2726
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598062 بازدید | 5782 پست
سلام فندق جون نه این هفته نمیتونم بیام باز بهت خبر میدم
متشکرم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شکم مرغ با گردو و یک سری سبزیجات معطر پر شده
make gif
Make gif
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواد لازم:

مرغ 1عدد

پیاز دو سر

زنجبیل یک تکه

زعفران آب کرده 2 قاشق

رب 2قاشق غذا خوری

آلو بخار چند عدد

روغن کمی

مواد لازم جهت پر کردن شکم مرغ

زرشک

آلو قیسی خلال شده

کشمش

پیاز سرخ شده

سبزیجات معطر ( ترخون ومرزه و ریحان یا جعفری یا کمی نعناع )

شیره تمر کمی ( به دلخواه)

زعفران آب کرده

گردو خرد شده

خلال بادام

گوشت قلقلی سرخ شده

میزانه مواد بالا بسته به میل و ذائقه شماست .هرکدوم رو هم که دوست ندارید می تونید حذف کنید .کلا با هر موادی که دوست داشته باشید می تونید شکم مرغ رو پر کنید . یه دستور دیگه هم که ازش استفاده می کنم ترکیب برنج آبکش شده با لپه پخته هست که اگه می خوایید می تونید گوشت قلقلی هم بزارید توش که خیلی خوب میشه .یه روش دیگه هم هست که اغلب وقتی مهمون دارم و فرصت کافی واسه پخت و پز نیست استفاده می کنم و پلو با مرغ شکم پر می زارم و شکم مرغ رو با پلویی که آبکش شده و توش سبزیجات و باقله هست پر می کنم و البته پیاز سرخ شده هم قاطیش می کنم که واقعا خوشمزه میشه و مهمونهام همیشه پسندیدن .

مرغ رو باید از شب قبل نمک بزنیم و آماده کنیم .برایه پاک کردن مرغ باید دقت کنیم پوسته اطراف گردن و انتهای شکم مرغ و بالهای اون رو نباید ببریم .از زدن زعفران و فلفل هم به مرغ باید خودداری کرد چون مرغ رو کمی نپزا می کنه و زمان طولانی تری برایه پخت می بره.

تمام مواد ذکر شده در بالا رو باهم مخلوط می کنیم . می تونید شیره تمر رو حذف کنید اگه طعم ترشی رو زیاد دوست ندارید. بعد با نخ و سوزن انتهایه شکم مرغ رو کاملا می دوزیم . و با ادامه همون نخ دوتا رون مرغ رو به هم دیگه می بندیم تا وقته پختن از هم جدا نشن .بعد بالهای مرغ رو سر هم میاریم و با خلال دندون به بدنش محکم می کنیم .

حالا گردن مرغ رو باید به صورت برعکس ازحفره کنار گردن به درون شکم مرغ فرو کنیم . این کار باعث میشه هم مرغ زیبا تر بشه و هم مواد شکم اون از حفره کنار گردن بیرون نریزه.بعدش پوست گردن رو کاملا رویه اون می کشیم و می دوزیم .

بعد از این مراحل مرغ رو در یک قابلمه تفلون تفت می دیم تا کمی طلای بشه .دوقاشق رب رو هم بهش اضافه می کنیم و در قابلمه تفت می دیم .بعد نمک و فلفل و زنجبیل و چند تا آلو بخارا و زعفران بهش اضافه می کنیم و دولیوان آب جوش هم رو مواد می ریزیم . می زاریم تا مواد1ساعت باهم بپزه .

بعد از این مدت مرغ رو به یک ظرف نسوز مخصوص فر منتقل می کنیم و سس رو هم کنارش می ریزیم . رویه اون رو فویل بکشید و1ساعت در فر بگزارید . وقتی پخته مرغ کامل شد فویل رو بردارید و بزارید تا کاملا مرغ طلایی بشه .

عکسی که در بالا می بینید .مرغی هست که در کیسه مخصوص در فر پخته شده و دیگه اون سس رو نداشت . حدود 1.5ساعت زمان برایه پختش لازم هست .ولی این عکسی که در پایین می بینید .کاملا به روشی که توضیح دادم پخته شده .
make gif
Make gif
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مرغ شکم پر کره ای

***************

مواد لازم:
مرغ =یک عدد
پیاز=2 عددبزرگ
هویج =3 عدد متوسط
کشمش پلویی=یک پیمانه
گردو =یک پیمانه
آلو بخارا=10 عدد
رب گوجه فرنگی =3 قاشق غذاخوری
کره =150گرم
زعفران=یک قاشق چایخوری
ادویه کاری و زدچوبه=هر کدام یک قاشق مرباخوری
نمک و پودر فلفل =به میزان دلخواه
طرز تهیه:
1 - ابتدا مرغ را شسسته و خوب خشک میکنیم سپس به ان نمک زده و کنار میگذاریم تا مواد درون مرغ را آماده کنیم.
2 - برای تهیه مواد درون مرغ ابتدا پیاز خورد شده را خوب درون روغن سرخ میکنیم پس از سرخ شدن ادویه و زدچوبه و فلفل و نمک رااضافه کرده سپس کشمش پاک شده و شسته شده به همراه آلو و گردو به پیازهای سرخ شده اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و با این مواد درون شکم مرغ را پر کرده و مرغ را درون ظرف نچسب تقریباٌ گود با دیواره ارتفاع 5 سانت قرار داده.
3 - رب گوجه و زغفران و مقداری نمک را در2 آب حل کرده و روی مرغ اضافه کرده و هویج ها رانیز حلقه حلقه کرده و درون مایه رب گوجه افزوده و در آخر تکه های کره را با مقداری زعفران رو مرغ قرار داده تا با حرارت فر ذوب شود تا هم مرغ و هم سس آن طعم کره بگیرد سپس مرغ را درون فر با حرارت بالا قرار داده و مرتب هر چند دقیقه یکبار از مواد سس را با قاشق برداشته و روی مرغ ریخته تا مرغ مزه بهتری بگیرد لازم بذکر است برای پخت سریع مرغ میتوان آنرا بچرخانید یا در آخر شعله بالا را روشن کنید و در این صورت مواظب باشید مرغ نسوزد .(در صورت امکان انتهای مرغ را با خلال دندان بسته تا مواد درون آن حین برگرداندن مرغ جهت پخت بهتر خارج نشود)برای اینکه از پخت مرغ اطمینان حاصل کنید متوانی با فرو بردن چاقو نوک تیز درون ران مرغ از پخت آن مطمئن شوید. این غذا بسیار خوشمزه است حتماٌ امتحان کنید و با برنج سفید میل نمائید . نوش جان


make gif
Make gif
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2728
کیک مرغ و گردو

مواد لازم :
* نان تست : 12 ورقه
* سینه مرغ : پخته و خرد شده 1 عدد کامل
* پیازچه : خرد شده 3 پیمانه
* گردوی تازه : 20 دعدد
* سس مایونز : 1 شیشه کوچک
* ماست خامه ای چکیده : 2 پیمانه
* خامه : 1 پیمانه
* نمک و فلفل

طرز تهیه:
سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط کرده
در ظرفی مرغ پیازچه و گردوی خرد شده را با نیمی از سس مخلوط می کنیم
می تونیم لایه لایه از مرغ و گردو و پیازچه روی نان تست بریزیم و همه رو مخلوط نکنیم من این کار رو کردم
کناره های نان تست را با چاقو جدا کرده 4 ورق از آن را کنار هم قرار می دهیم و روی آن را با نیمی از مواد می پوشانیم.دوباره نان تست بعد نیم دیگر مواد و لایه آخر هم نان تست .
لایه ها را با دست فشار می دهیم تا به هم بچسبد و سپس سطح کیک را با نیم دیگر سس می پوشانیم ،
نکته :
این غذا بهتره چند ساعت در یخچال بمونه.

هنر عکاسیش رو همسرم انجام داده

pxb9qxcp8zrlr5ztq7q.jpg

5skholomdh8tcm1bzf1e.jpg
تولد دخترم 26 دی هست که ممکنه 24 دی که جمعه است بگیرم
مامان ریحانه جون خیلی به کمکت احتیاج دارم
می خوام چند تا غذای شیک و تک درست کنم یکیش همین کیک ولی در حجم بالا و یکی هم بیف استرگانف
می شه غذاهای دیگه هم بهم معرفی کنی و همچنین یه سوپ خیلی خوب
منتظرت هستم
سلام ندا مامان غزل مرسی از دستور پختی که گذاشتی.این مقدار مواد لازم برای چند نفر است؟ برای دو نفر مواد لازم چقدر باشه.و پیازچه منظورتون پیازچه های سر سفید و ساقه علفی سبز دارند؟احتیاج به فر نیست ویخچال احتیاج داره؟
.آخه امشب میخوام درستش کنم.
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
مامان ریحانه جون مرسی از این همه لطفت و دستورات و نکات خوب آشپزیت....میشه ازتون بخوام اگه نکاتی در مورد استفاده از ماکروویو -بخصوص سولاردم-میدونید برام بذارید...من واقعیتش از اینکه چه جور ظرفهایی میشه اون تو استفاده کرد تا الی آخرش هیچی ازش نمیدونم...ممنون میشم
CafeMom Tickers
مرغ رو بعد از شستشو میذار م توی یه قابلمه آب و کمی نمک بهش اضافه میکنم و بعد از جوش اومدن درش رو میبندم و پیچش رو کم میکنم و میرم سراغ کارام یه ساعت تا یه ساعت و نیم بعد میرم سراغش باید آّبش ته کشیده باشه و فقط یه استکان از اون عصاره مونده باشه و مرغ هم تقریبا پخته باشه.....پس نباید خیلی آب ریخت
برنج رو که آبکش کردم یه لایه برنج کف قابلمه میریزم و مرغ رو میذارم روش و بقیه برنج رو روش میریزم بعد اون عصاره رو روش میپاشم و یه قاشق روغن حیوانی روی برنجا میذارم . و میذارم دم بکشه بعد از دم کشیدن یه خرده دیگه روغن حیوانی روش میریزم و میکشم توی ظرف. البته بدون روغن حیوانی و با روغن مایع هم میشه درستید و فوق العاده خوشمزه میشه .من که واسه هر کی درست کردم خوشش اومده....رمز خوشمزگیش هم همون عصاره غلیظ و چسبنده و خوش طعمیه که روش میریزیم....


عسل مامان
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
جنسیت نی نی هنوز مشخص نیست عزیزم اینشالله 26 دی ماه میاد
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
برای سالگرد ازدواجتون مهمون دارین یا یک مراسم دونفره است؟؟؟
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما
2687