2726
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598113 بازدید | 5782 پست

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

دوستان گلم خیلی به من لطف دارید
مرضیه جان رنگ غذا باید تو یخچال نگهداری بشه

یک قاشق غذا خوری شکر برابر است با 12 گرم

برای دیدن کامل مقیاسها به این لینک برو عزیزم
http://chefartist.ir/showpages580.html
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
سلام صبح همگی بخیرزنبوری جان من الان دستورخورشت خلال رودیدم چون من کرمانشاهی هستم گفتم چندنکته بگم البته شمااستادی ومن امیدوارم حمل بردخالت نشه
من خواب دیده ام که تو آغاز می شوی، بنیانگذار سلسله ناز می شوی، بر شاخه شکسته این سرو بی رمق، با مرغکان پر شکسته هم آواز می شوی
2728
اول اینکه گوشت خلال بایدخیلی ریزباشه درابتداگوشت خوردشده روی حرارت میذاریم آب که انداخت توی صافی میریزیم این کارخیلی کمک میکنه که خوش رنگ بشه بعدپیازرورنده میکنیم وباگوشت تفت میدیم اب میریزیم وخلال بادامی که شب قبل درزعفران خیسانده ایم اضافه میکنیم حدود1ساعت میگذاریم بپزدتواین فاصله چندتالیموعمانی هم توی ظرف دیگه میپزیم حالارب وزردچوبه هم تفت میدیم وبه گوشت اضافه میکنیم برای خوش عطرشدن نوک قاشق چایخوری پودرهل میریزیم بایدتوجه کنین که مقدارهل کم باشه تاخورشت بدرنگ نشه زرشک سیاه راپاک کرده و1ربع میخیسانیم و10دقیقه اخرهمراه کمی گلاب اضافه میکنیم گلاب راستی نمک یادتون نره بازم معذرت میخوام اگه دخالت کردم
من خواب دیده ام که تو آغاز می شوی، بنیانگذار سلسله ناز می شوی، بر شاخه شکسته این سرو بی رمق، با مرغکان پر شکسته هم آواز می شوی
اول اینکه گوشت خلال بایدخیلی ریزباشه درابتداگوشت خوردشده روی حرارت میذاریم آب که انداخت توی صافی میریزیم این کارخیلی کمک میکنه که خوش رنگ بشه بعدپیازرورنده میکنیم وباگوشت تفت میدیم اب میریزیم وخلال بادامی که شب قبل درزعفران خیسانده ایم اضافه میکنیم حدود1ساعت میگذاریم بپزدتواین فاصله چندتالیموعمانی هم توی ظرف دیگه میپزیم حالارب وزردچوبه هم تفت میدیم وبه گوشت اضافه میکنیم برای خوش عطرشدن نوک قاشق چایخوری پودرهل میریزیم بایدتوجه کنین که مقدارهل کم باشه تاخورشت بدرنگ نشه زرشک سیاه راپاک کرده و1ربع میخیسانیم و10دقیقه اخرهمراه کمی گلاب اضافه میکنیم راستی نمک یادتون نره بازم معذرت میخوام اگه دخالت کردم
من خواب دیده ام که تو آغاز می شوی، بنیانگذار سلسله ناز می شوی، بر شاخه شکسته این سرو بی رمق، با مرغکان پر شکسته هم آواز می شوی
ژله تزریقی

http://forum.chefartist.ir/index.php?/topic/276-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%AF%D8%B3%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%98%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%DA%98%D9%84%D9%87-%D9%87%D8%A7/#entry1103
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
الی عزیز چرا د ستو غذاهاتو نذاشتی؟ خمیر پیتزا میخخخخخخخخخخاممممممم
به خاطر کندن گل سرخ،اره آورده اید؟/ اره ؟/ چرا اره ؟ / فقط به گل سرخ بگویید: تو !هی تو ../ خودش می افتد و می میرد(بیژن نجدی )
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730