سلام من شنیدم که سرلاک های صبحانه و عصر / شام برای کودکان هست ، لطفا اسمشون رو برام بگین خیلی ممنون میشم ، من از مارک نستله استفاده میکنم ، موز و شیر و گندم ، و گندم و تکه های خرما و ...
خواهش میکنم در صورت اطلاع از مارکهای دیگه به من هم بگین
andia جان چشم سر میزنیم ، ماشالله به حوصله ، راستی شما هم یه نظر بده جونم در مورد سرلاک ، ////////////////// درسته مامان ارمین فقط روی جعبه ها ماه رو نوشته
در مورد صبح وشب سرلاک چیزی نشنیدم ولی دکتر پسر من گفت بهش سرلاک ندم بخاطر مواذ نگهدارندش ومواد افزودنی گفت بهتره خودت براش غذا درست کنی من هم به حرفش گوش دادم ودیگه بهش سرلاک و غذاهای اماده ندادم
سلام مامی خانم من هم نشنیدم راستش دکتر نی نی ام میگه که سرلاک را بهتره استفاده نکرد مگر در خازج خانه که غذای خانه نیست و بهتره غذای خانه را نی نی مصرف کنه
من فقط نستله دیدم ..مارک دیگه ای فکر نکنم سرلاک داشته باشه! در ضمن اصلا هم بد نیست خیلی خوب و مقویه ولی بهتره که بیشتر از یه وعده در روز ندی به نی نیت...
این نوع سرلاک رو توی ایران ندارن. توی کشورهای اروپایی برای هر وعده سرلاک خاصی وجود داره کخ تعمش هم با اینهایی که اینجا هست خیلی برق داره. مثلا ترکیب سبزیجات و گوشته. به هر حال ایران ندارن
manam nashnidma serelak baraye sobh ya asr. vali age adm akhon enabshe va mehmoni bashe dastresi nadahste bashe khobe va tajaye momken eghazaye khonemalom eke behtra a zin podra hast . man khodm aza roye dastore mamman sadaf serelak ba biskooet dorost mikonam hamm tabie ham moghavi mozo khorm av akham eham dare.
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.