صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   یکشنبه، 29 اردیبهشت 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

طرزتهیه کرم کارامل

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

پريسا

1389/8/5   8:28 ق.ظ

خانوما ببخشید من دیروز از این پاکتهای پودر کارامل گرفتم روش طرز تهیه شو نوشته ولی من منظورش رو درست نفهمیدم میشه طرز تهیه شو برام بگبن..............البته فقط قسمت تهیه سس رو که کف قالب باید ریخت رو نمیدونم............

پريسا

1389/8/5   8:32 ق.ظ

از این کارامل پاکتیهای آماده موجود در بازار که مثل پودر ژله است................

hasti

1389/8/5   8:36 ق.ظ

سلام من هم همچنین سوالی دارم لطفا یکی جواب بده؟

مامان مهشيد

1389/8/5   8:52 ق.ظ

یه بسته یی مثل سس یکنفره باید توش باشه اونو باز کن و کف قالب مورد نظرت بریز بعد بقیه مواد رو اماده کن وروی این سس بریز

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست
پريسا

1389/8/5   9:25 ق.ظ

سس رو همینجوری باید کف ظرف ریخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
آرزو(مامان آناهيتا)

1389/8/5   9:34 ق.ظ

سلام پریسا جون
بله سس رو ته قالب مرد نظرت همینجوری بریز بعد شیر و کارامل که جوشید رو میریزی روی سس بعد هم بذار یخچال نه فریزر همین

مامان ريما

1389/8/5   12:08 ب.ظ

منم امروز می خوام برای اولین بار درست کنم
خوب میشه ؟؟؟
از ژله خوشمزه تره ؟

Asal

1389/8/6   3:49 ب.ظ

سلام به همه! کرم کارامل هم خوشمزه تر از ژله‌اس و هم اینکه مقوی‌تر. چون توش شیر داره. البته من مارک فرمند و دراژه رو همیشه میگیرم. دراژه خوشمزه‌تر از فرمنده. و سس هر دو تا مارک آماده‌س.

پریسا جون فکر کنم مارکی که گرفتی (مثل مارک سحرخیز) پودر سفیدی (همون شکر) رو گذاشته که باید با یکی دو قاشق آب تو یه کاسه خیلی کوچیک قاطی کنی و بذاری رو حرارت تا خوب بجوشه تا وقتی که قهوه‌ای بشه.

من روال کلی‌شو میگم: هر یه بسته کارامل، 2 لیوان شیر میخواد. پودر و شیر(سرد) رو تو یه قابلمه باهم قاطی مبکنم و خوب هم میزنم. میذارم رو حرارت و تا زمانی که جوش بیاد، مرتب هم میزنم. وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنم و یک دقیقه دیگه هم میزنم و بعد از رو حرارت برمیدارم. سس کارامل (شکر کاراملیزه شده) رو میریزم کف قالب یا کاسه و وقتی مایه کمی خنک شد میریزم روش و میذارم تو یخچال. خوبی کارامل اینه که خیلی زود می‌بنده.

دستور تهیه یه مدل کارامل تزئینی با ژله رو تو وبلاگم گذاشتم. اگه دوست داشتید یه سر بزنید:
http://www.dastpokhte-man.blogfa.com

مشت من هم گهگاه، چون دلم می‌گیرد،می‌فشرد حجم تنهایی را در خویش
به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.0625 seconds