نی نی سایت > تبادل نظر > متفرقه > عمومي > اشپزي*كيك*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شيريني

موضوع: اشپزي*كيك*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شيريني + اظهار نظر

صفحه 49 از 233 اول قبلی  44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54  بعدی آخر صفحه
کاربران حاضر: 1 کاربر و 2 مهمان
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:09 عصر
تهيه كردن ژله به خودي خود كار بسيار ساده ايست و هر كسي به راحتي و بدون نياز به تجربه و مهارت خاصي ميتواند دسري به نام ژله را كنار غذاهاي مختلف سرو كند . ولي با درنظر گرفتن چند نكته به ظاهر كوچك ميتوانيد انواع متفاوت و متنوعي از ژله را تهيه و استفاده كنيد .



مواد لازم :



پودر ژله --------------- 2 بسته ( با طعم و رنگ متفاوت با هم )

پودر ژلاتين ------------ 2 قاشق چايخوري

شكر ------------------ 2 قاشق چايخوري

ميوه خرد شده ------- به مقدار دلخواه ( نوع ميوه متناسب با ژله مورد نظر )

آب جوش -------------- 2 ليوان

آب سرد --------------- 2 ليوان



طرز تهيه :



توضيح: من از ژله موز و توت فرنگي استفاده كردم و دستور تهيه بر اين مبنا توضيح داده ميشود. شما ميتوانيد از هر نوع ژله و ميوه ديگري با همين روش استفاده كنيد .



قالب مورد نظر براي تهيه ژله را 10 دقيقه قبل از استفاده داخل فريزر بگذاريد تا كاملا سرد شود.

از پودر ژلاتين و از شكر را داخل يك ليوان آب جوش بريزيد و كاملا هم بزنيد. پودر ژله موزي را به مخلوط اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد تا مايع شفافي حاصل شود.

بعد يك ليوان آب كاملا سرد به مواد اضافه كنيد و دوباره مواد را با چنگال هم بزنيد .

مايع حاصله را داخل قالب از پيش سرد شده بريزيد و به مدت 20 دقيقه داخل فريزر قرار دهيد تا ژله به صورت نيم بند در آيد .

بعد از 20 دقيقه قالب را از فريزر خارج كنيد و قطعات خرد شده موز را ميان ژله قرار دهيد . دقت كنيد كه قطعات خرد شده كاملا ميان ژله قرار گيرند .

به مدت 20 دقيقه ديگر قالب را داخل فريزر قرار دهيد .



بسته دوم ژله را نيز مطابق دستور فوق آماده كنيد و اينبار بعد از انجام مرحله دوم يعني چيدن ميوه ها داخل ژله توت فرنگي، قالب را در يخچال بگذاريد و به مدت 2 – 3 ساعت زمان دهيد تا كل ژله كاملا ببندد.



وقتي ژله كاملا بست، براي اينكه راحت تر از قالب جدا شود، كف قالب را چند ثانيه داخل ظرف حاوي آب جوش قرار دهيد ، كف ظرف مورد نظر براي سرو را كمي با آب معمولي ولرم مرطوب كنيد، و بلافاصله ژله را داخل ظرف برگردانيد .



نكته :



وقتي در ژله هاي معمولي از تكه هاي ميوه استفاده ميكنيد، احتمال نبستن ژله زياد ميشود و يا مدت لازم براي سفت شدن ژله بسيار بالا ميرود . با استفاده از مقدار ذكر شده پودر ژلاتين اين مشكل كاملا حل ميشود.



وقتي لايه دوم را ميريزيد كاملا از سفت شدن لايه اول مطمئن شود تا لايه ها با هم مخلوط نشوند .



مرطوب كردن كف ظرف سرو به اين دليل است كه اگر بعد از برگرداندن ژله داخل ظرف، ژله دقيقا در مركز ظرف قرار نگرفته بود، بتوانيد با تكان دادن ظرف، ژله را به راحتي حركت دهيد .



بهتر است براي زيبا تر شدن ظاهر كار در صورت امكان، ميوه هاي مصرفي را با قالب هاي ريز شيريني، قالب بزنيد .



اگر ميوه مورد نظر را به صورت تازه در دسترس نداريد، ميتوانيد از مربا، كنسرو و يا كمپوت ميوه مورد نظر استفاده كنيد .



ژله را حداكثر 10 دقيقه قبل از سرو از قالب خارج كنيد تا در اثر حرارت محيط آب نشود .

بهترين نوع قالب براي تهيه انواع كيك و دسرهايي كه بعد از آماده شدن بايد به روش برگرداندن از قالب جدا شوند، قالب هاي سيليكوني هستند كه هم قابليت قرار گرفتن در فر و هم فريزر را دارند؛ و بعد هم قالب هاي تفلون؛ كه هر دو نوع در شكل ها و سايز هاي متنوع در تمام فروشگاه هاي ملزومات شيريني پزي به راحتي در دسترس هستند.



ژلاتين در دو نوع پودري و ورقه اي در بازار موجود است كه هركدام كارآيي خاص خودشان را دارند. ولي ژلاتين پودري در اكثر مواقع قابليت جايگزيني با ورق ژلاتين را داراست و همچنين استفاده از آن راحت تر است. پيشنهاد ميكنم اگر قصد تهيه ژلاتين را داريد نوع پودري آن را تهيه كنيد كه در بسته بندي هايي با گراماژ مختلف در بازار موجود است .



اگر از قبل ورق ژلاتين در منزل داريد و قصد تهيه مجدد نداريد طبق اندازه هاي زير عمل كنيد :



1 قاشق چايخوري پودر ژلاتين معادل يك ورق ژلاتين است .

( 1 قاشق چايخوري پودر ژلاتين = 3 گرم )

(1 ورق ژلاتين = 3 گرم )
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:10 عصر
ژله رو ميتونيد داخل سيني درست كنيد و بعد قالب بزنيد جالب ميشه
براي تزيين ميتونيد از اين مدل استفاده كنيد مخصوصا براي روي كيك
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:10 عصر
چند نكته براي برگرداندن ژله
براي اينكه ژله يا دسرهاي ژلاتيني رو بدون دردسر برگردونيد لازمه چند مورد رو رعايت كنيد

توي ظرفي كه مي خوايد ژله رو توي اون درست كنيد آب سرد بريزيد و برگردونيد تا ظرفتون خيس شه و بعد براي چند دقيقه اون رو توي فريزر قرار دهيد و بعد ژله يا دسر رو توي اون بريزيد.

بعد از بستن ژله اول لبه هاي ژله رو با يه كارد از قالب جدا كنيد يه ظرف رو پر آب جوش كنيد براي چند پانيه قالب رو توي آب جوش بذاريد و بعد يه ظرف مسطح رو خيس كنيد و روي دهانه قالب ژله قرار بديد و بعد دستتون رو بر گردونيد .با اين كار(خيس كردن ظرف) مي تونيد اگه ژله وسط ظرف نبود با يه تكون اون رو وسط ظرف بياريد


غير از اين مي تونيد قبل از كار قالب ژله رو با اسپري روغن يا با يه قلم مو و روغن چرب كنيد
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:11 عصر
مواد لازم:
ژله آبي
پاستيل به شكل ماهي و ...
شكلات هاي سنگي

آپلود سنتر عكس ايرانيان

براي تهيه اين ژله از ژله آبي رنگ استفاده مي كنيم كه الان در اكثر فروشگاه ها موجوده.من اين ژله رو توي جام درست كردم.شما مي تونيد توي تنگ ماهي درست كنيد تا واقعي تر به نظر بياد .يا توي ظرف پيركس مستطيل كه تداعي آكواريوم بشه.از پاستيل به شكل ماهي، كوسه، ستاره دريايي و... وهمچنين پاستيل هايي كه الان به اسم پاستيل ترش فروخته مي شه به عنوان گياهان دريايي و جلبك
طرز تهيه:
ژله رو طبق دستور روي قوطي درست مي كنيم.و اون رو توي يخچال مي ذاريم.تا زماني كه به غلظت سفيده تخم مرغ برسه.مواظب باشيد كاملا بسته نشه.
شكلات هاي سنگي رو ته ظرف ميريزيم و ژله رو با قاشق آروم روي اونها مي ريزيم.بعد با انبر شيريني ماهي ها و گياهان دريايي رو توي ژله مي ذاريم



آپلود سنتر عكس ايرانيان
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:11 عصر


سالاد الويه قارچي
دقيقا مثل سالاد الويه طرح كلبه


با نون تست

كلاهك رو هم با نون درست كردم

چطوري؟

خوب نون رو گذاشتم داخل سيني و با آب لبو و قلمو رنگش كردم

بعد هم پنير ورقه اي رو قالب زدم و گذاشتم روي قارچ




مولتي هاستر

شيوا جون
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:12 عصر
طرز تهيه ژله نوشابه
مواد لازم:
نوشابه گاز در رفته : يك ليوان
پودر ژلاتين : دو قاشق غذاخوري
آب داغ : نصف ليوان
شكر : دو قاشق غذاخوري ( در صورت تمايل)
طرز تهيه :
به نظر من بهتره اول يه ليوان نوشابه رو كنار بگذاريم تا حسابي گازش بره. در اين فاصله آب رو جوش مياريم و دو قاشق پودر ژلاتين رو با حوصله توي نصف ليوان آب داغ حل مي كنيم.

نكته مهم:
اين ژله با همين مواد بدون شكر، يك ژله لايت و كم شيرين مي شه. اگه دوست داريد شيرين باشه، دو قاشق شكر رو همين جا اضافه كنيد و اينقدر هم بزيند كه مثل تصوير، ژلاتين و شكر كاملاً در آب داغ حل بشوند.
سپس يك ليوان نوشابه رو به آرومي اضافه مي كنيم. نترسيد ! در هر صورتي، وقتي نوشابه رو مي ريزيم، گازش درمياد. البته هرچي آرومتر بريزيم، كمتر عصباني مي شه. سپس به آرومي هم مي زنيم تا با ژلاتين و آب مخلوط بشه. چند لحظه صبر كنيد سپس كف سطح ظرف رو جمع كنيد.
سپس درون يخچال بگذاريد. اين ژله خيلي زود آماده مي شه.

شما مي تونيد با نوشابه نارنجي هم اين كار رو بكنيد! يعني از نظر ما هيچ مانعي نداره !!!

وقتي ژله نوشابه رو نوش جان مي كنيد، يه تيزي توي طعمش حس مي كنيد. اين همون گاز نوشابه است.
عكس پايين رو براي اين گذاشتم كه بافت اين ژله رو به وضوح مشاهده كنيد. وگرنه كه خيلي بهتر و قشنگ تر از اين مي شه تزئين كرد.

شما مي تونيد از انواع پاستيل هاي نوشابه اي براي تزئينش استفاده كنيد.
نكته 2 :
اگه نوشابه هاي لايت و رژيمي واقعا رژيمي باشه، به نظر من استفاده از اونها كم ضررتره. دكترها معتقدند نوشابه به روند پوكي استخوون كمك مي كنه. از طرفي دكترها مي گن ژله براي پوكي استخوون خوبه. به نظر من اگه بشه ژله رو با نوشابه هاي رژيمي درست كرد، شايد كمتر ضرر داشته باشه. نكته خيلي خيلي مهم اينكه اين نظريه از طرف خودم صادر شده و هيچ ارزش پزشكي نداره


نسترن جون
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:12 عصر
كرم ژله اي

مواد لازم:

كمپوت گيلاس يا هر چي 1 قوطي هم ميوه هم آبش

آب نصف پيمانه

ژلاتين 2و 2/1 ق چ

شكر 2 ق س سر پر

------------------------------------------------------------

خامه 300 تا 350 گرم شيرين شده كه من خودم از خامه قنادي دوكا كه نجما جون هم گفتن استفاده ميكنم

شير 2 و 2/1 پيمانه

شكر 2/1 پيمانه

ژلاتين 6 ق چ

سفيده تخم مرغ 1 عدد

وانيل 4/1 ق چ

تهيه ژله اين دسر::::::

ژلاتين رو در آب كمپوت ذوب ميكنيم + نصف پيمانه آب با شعله كم

شكر رو به آب كمپوت اضافه ميكنيم حالا گيلاسها رو با هسته ميريزيم توش و روي يخ نيم بندش ميكنيم و ته قالب مورد نظر ميريزيم

براي تهيه كرم ::::::

ژلاتين رو تو شير ميخيسونيم بعد به روش بن ماري آبش ميكنيم
شكر رو توي سفيده با همزن ميزنيم تا سفيد و سفت بشه
بعد خامه شيرين شده و فرم گرفته رو بهشون اضافه ميكنيم
حالا شير و ژلاتين رو اضافه ميكنيم و مواد رو نيم بند ميكنيم و روي ژله كه هنوز كمي شل است ميريزيم توجه داشته باشيد كه اگه ژله كاملا ببنده بعد كرم رو روش بريزيم موقع برگردوندن دوتيكه از هم جدا ميشن حتما بايد كمي شل باشه

اين دسر رو ميتونين از دو روز قبل هم آماده كنين فقط همون روزي كه ميخواين استفاده كنين برش گردونين

نوش جان
هيوا جووووووووووون
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:13 عصر

ژله تخم مرغي
اين دستور توسط خانم غزل رحماني در بخش مهماني كودكانه ماهنامه سرآشپز آموزش داده شده است.
مواد لازم:
تخم مرغ به تعداد دلخواه
پودر ژله آماده از هر رنگ يك بسته
طرز تهيه:
سر تخم مرغ ها را به اندازه يك سكه 10 ريالي بشكنيد. سپس محتويات آن را خالي كنيد و داخل آن را با آب به دقت بشوييد.
پودر ژله را فقط با يك پيمانه آب جوش حل كنيد.
هر رنگ را جداگانه داخل پوسته تخم مرغ ها بريزيد و به صورت ايستاده، داخل جا تخم مرغي يخچال بگذاريد تا ببندد.
بعد از بسته شدن مي توانيد پوست تخم مرغ ها را كامل بشكنيد يا تا نصفه اين كار را انجام دهيد.
اين ژله هاي تخم مرغي براي بچه ها بسيار مناسب است، چون سفت است و براي خوردن احتياج به ظرف و قاشق ندارد
هيوا جووووووووووون
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:15 عصر
ژله رولي:
مواد لازم:
يك بسته ژله انار
نيم ليوان آب گرم
12 عدد مارش مارلو بزرگ


طرز تهيه:
نصف ليوان آب رو با يه بسته پودر ژله مخلوط ميكنيم و به مدت 1.5 دقيقه تو مايكرو با قدرت بالا ميزاريم بعد ظرف رو بيرون مياريم و خوب هم ميزنيم . مارشمالو هارو توش ميريزم و به مدت 1 دقيقه دوبارتا با قدرت بالا حرارت ميديم مارشمالوها شروع به ذوب شدن ميكنن .
با ميكسر كاملا مواد رو ميكس ميكنيم و يه ظرف پيركس مسطتيلي رو خيس كرده و ژله آماده شده رو توي ظرف خالي ميكنيم
مواد خامه ا ي روي ژله ميان و خود ژله ته نشين ميشه (همين باعث دو رنگ شدن ژله ميشه )
به مدت 45 دقيقه تا يه ساعت توي بخچال ميزاريم و بعد اين مدت دور تا دور ژله رو با چاقويكه تو آب داغ گرمش كرديم ميبريم و از يه طرف ظرف شروع به رول كردن ژله ميكنيم

منبع:http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=2288

مامان سهند
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:15 عصر
ژله ميوه اي كه مطمئنا اين رو هم همه بلديد:
از هر نوع ميوه و ژله با همون طعم ميشه استفاده كرد.
من ژله موز توت فرنگي و انار رو درست كردم.براي اينكه ميوه ها توي ژله شناور نباشن ابتدا كمي از ژله رو كه به روش هميشگي درست كرديم انتهاي قالب مي ريزيم و اجازه ميديم كمي خودش رو بگيره بعد ميوه مورد نظر رو بعد از برش دادن به شكل دلخواه يا قالب زدن روي اون ميريزيم و دوباره كمي ژله .باز اجازه مي ديم خودش رو بگيره البته زياد نه كه خيلي سفت بشه در انتها مابقي زله رو توش مي ريزيم و ميزاريم تا كامل خودش رو بگيره.
نكته در مورد ژله انار اينه كه انارتون ترش باشه با انار شيرين طعم جالبي به دست نمياد همه بهتون ميگن گلاب يا وانيل ريختي توش!!!!!!!!!!!!!!!!!
اساتيد ميگن كيوي داخل ژله نمي بنده اما برخي ميگن ژلاتين بيشتر بريزي مي بنده امتحانش مجانيه

مامان سهند
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:16 عصر
نكاتي براي تهيه ژله و كرم بهتر
_هميشه قالبتون رو قبل از شروع كار خيس كرده و داخل فريز يا جايخي قرار دهيد.حداقل 10دقيقه
_ظرفي كه قصد داريد ژله يا دسرتون رو توش قرار بديد خيس كنيد سپس دسرتون رو از قالب دربياريد تا اگر دسر دقيقا سر جاي خودش قرار نگرفت به دليل مرطوب بودن ظرف بتونيد جابه جاش كنيد
_سعي كنيد ژله تون رو به روش بن ماري حل كنيد تا شفاف تر بشه مزيت ديگه اش اينه كه پودر ژله به ظرف و قاشقتون نمي چسبه و خوب حل ميشه
_اگر تايم كافي نداريد ميتونيد دسرتون رو براي مدت كوتاهي داخل فريزر قرار دهيد با توجه به برودت فريزر.اگر سرماش بالاست خيلي كم اگر هم نه من تا 15 دقيقه رو امتحان كردم مشكلي پيش نيومده
_براي برگردوندن دسر از قالب:ابتدا كارد رو با آب گرم خيس كنيد و اطراف ژله رو جدا كنيد اگر قالب ميان تهي هست دور اون قسمت هم بايد جدا بشه.بعد قالب رو داخل آب گرم براي مدت كوتاهي نگه داريد و برگردونيد اگر خارج نشد دوباره سعي كنيد .
_اساتيد فن ميگن گاهي ميشه از دستمال گرم هم استفاده كرد من تجربه نكردم
_اما بهترين روش استفاده از سشوار مي باش!!!!!! جواب ميده خدااااااااااااااااااااااا امتحان كنيد مشتريش مي شيد.
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:17 عصر
gif animator
Gif animator
مواد لازم:
پودر ژله در دو رنگ قرمز و آبي
پودر دسر نارگيل
قالب

ابتدا طبق دستور نصف پودر ژله قرمز را را با نصف ليوان آب جو


بعد از 2 ساعت يا بيشتر كه ژله كاملا گرفت. نصف پودر دسر نارگيل را با يك ليوان شير داغ حل كنيد. وقتي مخلوط كاملا سرد شد روي ژله اولي بريزيد و دوباره در يخچال بگذاريد تا بگيرد


بعد از اينكه ژله سفيد بسته شد، نصف ژله آبي را نيز با نصف ليوان آب داغ حل و به آن نصف ليوان آب سرد اضافه كنيد و روي ژله قبلي كه كاملا بسته شده و به رنگ سفيد بود بريزيد.


باقيمانه ژله ها را ( آبي و قرمز ) را با هم مخلوط تا به رنگ بنفش درآيد و بعد روي لايه بعدي بريزيد و در يخچال بگذاريد. بعد از اينكه اين لايه هم كاملا بسته شد، باقيمانه پودر دسر نارگيل را با يك ليوان شير داغ مخلوط و وقتي سرد شد روي لايه بعدي بريزيد .



بعد از اينكه ژله كاملا خود را گرفت ميتوانيد آن را برش دهيد.


اين دسر نياز به وقت و حوصله دارد. موفق باشيد
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:18 عصر
چند نكته مهم در تهيه دسرها، پودينگها و ژله ها
اگر بخواهيم ژله دو رنگ درست كنيم. يك رنگ را در ظرف ريخته ميگذاريم در يخچال تا خودش را بگيرد.
اگر ژله شل بود و در يخچال سفت شد مي توانيم دوباره آنرا بجوشانيم و غليظ كنيم.
براي اينكه ميــوه در ته ظرف قرار گيرد ابتدا مقدار كمي ژله همراه ميــوه ريخته در يخچال مي گذاريم.
در مورد پودينگها حتماً بايد در حالت گرم در ظرفهاي مورد نظر بريزيم.
پودينگ سريعاً بسته مي شود.
نشاسته پودينگها حتماً بايد تازه و تميز باشد.
ظرف تهيه پودينگها بايد كمي گود باشد و با حرارت كم تهيه شود كه بيرون نپرد.
فرم گرفتن خامه: بايد خامه و پودر شكر را مخلوط كرده در فريزر به مدت ?? ساعت بگذاريم و بعد از بيرون آوردن خوب بزنيم تا فرم بگيرد. حالت فرم گرفته حالتي است كه جاي پرهاي همزن در آن باقي بماند.
مهمترين نكته در پودينگها تازه بودن تمام مواد است.
در مورد ژله ها و دسرها، حتماً تاريخ مصرف كمپوتها بايد مشخص باشد.
پودر ژلاتينها كهنه نباشد.
دسرها بايد حتماً تازه سرو شوند.
طريقه بن ماري: يعني يك ظرف آبگرم را روي حرارت گذاشته و ظرف دسر را به آرامي روي آن قرار داده و هم مي زنيم. حرارت نبايد زياد باشد كه آبجوش بداخل ظرف دوم برود.
اگر ژله دو رنگ يا بيشتر باشد در فاصله زماني كه ژله رنگ اول در يخچال ببندد اگر ژله رنگ دوم كمي سفت شود مي توانيم آن را گرم كرده و روي ژله اولي بريزيم و بقيه رنگ ژله ها را هم به همين طريق گرم كنيم و روي ژله ها بريزيم.
تزئين ژله و دسرهائي كه براي سفت شدن در يخچال قرار مي گيرند، همواره بعد از بيرون آوردن از يخچال بايد انجام گيرد.
از آنجا كه تهيه دسر و ژله ها چندين بار تميرن شده اند، توجه داشته باشيد كه مواد را دقيقاً به همان ميزان كه گفته شده است استفاده كنيد
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:20 عصر
مواد لازم:

ژله توت آبي 1 بسته

ژله پرتغال 1 بسته

ژله آناناس 1 بسته

ژله گيلاس 1 بسته

همه ژله ها را با يك ليوان آب جوش خوب مخلوط كرده و بعد يك ليوان آب سرد مخلوط ميكنيم و هركدام را در يك ظرف جدا ريخته تا خودش را بگيرد به غير از ژله آناناس چون ژله آناناس ژله پايه مي باشد كه ابتدا با نصف ليوان آبجوش مخلوط كرده و به جاي آب سرد از نصف ليوان شير استفاده ميكنيم. همه ژله هاي بالا وقتي خودشان را گرفتند آنها را به مكعبات كوچك ميبريم ( به جزء ژله آناناس ) و در ظرف مورد نظر ميريزيم. و حالا ژله پايه كه ژله آناناس ميباشد(ابتدا با نصف ليوان آبجوش مخلوط كرده و به جاي آب سرد از نصف ليوان شير استفاده ميكنيم.) را روي همه ژله خوردها ميريزيم. و باز ميگذاريم درون يخچال تا خودش را بگيرد.
gif animator
Gif animator
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:20 عصر
و اما در مورد ژله قهوه موزائيك

اصل كلي براي درست كردن ژله اينه كه براي هر پيمانه مايعات يك قاشق غذاخوري پودر ژلاتين استفاده مي كنيم.همين!!!!!
قهوه رو درست كنيد. يعني در صورت استفاده از قهوه دم كردني اون رو دم كنيد و قهوه فوري(نسكافه يا كافي ميكس) رو توي آب جوش حل كنيد بسته به ذائقه و البته شكر به اون اضافه كنيد(چون اضافه كردن ژلاتين باعث مي شه شيريني مايع كم بشه) و بعد پيمانه كنيد و در ازاي هر پيمانه يك قاشق غذاخوري(يا سوپخوري سر خالي) ژلاتين رو در كمي آب سرد بريزيد و روي بخار آب بگذاريد تا حل بشه و بعد به قهوه اضافه كنيد .
در مورد كرم وانيلي هم ،هم شهره عزيز و هم بهار گل در ني ني سايت دستورش رو گذاشتند
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:20 عصر
ژله خورده شيشهههههههههههههههههههه

مواد لازم :

چند بسته ژله با طعم هاي مختلف و رنگاي مختلف (حداقل دو رنگ )

شير يا خامه يا بستني

قالب



*********



اول يه سري ژله رو طبق دستور به صورت ساده درست كنيد، وقتي‌ كه كامل خودش رو گرفت به صورت مكعب خورد كنيد، يا اينكه ميتونيد تو قالب‌هاي كوچيك يخ بريزيد و بذاريد سفت بشه و ببنده
يه ژله ديگه درست كنيد كه اين ميشه پايه اصلي‌ دسرتون( ژله اناناس ) (من خودم اينو با شير درست كردم و ژلاتين ...ژله اناناس نيست ) ولي اگه خواستين از ژله اناناس استفاده كنيد وقتي‌ كه يه خرده سرد شد توش خامه بريزيد(كه سفيد رنگ شه ژله پايه تون) بريزيد يه كم توي قالبتون بذايد يخچال وقتي‌ كه به صورت نيم بند شد ژله‌هاي خورد شده رو توش بريزيد و با قاشق يه كم از مايع پايه تون بريزيد فقط در حدي كه روي خورده شيشه هاتون رو بگيره و بذاريد نيم بند شه وقتي نيم بند شد كل مايع رو بريزيد روش بذاريد تا كامل خودش رو بگيره.

نكته : دماي ژله پايه تون نبايد اونقدر گرم باشه كه خورده شيشه هاتون رو اب كنه حواستون باشه چون اون وقت رنگا قاطي ميشه و زشت ميشه .
نكته 2: با بستني هم ميتونيد درست كنيد به جاي خامه بستني بريزيد (بستني وانيلي)

gif animator
Gif animator
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:21 عصر
تزيين سبزي براي ضيافت
تربچه ها رو به دلخواه به هر شكلي كه بلدي گل كن و سيخهاي چوبي كباب رو از داخل ساقه پيازچه ها رو كن و تربچه رو بزن سر سيخ و بذار داخل گلدون و اطرافش رو با سيزيهاي ديگه تزيين كن


مولتي هاستر
شيوا جوووووووون
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:21 عصر
اول يه سري ژله رو به صورت ساده درست كنيد، وقتي‌ كه كامل خودش رو گرفت بو صورت مكعب خورد كنيد، يا اينكه ميتونيد تو قالب‌هاي كوچيك يخ بريزيدبد
يه ژله ديگه درست كنيد كه اين ميشه پايه اصلي‌ دسرتون. وقتي‌ كه يه خرده سرد شد توش خامه بريزيد و وقتي‌ كه به صورت نيم بند شد ژله‌هاي خورد شده رو توش بريزيد و بذاريد تا كامل خودش رو بگيره.
ميتونيد به صورت شارلوت درست كنيد و دورش رو ليدي فينگر يا بيسكويت بچينيد
ميتونيد از رنگ‌هاي مختلف استفاده كنيد يا تك رنگ يا رنگ‌هايي‌ كه هارموني داشته باشند. مثلا ميتونيد از رنگ سبز واسه ژله‌هاي شيشه‌اي و ژله ليمويي براي پايه اصلي‌ استفاده كنيد. و يا براي ولنتاين از رنگ قرمز و صورتي‌ استفاده كنيد,اسمش رو هم ميتونيد بذاريد دسر شيشه خورده
كرم وانيلي يا دسر پايه:
خامه يك ليوان
شير يك ليوان
شكر به ميزان لازم (حدود 5قاشق غذا خوري كافيه)
وانيل يه قاشق چاي خوري
ژلاتين 20گرم
شير رو با شكر گرم كنيد، فقط به اندازه‌اي كه شكر حل بشه، خامه و وانيل رو اضافه كنيد.ژلاتين رو به طريق بن ماري با مقداري آب حل كنيد و اجازه بدين خنك بشه تا با دماي شير يكسان بشه(وگرنه يا شير ميبره، يا ژلاتين مثل رشته ميشه و نميبنده)بد به محلول شير و خامه اضافه كرده داخل يخچال يا فريزر نيم بند كنيد. بد خورده شيشه‌ها رو اضافه كنيد.
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:22 عصر
نكته**********
****

خرده شيشه‌ها رو كه درست كردي يه مقدار آب كمتر بريز. مثلا به جاي 2 ليوان آب سرد و يه ليوان آب گرم، يه ليوان آب گرم و نصف ليوان آب سرد بريز. بد به صورت بنماري هم بزن تا كملن پودر ژله حل بشه.
****
وقتي‌ ژله پايه رو درست كردي اونم سفت تر درست كن. يا بستني رو كمتر بريز، يا آب جوش رو. بد بذار خودش رو بگيره. طوري كه مثل سفيده تخم مرغ بشه. بد آروم آروم رو خرده شيشه‌ها بريز. اينجوري نه خرده شيشه‌ها بالا ميان، نه رنگ پس ميدان.



دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 16908عضویت:1388/2/12
1389/10/22 - 8:22 عصر
مواد لازم :
شير :4 ليوان
شكر :يك پيمانه
خامه:100 گرم
پودر ژلاتين :25گرم
وانيل كيك قاشق چاي خوري
ژله ميوهاي به رنگ دلخواه :يك بسته
طرز تهيه :
ابتدا ژله ميوه اي را طبق دستور روي پاكتش درست مي كنيم (معمولآ پودر ژله را در نصف ليوان آب جوش حل مي كنيم وبعد با يك ليوان آب سرد مخلوط مي كنيم ودر قالبي كه قبلآ در فريزر گذاشتيم مي ريزيم وبه مدت حدود 4-6ساعت در يخچال قرار مي دهيم تا كاملآ ببندد.).وبعد به قطعات غير هم اندازه مثل خورده شيشه مي بريم .ودر يخچال قرار مي دهيم .

ژلاتين را با كمي آب سرد مخلوط مي كنيم وبعد روي بخار كتري مي گذاريم تا ژلاتين كاملأ حل شود وحالت شيشه اي شود .اشير وشكر را روي حرارت مي ذاريم تا شكر كاملآ حل شود
وبعد از روي گاز بر مي داريم تا كمي خنك شود وپس از آن خامه ووانيل را به آن اضافه مي كنيم ودر نهايت ژلاتين حل شده كه كمي حرارت آن گرفته شده را اضافه مي كنيم وخوب به هم مي زنيم .و مواد در قالبي كه قبلآ كمي خيس كرديم ودر يخچال گذاشتيم مي ريزيم وآنرا حدود دو ساعت در يخچال بگذاريد تا نيم بند بشه قالب دسر را از يخچال در مي آوريم وتكه هاي ژله ميوه اي را هم جاي دسر قرار مي دهيم.

مجددآ 5-6ساعت در يخچال قرار مي دهيم تا كاملآ ببندد ودر نهايت اونرا در ظرف مورد نظر بر مي گردانيم


gif animator
Gif animator
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
صفحه 49 از 233 اول قبلی  44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54  بعدی آخر صفحه
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: