2726
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598112 بازدید | 5782 پست
حلوای موز (یکی از حلواهای سنتی و خوشمزه هندی)


مواد لازم:
موز درشت و رسیده 5 عدد
شکر 1 پ
پودر هل 1/2 ق چ
کره آب شده و صاف 2.5 ق غ
بادام هندی کمی خرد شده 2 ق غ پر

روش تهیه:
موز ها را در غذاساز پوره میکنیم
یک ظرف نچسب را روی شعله میگذاریم تا گرم شود
پوره موزها را در آن میریزیم و مرتب هم میزنیم تا رنگش طلایی شود
شکر را اضافه میکنیم و با حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا هم شکر آب شود هم موزها قهوه ای خوشرنگ شود،پودر هل را اضافه میکنیم، مراقب باشید مخلوط نسوزد
وقتی این مخلوط موزها از ظرف مثل حلوا ور آمد کره را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
حالا بادام هندی را اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم
قالبی مثل قالب باقلوا یا هر قالب صاف دیگر را انتخاب میکنیم و با کمی از همان کره آب شده چربش میکنیم
مواد را درونش میگذاریم، صاف میکنیم و در یخچال میگذاریم تا کاملا خنک شود
بعد از 2و3 ساعت به دلخواه برش میزنی
سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
حلوای کدو حلوایی


مواد لازم:

کدو حلوایی پوست کنده و خردشده 0.5 کیلوگرم
شیر 250 میلی لیتر
شکر 300-350 گرم
هل کوبیده 2 عدد یا 1/3 ق چ
آرد گندم کامل 75 گرم
کره صاف 1/4 پ
زعفران آب کرده 1 ق غ
پسته، بادام، بادام هندی که همه خردشده اند 20 گرم

طرز تهیه:
ظرفی نچسب را روی شعله ملایم گذاشته و کره را در آن آب کرده و کدوها را در آن تفت میدهیم تا بوی خامی آنها از بین برود
با همان حرارت شکر را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم
شیر را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
مواد باید تا زمانی بماند که کدوها نرم شوند
حالا با گوشکوب یا له کننده کدوهای را له میکنیم و آنقدر ادامه میدهیم تا مخلوط یکدست شود
آرد، زعفران و هل را اصافه میکنیم و با همان حرارت مدام هم میزنیم تا آرام آرام جا بیفتد و روغن بیاندازد
در آخر با آجیل تزیین میکنیم و گرم سرو میکنیم... همچنین میتوانیم مقداری از مغزها را اول کمی بو بدهیم و در آخر که میخواهیم از روی گاز برداریم به حلوا اضافه کنیم تا داخلش هم مغز باشد


اپلود عکس ایران ویج
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تزیین حلوا سعی کردم از آرد سفیدو کم سرخ استفاده کنم تا تصویر روشنتر باشد بعد از جمع کردن حلوا در وسط بشقاب قاشق را چرب نموده تا حلوا در ضمن تزیین به آن نچسبد و با پهلوی قاشق از اطراف به حلوا فشار وارد کرده تا اثر قاشق بر آن بماند و باز با چرخش بشفاب همین عمل را تکرار تا به ردیفهای وسط برسد چنانچه خوب شکل نگرفته بود با لبه قاشق سعی کنید فرم آن را شکیل کنید و در آخر با انواع مغز ها( گردو ، بادام ، پسته ،بادام هندی ، ...)ویا کنجد و یا گل محمدی خشک شده و... تزیین کنید


create avatar
Create avatar

create avatar
Create avatar
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
حلوا کفگیری بادامی

موادلازم
آرد گندم سفید: 4 پیمانه
آرد نخود چی : 2 پیمانه
پودر هل سبز: 2 قاشق غذاخوری
گلاب سنگین : نصف پیمانه
بادام خرد شده : یک ونیم پیمانه
روغن جامد: یک پیمانه پر
روغن مایع : نصف پیمانه
پودر قند: یک ونیم پیمانه
پودر پسته: به میزان لازم

طرز تهیه

آرد رو تفت میدید تا جائی که بوی آرد به مشامتون برسه ( تقریبا 5 دقیقه ) بعد روغن ها رو بهش اضافه میکنین و 5 دقیقه دیگه تفت میدید بعدش آرد نخود چی رو اضافه کنید ( حتما هردوتا آرد رو 2 بار الک کنید ) کمی تفت بدید حتی الامکان رنگ آرد زیاد تغییر نکنه ،کل مرحله تفت دادن ازاول روی حرارت ملایم بیشتر از20 دقیقه طول نمیکشه ، درآخر بادام رو اضافه کنید مخلوط کرده وازروگازبردارید،

هل ، قند و گلاب رو هم بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، به طور سنتی با کفگیر ازاین حلوا برمیدارن و برمی گردونن تو بشقاب ، من بعد ازاین کار یه خورده مرتبترش کردم ، در انتها روی حلوا رو با پودر پسته یا پودر قند می پاشید.
حلوای کفگیری در سه نوع بادامی، گردویی، پسته ای و تلفیقی از انواع مغزها میباشد.


انوشاااااااااا
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2728
حلوای رشته

مواد لازم
رشته مخصوص حلوا، یک بسته

شیر مایع، نصف لیوان

آب، یک استکان

شکر، یک استکان

گلاب، نصف استکان

زعفران، کمی

طرز تهیه

رشته‌ی حلوا مانند رشته‌ی پلویی اما نازک‌تر است. در اکثر سوپر مارکت‌ها موجود است. رشته را بدون روغن در ماهیتابه تفت می‌دهیم تا رشته به رنگ قرمز در بیاید.

وقتی رشته تغییر رنگ داد نصف استکان آب را به آن اضافه کرده و در ماهیتابه را می‌بندیم تا زمانی که رشته خوب نرم شود و آب آن کاملاً بخار شود.

از طرف دیگر زعفران و گلاب را داخل شیر ریخته و کم کم این مایع را به رشته داخل ماهیتابه اضافه می‌کنیم. باید غلظت ماده به دست آمده شل باشد ولی نه به شکلی که رشته در آن شناور باشد.

باید زمانی‌که حلوا را در ظرف می‌کشیم مقداری مایغ غلیظ همراه این رشته‌ها باشد. برای تزیین هم می‌توان از پودر پسته یا خلال بادام استفاده کرد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
حلوای خرما:
آرد 1 لیوان
خرمای هسته جدا نیم کیلو
زعفران آب کرده به میزان لازم
کره آب شده 2/1 لیوان
گلاب 1 استکان
گردوی چرخ کرده 2/1 لیوان
هل به میزان لازم
پسته و بادام برای تزیین
تهیه:
آرد را به همراه کره تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند.سپس خرمای چرخ شده را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مایه یکدست شود.برای اینکار مواد را با پشت قاشق با هم مخلوط میکنیم.سپس زعفران و گلاب و گردو را اضافه کرده و خوب مایه را مخلوط مینمایم وبعد از روی گاز برمیداریم ودر ظرف مناسب میریزیم یا با قالب فرم دلخواه را به حلوا میدهیم وبا پسته و بادام تزیین میکنیم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
حلوا در مایکروویو


2 پیمانه (250 گرم) آرد سفید
1 پیمانه (200 گرم) روغن
1 پیمانه (200 گرم) شکر
نصف تا1 پیمانه (350 میلی لیتر) آب
نصف پیمانه گلاب
نصف قاشق چایخوری زعفران سائیده




ظرف گودی را انتخاب کرده شکر، گلاب، زعفران و آب را در آن ریخته و کاملاً با هم مخلوط می کنیم ظرف را بدون درپوش به مدت 5-4 دقیقه با قدرت 100% در مایکروویو می گذاریم شربت حلوا آماده است. آرد و روغن را در ظرف مسطحی با هم مخلوط می کنیم. آنرا به مدت 13ـ11 دقیقه قدرت 100% زمان می دهیم بعد از گذشت 5 دقیقه از زمان 2 تا 3 بار آرد را هم می زنیم تا رنگ آن طلایی گردد سپس شربت آماده شده را با آرد تفت داده شده در بیرون از مایکروویو با هم مخلوط می کنیم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
حلوا جوزی (گردویی)
شیره انگوراز مایع شیره نه خاکش (چون هروقت میگن شیره من میگم آبش یا خاکش) واسه همین میگم که مثل من براتون سوال پیش نیاد حدود 100 گرم
گردوی نیمه کوبیده شده نه له له نه درشت اینم 100 گرم
نکته: این دو تا رو باید وزن کنید نه پیمانه چون در این حالت محصولی که بدست میاد میشه قضیهء میان من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است.
اول گردوی نیم کوب شده رو با آب به اندازه ای که گردوتون توی ظرف راحت هم بخوره (نه اینکه یکی که ببینه بگه آها پس گردو رو میریزیم تو آب )ظرفتون رو هم کوچیک در نظر بگیرید که گردو به ظرف نچسبه و حروم بشه خلاصه روی حرارت خیلی کم میذارید و هر چند وقت یکبار هم میزنید تا گردو به روغن بیفته، حالا کی؟ زمانی که بغلهای ظرف رو که نگاه کنید ببینید حبابهای کوچیک روغن داره غل غل میکنه 3-2 دقیقه دیگه با حرارت کم تفت بدید بعد شیره انگور رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا زمانیکه خودشو بگیره و مثل حلوا بشه ولی زیاد نذارید که وقتی سرد میشه سفت تر میشه و بعد انگشت انگشت بخورید و کیف کنید البته اینو به شوشوهاتون ندید که عواقبش پای خودتونه از ما گفتن بود
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نکته&&&&&&&&&&&
اگه میخواهید حلواتون یکدست وصاف بشه وارد هم توش گلوله گلوله نباشه میتونید قبل از اینکه روغن رو بهش اضافه کنید اون رو از الک رد کنید یا اینکه از اول ارد را با روغن تفت بدهید
در مورد حلوای انگشت پیچ که نوی بوشهر یک دسر برای سفره های ناهار ومهمان است
میزان ارد وشکر با هم برابر است و مقدار اب یا گلابی هم که استفاده میکنیم باید از حلوا های معمولی کمتر باشد
ومهمتر از همه اینکه از اول ارد باروغن تفت داده میشه وانقدر باحرارت ملایم تفت میدیم وپیوسته به هم میزنیم تا قبل از اضافه کردن گلاب وشکر ارد ته ظرف روغن ته نشین میشود وعملا از روغن جدا می شود وبعد از اینکه حلوا سرد شد روغن کاملا از حلوا جدا میماند وحلوا هم کش میاید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
حلوای زنجبیلی :
آرد : نیم کیلو
پودر قند: 350 گرم
روغن جامد : 200 گرم
پودر زنجبیل : 15 گرم (می توانید به دلخواه بیشترش هم بکنید)
کره = 50 گرم
آرد را روی شعله خیلی ملایم کاملاً تفت دهید تا خامیش برود ولی اصلاً نباید رنگش تغییر کند.
مخلوط روغن و پودر قند و زنجبیل را با همزن برقی بزنید تا کاملاً یکدست شود.
و بعد این مخلوط را به آردی که داغ است اضافه و مواد را به خورد هم بدهید. در آخر کره را هم افزوده و بعد مواد را کف یک سینی مناسب مثل سینی باقلوا یا هر سینی لبه دار دیگر که چربش کرده اید پهن کنید و خوب آن را صاف و یکدست کنید و بعد با قالب دلخواه قالب بزنید یا با کارد لبه نازکی در همان سینی به شکل مربع یا ل.زی برش بزنید که بهتر است از خط کش تمیزی برای اینکار استفاده کنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
حلوای خرما




مواد لازم:

خرما 500 گرم

روغن 1 پیمانه

خلال پسته و نارگیل برای تزئین

آرد گندم 250 گرم



طرز تهیه:

می توان از کنجد هم در کنار مغزهای گفته شده استفاده کرد.



آرد گندم اگر آرد سنگک و سبوس دار باشد بهتر است اما میتوان از آرد سفید هم استفاده کرد.



خرما را وزن میکنیم 500 گرم که شد بعد پاک میکنیم هر چقدر بماند همان را استفاده میکنیم.



آرد گندم را تفت میدهیم که رنگش طلایی شود بعد از تفت دادن حتماً الک میکنیم که یکدست شود.

روغن مایع یا جامد آبکرده را داخل ظرف ریخته و روی حرارت میگذاریم و بعد آرد را اضافه میکنیم روغن باید در حدی باشد که وقتی میخواهیم آرد را با آن هم بزنیم حالت روان پیدا کند.



اگر آرد را اول تفت دهیم بعد با روغن مخلوط کنیم روغن کمتری مصرف میکند اما میتوان آرد را از همان ابتدا با مقدار روغن گفته شده تفت داد که در آن صورت نیازی به الک کردن بعد از تفت دادن نیست.



وقتی آرد و روغن یکدست شد اگر سفت شده باشد یکی دو قاشق روغن اضافه میکنیم.



خرما بهتر است خرمای دشتستان کیلویی باشد که در بسته های 3 کیلویی در بازار موجود است چون شیرینی اش کمتر است و پوست آن نازک است که هسته خرما و کلاهکش را جدا میکنیم و از چرخ گوشت رد میکنیم.



خرما را که میخواهیم اضافه کنیم باید حرارت ملایم باشد چون حرارت زیاد باشد مسوزد و سفت میشود.

وقتی مایع تقریباً رقیقی از روغن و آرد به دست آمد خرما را اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدهیم تا خرما باز شود و صاف و یکدست شود.



آرد باید نصف خرما باشد البته آرد اگر کمی بیشتر شود هم مشکلی پیش نمی آید.



پودر دارچین را اضافه میکنیم و سریع از روی حرارت برمیداریم و هم میزنیم تا یکدست شود قالب مستطیل به قطر 1 سانتی متر را اگر تفلون نباشد چرب میکنیم اگر تفلون باشد نیازی به چرب کردن ندارد مواد را داخل قالب میریزیم و کمی که خنک شد به شکل لوزی برش میزنیم میگذاریم کامل خنک شود بعد از روی برشها دوباره برش میزنیم تا حلواها کامل از قالب جدا شوند بعد روی آن را با مغزها تزئین میکنیم.



اگر دوست داشته باشید میتوانید انتهای کار که حلوا آماده میشود پودر گردو یا گردوی چرخ شده به آن اضافه کرد که خیلی مقوی میشود.



اگر دوست داشته باشید میتوانید مواد را داخل قالب نریزید و وقتی که مواد کمی خنک شد به طوری که بتوان به آنها دست زد آنها را به شکل گلوله ای در آورد و داخل مغزها آغشته کرد و در کپسولهای شکلات گذاشت.



برای خنک شدن این حلوا نیم ساعت کافی است.



این حلوا تا یک ماه تازه می ماند.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
حلوای کنجدی
این حلوا را به منظور مقوی بودن و نداشتن روغن پیشنهاد می کنم.

آرد گندم 1 پیمانه.
کنجد تفت داده شده 3 پیمانه.
شیره انگور 1 پیمانه.

طرز تهیه: آرد را تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود و نصف کنجد را اضافه ومخلوط می کنیم و بعد شیره انگور رقیق شده را نیز اضافه و کاملا" مخلوط می کنیم.درون یک سینی مابقی کنجد را ریخته و حلوا را رویش پهن می کنیم و رویش را نیز با کنجد می پوشانیم و می گذاریم در دمای محیط خودش را بگیرد و بعد به دلخواه برش می دهیم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
حلوا مسقطی

- نشاسته 1 لیوان
- آب 13 لیوان
- شکر 4 لیوان
- روغن مایع 1 لیوان
- آرد برنج ربع لیوان
- گلاب و هل میزان لازم
- گردو و بادام بو داده میزان لازم
- رنگ حلوا( معمولا سبز رنگ ) چند قطره

- طرز تهیه
نشاسته.آب.شکر.آرد برنج و روغن رو تو قابلمه ( اگه تفال باشه بهتره ) مخلوط کرده و روی شعله ملایم مرتب مواد رو هم میزنیم ( خسته نشین ) مواد دوبرابر میشه ولی همچنان شما هم بزنید تا مواد کشدار و سفت بشه ( حدود 1 تا 1.5 ساعت این همزدن طول میکشه. در واقع همزدن زیاد باعث کشدار شدن حوا مسقطی میشه.
شما میتونید بعد از گذشت این زمان مقداری از حلوا رو تو ظرفی ریخته و توی یخچال بزارین اگه سفت شد حلوا تقریبا امادست. حالا میتونید گلاب .هل و گردو و بادام رو اضافه کنید هم بزنید بعد از حدود 15 دقیقه که از حالت روان بودن خارج شد و به حالت کشدار و سفت در اومد چند قطره از رنگ خواراکی یا حلوا رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید. خسته نباشین. حلوا امادست حالا میتونید حلوا رو تو ظرف مورد نظر سرو کنید.این حلوا نیازی نیست تو یخچال بزارین خودش کاملا سفت و کشدار میشه .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
طرز تهیه حلوایی با ارد برنج رو که معمولا شمالیها تو سفره نذریشون درست میکنند و خیلی هم پر طرف داره

2 پیمانه ارد برنج رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا بوی خامی ارد گرفته شود سپس 1 پیمانه روغن جامد رو به ارد می افزاییم و میگذاریم تا خوب تفت بگیرد تا مواد کاملا شل شود بعد از ان 1 پیمانه شکر را با 6-7 پیمانه اب (بستگی به نوع برنج دارد)میگذاریم تا جوش بیاید بعد شربت بدست امده رو به مواد فوق اضافه میکنیم زعفران اب کرده رو نیز اضافه میکنیم در اخر گلاب وهل رواضافه کرده و میگذاریم خو ب دم بکشد بعداز اینکه خوب دم کشید وارد برنج خوب پخته شد حرارت رو خا موش میکنیم وحلوا رو در ظرف مورد نظر میریزیم وتزیین میکنیم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز