم کمی زعفران حل شده در آب جوش بمالیم . بعد آن را در سینی فر چرب شده قرار داده و در فری که با ??? درجه فارنهایت گرم کرده ایم , قرار می دهیم , تا کاملاً طلایی شود . قبل از اینکه در فر قرار بدهیم . یک چاک در دهان ماهی ایجاد کرده , یک تکه نخ را از دهان ماهی رد کرده به دم آن متصل می کنیم و گره می زنیم تا ماهی کمی حالت به خود بگیرد وشکل ظاهری آن زیباتر شود
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
چشم عزیزم سعی میکنم غذاهای بیشتری با سولاردام بزارم


شما هم هرچی پختی برای ما بزار
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پلوی سه رنگ ویژه ی میز مهمانیهای شما!



سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان,آپلود رایگان موزیک, آپلود رایگان فیلم, آپلود عکس, آپلود رایگان عکس, آپلود نامحدود تصویر, ,آپلود عکس برای وبلاگ ,آپلود عکس برای بلاگفا ,آپلود عکس دائمی ,آپلود عکس در بلاگفا



مواد لازم:

هویج: ۳۷۵ گرم


سیب زمینی: ۲۷۵ گرم


سبزی پلوئی: مقداری

کلم پیچ قرمز: ۵ برگ

نخود فرنگی: ۷۵۰ گرم

برنج: ۱۰۰۰ گرم

طرز تهیه:
هویج و کلم و سیب زمینی و نخود فرنگی را خرد کنید و سیب زمینی‌ها را دو نصف نموده سرخش نمائید. مقداری سبزی پلو را خرد کنید و کنار بگذارید. یک کیلو برنج را خیس نموده در آب جوش ریخته صافش کنید. سبزی پلو را با نصف برنج مخلوط کنید و نصف برنج سفید را با قدری روغن مخلوط کرده در ته دیگ بریزید سپس هویج و کلم و نخود فرنگی و سیب زمینی سرخ شده را روی آن ریخته، قدری دیگر برنج سفید روی سبزیجات مزبور بریزید. موقع کشیدن اول پلوئی که در آن هویج و غیره است. بکشید سپس پلو سبزی را بکشید و آخر از همه پلو ساده را. قدری زعفران سائیده شده هم روی پلو بریزید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
آش گوجه فرنگی تبریزی





سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان,آپلود رایگان موزیک, آپلود رایگان فیلم, آپلود عکس, آپلود رایگان عکس, آپلود نامحدود تصویر, ,آپلود عکس برای وبلاگ ,آپلود عکس برای بلاگفا ,آپلود عکس دائمی ,آپلود عکس در بلاگفا


مواد لازم :

گوجه فرنگی 1کیلو و 500 گرم
غوره 1/2 لیوان

سبزی 750 گرم
پیاز 2-3 عدد متوسط

لوبیا چیتی 1 لیوان
نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری

آبغوره 1 لیوان
آب گوشت 2-3 لیوان

برنج 1 استکان
نمک،فلفل،زردچوبه بمیزان لازم


طرز تهیه:



در یک قابلمه جادار، مقداری روغن داغ کنید و پیاز را در آن سرخ کنید تا سبک شود.بعد مقداری زردچوبه به آن بیافزاییدو بگذارید کاملا طلایی شود.

نیمی از پیاز داغ را می توان برای تزیین برداشت.لوبیا را از آب در آورده و همراه پیاز تفت دهیدو سپس 5-6 لیوان آب روی آن بریزیدو بگذارید تا 1 ساعت با حرارت متوسط و درب بسته بپزد.بعد از نرم شدن لوبیا ،برنج را آبکش کنید و همراه با آب گوشت داخل قابلمه بریزید و مواد را هم بزنید و صبر کنید تا برنج کاملا باز شود بعد سبزی خرد شده را همراه با غوره داخل مواد بریزید(دقت کنید آش در این مرحله نباید خیلی هم آب داشته باشد .در همین حد که آب روی سبزی را گرفته باشد کافی است. اگر نیاز به ریختن آب بود از آب جوش استفاده نمایید)درب قابلمه را ببندید و 20 دقیقه بگذارید سبزی با درب بسته بپزید وجوش بیاید.گوجه ها را میکس کنید.20 دقیقه بعد از ریختن سبزی،آب گوجه فرنگی را به آش اضافه نمایید ،حرارت را بالا ببریدو مدام آش را هم بزنید.در این مرحله 1 قاشق نعناع خشک را بدون تفت دادن داخل آش بریزیدو ادویه را هم اضافه کنید.حرارت زیر آش را ملایم کرده و 30دقیقه بگذارید تا آش جا بیافتد و در این مدت هم بزنید تا ته نگیرد.بعد از جا افتادن آش آبغوره را داخل آش ریخته و حرارت را خاموش کنیدو مدام هم بزنید تا آبغوره به خرد آش رود

و با پیاز داغ و نعناع خشک تفت داده تزیین بفرمایید و میل نمایی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خورشت فسنجانی خاص و متفاوت!

*****************************




سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان,آپلود رایگان موزیک, آپلود رایگان فیلم, آپلود عکس, آپلود رایگان عکس, آپلود نامحدود تصویر, ,آپلود عکس برای وبلاگ ,آپلود عکس برای بلاگفا ,آپلود عکس دائمی ,آپلود عکس در بلاگفا

مواد لازم:

رب انار 5/1 پیمانه
گردو 5/1 پیمانه
بادام 1پیمانه
هویج 2عدد متوسط
سیب درختی 1عدد متوسط
دارچین و زعفران به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
شیره خرما به مقدار لازم

طرز تهیه:
گردو و بادام راپودر کرده و همراه با یک لیوان آب در ظرف مناسب بریزید تابا حرارت ملایم بپزند.سپس 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید، اگر در حین پخت غلظت خورش بالا رفت به آن کمی آب اضافه کنید.
هویج و سیب درختی را جداگانه با کمی آب بپزید و آن را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا به صورت یکنواخت درآید، این مخلوط را به گردو و بادام اضافه کرده و خوب به هم بزنید ، سپس رب انار و شیره خرما و دارچین رااضافه کرده وبگذارید روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه تا خوب جا بیفتد و سپس آن را با روغن زیتون تقدیم کنید.
نوش جان
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سس زرشک

این سس بسیار مغذی است و برای کسانی که با کمبود آهن مواجهند بسیار مقوی و خونساز خواهد بود...

مواد لازم:

زرشک 3 قاشق غذاخوری
بادام 1پیمانه
پونه کوهی 1قاشق غذاخوری
لیموترش به مقدارلازم
نمک، فلفل قرمز به مقدارلازم


زرشکها را با نصف استکان آب یکی دوساعت خیس کنید و سپس با تمام مواد ذکر شده در مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید تا سس یکنواختی حاصل شود.این سس با انواع سالادها به خصوص سالاد جوانه بسیار خوشمزه و مقوی خواهد بود.

نوش جان
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687