اشپزي*كيك*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شيريني - صفحه 107
نی نی سایت > تبادل نظر > متفرقه > عمومي > اشپزي*كيك*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شيريني

موضوع: اشپزي*كيك*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شيريني + اظهار نظر

صفحه 107 از 258 اول قبلی  102   103   104   105   106   107   108   109   110   111   112  بعدی آخر صفحه
کاربران حاضر: 0 کاربر و 5 مهمان
زنبورى پست ها : 19359عضویت:1388/2/12
1391/4/27 - 10:00 صبح
سمبوسه



فلفل دلمه و پياز را چرخ و با گوشت سرخ كنيد . سيب زميني ها و سبزي هاي معطر را ريز خرد كنيد و به گوشت و فلفل دلمه بيفزاييد . نمك و ادويه و فلفل بزنيد و روي حرارت بسيار كم بگذاريد با بخار خودش بپزد و مواد كاملاٌ به خورد هم بروند . نان لواش را مربع يا سه گوش ببريد و از مايه لاي آن بگذاريد و تا كنيد . براي آن كه لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با كمي آب حل كنيد ، به طوري كه مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانيد .


در ابتدا در ذهن خودمون از بالاي نون يه شكل مثلث قائم الزاويه در نظر ميكيريم و از بالا

اين مثلث رو خالي ميزاريم و همونطور كه توشكل ميبينيد شكل شماره 3قسمت زير

مثل رو به اين شكل از مواد پر ميكنيم و يك تا به شكل مواد پر شده ميزينيم و تا آخر اين

تا رو به اين شكل ادامه ميديم تا به شگل يك مثلث در بياد



آپلود عكس كوچولوهاي فارسي

جهاتي رو كه بايد تا كنيد رو در شكل شماره ٣ با فلش آبي نشون دادم

لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ كنيد .

براي سس :سس گوجه رو با كمي كره تفت ميديم و آبليمو و فلفل ميريزم و تمر هندي صاف شده كه مزه ي خيلي خوبي به سس ميده
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نابیناست
زنبورى پست ها : 19359عضویت:1388/2/12
1391/4/27 - 10:03 صبح
اگه از غذاتون عكسي دارين اينجا بزارين

اينم سايت اپلود عكس

http://upload.ninifa.com/
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نابیناست
ناديا پست ها : 9246عضویت:1390/7/23
1391/4/27 - 11:06 صبح
سلام ميشه دستور پخت خورش قليه ماهي رو به من بگيد. ممنونم.
هيچي ازش بلد نيستم.
خدايا به خاطر همه نعمتهايي که بهم دادي ازت ممنونم.
آنا پست ها : 6621عضویت:1391/3/3
1391/4/27 - 4:37 عصر
ممنون مامان ريحانه گل واقعا خوش بحال همسرت و اطرافيانت اهل كجايي؟
فَاجِبني يا الله ...
آنا پست ها : 6621عضویت:1391/3/3
1391/4/28 - 10:52 صبح
من ديشب سمبوسه رو درستيدم . خيليييييييييييييييييييي عالي شد شوشو خوشش اومد بود
فقط براي سس يه خرده ربشو فك كنم زياد زدم. واسه دفعه اول عيب نداره !
فَاجِبني يا الله ...
الي مامان الين پست ها : 672عضویت:1390/2/18
1391/4/28 - 11:00 صبح
قليه ماهي(غذاي جنوب ايران)

مواد لازم:
ماهي=2 كيلوگرم(از نوع ماهيهاي شير،سنگسر،هامور يا شوريده)
پياز متوسط=3 تا 4 عدد
گشنيز=1 كيلوگرم
شنبليله=250 گرم
تمبر هندي=200 گرم
زردچوبه=2 قاشق مرباخوري
فلفل قرمز كوبيده شده=به مقدار كم(به نسبتي كه ميل داريم غذا تند باشد)
سير=1 بوته
روغن=200 گرم


طرزتهيه
سبزي را پس از تميز كردن شسته در آبكش مي ريزيم تا آب آن برود؛بعد آنرا ريز خرد مي كنيم. پياز را خرد كرده با روغن سرخ مي كنيم تا طلايي شود. سير را مي كوبيم و در پياز مي ريزيم.



سبزي را نيز به آن اضافه كرده، مي گذاريم آب آن تبخير و كمي سرخ شود. ماهي را تكه كرده با 1 استكان آب و كمي نمك مي گذاريم در حرارت ملايم بپزد. پوست آن را مي گيريم و به قطعات درشت خرد كرده در سبزي مي ريزيم. تمبر هندي را در 2/1 ليوان آب جوش خيس مي كنيم و در پارچه نازكي ريخته،شيره آن را مي گيريم و آن را به سبزي و ماهي اضافه مي كنيم؛زردچوبه و كمي نمك به آن زده مخلوط مي نماييم. تمام مواد را همراه با يكديگر،كمي سرخ مي كنيم؛2 تا 3 ليوان آب در آن مي ريزيم و در حرارت ملايم قرار مي دهيم تا خورش آهسته بجوشد و جا بيفتد. در اواخر طبخ ترشي و نمك آن را اندازه مي كنيم. نوش جان!

الي مامان الين پست ها : 672عضویت:1390/2/18
1391/4/28 - 11:02 صبح
قليه ماهي البته با تن ماهي


اين غذا براي كساني كه از پاك كردن ماهي بدشون مياد و يا از خارهاي ماهي متفرهستن يا تو ماهي تو خونشون تموم شده خوبه

۱) سبزي قليه جعفري گشنيز و شنبليله راشسته و ريز كرده

۲)پياز ۳بته متوسط ريز كنيد

۳)سير ۲بته ريز كنيد

۴)تمر رو خيس كنيد و چند بار آبش را عوض كنيد تا آب تمر به حد كافي داشته باشيم

۵)تن ماهي را تو آب جوش بجوشانيد

۶)يك قاشق رب گوجه روبا كمي روغن تفت بدهيد

طرز تهيه :

مورد ۲و۳ را در روغن تفت دهيد تا كمي طلايي شوند مورد ۱را اضافه كرده بگذاريد خوب با موارد ۲و۳ تفت بخوردمورد ۴ را اضافه كنيد و اجازه دهيد خوب همه چيز پخته شود مورد ۶ را اضافه كنيدو بگذاريد جابيفتدتوجه داشته باشيد نبايد آب اين غذا زياد باشد مورد ۵ رو اضافه كنيد مي تونيد روغن كنسرو رو باتوجه به ذائقه خودتون اضافه يا حذف كنيد چند چوش كه خورد غذا آماده است نمك غذا را سعي كنيد در آخرين لحظات اضافه كنيد چون نمك تمرها در بازار متفاوت است با پلو غذاي بسيا ر خوشمزاي است+

آنا پست ها : 6621عضویت:1391/3/3
1391/4/28 - 11:06 صبح
حالا امشب شام چي درست كنم
فَاجِبني يا الله ...
آنا پست ها : 6621عضویت:1391/3/3
1391/4/28 - 11:58 صبح
من از تمرهندي هاي آماده بازار استفاده نميكنم
فَاجِبني يا الله ...
آنا پست ها : 6621عضویت:1391/3/3
1391/4/28 - 12:01 عصر
بچه ها توي تا كردن نان سمبوسه يكطرفش باز ميمونه. درسته؟ يا من اشتباه تا ميزنم.
فَاجِبني يا الله ...
الي مامان الين پست ها : 672عضویت:1390/2/18
1391/4/28 - 1:28 عصر
اينم به افتخار همه ماماناي با سليقه ني ني سايت
كلييييييييييييييييي دستور اشپزي از سايت خودمون و مامي سايت و اينورو انورورو جمع كردم كه تقديمتون ميكنم
الي مامان الين پست ها : 672عضویت:1390/2/18
1391/4/28 - 1:30 عصر
پنكيك


مواد لازم:
آرد سفيد گندم 185 گرم
بيكينگ پودر 1 قاشق چايخوري
پودر شكر 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ 2 عدد
شير پاستوريزه 1 ليوان
كره ي پاستوريزه ذوب شده 1 قاشق غذاخوري
عسل به مقدار لازم
روش تهيه:
آرد، بيكينگ پودر و پودر شكر را در كاسه اي با هم مخلوط كنيد، مركز آن را گود كرده، تخم مرغ ، شير ،كره و نمك را به آن اضافه كنيد و با هم به خوبي مخلوط نماييد تا مخلوط يكدستي به دست آيد سپس روي آن را بپوشانيد و به مدت 15-10 دقيقه كنار بگذاريد. تابه ي نچسب كوچكي را با كمي كره چرب كنيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد. سپس از مايه، به اندازه ي يك چهارم پيمانه داخل تابه بريزيد و اجازه دهيد پنكيك طلايي شود، يك طرف آن را برگردانيد ، تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود. اين كار را تكرار كنيد تا مايه ي پنكيك تمام شود، سپس به صورت گرم با عسل و يا مربا و كره سرو كنيد.

پيراشكي گوشت


مقداري آرد روي سطح كار بريزيد و خمير را با وردنه بازكنيد. و با ليوان روي خمير فشار بياوريد. و خميرهايي دايره اي آماده كنيد. شما مي توانيد از قالب بيسكويت هم استفاده كنيد. براي هر پيراشكي به دولايه خمير نياز داريد. سپس مواد گوشتي را بين دو لايه قرار داده و به آرامي با نوك انگشت لايه ها را بهم بچسبانيد.


خمير پيراشكي
مواد لازم:
آب ولرم: نصف ليوان
شكر: 1 قاشق غذاخوري
نمك: 1 قاشق غذاخوري
بكينگ پودر: نصف قاشق مربا خوري
تخم مرغ: 1 عدد
شير ولرم: نصف ليوان
روغن يا كره: 80 گرم
آرد سفيد: به مقدار لازم
سس فلفل: 1 قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ: به مقدار لازم
پودر سير،آويشن،زردچوبه: به مقدار لازم
مايه خمير ترش: يك پنجم قاشق غذاخوري



ابتدا شكر را با نصف ليوان آب ولرم تا حدي كه گرم هست حل مي كنيم و سپس مايع خمير ترش را اضافه مي كنيم. و روي آن را با دستمال مي پوشانيم و داخل يك ظرف بزرگتري مي ريزيم. حدود 10 دقيقه در دماي محيط مي گذاريم تا مايه خمير به عمل بيايد و حجمش دوبرابر شود.
روغن، تخم مرغ، شير، بكينگ پودر را با همزن مي زنيم تا با هم خوب مخلوط شوند. بهتر است كه از همزن برقي استفاده شود.سپس مايه خمير ترش را به مواد اضافه مي نماييم. مقداري آرد مي ريزيم و ادويه و سس فلفل را اضافه مي كنيم. سپس بقيه آرد را اضافه مي كنيم. كمي كه خمير سفت شد آن را خوب ورز مي دهيم، اگر خمير به كف دست مي چسبد كمي آرد اضافه مي كنيم و دوباره آن را ورز مي دهيم تا خمير يكدستي به دست آيد. بعد رويش را مي پوشانيم و يك و نيم ساعت صبر مي كنيم تا حجمش دوبرابر شود.
نكته
من از ادويه كاري، زردچوبه، فلفل سياه، كمي فلفل قرمز استفاده كردم. و سس فلفل هم استفاده نكردم.
مرحله 1:
ابتدا شكر را با نصف ليوان آب ولرم تا حدي كه گرم هست حل مي كنيم و سپس مايع خمير ترش را اضافه مي كنيم. و روي آن را با دستمال مي پوشانيم و داخل يك ظرف بزرگتري مي ريزيم. حدود 10 دقيقه در دماي محيط مي گذاريم تا مايه خمير به عمل بيايد و حجمش دوبرابر شود.
مرحله 2:روغن، تخم مرغ، شير، بكينگ پودر را با همزن مي زنيم تا با هم خوب مخلوط شوند. بهتر است كه از همزن برقي استفاده شود
مرحله 3:سپس مايه خمير ترش را به مواد اضافه مي نماييم. مقداري آرد مي ريزيم و ادويه و سس فلفل را اضافه مي كنيم.
مرحله 4:سپس بقيه آرد را اضافه مي كنيم. كمي كه خمير سفت شد آن را خوب ورز مي دهيم،
مرحله 5:اگر خمير به كف دست مي چسبد كمي آرد اضافه مي كنيم و دوباره آن را ورز مي دهيم تا خمير يكدستي به دست آيد. بعد رويش را مي پوشانيم و يك و نيم ساعت صبر مي كنيم تا حجمش دوبرابر شود.


خوراك لانه پنهان
مواد لازم:
پوره سيب زميني: 400 گرم
مواد گوشتي دلخواه: 400 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
پنير پيتزا: به مقدار لازم






ابتدا مواد گوشتي دلخواه را كف ظرفي كه قراره توي فر قرار دهيم مي ريزيم و كاملا به اطراف پخش مي كنيم. سپس پوره سيب زميني را روي آن مي پوشانيم و توي پوره را به تعداد تخم مرغ ها گودي هايي ايجاد كرده و درون هر گودي يك عدد تخم مرغ مي شكنيم. فر را از قبل روي 190 درجه سانتي گراد گرم كرده. ظرف مورد نظر را در طبقه وسط فر به مدت 30 الي 45 دقيقه قرارداده تا تخم مرغ ها بسته شوند. سپس روي تخم مرغ ها پنيرپيتزا ريخته و دوباره به مدت 10 دقيقه در فر قرار دهيد تا پنير ها آب شوند و روي آن طلايي شود.

نكته
مرحله 1:

ابتدا مواد گوشتي دلخواه را كف ظرفي كه قراره توي فر قرار دهيم مي ريزيم و كاملا به اطراف پخش مي كنيم.
مرحله 2:سپس پوره سيب زميني را روي آن مي پوشانيم و توي پوره را به تعداد تخم مرغ ها گودي هايي ايجاد كرده
مرحله 3:درون هر گودي يك عدد تخم مرغ مي شكنيم.
مرحله 4:ظرف مورد نظر را در طبقه وسط فر به مدت 30 الي 45 دقيقه قرارداده تا تخم مرغ ها بسته شوند.
مرحله 5:سپس روي تخم مرغ ها پنيرپيتزا ريخته و دوباره به مدت 10 دقيقه توي فر قرار دهيد تا پنير ها آب شوند و روي آن طلايي شود.
مرحله 6:مي توانيد براي زيباتر شدن كار روي تخم مرغ ها پنير پيتزا نريزيد.


پوره سيب زميني
مواد لازم:
سيب زميني: 1 كيلوگرم
خامه: 4 قاشق غذاخوري
شير: 2 پيمانه
نمك، فلفل سياه، فلفل قرمز: به مقدار لازم
كره نرم: 5 قاشق غذاخوري





سيب زميني را له كرده سپس روي حرارت كم قرار داده. كره نرم و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و هم بزنيد. سپس شير داغ را كم كم اضافه كنيد. زير حرارت را خاموش كرده، خامه را به آن اضافه كرده.




مرحله 1


سيب زميني را له كرده
مرحله 2
________________________________________

سپس روي حرارت كم قرار داده. كره نرم و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و هم بزنيد.
مرحله 3
________________________________________

سپس شير داغ را كم كم اضافه كنيد.
مرحله 4
________________________________________

زير حرارت را خاموش كرده، خامه را به آن اضافه كرده.
مرحله 5
________________________________________
رش چغاله بادام
________________________________________
گروه غذايي: خورش - انواع خورش
خورش - خورش سبز
مدت زمان آماده شدن: طولاني
ابزارهاي مورد نياز: گاز
دستور: ايراني
مواد لازم:
چغاله بادام: 500 گرم
پياز: 1 عدد
نعنا: 150 گرم
جعفري: 350 گرم
نمك، فلفل سياه، زردچوبه، كاري: به مقدار لازم
روغن مايع: به مقدار لازم
گوشت خورشتي: 400 گرم
________________________________________
گوشت را تفت دهيد. سپس پياز داغ و ادويه را به آن اضافه كنيد. پس از سرخ شدن ادويه، آب جوش را روي گوشت بريزيد، زير حرارت را خيلي كم كنيد و اجازه دهيد گوشت به آرامي بپزد. سبزي را بشوييد و خيلي ريز خرد كنيد و با روغن خوب سرخ كنيد. چغاله هاي درشت و متوسط را از وسط به دو نيم كرده و هسته آن را دربياوريد. در آخر كار چغاله ها را با سبزي كمي تفت دهيد و به گوشت اضافه كنيد.و اجازه دهيد خورش به آرامي جا بيافتد.





نكته
مدت زمان آماده شدن اين خورش بين 4 تا 5 ساعت است تا خورش خوب جا بيافتد. لطفا آب خورش را باندازه بريزيد تا مجبور نباشيد وسط پخت دوباره آب به آن اضافه كنيد.
نكته
نمك را دير به خورش اضافه كنيد تا گوشت و چغاله ها خوب پخته و نرم شوند.
نكته
در صورت تمايل مي توانيد نصف استكان آبغوره به خورش اضافه كنيد.




مرحله 1
________________________________________

گوشت را تفت دهيد.

مرحله 2
________________________________________

سپس پياز داغ و ادويه را به آن اضافه كنيد.

مرحله 3
________________________________________

پس از سرخ شدن ادويه آب جوش را روي گوشت بريزيد، زير حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد گوشت به آرامي بپزد.

مرحله 4
________________________________________

سبزي را بشوييد و خيلي ريز خرد كنيد و با روغن خوب سرخ كنيد.

مرحله 5
________________________________________

چغاله هاي درشت و متوسط را از وسط به دو نيم كرده و هسته آن را دربياوريد. در آخر كار چغاله ها را با سبزي كمي تفت دهيد.

مرحله 6
________________________________________

سبزي را به گوشت اضافه كنيد.

مرحله 7
________________________________________


اين خورش را با برنج ميل كنيد.
خورش قارچ و تره فرنگي با مرغ برياني
________________________________________
گروه غذايي: خورش - انواع خورش
خورش - انواع خورش پاستا
خوراك - انواع خوراك مرغ
مدت زمان آماده شدن: سريع
ابزارهاي مورد نياز: گاز
مواد لازم:
تره فرنگي: 2 پيمانه
قارچ سفيد دكمه اي: 600 گرم
فلفل دلمه اي: نصف پيمانه
نمك، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سياه: به مقدار لازم
كاري: به مقدار لازم
سس سفيد: 2 پيمانه
كره نرم: 2 قاشق غذاخوري
مرغ درسته متوسط: 1 عدد
خامه: نصف پيمانه
________________________________________
ابتدا تره فرنگي و فلفل دلمه اي را با هم با كمي روغن تفت دهيد. سپس يك چهارم ليوان آب به آن اضافه كرده و هم بزنيد و در آن را بگذاريد تا آب اضافه جمع شود و سبزيجات كمي بپزد و نرم شود. سپس قارچ و ادويه دلخواه و نمك و كره را به آن اضافه نموده و هم بزنيد و زير شعله را كمي بيشتر كرده تا قارچ كمتر آب بياندازد و سياه شود. قارچ كه پخته شد به آن سس سفيد را اضافه كرده و زير شعله را كم كنيد قبل از سرو خامه را به آن اضافه كرده زير حرارت را كم نموده كمي روي حرارت بماند سپس در ظرف مورد نظر ريخته و تكه هاي مرغ را روي اين خورش قراردهيد. من از مرغ برياني نمكي استفاده كردم. طعم خيلي خوبي داشت اين خورش را نيز مي توا نيد بدون مرغ با انواع پاستا يا پوره سيب زميني سرو كنيد.


مرحله 1
________________________________________

ابتدا تره فرنگي و فلفل دلمه اي را با هم با كمي روغن تفت دهيد

مرحله 2
________________________________________

سپس يك چهارم ليوان آب به آن اضافه كرده و هم بزنيد و در آن را بگذاريد تا آب اضافه جمع شود و سبزيجات كمي بپزد و نرم شود.

مرحله 3
________________________________________


سپس قارچ و ادويه دلخواه و نمك و كره را به آن اضافه نموده و هم بزنيد و زير شعله را كمي بيشتر كرده تا قارچ كمتر آب بياندازد و سياه شود.

مرحله 4
________________________________________


قارچ كه پخته شد به آن سس سفيد را اضافه كرده و زير شعله را كم كنيد.

مرحله 5
________________________________________

قبل از سرو خامه را به آن اضافه كرده زير حرارت را كم نموده كمي روي حرارت بماند.

مرحله 6
________________________________________



سپس در ظرف مورد نظر ريخته و تكه هاي مرغ را كه از قبل پخته و آماده كرده ايم را روي اين خورش قراردهيد. من از مرغ برياني نمكي استفاده كردم. طعم خيلي خوبي داشت اين خورش را نيز مي توا نيد بدون مرغ با انواع پاستا يا پوره سيب زميني سرو كنيد.

( دلمه حلقه اي )

دوستان عزيز اگر حوصله پيچيدن دلمه برگ مو را نداريد ويا تعداد برگها كم بود به اين روش ابتكاري من امتحان كنيد ابتدا برگها را شسته و در آب روي شعله بگذاريد و ۵ دقيقه بعد از جوش آمدن ، شعله را خاموش كنيد و برگها را روي صافي بريزيد تا آبش برود بعد كف قالب نچسب را چرب كنيد و برگها را ۱ الي ۲ لايه با دقت طوري كنار هم در فالب بچينيد كه لبه هاي برگها روي هم آمده و از قالب آويزان باشد و بين برگها فاصله نباشد سعي كنيد يرگها نازك و در صورت امكان رگبرگهاي ضخيم را با قيچي جدا كنيد تا هنگام برش زدن پس از پخت ،بتوانيد مثل برشهاي كيك آنرا جدا كنيد
براي اين قالب من با استفاده از مواد زير مايه درون آنرا تهيه كردم
مواد لازم :
۱ـ برنج ۲ پيمانه
۲ـ گوشت ۲۰۰ گرم
۳ـ سبزي خرد شده ( ترخون ، ريحان ، جعفري ، گشنيز ، پيازجه ، شويد ) ۲ پيمانه
۴ـ ونوشك تازه ۲ الي ۳ قاشق ( در صورت دسترسي به ونوشك در غير اين صورت ونوشك را حذف كنيد)
۵ـ پياز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوري
۶ ـ خلال پوست پرتقال ۲ قاشق غذا خوري
۷ ـ رزشك قرمز ۳ قاشق غذا خوري
۸ ـ سركه دو سوم ليوان
۹ ـ شكر نصف ليوان
۱۰ ـ فلفل سياه و قرمز به ميزان دلخواه
۱۱ـ روغن زيتون ۲ الي ۳ قاشق
۱۰ ـ آب نيم ليوان
طرز تهيه :
اگر دوست نداريد برنج داخل دلمه نرم شود از برنج دانه بلند خارجي استفاده كنيد برنج را با آب و زردچوبه و نمك و كمي روغن زيتون به صورت كته درست كنيد .
گوشت را با نمك ، زردچوبه ، فلفل و كمي روغن و پياز رنده شده ابتدا كمي تفت داده و بعد با يك ليوان آب بپزيد و صبر كنيد تا تمام آبش تبخير شود
خلال پوست پرتقال را با آب يك دور بجوشانيد تاتلخي آن گرفته شود و توسط صافي از آب جدا كنيد .
سسي ازشكر و سركه و آب را تهيه كرده و بچشيد و در مقدارش با توجه به ذائقه تان ميزان شكر و سركه را تغيير دهيد و جند قاشق از آن را براي روي دلمه كنار بگذاريدو بقيه را با مواد خوب مخلوط كنيد.در صورت تمايل از سسهاي مورد علاقه خودتان استفاده كنيد اما بدون سس دلمه خوشمزه نميشود .من دلمه هاي پر سس و جاشني را بيشتر ميپسندم
مواد را روي برگها در قالب بريزيد و با پشت قاشق مواد را يكنواخت و فشرده كنيد و سپس بادنباله برگ مو كه از اطراف قالب آويزان است روي مواد را بپوشانيد . و چند قاشق از سس سركه وشكر را براي جلوگيري از خشك و برشته شدن برگهاروي آن بريزيد
توسط فويل روي قالب را بپوشانيد تا زماني كه در فر ميگذاريد دم بكشد
قالب را به مدت يك ساعت در فر با درجه متوسط بگذاريد تا دلمه دم بيفتد
فر را خاموش وفويل را از قالب جدا كنيد و يك ديس روي قالب وارونه كنيد و دلمه كه شبيه به يك حلقه شده ( دلمه حلقه اي ) را برگردانيد وبا سليقه خودتان آنرا تزئين كنيد.

اگر از برنج ايراني استفاده كنيد و يا ميزان سس را بيشتر كنيد مايه دلمه نرم ترو چسبنده تر ميشودكه بعضي اين نوع را بيشتر مي پسندند
الي مامان الين پست ها : 672عضویت:1390/2/18
1391/4/28 - 1:33 عصر
طرز تهيه رولت تن ماهي
مهرداد
مواد لازم:
كنسرو ماهي تن: ۴۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
پنير پيتزاي رنده شده: ۱۰۰ گرم
آرد: ۵۰ گرم
سركه: يك قاشق غذا خوري
جعفري خرد شده: به مقدار لازم
تخم مرغ پخته: ۲ عدد
نمك و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهيه:
كنسرو ماهي تن را كه از روغن جدا شده است، داخل ظرفي مي‌ريزيم، سپس آن را با چنگال كمي خرد كرده و تخم مرغ، پنير رنده شده، آرد، سركه، جعفري خرد شده و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط مي‌كنيم تا به صورت خمير در آيد. سپس خمير را روي ورقه آلومينيومي(فويل) پهن مي‌كنيم و تخم‌مرغ‌هاي پخته شده را روي آن مي‌گذاريم و به صورت رُل مي‌پيچيم و دو سر كاغذ آلومينيومي را محكم مي‌بنديم. حالا رولت پيچيده شده را در‌تنظيف مي‌پيچيم و آن را داخل ظرف آبي كه در حال جوش است به مدت ۲۰ دقيقه قرار مي‌دهيم. بعد از اين مدت شعله را خاموش كرده و صبر مي‌كنيم فويل درون آب سرد شود. پس از سرد شدن رولت آن را برش مي‌دهيم و با سبزيجات تزيين مي‌كنيم.
الي مامان الين پست ها : 672عضویت:1390/2/18
1391/4/28 - 1:34 عصر
كيك شير:

آرد 2 پيمانه.شير يك سوم پيمانه.تخم مرغ 4 عدد.روغن مايع 1 پيمانه.شكر 1 پيمانه.bp (بيكينگ پودر) 1 ق مربا خوري سر خالي. وانيل كمي
تخم مرغها را همراه شكرو وانيل با هم زن خوب مي زنيم.بعد به ترتيب مواد را اضافه كرده با قاشق به هم مي زنيم.اول روغن بعد شير بعد مخلوط آرد و bp كه با هم 2-3 بار الك كرديم.وقتي مواد مخلوط شد در قالبي كه چرب كرده و آرد پاشي كرديم ريخته در طبقه وسط فري كه از قبل گرم شده با دماي 175 درجه سانتي گراد به مدت 35-45 دقيقه مي پزيم .من توي اين مواد مقداري كشمش كه در آرد غلطاندم مي ريزم و كيك كشمشي درست مي كنم.در مورد جزييات اگه سوالي بود در خدمتم


اين يه نوع سالاد خوشمزه و خيلي راحت به نام سالاد قارچ
قارچ 1 كيلو. ژامبون نيم كيلو .فلفل دلمه اي 3 عدد . سس مايونز 200 گرم و 100 گرم هم خامه صبحانه. نمك و فلفل
قارچ را ورقه خورد ميكنيم. ژامبون را نگيني و همينطور فلفل دلمه اي.....بعد با سس مايونز و خامه صبحانه مخلوط ميكنيم. نمك و كمي فلفل ميزنيم

كيك اسفنجي:
اين كيك نسبت به بقيه كيك هاي اسفنجي راحت تره و خيلي هم خوب مي شه.كسايي كه مي خوان كيك تولد رو ياد بگيرن از همين جا شروع كنن.بعد از درست كردنش اگه به مشكلي بر خورديد بگيد تا راهنماييتون كنم.از الان شروع مي كنيم تا براي روز پدر بتونيم يه كيك خوشكل و خوشمزه درست كنيم.
مواد لازم:
تخم مرغ 6 عدد
آرد 2 پيمانه-1 قاشق سوپخوري يا 225 گرم
شكر 1پ+1قاشق سوپخوري يا 220 گرم
وانيل كمي
بيكينگ پودر 1و نيم قاشق چايخوري(BP)
آب جوش 2 قاشق سوپخوري
فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد.قالب گرد 25 سانتي را با كاغذ روغني بپوشانيد.آرد و (BP) را با هم الك مي كنيم
تخم مرغ ها را با هم زن برقي مي زنيم تا سفيد و پوك شود.سپس شكر را "به تدريج"اضافه كنيد و بعد از هر بار اضافه كردن خوب هم بزنيد .در نهايت آب جوش و آرد الك شده را اضافه كرده و به طور دوراني با هم مخلوط كنيد و درون قالب ريخته به مدت 25 دقيقه در فر قرار دهيد

پلو با تن ماهي
اول يه پياز رو خرد مي كنيد و سرخ مي كنيد وقتي سرخ شد 2 تا حبه سير هم خرد كرده بهش اضافه مي كنيد در حد يه تفت مختصر.بعد زردچوبه نمك و فلفل قرمز مي زنيم بعد نيم كيلو گشنيز و كمي شنبليله خرد شده رو بهش اضافه مي كنيم و مي ذاريم خوب سرخ شه. (من هميشه شنبليله خشك توي خونه دارم براي قرمه سبزي و قليه ماهي و......)وقتي سبزي ها خوب سرخ شد(مثل سبزي قرمه سبزي)بعد حدود يك چهارم بسته تمرهندي رو توي يك ليوان آب جوش حل مي كنيم و آبشو توي سبزي ها ميريزيم (اگه دوست داشتيد ترش تر باشه تمر هنديشو زياد تر كنيد) بعد يك قوطي تن ماهي رو توي مواد مي ريزيم و مي ذاريم جا بيفته و ابش تموم شه بعد اين مواد را لايه لايه بين برنج آبكش شده مي ريزيم و مي ذاريم دم بكشه.
توي اين پلو به جاي تن ماهي.مي ت.نيد ميگو هم بريزيد خيلي خوشمزه مي شه.نوش جان

فالوده خانگي
مواد لازم :
250 گرم نشاسته
2 ليوان آب
يك سوم ليوان گلاب
طرز تهيه :
آب و نشاسته را مخلوط كرده و در قابلمه نچسب مي ريزيم ، و آن را روي حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبي مرتب به هم مي زنيم تا مايه فالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه كرده و آن را به هم مي زنيم تا غليظ و كاملاً كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گيرد ( براي اين كار بايد حداقل 20 دقيقه وقت صرف كنيم ) . سپس در ظرف بزرگي ، آب و يخ فراوان مي ريزيم و آن را نزديك چرخ گوشت قرار مي دهيم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مايه فالوده را در چرخ مي ريزيم . ظرف يخ را طوري قرار مي دهيم كه رشته هاي فالوده داخل آن بريزد . مرتب و به آرامي ، با دست آن را زيرورو مي كنيم . ( بهتر است اين كار با دستكش انجام شود تا دست يخ نكند ) .
پس از اتمام كار مقداري يخ را خرد كرده و كمي گلاب و شربت آبليمو اضافه مي كنيم . در موقع سِرو مي توانيم روي آن كمي شربت آبليمو بريزيم و با يك حلقه ليمو ترش برش زده ، آن را تزئين كنيم


فالوده با نودل چيني
مواد لازم:

1- شكر سفيد 2 پيمانه.
2- آب 2 پيمانه
3-گلاب 4/1 پيمانه.
نودل برنج چيني 100 گرم

طرز تهيه: شكر را در اب بكمك حرارت حل كرده وپس از سرد شدن كامل گلاب را به ان
اضافه وبا ظرف فلزي بمدت 4 الي 5 ساعت داخل فريزر قرار دهيد.
نودل برنج را خورد كرده بمدت 15 دقيقه در اب جوش با حرارت ملايم بجوشانيد.
*نودل اماده شده را داخل صافي ريخته و اب سرد رويش ريخته و سپس كناري ميگذاريم
پس از بسته شدن اب شكر(4 الي 5 ساعت) با نودل اماده مخلوط وبا اب ليمواماده سرو ميباشد.براي نگهداري طولاني, مي توان در ظروف كوچكتر داخل فريزر گذاشت و نيم ساعت قبل ازمصرف خارج وپس از بازشدن به ان آب ليمو اضافه وميل كرد.



كال كباب
براي دو نفر

مواد لازم:

بادنجان درشت........... 4 عدد

آب انار ترش با آب غوره يا دانه انار.......... نيم فنجان

سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ريز شده تازه يا خشك ............ 1 قاشق غذاخورى

(سبزي‌هاي معطري مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ايران است و همه جا نيست. بنابراين مي‌توانيد به جاي آن‌ها از نعناع استفاده كنيد)

سير.......... نيم بوته

نمك و فلفل.......... به اندازه كافى

مغز گردوى ساييده شده........... 75 گرم
پياز كوچك در صورت تمايل ..............يه بوته كوچك

طرز تهيه:

بادنجان‌ها را از وسط چاك دهيد و روى آتش زغال يا در فر (350 درجه) كباب كنيد. براي اينكه بادنجان‌ها نسوزد و در عين حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانيد. بعد بايد پوست بادنجان‌ها را بگيريد. براي اين‌كار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهيد، پوستشان را مي‌توانيد به راحتي جدا كنيد. اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا كنيد. سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌كوب له كنيد. حالا نوبت سيرهاست. سيرها را هم بكوبيد. برويد سراغ سبزى‌هايي كه شسته‌ايد و آبش رفته است. سبزي‌ها را هم كاملا خرد كنيد و بعد بادنجان‌ها، سير، سبزى، نمك، فلفل و مغز گردو را با هم مخلوط كنيد. كاملا با دست هم بزنين موادش بايد به صورت له باشه حتي سبزيها هم بايد له بشه


كافه گلاسه با نسكافه



مواد لازم:

نسكافه 4 قاشق مربا خوري

شكر 20 گرم

شير 2ليوان

بستني كاكائويي 2ليوان

خامه (فرم گرفته) براي تزئين مقداري

خلال پسته براي تزئين

طرز تهيه

شكر و نسكافه را در شير داغ حل ميكنيم و ميگذاريم خنك بشه بعد ? تا ظرف خوشگل ترجيحا پايه دار بيارين و نصف ليوان ها رو از شير خنك شده پركنين يك دوباره روش نسكافه بريزين و بعد بستني رو روش بريزين با خامه فرم گرفته و خلال پسته تزئين كنين ...ميتونين كنارش از اين چتر خوشگل ها يا شوكو رول يا حتي با ترافل رنگي تزئين كنيد


ميلك شيك شكلات
مواد لازم

نصف ليوان شير كاكائو سرد

يك ليوان بستني كاكائويي

پودر كاكائو

بستني و شير كاكائو رو توي مخلوط كن مي ريزيم و مخلوط كن رو روشن مي كنيم، وقتي كه خوب مخلوط شد مي ريزيم تو يه ليوان بلور (بلور هم نبود مهم نيست!).

روش پودر كاكائو مي ريزيم. با يه قاشق دسته بلند مي ديم دست خورنده تا قبل خوردن پودر رو هم بزنه










كرانچي مرغ crispy fried chicken



مواد لازم :

ساق مرغ 4 عدد

ادويه كاري 2قاشق سوپخوري(با كمي نمك مخلوط شود )

چيپس خورد شده 1 پيمانه

تخم مرغ كمي زده شده 2عدد

طرز تهيه : با مقدار خيلي كمي آب ادويه كاري را به صورت خمير در آورده و روي سطح ساق ها بماليد بعد به آرامي در تخم مرغ زده شده بغلطانيد و بعد در چيپس خورد شده بغلطانيد بعد فر را از يك ربع قبل روي 180 درجه سانيگراد روشن كنيد و ساق ها را در يك ظرف نسوز بچينيد بعد در فر بگذاريد به مدت 40 دقيقه تا كاملا طلايي بشه يادتون نره كه ظرف رو كمي چرب كنيد بعد با سس كچاب ميل كنيد


كوكو سبزي مجلسي

مواد لازم :

سبزي كوكو پاك شده و خرد شده 450 گرم ( يعني يكي از همين بسته هاي كوچك اماده موجود در ايران )

تخم مرغ 4 الي 5 عدد

ارد 1ق غ

بيكينگ پودر 4/1 ق چ

گردو و زرشك در صورت دلخواه

نمك و فلفل

نان باگت حدودا 3 عدد

طرز تهيه :

نان ها را حلقه حلقه ببريد و خمير وسط اون ها رو در بياريد سبزي را با 4 عدد تخم مرغ مخلوط كنيد اگر همچنان مايه شما سفت بود تخم مرغ بعدي را اضافه كنيد و مخلوط كنيد نمك و ادويه را بي افزاييد سپس ارد و بيكينگ پودر و زرشك و گردو خرد شده را اضافه كنيد *((در تابه اي بزرگ كمي روغن بريزيد اگر روغن شما زياد باشد تمام روغن توسط نان ها جذب مي شود و جندان خوش طعم نخواهد شد فقط در حدي كه تابه كمي چرب شود روغن اضافه كنيد)) وقتي كه روغن داغ شد نان ها را درون تابه قرار دهيد و با قاشق از مايه كوكو درون نان ها بريزيد وقتي يك سمت ان سرخ شد برگردانيد تا سمت ديگر نيز برشته شود.


پيتزا متري (بدون خمير)

مواد لازم
نان باگت 1 عدد
سس مايونز وسس كچاپ به مقدار كافي
ژامبون گو شت و مرغ هر كدام 3 ورقه
پنير پيتزا 250 گرم
چيپس خلال 150 گرم
قارچ ورقه شده 200 گرم
سوسيس كوكتل 1 عدد
فلفل دلمه اي كوچك 1 عدد
پودر اويشن به مقدار كافي

طرز تهيه
نان باگت را روي تخته قرار مي دهيم و با وردنه روي ان مي كشيم تا باز شود روي نان باز شده از سس مايونز و كچاپ مي ماليم سپس ژامبونها را روي نان قرار مي دهيم دقت كنيد كه نبايد ورقه هاي ژامبون را خرد كنيم سپس كمي پنير پيتزا و چيپس خلال شده روي ژامبون مي ريزيم سپس قارچ حلقه شده بعد سوسيس حلقه شده و فلفل دلمه را روي ان قرار مي دهيم و پودر اويشن مي پاشيم در اخر روي پيتزا را كاملا با پنير پيتزا مي پوشانيم سپس پيتزا در ادر فر به مدت 20 دقيقه تا بپزد


شيريني ساده و ارزان

مواد لازم:
ژله – 2 بسته ( توصيه مي كنم از نوع خارجي باشه چون ژله هاي ايروني طعم ب كمپلكس مي دن)
تي تاپ- 12 عدد (مي تونيد با هر طعم ژله همون طعم تي تاپ رو استفاده كنيد)
خامه شيرين- اگه دوست داشتين
طرز تهيه:
اول ژله رو آماده مي كنيم و مي گذاريم تا سرد بشه و يه كم خودشو بگيره البته سفت و قالبي نشه .تي تاپا رو از وسط نصف مي كنيم و كف يه ظرف مثلا پيركس مي چينيم و نصف ژله رو روش مي ريزيم و مي ذاريم تو يخچال تا خودشو بگيره بعد كه خودشو گرفت نصفه هاي ديگه ي تي تاپا رو روي ژله ها مي چينيم و بقيه ي ژله رو مي ريزيم.بعد كه خودشو گرفت برش مي زنيم و اگه دوست داشتين مي تونين با يه كم خامه روشو تزئين كنين .


اردور جوجه تيغي

مواد لازم :
سيب زميني پخته شده : 3 عدد متوسط
سينه مرغ پخته شده : 1 عدد
كنسرو ذرت : 1 قوطي
سس مايونز : 1 پيمانه
ماست خامه اي : 2 قاشق غذا خوري
چيپس ذرت : 2 بسته
فلفل سياه اسياب نشده : 3 دانه
نمك و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهيه :
سيب زمين را رنده مي كنيم و سينه مرغ را كاملا خرد مي كنيم بعد سيب زميني و مرغ و كنسرو ذرت را خوب مخلوط مي كنيم
در اخر سس مايونز ، ماست خامه اي و نمك وفلفل را با هم مخلوط ميكنيم ومواد اضافه كنيم و از اردور به صورت يك سر وبدن براي جوجه تيغي درست مي كنيم و از دانه هاي فلفل براي چشم وبيني استفاده مي كنيم و چيس ها را به صورت خار روي بدن جوجه تيغي مي چنيم


رولت ژامبون
مواد لازم:

ژامبون مرغ: نيم كيلو نان كرپ*: 4عدد

خيارشور: نيم كيلو تخم مرغ پخته سفت: 3عدد

سيب زميني آب پز شده: 6عدد نخود سبز: 200گرم

سس ماينز: 2/1 و1ليوان نمك و فلفل: به ميزان لازم

سركه: كمي


طرز تهيه:

سيب زميني و تخم مرغ را ريز كرده خيار شور را خرد كرده و با نخود سبزبه مواد قبلي اضافه مي كنيم. سس ماينز و نمك وفلفل و سركه را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه مي نماييم. نان هاي كرپ رابه شكل مستطيل آماده مي كنيم روي نان را كمي سس ماينز ماليده از ژامبون هاي مرغ سطح نان را مي پوشانيم مواد را به صورت نازك مواد راروي سطح ژامبون ماليده و آهسته نان را لوله مي كنيم و براي 3 ساعت آن را در يخچال مي گذاريم و پس ازسرد شدن رولت را برش مي زنيم.



*طرز تهيه نان كرپ:

مواد لازم:

تخم مرغ: 5عدد آرد: 8 قاشق سوپ خوري( يك پيمانه پر)

شير:1 پيمانه روغن زيتون يا روغن آب كرده يا كره: 4 تا 5 قاشق سوپخوري

نمك وفلفل: به مقدار لازم

طرز تهيه:

روغن و شير و تخم مرغ و آرد و نمك را مخلوط كرده هم مي زنيم تا كاملا صاف شود در صورتيكه آرد گلوله گلوله شده بود خمير را از صافي رد كرده تابه اي را روي آتش داغ مي كنيم ويك قاشق مربا خوري روغن مي ريزيم تا حدي كه تابه فقط چرب شود كمي از مايه را بقدري كه سطح تابه را بپوشاند و زياد ضخيم نباشد داخل تابه ريخته و حررارت را ملايم مي كنيم تا مايه بسته شود و دور آن كمي برشته شود و سپس آن را در سيني كه آرد پاشيده شده بر مي گردانيم




رولت سبزيجات

مواد لازم براي 6- 4 نفر:
كره ‌ي پاستوريزه 60 گرم
تره فرنگي 1تكه متوسط
سير 2 حبه
آرد سفيد گندم يك سوم پيمانه‌(40گرم)
شير پاستوريزه 1پيمانه (150گرم)
تخم ‌مرغ 4 عدد
پنير پارمزان رنده شده 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم براي داخل رولت:
پنير پارمزان رنده شده 100 گرم
كنسرو ذرت 150 گرم(1پيمانه)
پيازچه ‌ي خرد شده يك سوم پيمانه
پنيرخامه ‌اي پاستوريزه 50 گرم

طرز تهيه :
- سيني يا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30� 25 سانتي ‌متر را چرب كرده يا داخل آن كاغذ روغني قرار دهيد و روي آن را چرب كنيد.
- سير و تره فرنگي را ريز خرد كنيد و همراه با 30 گرم كره به مدت 5- 4 دقيقه با حرارت متوسط تفت دهيد تا تره فرنگي نرم شود.
- سپس بقيه ‌ي كره را ذوب كنيد. آرد را به آن اضافه نماييد و با حرارت ملايم كمي تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود.
- به مخلوط كره و آرد، شير را كم كم اضافه نماييد و مرتب هم بزنيد تا مخلوط يك دستي به دست آيد و غليظ شود.
- زرده و سفيده ي تخم مرغ ها را جدا كنيد.
- سپس زرده‌ ي تخم‌ مرغ، مخلوط تره ‌فرنگي و سير، نمك و فلفل را به مخلوط فوق اضافه كنيد. مواد را به يك ظرف بزرگ انتقال دهيد.
- سفيده ‌ي تخم ‌مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. سپس سفيده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط كنيد.
- فر را از قبل با حرارت 400 درجه‌ ي سانتي‌ گراد گرم كنيد.
- مواد آماده شده را در سيني بريزيد و سطح آن را صاف كنيد.
- حال رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه ‌ي وسط فر به مدت 15- 12 دقيقه حرارت دهيد تا پف كند و سطح آن طلايي شود.
2 قاشق غذاخوري پنير پارمزان رنده شده را به ‌طور يكنواخت روي كاغذ روغني پخش كنيد و رولت را روي كاغذ برگردانيد (اگر براي كف رولت از كاغذ روغني استفاده كرده‌ايد كاغذ را جدا كنيد).
- مخلوط پيازچه ي خرد شده، ذرت و پنير خامه اي و پنير پارمزان را روي رولت بريزيد و رولت را محكم بپيچيد و گرم سرو نماييد.

نكته
به جاي پنير پارمزان مي‌ توانيد از پنير فتا استفاده كنيد.



زيره پلو

برنج 4 پيمانه
مرغ تكه شده بدون استخوان 500 گرم
نمك 2 قاشق مرباخوري سرصاف
زيره 2 قاشق مرباخوري سرصاف
كره 100 گرم
زعفران آب شده 2 قاشق مربا خوري
آب به ميزان كافي

طرز تهيه
ابتدا مرغها رو با آب زياد و كمي نمك و فلفل دلمه و پياز و كمي زعفران بگذاريد بپزد
بعد كه پخت آب آن را صاف كنيد تا پياز و فلفل دلمه ار اون جدا بشه
بعد برنج رو خوب بشوريد تا تميز بشه و با آب مرغ و زعفران و نمك و كره مثل كته بذاريد بپزه(اگه آبش كم بود مقداري آب معمولي بهش اضافه كنيد)
بعد كه آب اون كم شد مرغها و زير ه رو اضافه كنيد و بذاريد دم بكشه(البته بهتره كه توي قابلمه تفلون باشه) بعد از دم كشيدن اونو توي ظرف برگردونيد و با ماست چكيده تزئين كنيد
نوش جان

خمير بنيه:
(براي2پيمانه خمير)
شير 2/1 پيمانه
تخم مرغ 3 عدد
آرد سفيد 1 پيمانه
روغن آبكرده يا روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
جوش شيرين 1 قاشق مربا خوري
نمك و فلفل به مقدار كافي
تهيه:
جوش شرين و نمك وفلفل را در شير (يا ماست) حل ميكنيم.تخم مرغها را در آن ميشكنيم و مخلوط ميكنيم.
آرد و روغن را اضافه مي نماييم وتمام موادرا خوب به هم ميزنيم تا كاملا صاف و بدون گلوله شود.غلظت اين خمير به غليظي ماست خواهد شد. اين خمير يكي از بهترين خميرها براي سرخ كردن اغلب گوشتهاي پخته سفيد مثل مرغ،ماهي،مغز وانواع ميگوست.
طرز تهيه پيراشكي گوشت
خمير:
آرد 4 پيمانه
تخم مرغ 2 عدد
كره آبكرده 4 قاشق سوپخوري
ماست غليظ 1 پيمانه
جوش شيرين 2/1 قاشق مرباخوري
پيكينگ پودر 2 قاشق مربا خوري
نمك 2/1 قاشق چايخوري
داخل پيراشكي :
گوشت يا سوسيس
فلفل دلمه
پنير پيتزا
قارچ
تهيه:
تخم مرغ را كاملا زده و با روغن مخلوط كرده.جوش شيرين و نمك را به ماست اضافه كرده.و آنها را به تخم مرغ اضافه مي كنيم.و آرد را كم كم اضافه مي كنيم.تا حدي كه خمير نه شل بشه نه سفت .يك خمير نرمي بدست مي آيد.3 ساعت به خمير استراحت داده تا ور بياد. بعد به قطر نيم سانت بازش مي كنيم و مواد را داخلش مي ريزيم و و ادامه خمير رو روش مي آوريم وكناره هاش رو با چنگال بهم وصل مي كنيم.سپس حتما در روغن فراوان سرخ مي كنيم.


بوراني بادمجان

بادمجان 3-4 عدد ريز و قلمي
ماست يك كاسه متوسط ترجيحا خامه اي
سير تازه درصورت تمايل در غير اينصورت پودر سير به مقدار دلخواه
نمك و فلفل سياه و پودر آويشن به مقدار دلخواه

بادمجانها را داخل فر يا روي گاز كبابي مي كنيد ،سپس پوست گرفته و مي كوبيد تا نرم و يكدست شوند ،در صورت استفاده از سيرتازه آن را رنده كرده و اضافه مي كنيم و صورت استفاده از پودر سير ، پودر سير وماست و نمك و فلفل و آويشن را اضافه كرده و مخلوط مي كنيم . طعم كبابي شده بادمجان عطر و طعم بسيار خوشي به بوراني شما مي دهد


قيمه نسا
گوشت قيمه اي
زرشك
خلال بادام
نمك وفلفل گلاب+دارچين+زعفران
رب گوجه فرنگي
پيازداغ
(ميزان مواد بالا بسته به تعداد نفرات و تجربه شخصي شما درتهيه خورش قيمه است)
تهيه:
ابتدا گوشت را با پيازداغ روي آتش تند سرخ ميكنيم.آنگاه نمك وفلفل +رب گوجه رااضافه كرده همراه با آب ميگذاريم جا بيفتد.در نيمه هاي پخت زرشك شيرين شده را همراه با بادام كه از قبل در آب زعفران جوشيده و نرم شده به مواد بالا اضافه ميكنيم.در انتهاي طبخ كمي گلاب +دارچين +زعفران را به خورش اضافه كرده و گاز راخاموش مي نماييم.غذا نبايد آب داشته باشد ولي كاملا خشك هم نباشد(تقريبا آب خورش بايد به خوردش رفته باشد) براي سرو كردن ميتوانيم همراه برنج زعفراني و خلال بادام روي برنج سفيد تزيين كنيد. اين غذاي خوشمزه قزويني است.پيشنهاد ميكنم حتما امتحان كنيد



خوراك مرغ تند

سينه مرغ 2عدد
آرد ذرت 2قاشق غذاخوري
سس تند 2 قاشق مربا خوري
گوجه فرنگي 4عدد
سس سويا 2 قاشق غذاخوري
كره 50 گرم
پنير پيتزا 100 گرم
نمك وفلفل به ميزان لازم

تهيه:
سينه مرغ را تكه تكه ميكنيم و با سس سويا مزه دار مي نماييم.سس تند را همراه آرد ذرت به آن مي افزاييم ودر كره سرخ ميكنيم. گوجه را رنده كرده وروي فيله درحين سرخ شدن ميريزيم.بعد از سرخ شدن در ماهيتابه پنير را افزوده و وقتي پنير آب شد غذا حاضر است.


بستني زعفراني

شير نيم ليتر
شكر 200 تا 250 گرم
پودر ثعلب 200 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
زعفران آبكرده 2قاشق غذا خوري
گلاب 2-3 ق غذاخوري
تهيه:

شكر و پودر ثعلب را با شير سرد مخلوط كرده وميگذاريم بجوشد.زرده تخم مدغ را كه جداگانه زده ايم و سفيد شده به شير اضافه ميكنيم.پس از جوشيدن و يك قل زدن،آن را از روي حرارت برميداريم تا سرد شود.زعفران وخامه را به آن اضافه ميكنيم وداخل فريزر ميگذاريم.زماني كه بستني خودش را كاملا گرفت،چندبار عمل هم زدن را تكرار ميكنيم تا بستني به صورت كشدار و مطلوب درآيد




ســانـاز (مامان ساميار) پست ها : 5451عضویت:1390/3/17
1391/4/28 - 1:56 عصر
با اجازه از مدير محترم تاپيك(اگه دوست داريد ذهنتونو قلقلك بديد!)



معمــــــــاي شـــــماره 8


ميشه شما هم كمك كنيد Golo رو از تو غار در بياريم؟

(بازي و رياضي)

AxGiG,عكس گيگ پايگاه آپلود عكس ويژه وبلاگنويسان

(تاريخ طرح معما:91/4/28)




دوستاي خوبم Golo توي اين غار گير افتاده، ميشه شما هم يك كمكي بكنيد و اونو در بياريد!





بـــراي كـمــــــك به Golo ايـنـجـــا كـلـيــــك كـنـيــــد!




عكسي از Golo وقتي در غار محبوسه:

AxGiG,عكس گيگ پايگاه آپلود عكس ويژه وبلاگنويسان




64285788042924275138.jpgAxGiG,عكس گيگ پايگاه آپلود عكس ويژه وبلاگنويسان هشــــــــــــــــــــدار AxGiG,عكس گيگ پايگاه آپلود عكس ويژه وبلاگنويسان64285788042924275138.jpg


خواهش مي كنم بخاطر احترام به خودتون و ساير دوستانتون هم كه شده اصلاً و تحت هيچ شرايطي جواب معما رو در تاپيك قرار نديد تا فرصت حل معما از دوستاني كه مايلند خودشون فكر كنند و جواب رو پيدا كنند گرفته نشه!
زنبورى پست ها : 19359عضویت:1388/2/12
1391/4/28 - 5:49 عصر
ممنون الي جون متشكررررررررررررررررررررررم
از اين به بعد لطفا هر غذا را در يك پست قرار بده تا پيدا كردنش راحت تره باشه
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نابیناست
زنبورى پست ها : 19359عضویت:1388/2/12
1391/4/28 - 5:57 عصر
اينم يك شربت خنك با شيره +زعفرون+چند قطره ابليمو+تخم شربتي


آپلود عكس كوچولوهاي فارسي
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نابیناست
زنبورى پست ها : 19359عضویت:1388/2/12
1391/4/28 - 6:01 عصر
اينم شيرموز انبه واقعا طعمش عالي شده بوددددددددددددد



آپلود عكس كوچولوهاي فارسي
آپلود عكس كوچولوهاي فارسي
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نابیناست
آنا پست ها : 6621عضویت:1391/3/3
1391/4/29 - 9:17 صبح
من ديشب نشد كه كوكو درست كنم. همسرم هوس لازانيا كرده بود
فَاجِبني يا الله ...
الهه(مامان يگانه) پست ها : 4950عضویت:1391/2/7
1391/4/30 - 2:37 عصر
مامان ريحانه جون كجايي منتظر ايده هاي خوبت واسه سفره افطاري و سحري هستم
صفحه 107 از 258 اول قبلی  102   103   104   105   106   107   108   109   110   111   112  بعدی آخر صفحه
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: