2737
2734
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598133 بازدید | 5782 پست
سلام اینجا رو تازه یافتم خیلی خوبه
اینم وبلاگ منه با غذاهایی که خودم ساختم
http://hotpot.ir/
بفرمائید غذا http://hotpot.ir *** لوازم تزئینی چوبی http://hotchi.ir/ بانک اطلاعات عروسی: http://cafearoos.ir *** تاپیک لوازم تزئینی چوبی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1098415&PageNumber=1
پیچک جان حتما کمتر از زمانی که باید میزدی زدیش چون من همیشه میخرم و خیلی راضی ام
باید 15 دقیقه بزنیش
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

ممنون مامان موشه که عکس گذاشتی
از بقیه دوستان هم ممنونم مخصوصا الی مهربوووون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2731

پودر خامه


%%%%%%%%

پودر خامه 100گرم
پودر شکر 150 گرم
شیر 1.5 لیوان
وانیل یا گلاب 1/4 قاشق چایخوری

شیر رو در ظرف کاملا تمیز میریزی و میذاریش تو فریزر تا تیغه های یخ توش ایجاد بشه.
پ خامه+پ شکر +وانیل رو با هم مخلوط کن.
شیر رو از فریزر بیرون بیار و پودر خامه رو کم کم بهش اضافه کن و با درجه تند همزن برقی بزن تا خامه سفت بشه.
فقط حواست باشه که هم با دور تند همزن بزنی و هم ا ین که خامه ت کاملا سفت بشه به حدی که کاسه رو کج کنی اصن خامه توش تکون نخوره.
واینکه رد پره های همزن توش بمونه.



همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
این کیک 1 2 3 4 هستش که دستورش رو از سایت شف طیبه برداشتم.برای کیک تولد هم عالی درمیاد.

کره 1 لیوان
شیر 1 لیوان
وانیل 1 ق چ
شکر 2 لیوان
آرد 3 لیوان
بیکینگ پودر 3 ق چ
نمک 3 پنس
تخم مرغ 4 عدد
فر رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار بدید
کره و شکر و وانیل رو خوب بزنید تا رنگش همینطور که میبینید سفید بشه. یه نکته جالب اینکه این کیک دو لیوان شکر لازم داره. فکر میکنم تقریبا همه تون با خودتون میگید: "واااااااااای 2 لیوان شکر؟ چه خبره مگه؟"
راستش این کیک زیاد شیرین نمیشه. البته شما میتونید کمش کنید ولی من کمش نکردم چون اعتقاد دارم که رسپی که اینهمه سال عمر داره نمیتونه اشتباه باشه. و خیلی جالبه بدونید که جماعتی که خوردنش همه متفق القول
گفتند : " شیرینیش خیلی مناسبه و دل رو نمیزنه"!!!! ولی دیگه تصمیمش با خودتونه. من که میگم اگه واسه تولد درستش میکنید بیخودی با کم کردن شکرش با آبروی خودتون بازی نکنید.... و یک نکته شدیدا مهم که من
صد بار گفتم...." هرگز یک رسپی رو روی مهموناتون امتحان نکنید. روی شوهر چرا!"
بعد که کاملا پف کرد و رنگش روشن شد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کرده و خوب بزنید.
مهمه که خوب هم بزنید توی کیفیت کیک خیلی تاثیر میذاره
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو ویسک کنید. و یا الک کنید.
سوال: 3 پنس نمک یعنی چقدر؟ جواب: اگه شما انگشت شست و اشاره رو توی نمک فرو کنید و بعد دو انگشت رو به هم بچسبونید... هرچی نمک بین دو انگشتتون بمونه یعنی یک پنس. ولی اگه با این شیوه راحت نیستید
میتونید با نمکدون سه بار روی آرد بپاشید. فقط سه بار و نه بیشتر. سوراخهای نمکدون هم زیاد بزرگ نباشه.
حالا یک سوم آرد رو توی مخلوط ریخته و هم بزنید
بعد نصف شیر رو بریزید و هم بزنید...بعد نصفی از آرد باقی مونده...بعد بقیه شیر...بعد هرچی آرد مونده...پس به ترتیب مواد رو اینطوری مخلوط میکنیم. زیاد هم هم نزنید. برای هر مرحله پنج ثانیه کافیه.

باید همون موقع که فر رو روشن کردید به اندازه کف قالب کاغذ روغنی ببرید و کف قالب رو کاغذ انداخته و بعد کف و دیواره رو چرب کنید. مواد رو توی قالب ریخته و قالب رو سه بار بالا آورده و به سطح بکوبید تا
هوای اضافی خارج شه.
حالا بذارید بپزه تا زمانی که کارد رو که توی کیک فرو میکنید تمیز بیرون بیاد. برای من دقیقا یک ساعت شد ولی فر تا فر فرق میکنه. از بعد از نیم ساعت دیگه مرتب چکش کنید که یه وقت زیادی تو فر نمونه و خشک
نشه. توجه داشته باشید که کیک باید نرم و لطیف بشه و اگه زیاد توی فر بمونه خشک میشه و دیگه اون کیفیت عالیش رو نخواهد داشت.
از فر خارج کرده و اجازه بدید سرد شه. ممکنه چند میل پفش بخوابه. ولی فقط چند میل. یعنی زیاد محسوس نیست نگران نباشید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دسر انار شب یلدا


مواد لازم:
انار 1 عدد
گلاب � لیوان
آب � لیوان
پودر نشاسته 2 ق غ
شکر 2 ق غ
طرز تهیه:
1. انار را دانه کنید.
2.مقداری از آن را کف قالب بریزید.
3.نشاسته و شکر را با آب و گلاب روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
(ممکن است این مقدار شکر برای شما کم باشد،من می خواستم دسرم ترش و شیرین باشد پس اگر مایلید 1 قاشق شکر به مواد بالا اضافه کنید).
4.انار را به مخلوط اضافه کنید.
5.درون قالب ریخته و در یخچال بگذارید و بعد از 2 – 3 ساعت از قالب خارج کنید.
این دسر در عین سادگی بسیار خوشمزه و خوش عطر و بو است.
شدیدا برای شب یلدا توصیه میشه! هیچ نکته خاصی نداره!!!
پس با خیال راحت دست به کار شید.
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا، رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین
2738
منم کیک 1234 پختم عالیییییییییییییییییییی بود
کیک شیر هم عالیه برای خامه کشی
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
بله کیمیا خاتون خیلی هم استقبال میکنیم هرچی عکس خوراکی باشه
کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اگر بدانید بسیاری از مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت می دهند تا به خبر مرگ من و شما دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می کنند! دیل کارنگی

یسنایی

چندتا سیب زمینی داری؟
کوکوسیب زمینی رنده کن و یک تخم مرغ و ادویه و مثل کتلت تو روغن سرخ کن
پوره سیب زمینی ..پیاز داغ و نعنا داغ بزن خوشمزه میشه



الویه اما این همه برای هر غذایی زیاده



داخلش را خلی کن و با مواد ماکارنی پر کن" گوشت چرخ کرده +پیاز داغ +رب+.... روش هم کمی پنیر پیتزا بریز و بزار فر
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
من حوصله ندارم این همه صفحه رو بخونم . دستور سوهان سوغاتی قم اینجا نیست ؟
کسی تاحالا درست کرده ؟
من میخوام روش مجربشو !!!
خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ... جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ...
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز