2733
2739
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598131 بازدید | 5782 پست
اینم شام:
جوجه کباب همسر جان
آپلود عکس

ته چین ماهی عالییییییییییییییییییی بود
آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
الی جون کارات خیلی خوبه خسته نباشی

من که دیروز یه کیک درست کردم با2نوع ژله و ذرت بو دادم مردم خستگی

یه سوال دارم....این خامه که استفاده میکنی چطور فرم میدی؟؟؟؟ من خامه قنادی گرفتم ولی هرچی زدم پف نکرد فقط سفت شد....خیلی غصه خوردم
آرتان و امیرعلی نفسهای مامان سمی❤️


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما کلاااااااااااا یلدا جشن نمیگیریم با مامانم و داداشم دور هم مثل همه ی شبهایی که باهمیم جمع میشیم
منم که کلاااااااا برای هر مدل مهمونی خیلی تدارک میبینم چون خیلی از این کار خوشم میاد
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
سمی جان ممنونم ازت
خامه اش خوب نبوده اتفاقا یه بار یکی ازش نصیبم شد مهمونم داشتم اعصابمو خورد کرد
خامه خوب باشه بین 10 تا 15 دقیقه فرم میگیره
همیشه پاستوریزه بخر مثلا کاله عالیه
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
2731
سمی جان مارک های دیگه هم هست الان تو ذهنم نیست
مثلا شانتی
کلا خامه قنادی پاستوریزه بهتره

همیشه شاد باشید گلم
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
2738
منم پاستوریزه گرفتم از وسایل قنادی فروشی مارکش فکر کنم سوین یا همچین چیزی بود ولی اعصابی ازم خورد کرد

با خامه صبحانه و پودر خامه چی؟؟میشه پفش داد؟؟ دیدم بچه ها پفش میدن خیلی جالبه
آرتان و امیرعلی نفسهای مامان سمی❤️
سمی جان با خامه صبحانه هم عالی میشه ایناهاش:
http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=756:khane-sobhane&catid=102:cream&Itemid=160

http://chefartist.ir/showpages385.html
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
یسنا جون
برش میوه نه خیلی نازک نه خیلی کلفت
برای شهد هم 3/4 لیوان شکر و 3/4 لیوان آب رو رو حرارت بذار 5 دقیقه بجوشه
بعد میوه ها رو هر کدومو با قطر 5میلی متر مثلا بریدی توی شهد بزن و میوه رو به ظرف بزن تا شهد اضافه بچکه
و روی کاغذ روغنی که توی سینی ف یا هر سینی دیگه انداختی بچین
بعد برای گذاشتن تو فر باید دمای فر رو روی کمترین دما بذاری که فر من 120 کمترین دماش هست
و هر نیم ساعت میوه ها رو برگردونی که یکدست خشک بشن که حدود دو ساعت برای سیب و کیوی و پرتقال طول میکشه و برای موز کمتره
و یه نکته اینکه موز رو نازک نبر که مثل موزای من به کاغذ می چسبه و خراب میشه
روی بخاری یا شوفاز هم میتونی خشک کنی
و میوه ها رو تو سینی روی کاغذ روغنی بچین

البته بدون پوست هم میتونی خشک کنی
فویلم نمیخواد چرب کنی
دستور میوه خشک رو با کل مراحل تو سایت می ذارم
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
یسنا جون
برش میوه نه خیلی نازک نه خیلی کلفت
برای شهد هم 3/4 لیوان شکر و 3/4 لیوان آب رو رو حرارت بذار 5 دقیقه بجوشه
بعد میوه ها رو هر کدومو با قطر 5میلی متر مثلا بریدی توی شهد بزن و میوه رو به ظرف بزن تا شهد اضافه بچکه
و روی کاغذ روغنی که توی سینی ف یا هر سینی دیگه انداختی بچین
بعد برای گذاشتن تو فر باید دمای فر رو روی کمترین دما بذاری که فر من 120 کمترین دماش هست
و هر نیم ساعت میوه ها رو برگردونی که یکدست خشک بشن که حدود دو ساعت برای سیب و کیوی و پرتقال طول میکشه و برای موز کمتره
و یه نکته اینکه موز رو نازک نبر که مثل موزای من به کاغذ می چسبه و خراب میشه
روی بخاری یا شوفاز هم میتونی خشک کنی
و میوه ها رو تو سینی روی کاغذ روغنی بچین

البته بدون پوست هم میتونی خشک کنی
فویلم نمیخواد چرب کنی
دستور میوه خشک رو با کل مراحل تو سایت می ذارم
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز