2410
2553
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 597828 بازدید | 5782 پست
دوستان این دستور خرما رولتی که خیلی عالی و شکیله من میخوام امشب واسه افطار مهمونام درست کنم


مواد لازم
خرما 400 گرم- کره آب شده سه قاشق سوپخوری - آرد 150 گرم- روغن جامد 80 گرم - دارچین یک قاشق سوپخوری- زنجبیل یک قاشق چایخوری


چگونگی تهیه
خرما را چرخ کرده روی حرارت قرار می دهیم کره را به آن اضافه می کنیم همزده تا نرم شود دارچین و زنجبیل را به آن اضافه می کنیم در ظرفی دیگر روغن را آبکرده آرد را در آن تفت می دهیم و آرد و روغن را همزده تا آرد به خورد روغن برود. بعد خرما را ما بین دو نایلون چرب شده به شکل مستطیل باز کرده از مواد آرد روی آن صاف کرده و به کمک نایلون آنرا رولت کرده ، حدود 2 ساعت اجازه می دهیم تا رولت بسته شود سپس نیم سانت نیم سانت برش می دهیم.


create avatar
Create avatar
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ن دستور حلوای خرما
مواد لازم :

خرما 750 گرم
آرد 500 گرم
گردو کوبیده شده 250 گرم
کره یا روغن جامد 250 گرم
پودر قند یک فنجان

طرز تهیه :

هسته خرما را گرفته و آن را چرخ کنید و سپس آرد و روغن را کاملاً تفت داده تاطلایی شود . بعد آن را از روی حرارت برداشته و گردوی کوبیده شده یا چرخ شده را با پودر قند و خرمای چرخ شده مخلوط کنید و خوب به هم بزنید و بعد آن را ورز دهید تا به صورت خمیر نسبتاً سفتی درآید و روغن پس بدهد .

سپس آن را در دیس گردی پهن کرده و روی آن را با پودر پسته ترئین کنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

http://cheftayebeh.blogspot.com/2009/12/blog-post_4204.html
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
امیدوارم از این حلوا در مراسم عزاداری امام حسین درست کنید و لذت ببرین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2456
سلام ریحانه خانم هنرمند یک سوال داشتم؟من قالبه ژله خریدم که شکله گله کوکبه از این سیلیکونیا . مغاره دار گفت اگه میخوای ژلت خوب برگرده روغنه جدا کننده ببر منم خوشحال اومدم روغن زدم و ژله ها رو ریختم توش وقتی میخواستم برگردونم اصلا در نمیومد تو ابه داغ گذاشتم دورشو با چاقو کشیدم هیچ فایده ای نداشت تازه ژله ام هم روغنی شده بود شما میتونی کمکم کنی؟
الی جون من در این مورد تجربه ای ندارم
اما خونه مامانم که با همین قالب ها درست کردم خوب شد بدون روغن
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
باقلا پلو

مواد لا زم ( برای 2 تا 8 نفر)
برنج یک کیلو باقلا 3 کیلو کره یا روغن شوید 3 پیمانه سیب زمینی متوسط برش خورده ( در صورت دلخواه) دارچین 4/1 قاشق (حل شده در آب) نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
برنج را خیس کرده باقلا را از دو پوست خارج می کنیم گوشت را قطعه کرده می شوییم و با یک تا دو لیوان آب و یک عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک میگذاریم گوشت بپزد بطوریکه بعد از پختن یک لیوان آب داشته باشد در صورتیکه با این مقدار آب پخته نشد کمی آب بآن اضافه می کنیم شبت را تمیز کرده میشوییم و ریز خرد می کنیم دیگ مناسبی را آب کرده می گذاریم جوش بیاید نمک روی برنج را بر می داریم آب آنرا خالی میکنیم و برنج را در دیگ می ریزیم و باقلا را نیز اضافه می کنیم . وقتی باقلا کمی پخت و مغز برنج نیز کمی نرم شد شبت خرد کرده را داخل دیگ میریزیم و بلافاصله برنج را در آبکش میریزیم روی آنرا مقداری آب نیم گرم می دهیم و برنج را می چشیم تا شور نباشد بعد سه تا چهار قاشق روغن آب کرده و نصف لیوان آبجوش ته دیگ میریزیم نصف برنج را در دیگ میریزیم استخوانهای درشته گوشت را می گیریم و گوشت را روی برنج می گذاریم و با بقیه برنج روی گوشت را می پوشانیم اطراف برنج را بشکل مخروط بالا میاوریم دیگ را روی آتش می گذاریم و در آنرا می گذاریم چهار تا پنج قاشق روغن آب کرده را با آب گوشت مخلوط میکنیم و وقتی در دیگ عرق کرد روی سطح برنج می دهیم زعفران ساییده را در نصف استکان آبجوش حل کرده یک گوشه دیگ می ریزیم و برنج را در فر یا روی آتش دم می کنیم .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2714
من خودم باقلا رو با برنج نمی جوشونم ................... در ظرف جداگانه میجوشونم و موقع دم کردن با شوید لابلای برنج میریزم
چون بنظر من باقلا یک بوی داره که اگه با برنج بجوشه خوب نیست
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
یک تجربه در مورد عدس پلو


یک تجربه :
معمولا"برای عدس پلو اول عدس رو آب پز میکنند وبعد لابلای برنج آبکش شده میریزن.
حالا یه بار عدس رو ازشب قبل خیس کنید وموقعی که برنج رو آبکش کردین آب اضافی روی عدس روبگیرین وعدس خیس خورده رو لایلای برنج بریزید تا همزمان با دم کشیدن برنج عدستون هم پخته بشه.علاوه براینکه ظاهر زیبایی داره هم طعم خوبی پیدامیکنه وهم از نظر حفظ خواص تغذیه ایی عدس بهتره.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
عدس پلو با ماست واقعا یک غذای خوشمزه است
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
لوبیا پلو

مواد لازم :

برنج به تعداد نفرات ( سه پیمانه )

لوبیا سبز خرد شده و تفت داده شده برای هر پیمانه حدود100گرم ( 300گرم )

نخود فرنگی برای هر پیمانه یکی دو قاشق ( 5 قاشق )

گوشت چرخ کرده 250گرم

پیاز یک عدد متوسط

گوجه فرنگی سه چهار عدد

رب گوجه یکی دو قاشق غذا خوری

هویج یک عدد متوسط

زعفران دم کشیده یک استکان

زردچوبه - نمک - دارچین - ادویه پلویی

طرز تهیه :

برنج رو با آب سرد از یکی دو ساعت قبل خیس کنید . پیاز رو خلالی خرد کرده و همراه با زردچوبه و گوشت چرخ کرده تفت بدید تا آب گوشت کشیده بشه .





هویچ رو نگینی خرد کرده و به گوشت اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن گوجه ها رو اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا آب گوجه ها کشیده بشه و رب رو اضافه کنید و سرخ کنید .

لوبیا و نخود فرنگی ها رو هم اضافه کرده و بعد از افزودن یک استکان آب و نمک وفلفل زمان میدیم تا مواد پخته بشه و آبش کشیده بشه. ( اگرخیلی آب دار باشه باعث خمیر شدن لوبیا پلو میشه)





برنج رو آبکش می کنیم و کمی زنده تر از حد معمول برمیداریم. ته دیگ مورد نظر رو می چینیم .

لایه ی اول برنج و بعد کمی دارچین و ادویه پلویی و بعد مخلوط گوشت و لوبیا سبز ..








به همین ترتیب تا برنج و مواد تموم بشن . در آخر زعفران رو روی برنج بریزید و بعد از افزدون یک استکان آب و روغن لوبیا پلو رو دم بگذارید و بعد از حدود یک ساعت در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نوش جان

** نکته ها **

مواظب باشید اندازه ی دارچین و ادویه پلویی به حدی نباشه که لوبیا پلو رو تلخ کنه .

می تونید هویچ و نخود فرنگی رو حذف کنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
یک نوع پلو میگو


ابتدا پیاز رو سرخ میکنید بعد ادویه جات (کاری، فلفل، زرد چوبه و نمک) رو اضافه میکنید بعد میگوها رو و اضافه میکند و هم میزنید تا با پیازها و ادویه جات مخلوط بشن بعد سره ظرف رو بزارین تا میگوها آب بندازن و این آبه جذبه میگوها شه و روغن بندازه بعد گردوهای خرد شده رو اضافه میکنید و حدود 5 الی 10 دقیقه تفت میدین با شعله کم بعدش کشمش رو (که از قبل تو آب به مدت 15 دقیقه خیس خورده) رو اضافه می کنید و یه تفت 5 دقیقه ای میدین به همین راحتی حالا برنج رو آبکش کنید و مواد رو بزارین وسط پلو
بههههههههههههههههه اینقدر خوشمزست که نگو
فقط یادتون باشه که زردچوبش یه مقداری از بقیه غذاهاتون بیشتر باشه تا وقتی پلو آماده شد و می خواستین زیر و زوش کنید برنجتون زرد و سفید بشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
امیدوارم از این پلو مخلوط ها درست کنید و لذت ببرید ..........نتیجه را برای ماهم بگین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مرصع پلو
Img4Up

************
مواد لازم
6 پیمانه
برنج

1 عدد
مرغ پاک کرده

1 پیمانه
خلال هویج

100 گرم
خلال بادام

100 گرم
خلال پسته

1 پیمانه
کشمش

1 پیمانه
زرشک

به میزان لازم
زعفران

منظور از پیمانه، 1 عدد پیمانه پلوپز می باشد



طرز تهیه:

برنج را قبلاً خیس می کنیم. مرغ را هم تمیز کرده و پوست آن را کاملاً جدا کنید. با آب و پیاز می پزیم. گوشت مرغ را بعد از پختن تکه تکه می کنیم. برای پخت برنج، یک قابلمه پر از آب روی حرارت گذاشته و یک قاشق روغن در آن می ریزیم. بعد از به جوش آمدن آب، برنج را در آن ریخته و به موقع آن را آبکش می کنیم. زرشک را با کمی روغن، دو قاشق آب و کمی زعفران، مقداری تفت می دهیم. کشمش و خلال هویج را هم در مقداری روغن تفت می دهیم. خلال هویج را بعد از تفت، با شکر وآب لیمو می پزیم. بعد از پخت برنج، آن را در یک ظرف می کشیم و یک لایه از مواد پخته شده فوق که با هم مخلوط کرده ایم را روی آن می ریزیم و به همین صورت، یک لایه برنج و یک لایه از مواد تهیه شده می ریزیم. خلال پسته احتیاجی به تفت دادن، ندارد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز