2737
2734
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598122 بازدید | 5782 پست
شکلات صبحانه (4)
مواد لازم:
ارده: 6 قاشق غذاخوری
عسل: 1 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: 1 قاشق مرباخوری
پودر پسته: 1 قاشق مرباخوری
گلاب: 1 قاشق مرباخوری
هل ساییده: نصف قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس پودر نارگیل، هل، گلاب و وانیل را به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید. در انتها، پودر پسته را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار خوش عطراست و از طعم خاصی برخوردار است و می توان آن را به همراه یک لیوان شیر فندق به عنوان صبحانه میل کرد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویج
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

کدوم غذاتون از همه خوشمزه تره؟
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
من سوپ سفیدم و آش شله قلمکار و آش رشته ام از همه غذاهام بیشتر مشتری داره .... اینقدر که هر وقت مهمون دارم و مثلا آش می ذارم یه دیگ می ذارم که بعدش یکی یه قابلمه ببرن....آخرشم به خودم جز همون 2 قاشقی که سر میز خوردم بیشتر نمیرسه....طفلی شوشو چون همیشه فرداش سراغ آش و سوپ رو می گیره ولی دریغ از یه پیاله...هههههه

بدترین غذامم فکر کنم کباب تابه ایه چون پیاز کم می ریزم سفت می شه...زیاد می ریزم بد مزه میشه...نمی دونم چی کار کنم؟؟!!!!1
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
2731
هات چاکلت
شیر....2 فنجان


شکلات سیاه.....30 گرم(بیشتر هم میتونی بریزی)

پودر کاکائو.....1 قالفشق غذاخوری سر صاف

پودر نسکافه.......2 قاشق غذاخوری سر صاف

شکر....2 قاشق غذاخوری

اسپری خامه برای تزیین



خوب

شیر رو بریز داخل ظرف رو بذار به مرحله جوش که رسید همه مواد رو به جز خامه بریز داخلش و هم بزن تا شکلات حل بشه

بعد که شکلات حل شد بذار بجوشه تا کمی غلیظ بشه

بریز داخل فنجون و خامه رو اسپری کن روی هات چاکلت و سرو کن


*********
شیوا جون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مولتی هاستر

برای درست کردن این قندهای خوشکل

هم میتونید از رنگهای خوراکی استفاده کنید

هم رنگهای طبیعی

من از رنگهای طبیعی و بدون ضرر استفاده کردم

مواد لازم

زعفران دم کرده.......2 قاشق غذاخوری(کم و زیادش به مقدار قند بستگی داره)

اب لبوی غلیظ.....2 قاشق غذاخوری

قند مکعبی

خوب اول بگم آب لبو رو چطوری درست کنی

لبو رو بشور و با آب بپز

اب اضافی لبو رو بذار بجوشه کمی شکر و چند قطره آبلیمو اضافه کن و بذار بجوشه تا حدی که کمی غلیظ بشه

این آب رو میتونی برای تزیین برنج هم استفاده کنی

داخل شیشه در محکم داخل یخچال تا یک سال قابل استفاده هست

خوب

بریم سراغ قند جیجیلی

کف یک سینی رو زعفران دم کرده میریزیم

نمیخوایم خیلی زعفران عمق داشته باشه

یعنی حدود 1 میلیمتر

یعنی یه ذرررررررررررره کف سینی پخش باشه

یه طرف قند رو میذاریم داخل زعفران و سریع برمیداریم و طرف دوم رو هم میذاریم و سریع بر میدارم

تموم

کم کم ذرات قند با آب زعفران رنگی میشن

اگه قند رو داخل اب زعفران رها کنی یا عمق آب زیاد باشه

قند داخل آب حل میشه

آب لبو رو هم به همین ترتیب



حالا قندهات رو بچین داخل سبد که هوا زیر قند هم جریان داشته باشه

اگه عجله داری سشوار خنک بگیر روی قندها

اگه هم عجله ای در کار نیست بذار یکی دو روزی خوب خشک بشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ژله دست






مولتی هاستر

*************

یه دونه دستکش کوچیک رو تمیز میشوری

بعد یک بسته ژله هلو(میدونی چرا میگم هلو؟)چون همرنگ پوست بدن میشه

خوب

یک بسته پودر ژله هلو رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کن و خوب هم بزن تا ذرات ژله حل بشه

بذار خنک بشه بعد نصف لیوان شیر بریز داخلش

حالا

دستکش رو اینجوری آویزون کن لبه پارچ آب و مواد ژله رو بریز داخلش



مولتی هاستر



ته دستکش رو از لبه پارچ جدا کن و هوای اضافی دستکش رو خالی کن و تهش رو با نخ محکم ببند و بذارش داخل بشقاب و بذار یخچال

عجله نکن

میتونی بری مهمون

میتونی بری دو 3 روز هم بمونی

به این زودیها نمیبنده

بعد که دیدی سفت شده

یه کم بذرش بیرون یخچال بمونه

حدود 15 دقیقه

بعد با قیچی دستکش رو بچین

ته ژله اون قسمتهای نا مرتب رو جدا کن

بریز داخل یه ظرف کوچیک و با دست خردشون کن

بعد با زنگ قرمز مخلوط کن و بریز ته ژله (اینها یعنی لخته های خون هست)

انگشتر یادت نره

**********

شیوا جون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2738
دلمه قارچ با پنیر





دلمه قارچ برای تولد و مهمونی عصرانه انتخاب خوبی هست . حتی می تونید بعنوان پیش غذا برای شام هم استفاده کنید.





مواد لازم :
قارچ درشت / 20 عدد
گوشت چرخ کرده / 250 گرم
ذرت / 100گرم
پیاز سرخ شده / 1قاشق غذاخوری
رب گوجه / 1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا / 100گرم
نمک و فلفل / به مقدار لازم
پودر آویشن / به مقدار لازم
سیر / 2حبه ( اگه دوست نداشتین می تونید سیر رو حذف کنید )



طرز تهیه :

ابتدا ته قارچها رو از کلاهک اون جدا می کنیم طوری که قارچ آسیب نبینه بعد مثل شکل زیر قارچ ها رو برش می دیم . قسمت اضافی قارچ رو که مونده خرد می کنیم چون بعدا" لازمشون داریم ( اونیکه توی دست من می بینید قسمت اضافی هست و خرد می کنیم ) .قسمت پایین رو هم کنار بذارید که بعدا" می خوایم موادمون رو روش قرار بدیم .



بعد از این مرحله پیازها رو سرخ می کنیم . بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه می کنیم و تفت می دیم تا رنگ گوشت عوض بشه .



قارچ خرد شده رو به گوشت اضافه کنید و تفت بدین تا آب قارچها کشیده بشه ( اینا همون قارچهای اضافه بودن که داریم استفاده می کنیم . البته نصف همین قارچهای اضافه کافیه و نصف دیگه رو بذارید برای غذاهای دیگه تون) .



ذرت رو از قبل کمی بپزید بعد به موادمون اضافه کنید ( می تونید ذرت رو دون کنید و توی فریزر نگهداری کنید) .می تونید از کنسرو ذرت هم استفاده کنید . رب گوجه رو با نصف استکان آب مخلوط کرده به موادمون اضافه کنید . همچنین نمک و فلفل هم بیفزائید .



خوب مواد روی قارچها آماده شد .بریم سراغ خود قارچ :



از موادمون روی قارچهای برش خورده قرار می دیم .



بعد روشون پنیر پیتزا می ریزیم .



اگه از فر گاز استفاده می کنید اول فر رو روشن کنید بذارید با دمای 200درجه سانتیگراد گرم بشه بعد موقع پخت همون دمای 200 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر به‌مدت 15- 12 دقیقه قرار بدین تا پنیر اون آب بشه و اگه دوست دارید روی پنیرها طلائی تر بشه چند دقیقه گریل رو روشن کنید ( کنترل کنید که دلمه ها نسوزن ) .

اگه از کانوکشن استفاده می کنید : پیش گرمایش 250درجه سانتیگراد و برای پخت هم سینی رو روی سه پایه کوچیک قرار بدین بعد دوباره250درجه سانتیگراد بمدت 15-12دقیقه و در نهایت 2دقیقه گریل ) برای طلائی شدن روی پنیرها .

نکته ها :
ممکنه قارچها کمی تیره رنگ بشه و آب بندازه که مشکلی نداره . معمولا" درجه حرارت بالای فر به این خاطر هست که قارچ کمتر آب بندازه .
موقع سرو کمی پودر آویشن و سس روی دلمه ها بریزید .
این دلمه ها بصورت گرم سرو می شه .

**********

شیوا جون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
تزیین پیتزا



مولتی هاستر


خوب اول خمیر پیتزا رو به این روش درست کن

شیر ولرم 1 پیمانه
خمیر مایه 1 قاشق سوپ خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 1/2 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چای خوری
آرد به میزان لازم

دستور :



آب و شکر را مخلوط کرده و پس از حل شدن شکر خمیر مایه را افزوده و کنار می گذاریم به مدت 7 دقیقه تا 2 برابر گردد.
روغن مایع ،نمک، و شیر را داخل ظرف ریخته و خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه می کنیم وقتی مواد با هم مخلوط شدن آرد را کم کم به آن می افزاییم تا خمیری لطیف بدست آید. روی خمیر را پوشانده به می گذاریم به مدت 20 دقیقه در جای گرم تا ور بیاید.


بعد پهن کن

بعد بالای خمیر رو این مدلی برش بزن



مولتی هاستر



بعد مواد پیتزا رو بریز و لایه ها رو برگردون روی مواد پیتزا

با قلمو و زعفران روی گلبرگها رو رنگ کن

#########

شیوا جون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
طرز تهیه خامه فرم گرفته
خوب


خامه فرم گرفته به خامه ای گفته میشه که به نسبت مواد اولیه استفاده شده حجمش 4 برابر شده باشه

اینجا طرز تهیه یک نوع خامه فرم گرفته رو میذارم که درست کردنش از عهده همه بر میاد

پس مواد لازمش رو ببین

خامه صبحانه.....یک بسته(از همون صورتی ها)

پودر قند .......50 گرم(چند بار آسیابش کن)

پودر خامه.....50 گرم(از لوازم قنادی های معتبر تهیه کن بعضی سوپر مارکتها هم دارن)

وانیل .......یک هشتم قاشق چایخوری(یعنی یه ذرههههههههههههههههههههههه)

خوب

اول پاکت خامه رو باز کن

به احتمال خیلی زیاد مقداری شیر روی خامه هست

اونها رو خالی کن

خامه رو بریز داخل یه ظرف بزرگ . پودر قندو پودر خامه و وانیل رو بهش اضافه کن

با قاشق هم بزن تا این مواد با هم مخلوط بشه

حالا بذارش داخل فریزر تا یه کم خودش رو بگیره

حدود 10-15 دقیقه

نذار یخ بزنه

بعد با دور بالای همزن به صورت دورانی حدود 10 دقیقه مخلوط کن

همون 2 دقیقه اول خامه پف میکنه

گول نخور

این پف مجازی هست

10 دقیقه بزن و خامه فرم گرفته خوشکلت رو تحویل بگیر


@@@@@@@@@@

شیوا جون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام ملی جون خوبی؟؟؟؟؟
این روزها خیلی التماس دعا دارم برای پدرم دعا کن...
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویج
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ملی جون اگه ممکنه دستور کوکو را بزار تا ما هم درست کنیم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

فاقد عنوان🤍

sara20022 | 1 دقیقه پیش
2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز