صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   یکشنبه، 29 اردیبهشت 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

اطلاعات ضروری در مورد انواع سرلاک صبح و عصر

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

suri

1389/7/30   11:44 ق.ظ

سلام
من شنیدم که سرلاک های صبحانه و عصر / شام برای کودکان هست ، لطفا اسمشون رو برام بگین
خیلی ممنون میشم ، من از مارک نستله استفاده میکنم ، موز و شیر و گندم ، و گندم و تکه های خرما و ...

خواهش میکنم در صورت اطلاع از مارکهای دیگه به من هم بگین

ممنووووووووووووون

مامان آرمين

1389/7/30   11:48 ق.ظ

سلام
راستش منم نشنیده بودم که فرق داشته باشه روی جعبه هم چیزی ننوشته.

suri

1389/7/30   11:51 ق.ظ

andia جان چشم سر میزنیم ، ماشالله به حوصله ، راستی شما هم یه نظر بده جونم در مورد سرلاک ، ////////////////// درسته مامان ارمین فقط روی جعبه ها ماه رو نوشته

mahnaz

1389/7/30   12:09 ب.ظ

در مورد صبح وشب سرلاک چیزی نشنیدم ولی دکتر پسر من گفت بهش سرلاک ندم بخاطر مواذ نگهدارندش ومواد افزودنی گفت بهتره خودت براش غذا درست کنی من هم به حرفش گوش دادم ودیگه بهش سرلاک و غذاهای اماده ندادم

( آفتاب )

1389/7/30   1:21 ب.ظ

سلام مامی خانم
من هم نشنیدم راستش دکتر نی نی ام میگه که سرلاک را بهتره استفاده نکرد مگر در خازج خانه که غذای خانه نیست و بهتره غذای خانه را نی نی مصرف کنه

تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
مرجي

1389/7/30   1:27 ب.ظ

من فقط نستله دیدم ..مارک دیگه ای فکر نکنم سرلاک داشته باشه! در ضمن اصلا هم بد نیست خیلی خوب و مقویه ولی بهتره که بیشتر از یه وعده در روز ندی به نی نیت...

پوپك

1389/8/1   9:29 ق.ظ

این نوع سرلاک رو توی ایران ندارن. توی کشورهای اروپایی برای هر وعده سرلاک خاصی وجود داره کخ تعمش هم با اینهایی که اینجا هست خیلی برق داره. مثلا ترکیب سبزیجات و گوشته. به هر حال ایران ندارن

مهنوش

1389/8/1   9:39 ق.ظ

من اصلا به پسرم سرلاک ندادم

دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
sogand

1389/8/1   4:30 ب.ظ

manam nashnidma serelak baraye sobh ya asr.
vali age adm akhon enabshe va mehmoni bashe dastresi nadahste bashe khobe va tajaye momken eghazaye khonemalom eke behtra a zin podra hast .
man khodm aza roye dastore mamman sadaf serelak ba biskooet dorost mikonam hamm tabie ham moghavi mozo khorm av akham eham dare.

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 2.898438 seconds