2703
2553
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 597829 بازدید | 5782 پست
در ضمن قارچ ورقه شده رو هم بریز توی یه ماهیتابه تا اب اون تبخیر بشه

برای اینکه رنگ قارچ سفید بمونه دونه دونه بشور و با دستمال خشک کن
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مواد لازم برای تهیه سس پیتزا:(حتمن امتحان کنید ،عالی میشه )
این موادی که میگم برای 4 تا 5 پیتزاس و هرچی بیشتر برزین خوشمزه تره
گوجه :3عدد(اول 1دقیقه میندازیمشون تو آب جوش و بعد پوستشون رو میگیریم و ریز خرد میکنیم یا رنده درشت می کنیم)
رب گوجه :3-2قاشق غذخوری(البته میتونی بیستر بریزی ولی من سس رو به رب گوجه ترجیح میدم)
سس گوجه :50گرم
هات سس :به مقدار دلخواه
پیاز ریز خرد شده :(بستگی به ذائقه داره که کم بریزید یا زیاد)
روغن زیتون:50-40گرم
پودر آویشن :هرچی بیشتر بهتر
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تیه :گوجه رنده شده +سس گوجه +هات سس +رب گوجه+پیاز خردشده +نمک و فلف +پودرآویشن +روغن زیتون مخلوط میکنیم (بهتره نیم ساعت بمونه تا مواد طعمشون با هم آمیخته بشه )


بعد من این مواد رو میریزم روخمیر و روی اون رو کمی پنیر پارمزان میریزم (این پنیر طعم خوبی به پیتزا میده )بعد مواد پیتزا رو غیر از قارچ اضافه میکنم و میزارم تو فر تا خمیر برشته شه و بعد پنیر موتزورالا رو میریزم و شعله بالا رو روشن میکنم در حدی که پنیر آب بشه و طلایی بشه
و بعد نوش جان میکنیم
البته من کف سینی رو یا با کمی روغن چرب میکنم یا کاغذ روغنی میزارم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

من خودم که خیلی هوس پیتزا کردم شما چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2456
البالو جون مواد پیتزا را روی نون تست بزار خیلی راحته (بجای خمیر از این نون های تست استفاده کن)
البته باید اول کمی با اسپری روی نون اب بزنی تا خشک نشه
امتحان کن
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مامان ریحانه جون مرسی از این همه سلیقه .
چرا نمیای توی تاپیک غذا و دسر و نوشیدنی نگین که همه مطالب آشپزی یک جا باشه؟
پروردگارا، همه چیز را به تو واگذار کرده ام و بهترین ها را از تو طلب کرده ام . بادا آنچه تو برایم می بینی همان شود ...



چشم اونجا هم میام بارانک جون لینکش را برام بزار
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کوفته تبریزی


مواد لازم:
گوشت چرخ کرده (مخلوطی از گوشت گوساله و گوسفند):یک کیلو
تخم مرغ: دو تا سه عدد
آرد: نصف پیمانه
لپه پخته شده:دو پیمانه
برنج پخته شده:یک و نیم پیمانه
پیاز رنده شده: یک عدد بزرگ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم.
سبزی کوفته: نیم کیلو

مواد لازم برای درون کوفته:
تخم مرغ آب پز: یک عدد
زرشک تفت داده شده دو قاشق سوپ خوری
آلو خورشتی یا آلو بخارا
پیاز داغ
گردو و خلال بادام و پسته

طرز تهیه:
اول باید گوشتت رو (تا حد امکان تازه باشه نه فریز شده) 2-3 بار چرخ کنی بعد حسابی بکوبی آخرش هم بندازی تو این یک دو سه ها . یعنی گوشتت باید حسابی ورز داده بشه.
بعد پیازت رو که رنده کردی و آبش رو هم گرفتی همراه 2-3 تا تخم مرغ (اندازه گیری چشمی ) برنج پخته شده و له شده (شفته نشه ها از کته بیشتر بپزه کافیه ولی له نشه) لپه پخته شده و چرخ شده و سبزی کوفته(بهتره تازه باشه که بوش دربیاد)و نمک و فلفل و آرد به گوشتت اضافه می کنی و از شوهر جان خواهش می کنی که این مواد رو خوب با هم مخلوط کنه و نزدیک 100-150 بار مواد رو بکوبه.(به این صورت که یه ظرف بزرگ برمی داری و مواد رو توش می ریزی و با دست همه رو جمع می کنی تو دستت و از بالا پرت می کنی تو ظرف. متوجه شدی عزیزم)
ولی از شوخی گذشته کل نکته کوفته تو همین کوبیدنشه که اگه خوب بکوبی وا نمی ره.
بعد مواد میانیشو آماده می کنی و وسط گوشتت یا همون مخلوطت رو گود می کنی و مواد میانی رو می ذاری
دوباره گوشت رو گردش می کنی.مثل توپی که از بالا کمی تخته.
دورش تنزیف می پیچی و توی آّب کوفته که از اول آماده کردی و در حال جوشه می ندازی.
بعد 2 ساعت که پخت آروم تنزیف رو بر میداری و از روغنی که رو آب کوفته نشسته روی گوشتت می ریزی.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2714
طرز تهیه آب کوفته :
پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت می دهیم بعد رب و نمک و فلفل اضافه می کنیم به همراه زعفران آب کرده و کمی آبّ می گذاریم تا جوش بیاد.
چند تا نکته:
وقتی می خوای کوفته رو تو آب بندازی آب باید کاملا جوش باشه. زیر گاز رو کم می کنیو در قابلمه ات رو نمی ذاری.چون کوفته ات ترک می خوره.
یه قلق دیگه برای اینکه کوفته حالا چه ساده چه تبریزی وا نره و ترک نخوره. بعد از اینکه کوفته رو گردش کردید و خواستید بندازید تو قابلمه خیلی کم توی آرد سفید بغلتونید.خیلی کم. اینجوری تموم درزهاشو می گیره و نمی ذاره ترک بخوره.

آخرهای پخت کمی آب لیموی تازه و زعفران آب کرده روی کوفته می ریزیم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
حتما بزارین مایع کوفته قبل از اینکه کوفته ها روبندازین توش 5 دقیقه بجوشه بعد کوفته رو بندازین توش تا ترک نخوره کوفته هاتون :))
یکی دیگه اینکه در قابلمه رو توی نیم ساعت اولی که دارین کوفته رو می پزین نیمه باز بزارین ( یکم لاش باز باشه) تا بازم کوفته خودشو بگیره و ترک نخوره :))
یکی دیگه اینکه اگه یه وقت دیدین آب کوفته کمه و خواستین آب بهش اضافه کنین حتما آب گرم اضافه کنین :)))
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اگه مایه کوفته رو توی غذا ساز یا 1-2-3 (مولینکس) آماده کنید اصلا وا که نمیره هیچ احساس میکنم سفتیش یکم هم غیر عادی میشه
من تخم مرغ هم بهش نمیزنم خیلی سفت و خوب میشه(احساس میکنم خود تخم مرغ باعث شل شدن موادش میشه)
کمی سماق توی مواد کوفته ترشی مطبوعی بهش میده.
اگه وسط کوفته آلو بخارا که 1 ساعت قبل خیس کردین بذارین(در هر کوفته 2-3 عدد) بسیار بسیار دوست داشتنی خواهد شد.(من توی آبش هم میریزم) به به
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کوفته تخم مرغ
گوشت چرخ کرده بدون چربی 400 گرم
آرد سوخاری 2 پیمانه
تخم مرغ 2عدد
جعفری خرد شده 4 ق س
پیاز متوسط 2 عدد
تخم مرغ آبپز 4 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای سس:
آرد 1 ق س
رب گوجه 2 ق س
آب 2 پیمانه
روغن 2 ق س
نمک و فلفل به مقدار لازم

گوشت را با یک پیمانه آرد سوخاری و تخم مرغ و جعفری و نمک و فلفل و پیاز رنده شده خوب ورز میدیم بعد آنرا چهار قسمت میکنیم هر قسمت را به شکل بیضی باز کرده یک تخم مرغ آبپز سفت را وسط آن گذاشته و دوباره کوفته را به شکل بیضی رو هم آورده تا باز نشود. کوفته ها را در آرد سوخاری غلتانده و کنار میذاریم داخل ظرفی کمی روغن ریخته کوفته ها رو داخلش تفت میدیم سپس در یه ظرف دیگه رب را در روغ تفت داده آرد و نمک فلفل را اضافه میکنیم(من کمی زعفران هم ریختم و 1 ق چ آبلیمو) بعد 2 پیمانه آب توش میریزیم تا جوش بیاد کوفته ها را توی سس گذاشته میذاریم 45 دقیقه با حرارت ملایم بپزه.
gif animators
Gif animators
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نکات اصلی: نمک باعث وانرفتن کوفته می شود.پس بهتر است خوش نمک باشد.

می توان برای زیبایی مرغ شکم پر را در وسط کوفته قرار داد

شاهی و تربچه نباید در میان سبزیجات باشد.

برای وا نرفتن کوفته سه ربع اول در دیگ باز باشد و سپس نیم ساعت بعد روی ان دمی قرار می دهیم تا عرق نکند و ترک نخورد.

اگر با پارچه درون قابلمه بگذاریم می توان از اول در ان را بگذاریم .

gif animators
Gif animators
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اینم از کوفته امروز امیدوارم بزودی درست کنید و عکسشو برامون بزارین..............
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
آش دوغ اردبیل


مواد لازم برای 6 نفر :

نخود ----------------------------------------- 250 گرم
سبزی ( تره ، جعفری ، شوید ) ------------- 700 گرم
برنج ----------------------------------------- 1 پیمانه
دوغ تازه ترش ------------------------------- 2 لیتر
نمک ، فلفل ، سیر تازه خرد شده ---------- به مقدار لازم


طرز تهیه :

نخود ها را از شب قبل خیس کنید ( در ظرفی که معادل سه برابر نخود های خیس نخورده آب
داشته باشد ) و چند بار آب روی آنها را عوض کنید .
برنج را نیز از شب قبل با آب و مقداری نمک خیس کنید .

در ظرف مناسبی نخود ها را بریزید همراه ? لیوان آب بپزد . بعد از اینکه نخود ها نرم
شدند ( تقریبا پختند ) برنج را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت
شود . ( کاملا خودش را ول کند ) دقت کنید که آب آش زیاد نباشد و جا برای اضافه کردن
دوغ داشته باشید . بعد از اینکه برنج کاملا مغز پخت شد ، سبزی را که تمیز پاک کرده
اید و تقریبا ریز خرد کرده اید ، به آش بیفزائید .
و در ظرف را نیمه باز بگذارید تا سبزی ها رنگشان تیره نشود .
15 دقیقه قبل از آماده شدن آش، دوغ را به آش بیفزائید . و مرتب هم بزنید تا کاملا
با آش قاطی شود . وقتی دوغ را اضافه کردید در ظرف باید کاملا باز باشد تا دوغ دچار
تغییر شیمیایی نشود ( اصطلاحا نبٌرد )
بعد از حدود 15 دقیقا نمک و فلفل غذا را اندازه کنید .
موقع سرو کردن، سیر تازه خرد شده را به آن اضافه کنید .

دستور پخت های متفاوتی از این آش در کتب مختلف وجود دارد که در آن از بلغور و آرد و
کلم برگ پخته و بعضی محصولات دیگر هم استفاده میشود . ولی طریقه پخت اصلی و سنتی
این غذا همین دستوری است که نوشتم .
این آش بیشتر در آذربایجان غربی پخته میشود و جزو غذاهای اصیل و محلی این منطقه
میباشد .
در سرعین و چندین شهرستان اطراف اردبیل مقدار برنج را خیلی کمتر از این میریزند تا
آش کاملا رقیق باشد . ولی در اردبیل و بخشهای دیگری از این استان مقدار برنج به
همین اندازه است .
این آش به دلیل داشتن مقدار زیادی دوغ و سیر باعث افت شدید فشار خون میشود . در
خوردن آن زیاده روی نکنید ! ( هر چند خیلی سخت است !! )
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز