2733
2734
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598131 بازدید | 5782 پست
بستنی قهوه

مواد لازم:
شیر:1 شیشیه بزرگ
شکر:4 قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ:4عدد
قهوه:یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

شکر و زرده ی تخم مرغ را مخلوط می کنیم و می زنیم تا سفت شود . قهوه را داخل شیر یخته،می جوشانیم و همینطور که دغاغ است روی مایه زرده ی تخم مرغ می ریزیم و بهم میزنیم تا مخلوط شود . مایه را در یک ظرف لعابی یا ظرفی از روی می ریزیم و آن را در فریزیر یا جایخی یخچال قرار می دهیم . وقتی بستنی کمی بسته شد آن را بهم می زنیم و دوباره در یخچال می گذاریم و این عمل را دو ،سه بار تکرار می کنیم تا بستنی یخ نزند و بسته شود. سپس بستنی را در ظرف های یک نفره بستنی خوری می ریزیم و در کنارش یک شیرینی یا بیسکویت قرار می دهیم و می توانیم تا موقع مصرفدر یخچال نگه داریم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بستنی با وانیل و کاکائو


مواد لازم:

شیر:2 شیشه بزرگ
زرده ی تخم مرغ:6 عدد
شکر:8 قاشق غذاخوری
وانیل:نصف قاشق چایخوری
کاکائو:یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

شکر،وانیل،زرده ی تخم مرغ و کاکائو را مخلوط می کنیم. می زنیم تا سفت شود. شیر را می جواشانیمو داغ داغ روی مایه زردهی تخم مرغ می ریزیم و بهم می زنیم تا مخلوط شودو بعد مایه را در یک ظرف لعابی ریخته پس از سرد شدن در فریزر یا جایخی قرار می دهیم وقتی بستنی کمی بسته شد آن را بهم می زنیم و دوباره در یخچال می گذاریم . این عمل را در دو ساه بار تکرار می کنیم تا بستنی یخ نبزند ولی بسته شود.

_________________
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

تست فرانسوی


مواد لازم:


تخم مرغ=3 عدد
شیر=4/1 لیوان
وانیل=2/1 قاشق چایخوری
دارچین=2/1 قاشق چایخوری
نان تست=10 تکه


طرز تهیه:


در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها را کاملا بهم می زنیم و سپس شیر ، وانیل و دارچین را به آن می افزاییم.
سینی مخصوص فر با توستر را با مقداری کره چرب می کنیم سپس تکه های نان را در داخل مایع آماده شده فرو برده تا مایع به خورد نان ها رود و آنها در سینی می گذاریم.
هر طرف نان ها باید به مدت 1 تا 2 دقیقه در توستر یا مایکروفر قرار گیرد.


منبع:آشپز آنلاین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
طرز تهیه سالاد میوه


1-یک قوطی کمپوت آناناس.

2-یک عدد موز ، پرتقال ، نارنگی ، سیب ، کیوی ( در صورت موجود بودن ، میوه های فصل).

3-کمی آب پرتقال .

میوه ها و کمپوت آناناس را به قطعات ریز خرد کرده و آب کمپوت یا آب پرتقال ( در صورت نبود کنستانتره) را اضافه می کنیم ، همه مواد را در کاسه ای ریخته و مخلوط می نماییم .

می توانیم با این سالاد در میهمانیها از میهمانان ، پذیرائی کنیم . این سالاد هنگامی که میوه های درشت برای پذیرایی در منزل موجود نیست یا به مقدار کم وجود دارد ، روش بسیار جالبی برای پذیرایی است و چون محتوی مایعات می باشد ، رفع عطش می کند و بسیار لذیذ است .

اگر مطابق دستور فوق عمل کردید واین سالاد به ذائقه شما ترش آمد ، می توانید کمی شکرنیزبه آن اضافه کنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2728
ایس پک اناناس

بستنی وانیلی 1-1/2 پیمانه
خامه 1/2 پیمانه
اب 1/4 پیمان
اناناس خرده شده 1/4 پیمانه
اسمارتیز 3 قاشق غذاخوری
سس شکلات 3 قاشق غذاخوری

طرزتهیه


بستنی با خامه باهم مخلوط میکنیم بعد اب اناناس رو میریزیم با همزن برقی بهم میزنیم تا یکدست شود سپس در یک لیوان مناسب اناناس ریز شده رو میریزیم و کمی سس شکلات روی ان میریزیم و اسمارتیز هم میریزیم بعد دوباره بقیه مخلوط بستنی و خامه رو میریزیم و بعد دوباره سس شکلات و اسمارتیز رو میریزیم بعد نی بزرگی توی لیوان میگذاریم و نوش جان کنید.
این ایس پک هم میتوان با توت فرنگی و شاه توت و هلو هم تهیه کرد
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کارامل شکلاتی مکزیکی


مواد لازم برای 4 نفر:


120 گرم
شکر

2 قاشق غذاخوری
آب

نصف یک عدد
آب لیمو ترش

280 میلی لیتر
شیر( پاستوریزه)

60 گرم
شکلات

یک تکه
دارچین نکوبیده

یک عدد
تخم مرغ

2 عدد
زرده تخم مرغ

4 قاشق غذاخوری یا60گرم
شکر




طرز تهیه:

120 گرم شکر را با آب و آب لیمو ترش در قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود. گاهی تابه را حرکت می دهیم ، ولی به هیچ وجه هم نمی زنیم و می گذاریم بجوشد و به رنگ کاراملی دربیاید. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا350 درجه فارنهایت گرم می کنیم. قالب را با کارامل می پوشانیم، به این ترتیب که کارامل را داخل قالب ریخته و تکان می دهیم تا یک لایه از آن داخل قالب را بپوشاند و می گذاریم تا خنک شود.

شکلات را خرد کرده و داخل شیرمی ریزیم. سپس روی حرارت می گذاریم تا شکلات حل شود. بعد دارچین را هم اضافه می کنیم. یک عدد تخم مرغ و زرده ها را با باقی مانده ی شکر به هم می زنیم، سپس دارچین نکوبیده را از داخل شیر بیرون می آوریم و شیر گرم را در حال به هم زدن، به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم. پس از آن مخلوط را داخل قالب ریخته و به صورت بن ماری* داخل فرمی گذاریم که 20 تا 30 دقیقه بماند یا تا وقتی که وسط دسرما خیلی کم بلغزد. سپس از داخل فرخارج کرده، می گذاریم خنک شود و بعد به مدت 5 تا 6 ساعت می گذاریم در یخچال بماند؛ آن گاه داخل ظرف بر می گردانیم. کافی است اطراف قالب را با نوک چاقو جدا کنیم و کمی قالب را تکان دهیم تا دسر به راحتی بیرون بیاید.

* بن ماری: گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب را طریقه بن ماری می گویند. به عنوان مثال : محتوی ظرف غذا را در ظرف آبی قرار داده و آن را روی حرارت اجاق قرارمی دهیم تا آب آرام آرام بجوشد و غذای سرد به این وسیله گرم شود و این بهترین و بهداشتی ترین روش برای گرم کردن غذا و حل کردن شکلات می باشد.

در طرز تهیه این دسر هم آمده است که قالب محتوی مواد دسر را در یک ظرف آب گرم قرار داده و در فرمی گذاریم تا به روش بن ماری تهیه شود.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دسر کرم کاستارد با ژله


آپلودسنتر آپ98

مواد لازم :

پودر کاستارد 4 قاشق غذاخوری

شیر یک کیلو (معادل 5 لیوان)

شکر 5 قاشق غذاخوری

پودر ژله ی آماده یک بسته

طرز تهیه:

پودر کاستارد را در یک لیوان شیر سرد خوب حل می کنیم.

4 لیوان شیر بقیه را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.

سپس پودر حل شده در شیر سرد را داخل شیر داغ می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود (حدود 15 دقیقه).

مقدار شکر هم بستگی به ذائقه خودمان دارد، می توانیم بیشتر یا کمترش کنیم.

وقتی مواد سرد شد، آن را در ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سرد شود و به اصطلاح ببندد.

سپس ژله را آماده کرده و بعد از سرد شدن کرم، ژله را روی آن می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم .

برای تهیه ژله، پودر را با دو قاشق غذاخوری شکر در یک لیوان آب جوش خوب حل می کنیم.

سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و در یخچال می گذاریم تا ببندد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2738
سلام نهال جون من میزارم تو فریزر ........ اگه زیاد داری مقدار کمی را داخل یخچال بزار بقیه را بسته بندی کن و بزار تو فریزر
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
لقمه‌های گوشتی




مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

آرد 4 پیمانه

شکر یک قاشق سوپ‌خوری

نمک یک قاشق چای‌خوری

مایه خمیر فوری یک قاشق سوپ‌خوری

کره آب کرده 100 گرم

شیر ولرم به میزان لازم


مواد میانی

پیاز یک عدد

روغن مایع 2 قاشق سوپ‌خوری

گوشت چرخ کرده 300 گرم

قارچ خرد شده یک پیمانه

نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

گوجه فرنگی یک عدد

فلفل دلمه‌ای یک عدد

جعفری خرد شده 50 گرم


مواد رویه

زرده تخم مرغ یک عدد

روغن مایع یک قاشق چای‌خوری

زعفران آب کرده یک قاشق سوپ‌خوری

کنجد یا سیاه دانه به مقدار لازم


طرز تهیه

* در کاسه‌ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر فوری را با هم مخلوط کرده و کره آب کرده را به آن اضافه کنید.

* شیر را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی درست شده و به دست نچسبد.

* روی خمیر را چرب کرده و بپوشانید تا خمیر استراحت کند و پف کرده و بالا بیاید.


در این فاصله مواد میانی را آماده کنید

* ابتدا پیاز را با روغن مایع تفت داده و گوشت چرخ کرده، قارچ، نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه و کمی تفت دهید تا به روغن بیفتد.

* حرارت را خاموش کرده و بگذارید مواد سرد شوند.

* بعد از سرد شدن، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و جعفری خرد شده را اضافه کنید.

* وقتی خمیر به میزان کافی پف کرد از آن به اندازه نارنگی برداشته و به کمک آرد روی تخته پهن کنید و از مواد گوشتی در آن گذاشته و به صورت لقمه بپیچید و در سینی فر چرب شده بچینید.

* سپس روی آن را دوباره به مدت بیست تا سی دقیقه بپوشانید تا پف کند.

* با برس مخلوط زرده‌ی تخم مرغ، روغن مایع و زعفران آب کرده را روی خمیر مالیده و کنجد و یا سیاه دانه بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد بپزید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
روش تهیه‌ی بیسکویت خرمایی



اولیه

روغن و آرد سفید از هر کدام 400 گرم

پودر قند 350 گرم

تخم‌مرغ چهار عدد

رنده پوست لیمو و وانیل از هر کدام نصف قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر دو قاشق چای‌خوری

شیر خشک 200 گرم

خرمای له شده 100 گرم


طرز تهیه:

* کره یا روغن و پودر قند را بزنید تا به صورت کرم در آید.

* وانیل و پوست لیمو را اضافه و باز هم بزنید.

* مواد خشک را الک کرده داخل مایه بریزید و خوب مخلوط کنید.

* خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده، یک ساعت در جای خنک قرار دهید.

* پس از این مدت خمیر را کمی ورز دهید تا نرم شود.

* مقداری از خمیر سفید را روی میز پهن کرده و خرماهای له شده را با فاصله روی آن قرار دهید و خمیر را دولا کنید.

* خمیر را با قالب مربع یا چاقو به شکل دلخواه ببرید و روی سینی فر قرار دهید.

* می‌توان با چاقو یا چنگال روی آن‌ها را شکل داد.

* سپس آن‌ها را 35 دقیقه با قدرت 175 درجه سانتی‌گراد در فر بپزید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
آشنایی با روش تهیه غذای رنگی با پاستا



استفاده از گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی، طعم شیرین و خوشمزه‌ای به این پاستای مخلوط می‌دهد.

مواد لازم برای 4 نفر

پاستای فرم‌دار: 2 پیمانه

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده: نصف پیمانه

سیر خرد شده: 2 حبه

گوجه فرنگی گیلاسی: 14 عدد، خرد شود.

آب: یک چهارم پیمانه

نخود فرنگی پخته: یک چهارم پیمانه

ذرت پخته: یک چهارم پیمانه

ریحان تازه: یک قاشق غذاخوری، خرد شود.

پنیر موزارلا:‌ نصف پیمانه، به قطعات کوچک تقسیم شود.

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• پاستا را به مدت 10 دقیقه درون آب بجوشانید. در این دستور غذا پاستا باید کمی سفت شود.

• در قابلمه کوچکی، سیر و پیاز را درون روغن زیتون به مدت 3 دقیقه روی حرارت کم سرخ کنید.

• نخود فرنگی، گوجه گیلاسی، آب و ذرت را به مواد فوق بیافزایید و به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی‌ که کاملا پخته و نرم شوند حرارت دهید.

• مواد فوق را با پاستا که درون آبکش ریخته‌اید، مخلوط کنید.

• ریحان تازه، پنیر موزارلا و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.

نکته:‌ کدو را می‌توانید به مخلوط فوق اضافه کنید چرا که طعم متعادلی دارد و خواص این غذا را بیشتر می‌کند.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز