2726
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598112 بازدید | 5782 پست
سلام مامان ریحانه جون.من 3 تا سوال دارم.اگه ممکنه جوابمو بدبد بعدا میام سر می زنم.
برای تهیه ژله رولی مارشمالو چیه؟
و یکی دیگه اینکه چقدر باید مایمون غلیظ بشه بعد بذاریمش تو یخچال چون تو تاپیک شما متاسفانه عکس این قسمتش نبود.
یکی دیگه هم اینکه منظورتون از پف پفی همون چیزایی هست که مثل پاستیله اما نرم و پنبه ای هست؟
ممنون از لطفتون.
یا به اندازه آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن...
طرز تهیه بورک با یوفکا


&&&&&&&&&&&&&&&&&


مواد لازم
ماست نصف پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1قاشق مرباخوری
آرد به میزان لازم
کره یا مارگارین نرم 125 گرم

مواد میانی:

گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 2عدد
برنج پخته( کته شده) نصف پیمانه
جعفری ساطوری مقداری
روغن 1پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:
ماست، تخم مرغ و نمک را با بیکینگ پودر و کره مخلوط کنید و در آخر، آرد را به مواد بیفزایید و مخلوط را ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.از این خمیر 10 عدد چانه درست کنید و نیم ساعت استراحت دهید.
پیاز را تفت دهید و گوشت را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.برنج و جعفری را بریزید و بگذارید تا کمی گوشت بپزد. چانه‌ها را یکی یکی باز کنید تا به اندازه بشقاب شود، 5 چانه باز شده را روی هم بگذارید و روی هر کدام را روغن یا کره آب شده بمالید. سپس خمیر را چند بار باز کرده و نازک کنید.
این خمیر را کف قالب چرب شده ای پهن کنید؛ به طوری که از دیواره‌های قالب آویزان بماند.مواد میانی را روی خمیر بریزید و 5 چانه دیگر را به ترتیب بالا باز کنید و روغن بمالید و روی مواد بگذارید.
اضافات خمیر لایه اول را روی خمیر دوم برگردانید. خمیر را با چاقو به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و در فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کرده اید 30 دقیقه بپزید تا خمیر کاملاً طلایی شود.می توانید از زرده ی تخم مرغ برای تزیین نیز استفاده کنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

شیما جون منظورم اینه
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


کباب کنجه هندی


مواد لازم:

راسته گوسفند کنجه کنجه نیم کیلو
پیاز رنده شده 1عدد
سرکه 1 پیمانه
لیمو 1برش
میخک 3-4 دانه
برگ بو 2 پر
زیره ساییده 2قاشق مرباخوری
تخم گشنیز ساییده 1ق قاشق مرباخوری
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
کره آب کرده، نمک، فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :
همه مواد به جز نمک، فلفل و کره را با یک پیمانه آب در ظرفی بریزید و گوشت را 3-4 روز در این مایه در یخچال بخوابانید . سپس گوشت را به سیخ بکشید ، نمک و فلفل بپاشید و اندکی کره آب کرده بمالید ، و روی آتش زغال کباب کنید .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2728
مارشمالو(برای ژله رولی)




مواد لازم :
آب سرد : 375 گرم
شکر : 510 گرم
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین : 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

ابتدا ژلاتین رو روی آب سرد میریزیم و 1 دقیقه صبر میکنیم.بعد شکر و وانیل رو به آب و ژلاتین اضافه میکنیم و روی شعله متوسط قرار می دیم.و به آرومی هم میزنیم تا شکر و ژله کاملا حل بشه و مایع شفافی به دست بیاد.در این مرحله مایع رو از حرارت برمیداریم و میذاریم تا از گرما بیفته.ینی اگه انگشتمونو تو مایع فرو کنیم ، گرماش معمولی باشه و انگشتمون نسوزه.
بعد از اینکه مواد دماشو از دست داد ، اون رو به ظرفی که 4 برابر این مواد گنجایش داره انتقال میدیم ( این ظرف جدید استیل نباشه لطفا ).بعد با دور تند همزن برقی 20 دقیقه مداوم مواد را هم میزنیم.مایع بعد از هم زدن 3-4 برابر میشه و مثل کف حاصل از هم زدن سفیده تخم مرغ میشه.وقتی به این مرحله رسیدید، سریعا مواد رو داخل یه قالب بزرگ مستطیل شکل بریزید و در یخچال قرار بدید.بعد از 12 ساعت میتونید مارشمالو ها رو داخل ظرف برش بزنید و تو پودر نارگیل بغلطانید. ولی باید اونها رودونه دونه در بیارید ینی نمیشه مثل ژله اون رو برگردوند.
من از زعفران و پودر قهوه و آب لبو برای رنگ کردن پودر نارگیل استفاده میکنم.

در ضمن میتونین از همین مارشمالوها برای تهیه ژله رولی استفاده کنین.
ایشالا که موفق باشین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
در کنار عنوان هر تاپیک علامت قلبی مشاهده می نمایید که با کلیک بر روی آن در لیست تاپیکهای مورد علاقه شما قرار می گیرد.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=70367
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بنظرم قبلش یکبار برای خودتون درست کن
من امتحان نکردم اما فکر نمیکنم جالب بشه چوئن با خامه رول کردنش سخحت تر میشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
درست کردی حتما عکسشو برامون بزار و از تجربه ات برامون بگو
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اینجا کلوپ نیست و نیاز به دعوتنامه نداره اما......


در کنار عنوان هر تاپیک علامت قلبی مشاهده می نمایید که با کلیک بر روی آن در لیست تاپیکهای مورد علاقه شما قرار می گیرد.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=70367
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کوکو سبزی

مواد لازم برای 4 نفر:
سبزی کوکوی خرد شده 250گرم

زرشک و گردو ی خرد شده 1قاشق سوپخوری از هر کدام

تخم مرغ 3عدد

آرد گندم 1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه:


سبزی کوکو (تره، جعفری، شوید، گشنیز و کمی شنبلیله یا ترخون،سس روی هم یک کیلو) را پاک کنید، بشویید و ریز خرد نمایید. دقت داشته باشید که باید سبزی کوکو را از سبزی پلویی ریزتر خرد کنید.
سبزی خرد کرده را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید.
مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و آرد نیز به آن بیفزاییدو هم بزنید تا یکدست شود.
سپس روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه بریزید و بگذارید کاملاً داغ شود، در غیر این صورت کوکو به تابه می چسبد و موقع برگرداندن خرد می شود.
وقتی روغن خوب داغ شد، نیمی از مایه کوکو را درون تابه بریزید سپس گردوی خرد شده و زرشک شسته را روی کوکو بپاشید.
بعد بقیه مایه کوکو را روی گردو و زرشک بریزید و با پشت قاشق روی مواد را فشار دهید و اجازه دهید یک طرف کوکو کاملاً سرخ و برشته شود.
سپس کوکو را به شکل های دلخواه برش دهید و آنها را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر نیز سرخ شود.
می توانید از قالب مخصوص سرخ کردن کوکو نیز استفاده کنید.
دقت داشته باشید! اگر زرشک را با مواد مخلوط کنید ضمن سرخ شدن کوکو، زرشک ها می سوزند.
در صورت تمایل، می توانید از 5برگ کاهوی خرد شده نیز در سبزی کوکو استفاده کنید. کاهو طعم بهتری به کوکو می دهد.


نگار جون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز