2733
2734
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598131 بازدید | 5782 پست
بستنی خامه‌ای (سنتی)



مواد لازم:


شیر: دو لیوان

نشاسته: پنجاه گرم
شکر: پنجاه گرم
تخم‌مرغ: دو عدد
وانیل: مقداری
زعفران: یک قاشق مرباخوری
خامه: 150 گرم


طرز تهیه:
بستنی خامه‌ای یا زعفرانی و یا سنتی از بستنی‌هایی است که در بین خانواده‌های ایرانی بسیار متداول می‌باشد. تهیه آن به شرح ذیل است: ابتدا شیر را بجوشانید و نشاسته را به آن اضافه کنید تا چند دقیقه بپزد. زرده تخم‌مرغ را که با شکر خوب هم زده‌اید را به آن اضافه کنید و بهم بزنید. سفیده تخم‌مرغ را باید آنقدر بزنید تا کف خالصی شود. آن را هم داخل مایع بریزید. سپس وانیل و زعفران را هم به آن اضافه نمایید. این مخلوط بیش از دو دقیقه احتیاج به پختن ندارد. سپس ظرف مایع را بگذارید تا سرد شود. آن‌گاه مخلوط را به همراه خامه هم بزنید و در ظرف مخصوص بریزید و داخل فریزر بگذارید تا زمان سرو کردن آن برسد. البته می‌توانید مخلوط را در لیوان‌های مخصوص بریزید و داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ژله بستنی در ظرف گرمکی

در میان صیفی‌جات تابستانی، گرمک یکی از پرخاصیت‌ترین آنهاست که فقط مدت زمان محدودی در میوه‌فروشی‌ها یافت می‌شود.
این میوه را که در مقایسه با طالبی کمتر شیرین است، می‌توانید همراه با بستنی ژله‌ای میل کنید تا کمبود شیرینی آن با بستنی جبران شود.
البته اگر گرمک پیدا نکردید، از طالبی هم می‌توانید استفاده کنید.


مواد لازم برای 8نفر:
گرمک یا طالبی متوسط: یک عدد
ژله طالبی: یک بسته
بستنی وانیلی: یک و نیم لیوان
آب جوش: یک لیوان

روش تهیه:
1 - ابتدا گرمک یا طالبی را بشویید و با چاقوی تیز به 2قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس تخم‌های داخل هر نیمه را خارج کرده و گوشت آنها را با استفاده از قاشق‌ یا چاقویی کوچک تا یک‌و نیم‌سانتی‌متری پوست، خالی کنید.
2 - گوشت طالبی یا گرمک را با چاقو به قطعات ریز خرد کنید و داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. حالا هر کدام از پوسته‌ها را داخل کاسه‌ای متناسب با اندازه آنها قرار دهید.
3 - بستنی وانیلی را از فریزر خارج کنید و کمی صبر کنید تا در هوای معمولی اتاق کمی شل شود.
در این فاصله، کاسه بلوری متوسطی آماده کنید و پودر ژله را در آن بریزید. سپس آب جوش را اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا پودر ژله به‌طور کامل در آب جوش حل شود.
4 - به جای اینکه طبق روش معمول درست کردن ژله، آب سرد اضافه کنید، یک و نیم لیوان بستنی کمی شل شده را در کاسه محتوی محلول ژله‌ای بریزید و خوب هم بزنید.
5 - هر یک از نیمه پوسته‌های گرمک یا طالبی را با مقداری از گرمک یا طالبی خرد شده به همراه بستنی ژله‌ای مایع پر کنید. سپس پوسته‌ها را به یخچال انتقال دهید و چند ساعت صبر کنید تا بستنی ژله‌ای داخل گرمک یا طالبی کاملا سفت شود. پس از آن شما می‌توانید با چاقو هر نیمه را به چند قسمت تقسیم کنید. به این ترتیب خواهید دید که بستنی ژله‌ای نیز همراه با گرمک یا طالبی بریده می‌شود
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاستیل ژله ای

مواد لازم :
پکتین 10 گرم
پودر تارتار 10 گرم
گلوکز مایع 100 گرم
شکر 450 گرم
آب 500 میلی لیتر
شکر اضافی 12 گرم
اسانس دلخواه و رنگ مجاز به میزان لازم


طرز تهیه:
ابتدا پکتین را همراه 450 گرم شکر کاملا مخلوط کرده و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا شکر در آن حل شود.
سپس گلوکز مایع را به مواد روی حرارت می افزاییم. بعد از چند دقیقه پودر تارتار را در کمی آب سرد حل کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد به جوش آید و غلیظ شود. برای تعیین غلظت می توانیم مقداری از مواد را در یک ظرف بریزیم. اگر مواد سریعا بسته شد، یعنی غلیظ شده است.
در این مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را می افزاییم.
سپس در سینی تقریبا گودی که سطح آن را با شکر نم دار( مخلوط شکر با کمی آب ) پوشانده ایم ، می ریزیم و با قالب مخصوص آن را قالب می زنیم.
بعد از این در فر قرار می دهیم و دوباره روی سطح پاستیل ها را با شکر نم دار می پوشانیم.
30 دقیقه صبر می کنیم تا پاستیل ها آماده شود.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
فالوده خانگی

مواد لازم :
نشاسته:250 گرم
آب: 2 لیوان
گلاب: یک سوم لیوان
طرز تهیه :
آب و نشاسته را مخلوط کرده و در قابلمه نچسب می ریزیم ، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه فالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و کاملاً کشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این کار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف کنیم ) . سپس در ظرف بزرگی ، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار می دهیم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم . ظرف یخ را طوری قرار می دهیم که رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می کنیم . ( بهتر است این کار با دستکش انجام شود تا دست یخ نکند ) .
پس از اتمام کار مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می کنیم . در موقع سِرو می توانیم روی آن کمی شربت آبلیمو بریزیم و با یک حلقه لیمو ترش برش زده ، آن را تزئین کنیم .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2731
بستنی میوه ای

مواد لازم :
یک کیلو توت فرنگی
30 گرم ثعلب
250 تا 300 گرم شکر
طرز تهیه:
توت فرنگی را در مخلوط کن ریخته ، و شکر و ثعلب ( ماده پودری برای غلیظ کردن بستنی و مربا) مخلوط شده را کم کم به آن اضافه کنید و در ظرف استیل بریزید و در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد. ظرف را از فریزر خارج کرده با همزن آن را بزنید تا به حالت کشی درآید. این عمل را 3 بار تکرار کنید تا بستنی کاملاً کشدار شود. این نوع بستنی را می توان با انواع میوه ها و آبمیوه ها تهیه نمود. برای تزئین آن هم می توان از توت فرنگی حلقه شده، دو یا سه عدد گیلاس ساقه دار یا یکی دو پره پرتقال دو پوسته شده ویا موز استفاده کرد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
تیرامیسو



مواد لازم:


نان لطیفه (لیدی فینگر):25 تا 35 عدد
پنیر خامه ای بی نمک (ماسکارپونه): 400 گرم
پودر قند:6 قاشق سوپخوری
خامه شیرین شده: 300 گرم
محلول قهوه: 1 پیمانه
وانیل کیک هشتم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ :4 عدد
شکلات رنده شده : 50 گرم
بادام پرک تست شده : به میزان لازم برای تزیین به دلخواه



طرز تهیه:
ابتدا زرده های تخم مرغ را با پودر قند و وانیل را مخلوط کنید و به کمک همزن برقی با روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) 15 دقیقه بزنید تا کاملاً لیمویی و کشدار شود.
محلول قهوه را که شامل یک پیمانه آب جوش و 3 قاشق سوپخوری نسکافه است به این ترتیب آماده کنید که آب جوش را با نسکافه مخلوط کنید و اجازه دهید محلول سرد شود.
خامه شیرین شده را نیز با همزن جداگانه بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و سفت شود.
پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست و صاف شود. سپس مخلوط زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را بیفزایید و در نهایت، خامه فرم گرفته را نیز بریزید.
یک ظرف مناسب بلوری انتخاب کنید و کف ظرف را با نان های لطیفه که آغشته به محلول قهوه است بپوشانید. نان های لطیفه را به این ترتیب آماده کنید که آنها را از یک طرف با محلول قهوه مرطوب نمایید.
دور تا دور ظرف را هم مقداری شکلات رنده شده بریزید و سپس از مایه فوق که آماده کرده اید مقداری روی نان ها بریزید و دوباره روی مایه پنیر را با نان لطیفه آغشته به محلول قهوه بچینید و مقداری شکلات رنده شده دور تا دور ظرف بریزید. این عمل را دوباره تکرار کنید تا مواد پنیری تمام شود.
در آخر، روی تیرامیسو مقداری شکلات رنده شده و بادام پرک و تست شده بریزید.
لازم است این دسر، حتماً یک شب در یخچال بماند تا کاملاً سفت شود.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بستنی شکلاتی و توت فرنگی به همراه ذرت مکزیکی
بستنی شادی آور و روحیه بخش است برای کودکان بشرطی که خودمان از سالم بودن آن مطمئن باشیم ابتدا قالب بستنی چوبی احتیاج دارید. درون هر قالب مقداری گردوی رنده شده چوبی می ریزید در قالبی دنت توت فرنگی و در قالبی دنت شکلاتی می ریزیم و هر دو بستنی را 1 ساعت در سردترین قسمت فریزر قرار می دهیم و بعد از یک ساعت بستنی شما آماده می باشد ذرت مکزیکی یک منوی خلاقانه می باشد و منبع درآمدی برای جوانان این خوشمزه ترین راه مزه دار کردن ذرت است. یعنی سس چپلی مهرام (مایونز)، کره ، آویشن و آب لیمو کل مواد را 4 دقیقه حرارت دهید سپس ذرت شما آماده می باشد این میان وعده بسیار چاق کننده است.

مواد لازم

بستی شکلاتی و توت فرنگی و ذرت مکزیکی
کنسرو ذرت مهرام..................................................1 عدد
سس مایونز چیلی مهرام.........................................1 عدد
دنت توت و شکلاتی ...............................................1 عدد
گردو..................................................................100 گرم
کره.....................................................................50 گرم
پودر آویشن..................................................به مقدار لازم
آب لیمو............................................................2- 3 ق.غ
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پوست پرتقال را دور نریزید با آن مربا یا پاستیل درست کنید بعد از اینکه پوست پرتقال را جوشاندید تا تلخی آن از بین رود آبکش کنید پوست های پرتقال را به ژله میوه ای آغشته کنید یا درون شکلات آب شده بچرخانید و سپس در درون یخچال بگذارید بعد از اینکه در یخچال گذاشتید صبر کنید تا پودرهای ژله و شکلات کاملا به پوست پرتقال بچسبند و با چای نوش جان کنید.

پاستیل ژله ای یا شکلاتی
پوست پرتقال.............................................................400 گرم
آب لیمو مهرام............................................................4-5 ق.غ
پودر ژله آناناس یا آلبالو یا لیمو.......................................1 پیمانه
شکلات ...................................................................200 گرم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2738
کرپ شاتوت
مواد لازم برای کرپ شاتوت:

• تخم مرغ.....................................................2 عدد
• شیر ....................................................نصف لیوان
• آرد.......................................................5 قاشق غذاخوری
• شاتوت ......................................................به میزان لازم
• بستنی دایتی شاتوتی ...............................................1 لیتر

مواد لازم برای اسموتی شاتوت:

• ماست شیرین...............................................1 پیمانه
• یخ.................................................10 الی 12 قطعه
• شاتوت.......................به مقدار لازم
طرز تهیه کرپ شاتوت
تخم مرغ، شیر و آرد را مخلوط کرده درون تابه ریخته سرخ کنید تا ورقه مانند نان درست شود دو طرف آن را سرخ کنید وسط آن بستنی شاتوتی قرار داده و با شاتوت تزئین کنید.
طرز تهیه ی اسموتی شاتوت: ماست و یخ و شاتوت را درون مخلوط کن ریخته تا یکدست شود .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دسر آناناس با بستنی


مواد لازم:

آناناس
1 عدد متوسط
بستنی وانیلی
200 گرم
توت فرنگی
100گرم
روش تهیه:
یک عدد آناناس متوسط انتخاب کنید؛ دقت کنید که آناناس کمی رسیده باشد.
قسمت تاج آناناس را با دست بکنید سپس خود آناناس را به صورت اریب برش بزیند. (مانند تصویر)
خود آناناس را به عنوان ظرف این دسر در نظر بگیرید. سپس با چاقو میوه یا گوشت آناناس را از دور تا دور پوست خالی کنید.
با قاشق بستنی (اِسکوپ) از میوه ی آناناس توپ هایی درست کنید و کنار بگذارید.
با همان قاشق مخصوص یا اِسکوپ، از بستنی وانیلی هم چند توپ بردارید و کنار بگذارید.
توت فرنگی ها را اگر درشت بود، چهار قسمت کنید و اگر ریز بود، درسته استفاده کنید. داخل پوست آناناس را که به صورت یک کاسه در آمده است با تمام این مواد پُر کنید و آن را یک ساعت داخل فریزر بگذارید تا طعم میوه ها و بستنی به خود یکدیگر برود.
این دسر را می توانید پس از یک ساعت سرو کنید. این دسر را با میوه های دیگر مانند گیلاس، انگور بنفش، هلو و زردآلو نیز می توانید تهیه کنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مخلوط سیب و زیتون



مواد لازم:سیب یا پرتقال:3عدد
زیتون سیاه یا سبز:1فنجان
گشنیز:1قاشق غذاخوری
جعفری :1قاشق غذاخوری
روغن زیتون:2قاشق غذاخوری
آبلیمو :1قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز ونمک:به مقدار لازم

طرز تهیه:
سیب ها یا پرتقال ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید و در ظرف مناسبی بریزید.سپس زیتون ها را خرد کرده و به آن اضافه کنید.در پیاله کوچک روغن زیتون،آبلیموو فلفل ونمک را اضافه کرده هم بزنید.روی مخلوط سیب،زیتون،گشنیز و جعفری خرد شده را اضافه کرده و سس درون پیاله را به آن بیفزایید.این عصرانه را باید خنک و سرد میل کنید.برای این منظور آن را بری نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دسر خربزه


آپلودسنتر آپ98
مواد لازم:خربزه متوسط:1عدد
ژله قرمز:2عدد
آب سرد:2لیوان سر خالی
آب ولرم:2لیوان سر خالی
خامه زده شده برای تزئین:50گرم
پودر شکر:1قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
خربزه زرد رنگ را تمیزمی شوییم و پوست آن را یک راه در میان می گیریم(یعنی یک راه پوست می گیریم و یک راه را نمی گیریم)بعد سر خربزه را کمی می بریم وتخم های داخل آن را به آرامی بطوریکه به بدنه خربزه صدمه نخورد خالی می کنیم و2بسته ژله قرمز را با آب سرد و آب ولرم مخلوط کرده در داخل خربزه می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد وقتی خودش را گرفت بصورت حلقه حلقه می بریم و روی ژله ها پودر قند و خامه فرم گرفته می ریزیم و تزئین می کنیم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بستنی زردآلو



مواد لازم:

تخم مرغ: 4عدد
شکر: 1لیوان
وانیل: مقدار کم
زردآلو: 4عدد
خامه: 400گرم


طرز تهیه:

اول آلو را تمیز کرده و شسته و پوست آنها را کنده سپس به قطعات کوچک خرد کنید و زرده ها و سفیده ی تخم مرغ را جدا کرده زده ها به همراه شکر و وانیل بهم بزنید تا زرده ها سفید و کشدار شود. سپس با همزن سفیده ها را هم زده تا مثل زرده سفت شوند. زرده ها و سفیده ها را با زردآلو و خامه زده شده مخلوط کرده به آهستگی به وسیله قاشق هم بزنید مواد را در قالب فلزی ریخته و بگذارید در فریزر بماند تا خود را بگیرد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بستنی تابستانی

یه بستنی تابستانی خوشمزه برای دوستان

مواد لازم:
شکلات خرد شده=115 گرم
شیر=150 میلی لیتر
خامه=300 میلی لیتر
کشمش=50 گرم
بسکویت خرد شده=30 گرم
گردوی خرد شده=30 گرم
طرز تهیه:
شکلات را با شیر در ظرف کوچکی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم گرم شود و شکلات در شیر ذوب شود. این مخلوط را کنار بگذارید تا سرد شود.
خامه را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. مراقب باشید خامه را بیش از اندازه هم نزنید تا به کره تبدیل نشود. سپس مخلوط شکلات و شیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
مایه بستنی را در یک ظرف یا قالب مناسبی که بتوانید در فریزر قرار دهید بریزید و آن را داخل فریزر بگذارید تا زمانی که کریستال های یخ در لبه های ظرف دیده شوند. بستنی را از فریزر خارج کنید و خوب هم بزنید. سپس بیسکوییت، کشمش و گردو را در آن بریزید و مخلوط کنید تا در تمام بستنی پراکنده شوند. بستنی را دوباره در فریزر قرار دهید تا کاملا ببندد. حال بستنی آماده ی سرو است.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دسر قیصی


مواد لازم برای چهار نفر:


قیصی= 200 گرم
شکر= یک لیوان
آب= یک لیوان
آب لیمو=یک قاشق غذاخوری
خامه شیرین شده= صد گرم
مغز پسته= یک قاسق غذاخوری
پودر نارگیل= یک قاشق مربا خوری


طرز تهیه:


قیصی ها را خوب شسته و خشک کنید. شکر و آب را بجوشانید تا قوام بیاید، سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید. قیصی ها را در شهد بگذارید تا نرم شوند، سپس آنها را از شهد بیرون آورده و بگذارید تا خنک شود، وسط هر قیصی را یک چاک داده و با خامه داخل آن را پر کرده و داخل هر کدام یک مغز پسته قرار بدهید. سپس آنها را در ظرف مورد نظر چیده و روی آن را با پودر نارگیل و مغز پسته تزئین کنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز