2733
2734
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598133 بازدید | 5782 پست

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
این تاپیک عمومیه و دعوتنامه نداره
خوشحال میشم با من همکاری کنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مرغ شکم پر


مرغ شکم پر برای 6 نفر .
مرغ 1 عدد ( دو کیلویی )
سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون )
مغز گردوی چرخ شده یک فنجان
آلو و قیسی خرد شده نصف فنجان
پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپخوری
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
زرشک 2 قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
آب لیمو یا آب نارنج 3-2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به قدر کافی




طرز تهیه:
مرغ را با آب لیمو یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند. سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم. مخلوط را در شکم مرغ جای می دهیم. جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم. 3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ پخته شود، ولی له نشود. پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اپلود عکس ایران ویج
ببخشید بدون تزیینه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مرغ درسته ات را پاک کن و خوب بشورش حتمان مرغت با پوست باشه بعد یه قابلمه بزرگ بردار و کف قابلمه را 2-3تا لیوان آب یه دونه پیاز درسته و کمی هم نمک بریز یه آبکش فلزی بر عکس بذار توی قابلمه آب و مرغت را بذار روی آبکش (روش جدید بخارپز ; ) )
بعد و در قابلمه ات را سفت ببند و البته می تونی دمی هم بذاری مثل برنج را که دم می اندازی وقتی هم آب جوش آمد زیرش را کم کن تا خوب بپزه

این طوری مرغت بخار پز میشه

بعد می تونی آرام از قابلمه درش بیاری و بذاری توی یه ظرف مناسب و زیر فرت را کم کم کنی 1ساعت تا 45 دقیقه
فقط زیر فرت روشن باشه و کم کم آب توی قابلمه (آب مرغها ) را روی مرغت بریزی دیگه نیازی به روشن کردن روی فر نداری و هم مرغت سرخ میشه و هم مغز پخت

تازه می تونی توی این مواد را هم جدا گونه درست کنی و کنار مرغت و تو دل مرغت بریزی اگه دوست داشتی :

پیاز را نگینی می کنی و سرخ می کنی و مغز گردو را هم خورد می کنی و یک کمی هم کشمش و زرشک و بعد از سرخ شدن پیازها به ماهی تابه ات اضافه می کنی و نمک و ادویه هم می زنی ولی اضافه مواد را کنار بذار وقتی مرغت را از فر در آوردی دورش بریز : )

خیلی خوشمززززززززززززززه است


ندا جووووووووون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2738
مرغ درسته خوش طعم


اگه می خوایی یه مرغ درسته خوش رنگ

درست کنی که توش هم کاملا پخته باشه، این روش رو امتحان کنی بد نیست ... من خودم اینطوری می پزم ... کلی هم رنگ و روش خوب میشه ... الان عکسشو ندارم بعد می ذارم برات.

اول یه سس درست می کنی شامل نمک + فلفل + زعفرون حل شده + آب پیاز + پودر سیر ( اگه خواستی می توونی انواع ادویه هم بزنی )

یه سرنگ 50 میری از داروخانه میگری ...

مواد رو داخل سرنگ می کشی و درون گوشت مرغت تزریق می کنی .... چند بار در جاهای مختلف گوشتش تزریق کن ، تا داخلش هم طعم بگیره

یه شیشه سس مایونز ... کوچک و بزرگیش بسته به اندازه مرغ داره انتخاب می کنی و سه چهارم اون رو پر از آب می کنی و مرغت رو روی شیشه می ذاری از قسمت یاز مرغ بین رونهاش ... یعنی شیشه پر از آب داخل شکم مرغ قرار بگیره و مرغه بایسته ...
بالهاش رو با دوتا خلال دندون یا سیخ کباب چوبی به طرفینش محکم کن تا آویزون نمونه

به باقیمونده سس، رو غن مایع اضافه کن و خوب با برس روی مرغت رو سس بزن ....
مرغ ایستاده روی شیشه رو توی یک قالب کیک گرد قرار بده و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گرادبگذار ...

در مدت پخت چندبار مرغ رو از فر دربیار و از سسی که توی قالب جمع شده دوباره روی مرغ بمال ..

سعی کن یه مرغ کوچیک رو انتخاب کنی .... برای مرغ کوچیک هم 2- 3 ساعت زمان می بره ...
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
آیا شیشه نمیشکنه توی فر:

حتما باید شیشه رو تا سه چهارم آب کنی ... وگرنه می شکنه


یه پایه های پخت مرغ هم هست .. من ندارم اما دیدم ... مرغ رو همینطور ایستاده می ذاری روش و می گذاری تو فر ....اگه از اونا داشتی که چه بهتر


از اون سس توی شکم مرغ هم بزن ....

شوهرم خودم به بوی همه چیز حساسه ... اما اینو می خوره و غر نمی زنه ...


خوبیه این مدل پخت اینه که کم کم آب توی شیشه داغ میشه و باعث پخت مرغ از داخل هم میشه

اگه می ترسی شیشه بشکنه یه مقدار آب تو قالب کیک بریز .... برای من که نمیشکنه .... ایشالله که برای شما هم نشکنه .... اما حتما شیشه رو آب کنی .... خالی نذاری
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مرغ درسته
وسایل لازم

یک عدد سرنگ بزرگ !
فویل آلومینیومی

مواد لازم


یه مرغ درسته
پیاز یک عد بزرگ
سیر یک بوته
پودر موسیر: یک قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه ، زعفران
کره

طرزتهیه


پیاز و سیر رو رنده میکنیم و آبش رو جدا میکنیم بانمک و فلفل و زعفرون و پودر موسیر قاطی میکنیم از صافی رد میکنیم تا یکدست بشه بعد میکشیم تو سرنگ و همه جای مرغ از این مایع تزریق میکنیم تا حسابی پدرش دربیاد!
یکم از این معجون رو کنار میذاریم و با قلم مو میمالیم به شکم و سطح خارجی مرغ ، ایضا کره را با همین روش به سطوح مختلف مرغ می مالیم. ته ظرف پیرکس کاغذ فویل می کشیم مرغ رو میذاریم توش و سه ساعت داخل فر با درجه حرارت متوسط قرار میدیم گاهگاهی در فررو باز می کنیم و با قلم مو کمی کره و از اون معجونه روش می مالیم.
میتونید شکم مرغ رو هم پرکنید ولی اگه من این کار رو می کردم مامانم عمرا نمی خورد!

درضمن همونطور که میبینید من پوست مرغ رو قبل از پخت جدا کردم چون توخونه ما اصلا دوست ندارند!

درضمن در نیم ساعت آخر پخت کمی کنجد رو مرغ پاشیدم



برای کنار مرغ سیب زمینی رو پوست کندم چهارقاچ زدم ، بعد ذرت پخته ، آلو ، ادویه و نمک باضافه یه لیوان آب تو ظرف مخصوص فر ریختم و یه ساعت آخر پخت مرغ گذاشتم تو فر تا بپزه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خورش مرغ ترش
*************


مواد لازم برای 4 نفر :



تکه های مرغ -------------------------------- به تعداد نفرات + 1 الی 2 تکه بیشتر

آب پرتقال ------------------------------------ 6 لیوان

زرشک --------------------------------------- 1 استکان

زعفران -------------------------------------- 1 استکان دم کرده

فلفل دلمه ای ------------------------------- نصف استکان نگینی خرد شده

پیاز ------------------------------------------ 2 عدد متوسط

گوجه فرنگی -------------------------------- 3 عدد متوسط

مخلوط سبزی معطر* ---------------------- 1 قاشق غذا خوری

آویشن خشک **--------------------------- 1 قاشق چایخوری

آرد معمولی -------------------------------- 1 قاشق غذا خوری

نمک ، زردچوبه ------------------------------ به مقدار لازم





طرز تهیه :



در یک قابلمه متناسب با اندازه کل مرغ ها ، ? عدد از پیاز را خلال خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود و بعد کمی زرد چوبه به آن بیفزائید .



گوجه ها را کاملا میکس ( یا رنده ریز ) کنید و به پیازها بیفزائید . صبر کنید تا آب گوجه ها کاملا کشیده شود .



بعد از اینکه آب گوجه ها کشیده شد ، 1 لیوان از آب پرتقال را همراه آویشن خشک ، سبزی معطر ، نیمی از زرشک خیس شده و نیمی از فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ، به گوجه ها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند .



بعد از چند دقیقه ، یک قاشق آرد معمولی را در 1 لیوان از آب پرتقال حل کنید ( کاملا حل کنید ) و به مخلوط اضافه کنید .



( دقت کنید تا سس نسوزد و زیاد هم غلیظ نباشد )



هرجا نیاز به اضافه کردن آب بود ، از 1 لیوان آب جوش + نصف لیوان آب پرتقال استفاده کنید و مدام سس را هم بزنید .



بگذارید سس فوق به مدت یک ساعت با حرارت ملایم و درب بسته ، مزه دار و یکدست شود .



قطعات پاک شده مرغ را در مقداری روغن و زردچوبه کاملا سرخ کنید تا طلایی شوند .

در فاصله جا افتادن سس ، مرغهای سرخ شده را همراه یک عدد پیاز ، مقداری آب ، 1 لیوان آب پرتقال و مقداری نمک بپزید .



بعد از یک ساعت ، پیاز داخل مرغ ها جدا کنید ، و دور بیندازید . آب مرغ را آبکش کنید و کنار بگذارید .



مرغ ها را همراه باقی مانده زرشک خیس خورده و بقیه فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ، آب مرغ و باقیمانده آب پرتقال به سس اضافه کنید .



حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید و بگذارید تا خورش با حرارت بسیار کم و درب بسته ، کاملا جابیفتد .



بعد از جا افتادن خورش ، مرغ ها را در ظرف مناسب برای سرو بریزید و سس را روی مرغ ها بریزید و سرو کنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دقت کنید که مرغ ها قبل از پختن باید کاملا سرخ شوند . این امر هم در مزه خورش تاثیر دارد و هم در ظاهر نهایی خورش .



سس این خورش نباید زیاد غلیظ یا رقیق باشد . به اندازه غلظت سس کچاپ معمولی ( حتی کمی رقیق تر ) مناسب است .



هرچه مقدار آب پرتقال بیشتر باشد ، خورش خوشمزه تر میشود . بهتر است به جای اضافه کردن آب جوش در مواقع لزوم ، از آب پرتقال استفاده کنید .



دقت کنید که آب پرتقال تازه باشد . یعنی فاقد هرگونه افزودنی یا اسانس های عطر و طعم دهنده . چون در آن صورت مزه خورش به تلخی میزند .





* مخلوط سبزی معطر : نعناع ، شوید ، مزره ، ترخان ، جعفری و کمی گشنیز . دقت کنید که سبزی ها کاملا خشک و خرد شده باشند .



** آویشن خشک : بهتر است گیاه آویشن خشک را از عطاری های معتبر خریداری کنید . پودرهای آویشن معمولی در بسته بندی های رایج داخل سوپرمارکت ها ، معمولا فاقد عطر و طعم واقعی آویشن هستند .





نوعی از این خورش در استان مازندران تهیه میشود که در آن به جای آب پرتقال ، از آب نارنج استفاده میشود ( تقریبا اواخر طبخ ) و در ضمن فاقد اکثر افزودنی های این خورش میباشد .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دستور تهیه سس کچاپ خانگی

***********************

گوجه فرنگی‌ها را پوست بکنید و پس از در آوردن قسمت‌های داخل، آنها را خرد کنید. پیاز را نیز خرد کنید، دانه‌های فلفل‌دلمه‌ای را هم در بیاورید و خرد کنید.







مواد لازم:
گوجه فرنگی رسیده: 24 عدد (حدود 2 کیلوگرم)
پیاز بزرگ: یک عدد
فلفل‌دلمه‌ای قرمز بزرگ: یک عدد
دانه خردل: یک قاشق مرباخوری
فلفل شیرین: یک قاشق مرباخوری
دارچین: یک چوب
شکر قهوه‌ای: یک لیوان
نمک: یک قاشق غذاخوری
سرکه سیب: یک و نیم لیوان
پاپریکا (نوعی فلفل قرمز): یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
گوجه فرنگی‌ها را پوست بکنید و پس از در آوردن قسمت‌های داخل، آنها را خرد کنید. پیاز را نیز خرد کنید، دانه‌های فلفل‌دلمه‌ای را هم در بیاورید و خرد کنید. حالا گوجه فرنگی، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. سپس مواد را در مخلوط‌کن ریخته و به صورت پوره در بیاورید. حالا پوره آماده شده را مجدد به ظرف برگردانید و به مدت یک ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید تا غلیظ شود و حجم آن به نصف مقدار اولیه کاهش پیدا کند. حالا در پارچه‌ای تمیز دانه‌های خردل، فلفل شیرین و چوب دارچین را قرار داده، سر آن را ببندید و سپس در پوره قرار دهید. در این مرحله، شکر و نمک را نیز به مواد اولیه اضافه کنید و بگذارید مواد روی حرارت کم در حالی که مرتب آن را به هم می‌زنید به مدت 25 دقیقه بپزد. سپس سرکه سیب و پاپریکا را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

کمک کمک کمک

sdfghjk | 5 ثانیه پیش

خواستگاری

adaellery | 39 ثانیه پیش
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز