2726
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598113 بازدید | 5782 پست
اینم برای ستایش جووووووووون


طرز تهیه و دستور پخت پیتزا مرغ



مواد لازم:
سینه مرغ خلال شده : 2 عدد
پیازچه (یا پیاز)خرد شده : یک سوم پیمانه
روغن زیتون : 3 قاشق سوپخوری(یا روغن مایع)
زعفران حل شده : 3 قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده : یک دوم پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده :1تا2 عدد
جعفری خرد شده : یک چهارم پیمانه
پنیر موزارلا و گودا : از هر کدام 150 گرم
پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم


طرزتهیه:

روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم . ابتدا سینه مرغ را در تابه ریخته و کمی تفت می دهیم ,سپس فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تفت می دهیم . آنگاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم . ظرف گردی انتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده , همراه با پودر آویشن بر روی پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت 10 دقیقه کف فر و 20 دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود.


********************
نکته: می توانید در تهیه این پیتزا از سس گوجه فرنگی استفاده کنید به این صورت که کمی رب گوجه فرنگی همراه با مقدار کمی آبلیمو و نمک را مخلوط کرده و روی خمیر پیتزا بمالید و سپس مواد را روی آن بریزید.همچنین برای تفت دادن مرغ می توانید از مقداری ادویه نیز همراه با پیاز استفاده کنید.سایر مواد را زیاد تفت ندهید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1



پیتزا مرغ

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

اینم برای ستایش خانوم گل.....



مرغ شکم پر


مرغ شکم پر برای 6 نفر .
مرغ 1 عدد ( دو کیلویی )
سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون )
مغز گردوی چرخ شده یک فنجان
آلو و قیسی خرد شده نصف فنجان
پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپخوری
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
زرشک 2 قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
آب لیمو یا آب نارنج 3-2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به قدر کافی




طرز تهیه:
مرغ را با آب لیمو یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند. سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم. مخلوط را در شکم مرغ جای می دهیم. جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم. 3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ پخته شود، ولی له نشود. پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اپلود عکس ایران ویج
ببخشید بدون تزیینه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2728
مرغ درسته ات را پاک کن و خوب بشورش حتمان مرغت با پوست باشه بعد یه قابلمه بزرگ بردار و کف قابلمه را 2-3تا لیوان آب یه دونه پیاز درسته و کمی هم نمک بریز یه آبکش فلزی بر عکس بذار توی قابلمه آب و مرغت را بذار روی آبکش (روش جدید بخارپز ; ) )
بعد و در قابلمه ات را سفت ببند و البته می تونی دمی هم بذاری مثل برنج را که دم می اندازی وقتی هم آب جوش آمد زیرش را کم کن تا خوب بپزه

این طوری مرغت بخار پز میشه

بعد می تونی آرام از قابلمه درش بیاری و بذاری توی یه ظرف مناسب و زیر فرت را کم کم کنی 1ساعت تا 45 دقیقه
فقط زیر فرت روشن باشه و کم کم آب توی قابلمه (آب مرغها ) را روی مرغت بریزی دیگه نیازی به روشن کردن روی فر نداری و هم مرغت سرخ میشه و هم مغز پخت

تازه می تونی توی این مواد را هم جدا گونه درست کنی و کنار مرغت و تو دل مرغت بریزی اگه دوست داشتی :

پیاز را نگینی می کنی و سرخ می کنی و مغز گردو را هم خورد می کنی و یک کمی هم کشمش و زرشک و بعد از سرخ شدن پیازها به ماهی تابه ات اضافه می کنی و نمک و ادویه هم می زنی ولی اضافه مواد را کنار بذار وقتی مرغت را از فر در آوردی دورش بریز : )

خیلی خوشمززززززززززززززه است
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اگه می خوایی یه مرغ درسته خوش رنگ

درست کنی که توش هم کاملا پخته باشه، این روش رو امتحان کنی بد نیست ... من خودم اینطوری می پزم ... کلی هم رنگ و روش خوب میشه ... الان عکسشو ندارم بعد می ذارم برات.

اول یه سس درست می کنی شامل نمک + فلفل + زعفرون حل شده + آب پیاز + پودر سیر ( اگه خواستی می توونی انواع ادویه هم بزنی )

یه سرنگ 50 میری از داروخانه میگری ...

مواد رو داخل سرنگ می کشی و درون گوشت مرغت تزریق می کنی .... چند بار در جاهای مختلف گوشتش تزریق کن ، تا داخلش هم طعم بگیره

یه شیشه سس مایونز ... کوچک و بزرگیش بسته به اندازه مرغ داره انتخاب می کنی و سه چهارم اون رو پر از آب می کنی و مرغت رو روی شیشه می ذاری از قسمت یاز مرغ بین رونهاش ... یعنی شیشه پر از آب داخل شکم مرغ قرار بگیره و مرغه بایسته ...
بالهاش رو با دوتا خلال دندون یا سیخ کباب چوبی به طرفینش محکم کن تا آویزون نمونه

به باقیمونده سس، رو غن مایع اضافه کن و خوب با برس روی مرغت رو سس بزن ....
مرغ ایستاده روی شیشه رو توی یک قالب کیک گرد قرار بده و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گرادبگذار ...

در مدت پخت چندبار مرغ رو از فر دربیار و از سسی که توی قالب جمع شده دوباره روی مرغ بمال ..

سعی کن یه مرغ کوچیک رو انتخاب کنی .... برای مرغ کوچیک هم 2- 3 ساعت زمان می بره ...
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دستور تهیه سس کچاپ خانگی

***********************

گوجه فرنگی‌ها را پوست بکنید و پس از در آوردن قسمت‌های داخل، آنها را خرد کنید. پیاز را نیز خرد کنید، دانه‌های فلفل‌دلمه‌ای را هم در بیاورید و خرد کنید.







مواد لازم:
گوجه فرنگی رسیده: 24 عدد (حدود 2 کیلوگرم)
پیاز بزرگ: یک عدد
فلفل‌دلمه‌ای قرمز بزرگ: یک عدد
دانه خردل: یک قاشق مرباخوری
فلفل شیرین: یک قاشق مرباخوری
دارچین: یک چوب
شکر قهوه‌ای: یک لیوان
نمک: یک قاشق غذاخوری
سرکه سیب: یک و نیم لیوان
پاپریکا (نوعی فلفل قرمز): یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
گوجه فرنگی‌ها را پوست بکنید و پس از در آوردن قسمت‌های داخل، آنها را خرد کنید. پیاز را نیز خرد کنید، دانه‌های فلفل‌دلمه‌ای را هم در بیاورید و خرد کنید. حالا گوجه فرنگی، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. سپس مواد را در مخلوط‌کن ریخته و به صورت پوره در بیاورید. حالا پوره آماده شده را مجدد به ظرف برگردانید و به مدت یک ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید تا غلیظ شود و حجم آن به نصف مقدار اولیه کاهش پیدا کند. حالا در پارچه‌ای تمیز دانه‌های خردل، فلفل شیرین و چوب دارچین را قرار داده، سر آن را ببندید و سپس در پوره قرار دهید. در این مرحله، شکر و نمک را نیز به مواد اولیه اضافه کنید و بگذارید مواد روی حرارت کم در حالی که مرتب آن را به هم می‌زنید به مدت 25 دقیقه بپزد. سپس سرکه سیب و پاپریکا را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
طرز تهیه ژل رولی :


مواد لازم :

1 بسته ژله انار ( اگر رنگ قرمز برای رولت میخوایین )
3 عدد مارشمالو ( از اینایی که مثل طناب بلنده و صورتی و سفیده بهم پیچیده - تو همه مغازه ها هست مال بچه هاست - نرم هستش )


طرز تهیه :
یک بسته ژله انار رو فقط در نصف لیوان آب جوش حل میکنیم . و داخل ماکروفر میگذاریم مدت 1 دقیقه با بالاترین درچه ماکروفر تا ژله کاملا خوب حل شود ( برای دوستانی که ماکروفر ندارن از گاز هم میتونن استفاده کنن )
بعدش مارشملوها رو خرد کرده و در ژله داغ میندازیم و مجددا داخاماکرو فر میزاریم اینبار به مدت یک دقیقه تا یک و نیم دقیقه و با بالاترین درجه . تا مارشمالوها ذوب بشن .
بعد ظرف رو از ماکرو در میاریم و با همزن برقی کاملا مارشمالو مایع رو میزنیم تا ته مانده مارشمالو و ژله کاملا قاطی شده و یکدست شوند .
یک قالب مستطیل ( ترجیحا تفلون - من خودم از این ماهتابه های دو طرفه اون طرفش که صافه استفاده میکنم - اگر قالبتون پیرکس بود حتما یک کم کفشو چرب کنید ) بر می داریم و مایه رو در اون می ریزیم و میگذاریم تو یخچال تا ببنده . بعد از مدتی می بینیم که لایه مارشمالو از ژله جدا شده و میاد روی سطح ژله . ( مدت زمان بستن این ژله خیلی کمه شاید در حدود نیم ساعت ) بعد درس میارین و آروم از یک طرف شروع میکنین به رول کردن . به راحتی رول میشه و در نهایت رولت رو با چاقوی تیز قاچ بزنین .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ژله رولی



مواد لازم:

پودر ژله :‌یک بسته "‌ژله ی من توت فرنگی بود"

مارشمالو یا پف پفی یا پاستیل خرسی به اندازه هایی که در پایین ذکر شده البته من پاستیل خرسی رو ترجیح میدم


سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

مارشمالو3 عدد

پف پفی2بسته "‌اگه می خواین ژلتون مزه پودر نارگیل بده از این استفاده کنید"

پاستیل خرسی2بسته

طرز تهیه:

یه قابلمه رو نصفه آب میکنیم و می ذاریم رو گاز تا به جوش بیاد .توی یه قابلمه ی کوچیک تر تصف لیوان آب جوش میریزیم و پودر ژله رو باهاش مخلوط میکنیم و میذاریم داخل قابلمه بزرگه که روی شعلس تا ژله حسابی حل بشه . وقتی حل شد پاستیل خرسی ها رو " یا بنا به سلیقتون هر کدوم از مواد بالا رو که توضیح دادیم" به ژله اضافه میکنیم :




تو این مرحله باید بگم که پاستیل ها چون سفت هستن آب شدنشون زمان میبره و باید مدام به هم بزنیم موادمون رو و با ته قاشق شروع کنیم به له کردن پاستیل ها. در ضمن کل پاستیل ها رو با هم نریزین و کم کم اضافشون کنید ولی در کل صبور باشید تا پاستیل ها آب بشن و یه مواد این شکلی به دست بیارین:




وقتی موادمون این شکلی شد یه ظرف مستطیل شکل رو "‌مثل سینی و یا ماهیتابه های در دار تفلن و یا هر چیز دیگه" با روغن چرب می کنیم ژله رو داخل اون پهن می کنیم و ب همدت 45دقیقه میذاریم در یخچال تا خودشو بگیره

بعد از 45دقیقه درش میاریم و شروع می کنیم به لول کردنش.یعنی از یه طرف سینی شروع میکنیم ژله رو به طرف دیگه لول میکنیم این طوری:

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


بعد از لول کردن شروع میکنیم برش های عمودی به ژله ی لول شده دادن و به قسمت های کوچیک برش میزنیم و بعد از اون ژله ها رو در ظرف می چینیم و میل میکنیم


سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ژله رولی.....

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

ژلاتین و آب را 1.5 دقیقه تو مایکرویو حرارت میدی تا آب بشه. بعد ماراشمالو را اضافه میکنی باز حرارت میدهی تا کامل آب بشه. بطوری که روش کفی باشد. بعد یک ظرف را چرب میکنی و میریزی توش میگذاری تو یخچال تا مثل ژله ببنده. وقتی سفت شد اول لبه ها را از ظرف جدا میکنیم و بعد مثل رولت می پیچونیمش. سپس مثل رولت برش میدیمش.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نکته :
1 _ سینی که میخواهیم ژله را درونش بریزیم باید خیلی کم چرب بشه اگر زیاد چرب بشه هنگام رول کردن بهم نمی چسبه
2 _ مدت زمانی که داخل یخچال باید بماند حد اکثر 45 دقیقه الی 1 ساعت میباشد اگر بیشتر بماند ژله شما راحت رول نمی شود
3 _ مقدار ژله ای که در ظرف میریزیم نه خیلی نازک باشد نه خیلی کلفت
4 - در صورت تمایل می تونید مقدار رو دوبرابر کنید (من این کار رو کردم )
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مارشمالو یا پف پفی را برای این میریزیم که روش حالت کفی پیدا کنه و شبیه خامه بشه.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
من 68 کیلو قدم 172.......ههههههههه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پولکی زعفرانی


سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
مواد لازم:
ـ شکر :یک پیمانه (150 گرم)
ـ آب :1.2 پیمانه (80میلی لیتر)
ـ سرکه ی انگور: 1.4پیمانه (40میلی لیتر)
ـ زعفران (حل شده در آب جوش) : 1 قاشق سوپخوری (14 میلی لیتر)
▪ روش تهیه
شکر، آب و سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود. سعی کنید مواد را روی حرارت، زیاد هم نزنید.
زعفران را اضافه کنید. برای امتحان آن می توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است.
آن را از روی حرارت بردارید. با یک قاشق سوپخوری روی کاغذ آلومینیومی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود.
ـ نکته
اگر پولکی زیاد روی حرارت بماند، مزه تلخی به خود می گیرد و اگر زمان کمی روی حرارت بماند، ترد و شکننده نمی شود.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730