2737
2734
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598131 بازدید | 5782 پست
روش های خوشمزه تر کردن غذا


تکنیک و تجربه های ساده که به شما معرفی می‌کنیم کمک می‌کند تا غذائی خوشمزه‌تر و سالمتر داشته باشید .با ما همراه باشید..


1- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید یا کمی کلم پیچ خردشده به سوپ مورد علاقه تان اضافه کنید.



2- در همبرگر، کوفته، سس اسپاگتی و ماکارونی یا لازانیا، نیمی از گوشت مصرفیتان را با پروتئین سویا جایگزین کنید. ابتدا پروتئین سویا را با مایعی تشکیل شده از سوس گوجه فرنگی و شیر مخلوط کنید که مزه بهتری پیدا کند و بعد آنرا با مابقی گوشتتان مخلوط کنید. مطمئن باشید هیچکس تفاوت آن را نخواهد فهمید.

3- به جای شیرهای معمولی، یکبار هم شیر سویا را امتحان کنید. میوه یا آبمیوه مورد علاقه خود را به همراه کمی عسل یا شیره افرا برای شیرین تر کردن آن به شیرسویا اضافه کنید و خواهید دید که در کمتر از یک دقیقه نوشیدنی فوق العاده خوشمزه و سالم خواهید داشت.

4- لوبیا پخته را با کمی سس تورتیلا، مرغ، سبزیجات، سالسا و پنیر مخلوط کنید و غذایی فوق العاده خوشمزه خواهید داشت. برای خوشمزه تر کردن لوبیا چشم بلبلی هم می‌توانید موقع استفاده کمی سس سالسا تند به آن اضافه کنید.

5- سبزیجات نرمی مثل برگ چغندر یا اسفناچ وقتی پژمرده تر باشند، خوشمزه تر می‌شوند. آنها را با آب سرد خوب بشویید، بعد همه را در یک قابلمه بزرگ ریخته و 3 تا 5 دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید. بعد آب آن را کامل گرفته و خرد کنید. سپس به همراه سیر خردشده، پنیر پارمسان، زنجبیل تازه یا پیاز خرد شده سرخ کنید.

6- برای بالا بردن سرعت و تسهیل استفاده می‌توانید از کنسرو این حبوبات استفاده کنید. فقط کایف است آن را زیر آب سرد بگیرید و قبل از اضافه کردن به غذا آن را آبگیری کنید.



7- سبزیجات تلخ تر مثل کلم پیچ یا سبزیجات خردل مزه قوی تری دارند. پس به جای دور ریختن این نوع سبزیجات، آنها را 8 تا 12 دقیقه بپزید تا مزه دلپذیرتری پیدا کنند. برای آنها می‌توانید از چاشنی ابلیمو، سیر، فلفل قرمز، یا سس گوجه فرنگی و سرکه استفاده کنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
روش صحیح فریز کردن مواد غذایی



حتماً شما هم مثل خیلی ها با شروع پاییز انواع مواد غذایی را فریز می کنید تا در پاییز و زمستان از آنها استفاده کنید. اما آیا روش علمی این کار را می دانید؟

مواد غذایی قبل از فریز شدن باید به طور مناسب بسته بندی شوند تا عطر و طعم، رطوبت، رنگ طبیعی و ارزش غذایی خود را از دست ندهند و سرمای فریزر و خشکی محیط آن موجب خراب شدن مواد غذایی نشود.

نکته مهم این است که پیش از بسته بندی ماده غذایی، میزان مورد نیاز در هر بار مصرف مشخص شود، چرا که بسته ی غذای خارج شده از فریزر، به هیچ عنوان نباید دوباره به فریزر بازگردانده شود.

در منازل از دو نوع بسته بندی برای فریزر کردن مواد غذایی استفاده می شود:




1- انواع ظروف دردار از جنس های گوناگون، مانند پلاستیک و فلز

2- کیسه ی نایلون یا پلاستیک های زیپ دار ویژه بسته بندی

متخصصان تغذیه توصیه می کنند که مواد غذایی در ظروف شیشه ای در فریزر گذاشته شوند، چون این ظروف ترکیبات شیمیایی ندارند که با مواد غذایی واکنش دهند. اما باید هنگام پُر کردن این ظروف از ماده ی غذایی، مقداری فضای خالی در نظر گرفت تا در اثر انبساط حاصل از یخ زدن ماده غذایی، ظرف نشکند.

بسته بندی با کیسه های نایلونی، متداول ترین روش بسته بندی در منازل است و پس از آن کیسه های پلاستیکی زیپ دار رایج است. به تازگی در بعضی از کشورها از کاغذهای چند لایه برای بسته بندی استفاده می شود. این کاغذها از چند لایه شامل یک لایه کاغذ، یک لایه فویل آلومینیومی، گلاسین، سلفون و یک لایه قابل ارتجاع تشکیل شده اند که برای بسته بندی مواد غذایی مثل انواع میوه، سبزی، گوشت استفاده می شوند. این نوع کاغذها به خوبی از ماده غذایی محافظت می کنند.

اگرچه در فریز کردن درست مواد غذایی، تغییری در عطر و طعم و بوی آنها ایجاد نمی شود، اما بی شک از ارزش غذایی آنها کاسته می شود، به ویژه اگر مواد غذایی بیشتر از زمان استاندارد در فریزر نگهداری شوند.

اگر مواد غذایی به طور صحیح بسته بندی شوند و به سرعت در دمای فریزر سرد شوند، کیفیت خود را بیشتر حفظ کرده و مدت ماندگاری شان افزایش می یابد. پس از گذشت زمان استاندارد، اگر چه مواد غذایی به ظاهر سالم اند، اما هیچ گونه ارزش تغذیه ای نداشته و به تفاله تبدیل می شوند.

بسته های غذایی تان را چگونه در فریزر نگهداری می کنید؟

1- اصولاً باید توجه داشته باشید که دمای فریزر همیشه 18- درجه سانتی گراد باشد. هرگونه تغییر دما، سبب خراب شدن مواد غذایی داخل فریزر می شود.

2- از انباشتن فریزر با مواد غذایی که همگی تازه بوده و نیاز به یخ زدن دارند، بپرهیزید، چون این کار موجب افزایش ناگهانی دمای فریزر و کاهش کیفیت مواد غذایی می شود. بنابراین مواد تازه را به تدریج در فریزر بگذارید.

3- این نکته را هم فراموش نکنید که اولین بسته ی غذایی فریزر شده، باید اولین بسته ای باشد که برای مصرف از فریز خارج می شود.

اگر این روش ها را به کار ببرید مطمئناً همواره از مواد غذایی تازه استفاده خواهید کرد.

جدول مدت زمان نگهداری مواد غذایی منجمد در فریزر:

میوه ها و سبزی ها 8 تا 12 ماه

گوشت ماکیان 6 تا 9 ماه

انواع ماهی به جز تن 3 تا 6 ماه

گوشت قرمز خرد شده یا چرخ کرده 3 تا 4 ماه

فرآورده های گوشتی مثل سوسیس و کالباس و گوشت نمک سود 1 تا 2 ماه



توصیه های برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر

1- انجماد، بهترین نحوه نگهداری موادغذایی بوده و موجب متوقف شدن فعالیت میکرب ها می شود.

2- با استفاده از یخچال های خانگی می توان موادغذایی منجمد را حداکثر تا سه ماه نگهداری کرد.

3- بعضی از غذاهای منجمد را می توان به طور منجمد طبخ کرد. این عمل موجب تسریع و صرفه جویی در وقت و حفظ رنگ و طعم موادغذایی می شود.

4- سبزی ها را قبل از انجماد، توسط بخار و یا با مقدار کمی آب بپزید. سپس آن را سرد کرده، بسته بندی و منجمد کنید. این عمل فعالیت دیاستازها را متوقف می سازد.

5- مواد پروتئینی، چربی ها، هیدارتهای کربن، ویتامینهای B وC موادغذایی را در 18- درجه سانتیگراد می توان حفظ کرد.

6- درجه حرارت نگهداری مواد یخ زده نباید کمتر از 15- درجه سانتیگراد باشد.

7- کیسه حاوی موادغذایی قبل از انجماد باید خالی از هوا بوده و پاره نباشد.

8- هنگام استفاده از محصول منجمد شده باید آن را از فریزر به یخچال انتقال داد تا یخ آن باز شود. این عمل موجب نگهداری رنگ، طعم و صرفه جویی در وقت است.

9- خرید محصول منجمد باید در مرحله آخر خرید انجام گیرد و به محض ورود به منزل در یخچال نگهداری شود.

10- گوشتهای منجمد را در یخچال و یا در درجه حرارت محیط زیست باز کنید.

11- طبخ سبزی های منجمد باید در مدت زمان کوتاه تری انجام گیرد، زیرا قبل از انجماد سبزی ها طبخ شده اند.

12- موادغذایی را در کیسه های نایلونی، ظروف پلاستیکی یا آلومینیومی سربسته فریز کنید.

13- هیچ گاه قطعات ماهی فریز شده را در آب باز نکنید زیرا جذب آب موجب می شود که طعم آن تغییر کند. اما انجام این کار در مورد ماهی درسته اشکالی ندارد.

14- مدت زمان نگهداری موادغذایی گوشتی به صورت انجماد 2 الی 3 ماه، شیرینی ها ، میوه ها و اغلب سبزیها 6 ماه الی یک سال است.

15- موادی که هیچ گاه نباید منجمد کرد عبارتند از: خامه، شیر، ژله، سس مایونز، کاهو، موز، تربچه، خربزه، طالبی و تخم مرغ سفت.

16- بعضی از سبزی ها را که به صورت خام مصرف می شوند، نباید منجمد کرد.

17- سبزی ها را قبل از انجماد، تمیز شسته، پاک کنید. سپس با بخار پخته ، فریز کنید.

18- کندی در انجماد موجب فاسد شدن سبزی می شود.

19- گوشت پرندگان فریز شده را توسط آب جاری و یا با قراردادن در یخچال باز کنید.

20- مواد نشاسته ای حساسیت کمتری به سرعت انجماد دارند.

21- گوشت سفید مثل مرغ و ماهی در اثر انجماد نسبت به گوشت قرمز آسیب پذیرتر است.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

جلوگیری از وارفتن کوفته تبریزی

برای اینکه کوفته های شما در آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخم مرغ به مواد آن بیافزائید 2_ می توانید مقداری عدس خام را چرخ کرده و در موادتان از آن استفاده کنید 3_ پس از گلوله کردن کوفته ها و قرار دادن در قابلمه،حرارت آتش را زیاد کنید تا بجوشد و سپس کم کنید تا با آرامش بپزد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نکاتی برای پخت بهتر ماکارونی


1-چند قاشق غذا خوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.
2- چند قاشق آبلیمو داخل ظرف ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.
3- مقداری نمک به آب در حال جوشیدن آن اضافه کنید.
4- چند قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی اضافه کنید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2731
برای خوشمزه کردن سویا به نکته هاى زیر دقت کنید :
ابتدا سویا را در مفدار لازم آب گرم خیس کنید و یکی دو بار آب آن را عوض کنید . وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافى بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ کنید و به آن ادویه نمک و رب گو جه فرنگى را اضافه کنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید .

در این مرحله 2 قاشق غذا خورى آبغوره را نیز به مواد اضافه کنید اندکى صبر کرده و یک استکان آب به این مخلوط اضافه کنید حالا درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزد . حالا سویاى شما مزه دار شده است . آین را به ماکارونى یا خوراک مى توانید اضافه کنید.


وروجک
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سرخ کردن


هنگامی که می‌خواهید سیب زمینی یا بادمجان را سرخ کنید، با پاشیدن کمی نمک به داخل روغن، از چسبیدن مواد به تابه جلوگیری کنید.



پاک کردن سبزیجات از تخم حشرات


برای اینکه حشرات داخل سبزیجاتی مانند کلم، گل کلم و نظایر آن را بیرون بیاورید ، 15 دقیقه آن را در آب سردی که با چند قاشق چایخوری نمک یا سرکه مخلوط کرده اید قرار دهید.




پخت گوشت بدون له شدن


اگر می خواهید گوشت یا مرغ را با حرارت کم بپزید، ابتدا قطعات گوشت را در روغن تفت دهید، تا طلایی شود واطراف آن تغییر رنگ دهد. سپس آن را روی حرارت ملایم بپزید . با طلایی کردن گوشت ، لایه ی سرخ شده محافظی برای قسمت های دیگر گوشت می شود و از له شدن آن جلوگیری می کند.



پاک کردن لکه ی سوختگی قابلمه


برای پاک کردن ماهیتابه یا قابلمه‏ هایی که سوخته و تـَه ‏گرفته، به روش زیر عمل کنید: ته ظرف سوخته مقدار زیادی جوش شیرین بریزید و آن قدر آب به آن اضافه کنید که فقط مرطوب شود؛ بگذارید چند ساعت بماند. معمولاً با این اقدام می ‏توانید قسمت سوخته را بلند کنید و ظرف را به راحتی بشویید. لکه‏های سرسخت را هم از ظروفی که معمولاً غذا به ته آنها نمی‏ چسبد می ‏توان به روش زیر از بین برد:دو قاشق غذاخوری جوش شیرین، نصف فنجان سرکه و یک فنجان آب در آن بریزید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.



پوست کندن گردوی تازه


اگرمی خواهید پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید و دستتان سیاه نشود ، داخل ظرف پر از آب، پوست گردو را بکنید.




جدا کردن نان شیرینی از قالب


اگر نان شیرینی از قالب جدا نمی شود ، یک پارچه را داخل آب خیلی داغ فرو کنید و دور قالب شیرینی بپیچید و چند دقیقه صبر کنید؛ نان شیرینی به راحتی از قالب جدا خواهد شد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نکاتی مفید برای درست کردن سالاد

مواد لازم :
علاقه قدری

طرز تهیه :
در مورد سالادها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید :
سالاد غذائیست مطبوع و لذیذ که علاوه بر داشتن مواد مغذی اشتهای انسان را برای خوردن غذاهای دیگر تحریک مینماید و بهمین دلیل اغلب سالادها را در اول قبل از هر غذائی سرو میکنند با خوردن سالاد میتوانیم سلامتی خود را تامین نمائیم .
علاوه بر اینکه سالاد مطبوع و لذیذ میباشد دارای ویتامین های مختلف و مواد معدنی فراوانی هم میباشد که بودن یکنوع آن هر روز سر میز از جمله غذای لازم و واجب است.
سالاد انواع و اقسام دارد در هر فصل و موقعیت فرق میکند میتوانیم سالاد را بعنوان پیش غذائی یا غذای اصلی و یا با غذا و همچنین بعنوان دسر میل کنیم



انواع سالاد :
پیش غذائی یا اردور مثل سالاد گوجه فرنگی تخم مرغ و یا سبزیهای تازه یا ساردین و همچنین سالادهائی که از بعضی حیوانات دریائی میتوان درست کرد.
سالادهائی که باید با غذا خورد - سالاد کاهو - و سالادهای سبز دیگر مثل اندیو اسفناج - بلاغ اوتی و کنگر خام (کنکر خام سبزی ایست بسیار مفید که تا بحال فقط برای خورش و ماست و کنگر استفاده میکردیم و در هر دو وضع از پخته آن استفاده مینمودیم حال ما میتوانیم کنگر خام را مثل سبزیهای دیگر سالاد کنیم که هم مفید است و هم تنوعی در سالادهای امروزی بوجود آمده و کبد را هم سالم نگاه میدارد.)
سالادهای میوه با ژله و یا با مایونز - کلم پیچ سفید و یا قرمز که هر دو بسیار لذیذ و مفیدند و گذشته از اینکه در نظافت و شستشوی آن باید فوق العاده دقت کنیم میباید در موقع بریدن آنهم کارد تیزی بکار ببریم زیرا کلم دارای ویتامینهای مختلف و مواد معدنی است که در موقع بریدن و خرد کردن اگر کارد کند باشد آب کلم بیرون آمده تمام ویتامین آن با آب آن خارج میشود و بقیه اش برای خوردن چندان مفید نیست تمام این سالادها را میتوان با سس های مختلف مایونز - سس فرانسه یا مایونز شخته درست کرده آماده نمود.
سالادهائی که بعوض غذای اصلی میتوان از آنها استفاده کرد مثل سالاد تخم مرغ - گوشت و مایونز - سالاد سیب زمینی و مرغ و مایونز - سالاد ماکارونی وسالاد لوبیا چیتی - سالاد بعضی حیوانات دریائی - سالاد مخلوط هم است که گاهی میتوان از سبزیجات باقیمانده درست بنمائیم .
سالادهائی که بعنوان دسر میتوان از آن استفاده نمود سالاد میوه و گاهی بعوض مایونز از خامه و شکر و یکنوع سس مخصوص دسر استفاده میکنیم و همچنین میوه و ژله که از ژلاتین شیرین درست شده است .
سالادهائیکه مخصوص مهمانی است مثل سالاد آناناس - سالاد طالبی و یا سالادهای دیگر که بطور مجلل میتوان تزئین نمود.
روش سرو کردن انواع سالاد :
الف - اگر بخواهیم سالاد را اول سرو کنیم و تنها خورده شود باید قبل از اینکه افراد سز میز میایند در کاسه یا بشقاب مخصوص سالاد بطوریکه انفرادی کشیده و برای هر نفر در جلو ، وسط آنجائیکه بشقاب غذا گذارده میشود قرار دهیم.
ب - اگر بخواهیم سالاد را با غذا بخوریم در طرف دست چپ بشقابی قرار میدهیم که مخصوص سالاد باشد و بعدا سالاد را سرو میکنیم و هر کسی برای خودش بر میدارد و ما میتوانیم ظرف سالاد را بیکدیگر رد کنیم .
ج - اگر برای بشقاب سالاد جا نبود و میز شلوغ بود باید از بشقاب نان که قسمت چپ بالای چنگال قرار گرفته است استفاده نمائیم و از بشقاب نان صرف نظر کنیم. سس سالاد را میتوان داخل سالاد نمود و یا علیحده سرو کرد - البته اگر سس را علیحده سرو کنیم سالاد تردتر و قشنگ تر و تازه تر خواهد ماند و میتوانیم بعدا پس از سرو سالاد سس را هم دور بگردانیم.
د - سالاد را میتوان داخل برگ کاهو و یا برگ کلم سرو کرد و اغلب اشخاص در شک و تردید هستند که آیا میتوانند برگ کاهو و یا کلم را هم بخورند البته برگ کاهو و کلم بسیار نافع و لذیذ و خوبست و میتوان پس از خوردن سالاد داخل آن از برگ کاهو یا کلم هم استفاده نمود.
برای تهیه سالادها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید :
سس سالاد باید نزدیک صرف سالاد با آن مخلوط شود زیرا در صورتیکه سس زودتر در سالاد بریزیم سبزیها پلاسیده میشوند و آب میاندازند.
سرکه سالاد بطور متوسط باید یک سوم روغن زیتون باشد مگر آنکه سالاد را ترش تر دوست داشته باشیم.
نمک و فلفل را باید در سرکه حل کنیم و بعد روغن روغن زیتون را بآن اضافه نمائیم .
در صورتیکه بخواهیم در سالاد سیب زمینی بریزیم ، سیب زمینی را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط میکنیم ، بعد روغن زیتون را میریزیم زیرا در اینصورت ترشی بهتر جذب سیب زمینی میشود.
در صورت مصرف کنسرو قارچ احتیاج بسرخ کردن ندارد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
توصیه های دکتر کیمیاگر درباره طبخ و مصرف انواع گوشت


یکی از چهار گروه اصلی غذایی، گروه گوشت‌ها هستند که شامل گوشت انواع ماهی‌ها و آبزیان، مرغ و طیور و چهارپایان اهلی بوده و هر کدام بسته به نوع، مقدار و زمان مصرف دارای فواید و مضرات کاملاً متفاوتی هستند. میزان مصرف کل گوشت‌ها تقریباً 60 تا 150 گرم برای هر فرد نسبت به شرایط و سنشان در 3 تا 4 وعده در هفته توصیه می‌شود که می‌توان آن را بین گوشت قرمز و سفید تقسیم کرد.. دو نوع آهن برای جذب در بدن مورد استفاده قرار می‌گیرند، یکی آهن هِم و دیگری آهن غیرهِم. منبع آهن هِم یا نوع حیوانی آن در گوشت‌ها بوده و آهن غیرهِم در غلات، حبوبات و سبزیجات یافت می‌شود. گوشت سفید نیز آهن هِم دارد مخصوصا در قسمت ران به خاطر تحرک بیشتر حیوان، بنابراین کم‌خون‌ها بهتر است به جای سینه مرغ، گوشت ران را میل کنند.





اگر بخواهیم درباره این موضوع که خوردن گوشت قرمز برای چه کسانی ضروری است بپردازیم، باید بگوییم میانسالان باید در مصرف این ماده غذایی مقدار حداقل را برگزینند زیرا چربی آن از نوع کلسترول‌دار است و دریافت زیاد این نوع چربی عواقبی چون افزایش احتمال بیماری‌های قلبی و عروقی و چاقی را به دنبال دارد اما کودکان، افراد در حال رشد و زنان باردار و شیرده باید سهم مشخصی از برنامه غذایی شان را به این ماده غذایی اختصاص دهند.

در علم تغذیه به روش‌های پخت انواع گوشت‌ها توجه خاصی شده است و بنابراین گوشت قرمز را نیز به روش‌های مختلف می‌توان طبخ کرد. یکی از این روش‌های پخت کباب کردن است که روش مناسب و مفیدی بوده به شرطی که در شرایط استاندارد تهیه شود به طور مثال، گوشت در حرارت بالا و آتش تند طبخ نشود، فاصله سیخ گوشت با زغال رعایت شده باشد و با سبزیجاتی نظیر انواع فلفل، پیاز و گوجه‌فرنگی همراه شود که در این صورت وعده‌ای مغذی را پیش رو خواهید داشت. در ضمن، کباب باید آبدار و مغزپخت باشد در حقیقت خشک و زغالی شدن گوشت، مواد حلقوی سرطان‌زایی را به بدن می‌رسانند که سلامت مصرف کننده را به مخاطره خواهند انداخت. به علاوه، خوردن ریحان همراه با کباب به هضم بهتر این غذا کمک می‌کند.

در آخر به شما یادآور می‌شویم که مصرف گوشت قرمز برای هیچ کس در شرایط عادی ممنوع نیست بلکه باید محدودیتی در مصرف آن رعایت شود. به علاوه، گوشت سفید به نوع قرمز آن ارجحیت داشته و باید حداقل به نسبت مساوی میل شوند. خیلی‌ها این تصور غلط را دارند که خوردن هر چه بیشتر منابع غذایی آهن، موجب رفع سریع تر کم خونی آنها می‌شود در حالی که 48 ساعت زمان لازم است تا آهن موجود در حد نیاز جذب و بقیه دفع شود. بنابراین، عزیزانی که به این ماده معدنی بیش از هر کس دیگری نیاز دارند باید به این فاصله زمانی توجه کنند تا به جذب آهن بیشتری دست پیدا کنند.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2738
اگرحبوبات شما بی نمک شد هرگز نمک خشک روی آن نریزید ؛ بلکه مقدار نمک مورد نیاز را در آبجوش حل کنید، سپس داخل حبوبات پخته بریزید تا نمک به همه جای حبوبات برسد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سس مخصوص پیتزا


مواد لازم:
رب گوجه فرنگی خوش رنگ و خوش طعم=2 تا 3 قاشق سوپخوری
سرکه=2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون=2 تا 3 قاشق سوپخوری
شکر=2/1 قاشق سوپخوری
ادویه=یک قاشق مرباخوری
جوز هندی=یک عدد رنده شده
فلفل و نمک=بقدر کافی
سیر کوبیده یا رنده شده=یک تا دو حبه



طرز تهیه:

تمام مواد را مخلوط میکنیم و یکی دو جوش میدهیم و روی پیتزا میریزیم


ندا جوووووووووون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
قیمه
یکی از خورش های راحت که هر کسی می تونه درستش کنه و تقریباً همه هم دوست دارند بخورند.

مواد لازم :

گوشت : به صورت قیمه ای خرد شود

لپه : یک استکان

گوجه فرنگی یا رب : به میزان لازم

زعفران آب کرده : به میزان لازم

نمک و زردچوبه : به میزان لازم

پیاز جهت پیازداغ

سیب زمینی جهت سرخ کردن

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را در روغن تفت می دهیم. سبک که شد، زردچوبه را می ریزیم و سپس گوشت را اضافه می کنیم. تفت که دادیم، لپه را اضافه می کنیم. بهتر است لپه را چند ساعت خیس کرده باشیم. بعد از اضافه کردن لپه، رب یا گوجه فرنگی رنده شده را اضافه می کنیم و خوب سرخ می کنیم. سرخ کردن رب یا گوجه در این مرحله، باعث خوش رنگ شدن خورش می شود. بعد از اینکه خوب رنگ پس داد، مقداری آب روی خورش ریخته و لیموعمانی را پس از اینکه با چنگال سوراخ کردیم، به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. بعد از یکی دو ساعت که لپه کمی پخت، نمک را به آن می افزاییم. بهتر است زعفران را با مقداری قند ساییده و در نصف استکان آب حل کنیم و کنار بگذاریم تا خوب رنگ پس دهد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نکته مهم در تهیه خورش ها:

مطلبی را که قصد داشتم به بهانه آموزش این خورش بگویم، این است که : گاهی در پخت غذاهایمان، احساس می کنیم آب غذا اندازه است. یعنی اگر غذا پخته شود، به همین میزان آب نیاز دارد. اما هنوز غذا به طور کامل نپخته است. پس مجبوریم مدت بیشتری صبر کنیم تا غذا بپزد. از طرفی در این مدت، آب غذا کم می شود. در این باره راه حلی وجود دارد.

وقتی آب غذا اندازه بود ولی غذا نپخته بود، به جای در قابلمه، ظرفی را روی قابلمه می گذاریم و درون آن را آب می ریزیم. به جای اینکه آب غذا تبخیر شود، این آب تبخیر می شود. در نتیجه آب غذا، به همان اندازه که مد نظر است، می ماند. فقط به خاطر داشته باشید مادامی که این آب تمام شود، آب خود غذا شروع به تبخیر می کند. البته می شود در قابلمه را هم برگرداند و درون آن آب ریخت. به شرطی که دستگیره نداشته باشد ! (منظورم قومبولی سر قابلمه است که به وسیله آن قابلمه حمل می شود!)



سیب زمینی ها را هم خلال می کنیم. بهتر است خلال ها ریز باشد. سپس در روغن داغ سرخ کرده و کنار می گذاریم. نیم ساعت مانده به خوردن، زعفران را درون خورش می ریزیم تا طعم و عطر خورش بهتر شود. البته مقداری از زعفران را برای روی برنج کنار می گذاریم.



نکته 1 : آنچه که در تهیه خورش ها مهم است، این است که آب آنها غلیظ باشد و به قول معروف، آب یک طرف ، دانه یک طرف نباشد.

نکته 2 : معمولاً زمان کشیدن خورش قیمه در ظرف، سیب زمینی را گوشه ای بشقاب خورش خوری می گذارند. البته عده ای نیز یکی پنج دقیقه قبل از خاموش کردن خورش، تمام سیب زمینی را داخل خورش می ریزند. در این صورت باید آب خورش را بیشتر در نظر گرفت. چون سیب زمینی آب خورش را به خود می گیرد.

نکته 3 : اگر خواستید خورش تان کمی رژیمی باشد و سیب زمینی را نخواستید سرخ کنید، می توانید بیست دقیقه تا نیم ساعت قبل از خوردن، خلال ها را بدون سرخ کردن، درون خورش بریزید و اجازه دهید به همراه خورش بپزد. فقط مواظب باشید سیب زمینی ها له نشوند !
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
چرا مزه قیمه های نذری با قیمه های توی خونه متفاوته ؟؟!! به نظر من به خاطر زعفرون زیادیه که توش می ریزند. شما چی فکر می کنید ؟


بعضی از قیمه های نذری که خیلی خیلی خوشمزه میشه دارچین هم داره .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
من گاهی قیمه نذری درست میکنم توش علاوه بر زعفران کمی گلاب و5دقیقه به خاموش کردن گاز دارچین میزنم تا رنگش سیاه نشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
می دانید چرا مردم ما اینقدر قیمه دوست دارند ؟ برای اینکه این غذا همگی ما را به یاد ایام محرم و روزعاشورا و سرورمان حسین می اندازد . خود من هر وقت این خورش را درست می کنم به ان روز عجیب فکر میکنم و عشق به مولا و اهل بیتش مرا به تفکر وا می دارد و اینکه زندگی چیزی ورای این حرف هاست . قربان ان لب تشنه ات حسین جان . نزد خدا شفیع ما باش
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز