سلام دوستان کسی می دونه اندازه فولیکول در روز 12 سیکل یا 13 یا 14 چقدر باید باشه ؟ من امروز سونو کردم روز 12 بود اندازه 13 ml بود فقط در یک تخمدان ............ اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره لطفا بهم بگه خیلی ممنون
سلام مینو جان معمولا فولیکولها روزی دو میل رشد میکنن و اندازه ی یه فولیکول خوب بیست یا بالاتره البته اگه زیاد هم بزرگ بشه دیگه تبدیل به کیست میشه مناسبترین سایز بیست تا بیست و پنجه وهر فولیکولی هم یک تخمک ازاد میکنه اندازه ی فولیکولهای شما هم تا روز شانزده احتمالا بیست تا بستو پنج بوده که خیلی خوبه......... کی ایوای کردی ؟؟؟؟؟؟؟ انشالله که جواب میگیری .....
سلام سحر جون فولیکولها زمان تخمک گذاری میترکند و تخمک درون اونها ازاد میشه و وارد لوله ی فالوپ میشه در واقع بعد ازاین که تخمک گذاری انجام بشه فولیکولی در تخمدان وجود نداره تا سیکل بعدی که دوباره پریود اغاز بشه و فولیکولهای جدید تشکیل بشه.........
سلام به همه من بعد از 7 ماه اقدام امروز رفتم سونو گرافی که روز 20 پریودمه دکتر سونو گفت تو احتمالا POCD هستی یعنی اصلا تخمک گذاری نداری امروز اندازه فولیکولهام 5 بود که باید حدود 10 می بود کسی می دونه این مشکل حل می شه یا باید IUIکرد؟
سلام به همگی مژگان جان اگر پریود منظم و بیست و هشت روزه باشه روز چهارده تخمک ازاد میشه و باید اندازه ی فولیکول حدود بیست باشه تا تخمک ازاد بشه اما هر چی سیکل طولانی تر باشه تخمک دیرتر میرسه و زمان تخمک گذاری دیرتره یعنی من که پریودام 35 روزه است تقریبا روز نوزدهم یا بیستم پریود اندازه ی فولیکولام به 20 میرسه و تخمک گذاری دارم این ماه هم از دارو استفاده کردم ده تا لتروزول از روز پنج پری خوردم و امروز که روز سیزدهم پری بود رفتم سونو که دو تا فولیکول 19 و 20 داشتم ....ضمنا فولیکول حدودا روزی دو تا سه میل رشد میکنه ......
salam doost joonha man cyst daram mah pish dar har 2 tokhmdanam dr dar sono 2 ta cyst kochikro peyda kard ke goft dakhelesh ab hast va be hamin khater khatarnak nist va bad be man goft mah bad az rooze 3 shabi 2ta clomphin bokhor ta rooz 7 ,mikhastam bedoonam be nazare shoma size tokhmak haye man chetor hast ke tabdil be cyst mishe ?va inke mishe ba in vojood tokhmak gozari ham dashte basham dar zemn man peri ham haamishe namonazam bood va in chan mah akhar faseleye peri ham be 40 rooz ham miresid ta inke shod 2 mah fasele va bad giyah darmaniro shoro karadam va in mah 7 rooz faghat perim agahb oftad hala be nazaretoon ehtemale bardar shodane man nist ?????????lotfan komakam konid mamnoonam
سلام دوستان من ماه پیش در روز سوم قاعدگی قرص لتروفم مصرف کردم ودر روز سیزدهم قاعده گی فولیکول من 24 میلی بود ودکترم آمپول hcg تزریق کرد وتی باز پریود شدم چرا من باردار نشدم
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.