2703
2553
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 597827 بازدید | 5782 پست
اتفاقا من عاشق این سالاد هستم خیلیییییییییییییییییی خوشمزه اس
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
عزیزم پس به این ایمیل بفرست:
info@chefartist.ir
منم کیک فنجونی رو همین مدلی میپزم اونم با طعمهای مختلف

این کیک فنجونی از سایت ما دراومد و معروف شد خخخخخخخخخخخخخخ
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برم ماهان بیدار شد
بایییییییییییی
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
2720
اینم دستور شیرینی خامه ای:
واد لازم:

آرد ۱لیوان

آب ۱لیوان

شکر ۲قاشق غذاخوری

روغن مایع ۴قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۳تا۴عدد

وانیل ۸/۱قاشق چایخوری

نمک ۸/۱قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته به اندازه لازم

طرز تهیه:

۱.قابلمه ای رو روی حرارت میذاریم و آب+روغن مایع+شکر+نمک رو در قابلمه میریزیم تا وقتی که به جوش بیاد. (نذارین آب بی خودی بخار بشه)مثل اینکه حبابهای کوچولویی دارن می آن به سطح آب .

2.بعد وقتشه که آرد رو اضافه کنیم.یکمرتبه داخل قابلمه میریزیم و سریع و مرتب هم میزنیم تا خمیر از قابلمه جدا بشه.

۳.نیازی به تفت دادن نداره.

۴.وقتی خمیر به شکل گلوله دراومد و از قابلمه جدا شد از روی حرارت برمیداریم بعد خمیر رو داخل ظرفی قرار میدیم و اجازه می دیم تا خنک بشه( وسط کار دو سه بار خمیر رو زیر و رو کنید تا وسط خمیر هم سرد بشه)*

۵.بعد از اینکه خمیر خوب خنک شد اولین تخم مرغ رو اضافه میکنیم و مواد روخوب به هم میزنیم وقتی تخم مرغ اول کاملا جذب مایه شد تخم مرغ بعدی رو اضافه و به هم زدن ادامه میدیم و به همین ترتیب یکی یکی تخم مرغها رو اضافه میکنیم.

۶.با اضافه کردن آخرین تخم مرغ ، وانیل رو هم اضافه می کنیم.

۷.بعد از اضافه کردن تخم مرغ سوم.یه قاشق از خمیر رو روی یه بشقاب میریزیم، اگه شکل خودش رو حفظ کرد و پخش نشد یعنی خمیرمون عالیه و می تونیم بقیه کار رو ادامه بدیم ولی اگه شل بود با همزن دوباره بزنین تا خوب فرم بگیره.

8. خمیر رو با ماسوره و با فاصله داخل سینی قرار میدیم.خمیر ها رو به یک اندازه روی سینی میریزیم تا موقع پخت همه با هم بپزن و یکی خشک و دیگری خام نباشه.با حرارت 150درجه سانتیگراد (و زمان هم بستگی به دمای فرتون داره)* اگه همزمان دمای بالا و پایین فر رو روشن کنید نوناتون خوب برشته میشه.اینم بگما سینی فرتون و قبلا خوب چرب کنید

9. برای اینکه سر نونها نسوزن انگشتمون رو خیس میکنیم و سر خمیرها رو میخوابونیم.

10.بعد با استفاده از ماسوره یا سرنگ که خیلی بدرد اینکار می خوره خامه رو بداخل نانها هدایت می کنیم
مگرمیشود زندگیت را بهم ریخته آفریده باشد...او خدای دانه های انار است...
2714
زهرا جان از اینجا آپلود کن
http://www.8pic.ir/

بعد که آپلود کردی گزینه آخر رو اینجا کپی کن
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
الی جان تلخی شو خوب گرفته بودی؟؟؟گرفتن تلخی پوست پرتقال 2 روز طول میکشه ها
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
سه بار خیلیییییییییییییی کمه
باید 1 روز تو آب بذاری و هر ساعت ابشو عوض کنی
بعدش 6 تا 7 بار تو یکم آب بذاری 5 دقیقه بجوشه بعد دوباره آب رو عوض کنی و باز ههمین کار رو تکرار کنی
هم تلخیش کامل میره هم اینکه عالیییییییییی میپزه
من هم مربا پرتقال درست کردم و هم پوستشو هر دو عالی بودن
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687