ساغر جونم این اولین پریود درست و حسابی من بعد از سقطم است.بخاطر همین کلی ذوقیدم ناراحتم نیستم............................سمیرا جونم من تقریبا یک ماه پیش بود که تو دو هفته هر بار به مدت 3 روز خونریزی کمی داشتم که به تنها چیزی که شبیه نبود پریود بود.بعش هم چند روز دردزیاد داشتمک که فکر کنم با اون ترشحات من مربوط به تخمک گذاری میشد.دقیقا دو هفته بعدش که الان میشه پریود شدم..................من اولش کمی نگران شدم که چرا این جوری شدم ولی دیگه ولش کردم.به شما هم پیشنهاد میدم که کلا ولش کنید کمی بیتوچهی لازم داره این پریود های ما تا ادب بشند.ولی من همیشه بعد از هر سقطم اولین پریود خیلی اذیت میشدم و این طبیعیه .شما هم بدنت به حالت عادی بر میگرده نگرانش نباش.
ساغر جونم شما در چه حالی؟ چیکارا میکنی؟ تو اقدامی؟ مرسی که هر بار پست میگذاری به یاد منم هستی منم کمابیش درگیر پریودهای عجیب غریب بعد از سقطم به قول رعنا باید بیخیال شم 1مدتی بگذره ببینم چی میشه
سلاممم .......... میشان جونم نزدیکه عید هستش و همه میرن مسافرت تو هم بمون پیش مامانت اینا ولی خوب حتما دلیلی داره که میخوای برگردی !! البته سونوی غربالگری ایناتو هم فکر کنم نزدیکه که باید انجام بدی ........... در هر صورت قبلش حتما از دکترت سوال کن ..........ایشاالله که سفر بی خطری داشته باشی ........... مواظب خودتو و نی نی باش
سمیرا جون چون سونو دادی و همه چی ردیفه قاعدتا مشکلی نیستش به هر حال یه تغییراتی ایجاد شده دیگه ............. رعنا جونم خدا رو شکر پری بی دردسر اومد ایشاالله بی دردسر هم تموم شه ........................ منم که 19 بهمن پری شده بودم و قاعدتا باید از 17 اسفند منتظر پری باشم ............ البته اگه قبلش لکه بینی نیاد سراغم .......... در هر صورت باید صبر کنم ................... از دیشب به شدت اعصابم خورد بود و دقیقا نمیدونم چرا ؟!!! با همسرم هم اصلا درست و حسابی برخورد نکردم امروز 2 بار زنگ زد بیچاره مونده چی شده !!! به خواهرم زنگ زدم و براش موضوع حرف های خواهر شوهر رو گفتم خیلی خیلی ناراحت شد و همش میگفت الان که گفتم نگرانمه و ازم میخواست اروم باشم ............ البته نگین چرا کشش میدماااااااا نه من به خاطر این به خواهرم گفتم که به مامانم بگه که اصلا دیگه راجع به بچه نگه به خونواده شوهرم !! مامانم از روی فامیلی اینا میگه ولی الان اگه هر حرفی بزنه اونا فکر میکنن به خاطر عمل شوهرم هستش !! خلاصه کلی گریه کردم خودم سبک شدم ولی خواهر بیچارم خیلی ناراحت بود ...... حالا باید دوباره بزنگم بگم که هیچ عکس العمل بدی نشون نده برای عید ........ البته خواهرم عاقل تر از این حرفاست ولی خوب خواهر کوچیکشم و خیلی براش سخت بود !! هر وقت موضوعی میشد بهش میگفتم همش میگفت نه اونا منظوری نداشت و از این حرفا ولی این دفعه خیلی ناراحت شده بود ولی باز به من میگفت هیچی نگو و بسپار به خدا .......... ببخشید پر حرفی کردم .......
مزگان کار خوبی کردی با خواهرت دردل کردی سبک شدی لازم بود 1کی از خانوادت هم در جریان باشند ولی همونطور که خودت گفتی باید منطقی خواهرت رفتار کنه نه احساسی چون احساسی برخورد کردن مخصوصا شما که فامیل هم هستید شرایط را بد میکنه ولی اینکه به خواهرت گفتی من موافقم کار درستی بود
بچه ها نظرتون چیه من متفورمین شروع کنم از فردا خوردن یادمه دکترم میگفت متفورمین قرص خیلی خیلی خوبیه و بی ضرر حالام که من 1کیست کوچیک دارم اون را هم از بین میبره کلیم از قبل دارم تو خونه لازمم نیست بخرم هان؟ نظرتون چیه؟ فقط یادم نیست تاریخ خاصی داشت خوردنش؟فکر نمیکنم خودم انگار یادمه که میشه هر تاریخی خوردنش را شروع کرد فقط هفته اول 1کی هفته دوم 2 تا روزی و از هفته 3 به بعد روزی 3 تا ولی فکر نمیکنم تایم و تاریخ خاصی داشته باشه خوردنش چون که من هنوز خونریزی دارم میپرسم نظر شماها چیه؟ رعنا؟ مزگان؟ میگید بخورم؟
ممنون سمیرا جونم از دل گرمیت .......................... اره اخه یه دفعه خواهرم یه چیزی گقت و مادر شوهرم سریع اومد به شوهرم گفتش ... خلاصه اینکه باید حتما بهش بگم چون به هر حال حرفام روش تاثیر گذاشته صدای گریمو شنیده مسلما الان توپش پره ................. اصلا سر خود این کارو نکن ........ منم یه مدت متفورمین خوردم و به همون روشی که گفتی ولی صبر کن .تو که میخوای بعد پری بری دکتر پس صبر کن خودش بهت بده عزیزم
راستی میخواستم موهامو رنگ و مش کنم !! البته میخواستم خونه بزارم و مادر شوهر و خواهر شوهر بزارن برام !!! الان پشیمون شدمممممممم ........ البته نه به خاطر اینکه اونا قرار بود بزارنا نه خودم دیگه نمیخوام ........ نهایتش اینه تصمیمم برگشت میرم ارایشگاه نزدیک خونه ............. بعد اون حرفا یه بار دیگه خواهر شوهرم رو دیدم و بسیارررررررر مهربان و اصلا به روی خودش نیاورد و ازم میپرسید کی میای برات رنگ بزارم !!!! چهارشنبه تولد جاری هستش همه جمع میشیم خونه مادر شوهر !! تصمیم گرفتم اگه خوب برخورد نکرد اصلا ناراحت نشم و منم مثل خودش برخورد کنم !!!
اهااااا اینم بگم دیگه پرحرفی نمیکنم !! راستی همچین داره از پدرشوهرش تیکه میشنوه که همون بسه براش !!! همچین حرف زده بهشون که کلی ناراحت شده و مادرش هم ناراحت شده ................................... میگن چوب خدا صدا نداره همینه هاااااااااا ............ من دور از جون شما خر همش میگفتم تو چقد خوبی که با اینکه خانواده شوهرت اذیتت میکنن برای من خواهر شوهر بازی در نمیاری !! میبینی چقد ... هستم واییییییییییی بیخیال دیگه بسه ......... مهم اینه الان فهمیدم باید با هر کسی چه جوری رفتار کنم !!!!!
اره بابا مزگان جونم پس فکر کردی خدا اون بالا نشسته و هیچ کاری نمیکنه؟همچین حساب کتاب داره کارای خدا که نگو همه تو زندگیشون از 1 چیزی در عذابند حالا شدت و ضعف دارند و اگر میبینی کسی نمیگه از مشکلاتش یا ما فکر میکنیم هیچ مشکلی نداره از سیاست و کاردانی و مدیریت خود اون ادمه که تونسته مدیریت کنه مشکلش رو و با اعتماد به نفسش با مشکلش داره مبارزه میکنه به همین خاطر دیگران متوجه مشکلاتش نمیشن همه چیز به خود ادم بستگی داره ادم باید اصولی و صحیح زندگیش و مشکلاتش رو مدیریت کنه و اعتماد به نفسش رو از دست نده و خود دار باشه تا کسی سر از مسائل زندگیش در نیاره همین خواهر شوهر من 1دونه دختر خوشگل خوش هیکل خوش قد و بالا 1مدت تو المان مدل بود ببین دیگه چیه از نظر تیپ و هیکل شوهر زن ذلیل و پولدار بیا و ببین چه پرنسس وار داره تو المان زندگی میکنه خانواده شوهر ماه و با شخصیت یعنی تو میگی از این ادم خوشبخت تر وجود نداره 3 بار میکرو کرده باردار نشده و دکتر گفته دیگه بار 4 فایده که نداره هیچ تازه داروهاش ضرر هم داره و سرطان زاست این که از این گفتم که بهم ایمیل داد که داریم میایم 1 هفته ای 2باره ایران همین چند روز پیشا؟؟ من جوابش رو دادم و پرسیدم چه حال و احوال و چطورید؟ نوشت ما خوبیم مثل همیشه زندگی 1نواخت و.................... این یعنی چی؟ یعنی اینکه اونم دچار روزمرگی و 1نواختی زندگیش و اینطور که من احساس میکنم همچین پرنسس وار و خوشبخت به معنای مطلق نیست ولی چون بلده چطوری مشکلاتش رو مدیریت کنه و اعتماد به نفس بالا داره همیشه جلو همه خوب و خوشه و همه فکر میکنند غمی تو دل این ادم نیست من که به این نتیجه رسیدم خودم باید خودم رو تو مردم خوشبخت نشون بدم و نگذارم کسی سر از مشکلاتم در بیاره چون کمک که نمیکنند هیچ تازه زخم زبون و بدجنسی و ............................هم میکنند نه؟ موافق نیستی؟
دیر پستت رو خوندم متفورمین رو شروع کردم خوردنش رو ایرادی نداره میدونم قرص واقعا عالی و بی ضرری هست کاملا در موردش از دکترم سوال کردم قبلا تازه کمک به کم کردن اشتها هم میکنم اخه من اضافه وزن دارم شاید کمک کنه تا بارداری بعدی وزنم کمتر از الان شه در مورد مش و رنگ موت هم خودت میدونی من نظر خاصی ندارم اون دفعه که رعنا مش کرد هم من گفتم سلیقه شخصی من رنگ مو مشکی تازه خیلی مشکی و پر کلاغی هست من شخصا با رنگ مو که ابدا میونه خوبی ندارم و نمیپسندم با مش هم اییییییییییییییی تا چه مشی باشه من کلا رنگ مشکی پر رنگ و براق میپسندم ولی خوب خودم قبلا چند بار شرابی کردم مش نقره ای رو زمینه موی مشکیم کردم که خیلی عالی و شیک شد 1بار مش صورتی رو پایه شرابی کردم که اینم عالی شد 1بارم رنگ نسکافه ای کردم موهامو بعدش همیشه مشکی پر کلاغی فعلا هم تصمیم مش و رنگ ندارم چون چیز خاصی نیست که الان دوست داشته باشم حالا تا بعد نمیدونم ولی خوب اینها کاملا سلیقه ای و شخصیه تو ببین خودت چی دوست داری همون کار رو بکن
دقیقاااااااااااااااااااااااا باهات موافقممممم .................. افرین خیلی حرف خوبی زدی .................... من خواهر شوهرم تقریبا مشکلاتشو برام میگفت ......... من از 2 تا مشکل بزرگش خبر دارم ولی باورت نمیشه همچین خودشو خوب و خوش نشون میده هیشکی فکرشم نمیکنه که اونم ناراحتی داره ............ مثلا خانواده خود من که فکر میکنن خوشبخت ترین هستش !!!! ............. منم وقتی متفورمین میخوردم اصلا دیگه به پفک و بستنی و هله هوله هیچ اشتهایی نداشتممممم خیلی خوب بود !!! راجع به رنگ هم فعلا که منصرف شدم ولی حالا تا اخر اسفند شاید نظرم برگشت !!! ................................... بعد خواهر شوهرم یه استعداد خاصی توی رفتارش داره مثلا داشت از خواهر شوهرش بد میگفت ولی وقتی همون موقع خواهر شوهرش زنگ زد همچین میگفت و میخندید که من مونده بودم !!!!!!!!! من مشکلم اینه اگه با یکی بد باشم تو ظاهر هم نمیتونم مخفی کنم !!!!!!!!!!!
سمیرا جون نمیدونم چم شده از شب جمعه که از خونه مادر شوهرم اومدیم خیلی بی حوصله شدم و اصلا اعصاب ندارم !!!!! روزا به همسرم زنگ نمیزنم !! مثل همیشه باهاش رفتار نمیکنم !! خودش روزی چند بار زنگ میزنه دیشبم به اصرارش رفتیم بیرون ولی حالم جا نیومد !! تا الان به روی خودش نیاورد ولی الان زنگ زد و پرسید چرا حال نداری ؟!!! منم گفتم مشکلی ندارم !!!!!! البته میدونما یه سری چیزایی که همیشه اذیتم میکرده و ازش راحت میگذشتم هر از گاهی بهم فشار میاره !!!!! چیزای کوچیک که هر روز پیش میاد !! یه دونه برات میگم مثلا اینکه من هر روز که زنگ میزنم به همسری میپرسم چیکار داشتی میکردی ؟ (( میگه کار ))) بعد میگم کارا رو چطوره ؟ (( میگه خوبه )) میدونی من یه جورایی میخوام بیشتر برام بگه ولی اون در همین حد میگه !! منم الان دو روز هستش زنگ نمیزنم وقتی هم خودش زنگ میزنه من هیچی نمیپرسم !!! یه مثال دیگه هههههه مثلا میاد خونه لب تابو روشن میکنه و پی کاراشو میگیره البته وقت برام میذارها ولی خوب !!! البته کاراش واجبه و مربوط به در امد میشه !!! بیخیال الان کلا قاطیم هههههه ........... یه جورایی عصبانی نیستما بی حال و کسل هستمممممم
سلام دوستان.همگی خوبید.ما هم هی بدک نیستسم وحشتناک خونریزی و سر درد شدید یک ساعتی خوابیده بودم ولی از وقتی بلند شدم گیچم.تا چند لحظه که مونده بودم کجام.فکر کنم مال خونریزیم باشه خلاصه که قاطی ام طرفم نیاید که برق دارم.................ههههههههههههه شوخی بود...................مژگان خانمم چند روز مونده که پریود بشی.البته ببخشید که میپرسم.من خودم همیشه از چند روز قبل این جوریم به همه چیز و همه کس گیر میدم و حال و حوصله هم ندارم.بنده خدا همسرم دیگه میدونه.شاید شما هم میخوای پریود بشی یا نزدیکش شده.زیاد بابت این چیزا خودت را در گیر نکن.سال جدید داره میاد میخوای تو سال جدید نی نی بیاری.بابا ولش کن حرف دیگران را .بعدها خودت بهش میخندی.به نظر من هر وقت یاد این چیزها می افتی سریع خودت را به چیزی سرگرم کن تا اذیتت نکنه.خانم گل نگی بیرون گود نشسته داره میگخ لنگش کن.نه عزیزم. من خودم هم همه جوره درگیر هستم حالا مادر شوهرم که بنده خدا کاری نداره خواهر شوهرم که ندارم ولی از بقیه تو چیزای دیگه از قبل از ازدواجمم کشیدم تا الان که حتی میبینمشون.ولی دیدم که زندگی خودم و همسرم مهتر است ولشون کردم هنوز وقتی طرف را میبینم یاد همه چیز می افتم ولی همیشه خوب برخورد کردم و میکنم. ولی خوب گاهی اذیتم میکنه خاطرات...............ببخشید نمی خوام که سرتون را درد بیارم ولی گفتم قبلا بازم میگم بچسب به همسرت بقیه را ولشون کن. ....دیگه نمیدونم که چه جوری بهت بگم ...................سمیرا جونم متفورین قرص خوبیه حتی من شنیدم که چربی های شکم را اب میکنه ولی این دارو برای بیماران دیابتی هم تجویز میشه. سرخود دارو را نخور با مشورت دکتر بالاخره بدون عوارض که نیست.ما که شانس نداریم.میایم یک جایی را درست کنیم میزنیم کلا همه چی را خراب میکنیم کار دست خودمون میدیدم.به نظز من که نخوری بهتر است.حالا باز خودت بهتر میدونی...................................................من خیلی سردرد دارم .اصلا هم اروم نمیشه........
سلام دوستان این اطلاعاتی هست که در مورد دارو ها گفته شده امیدوارم که کمکتون این دارو HMG تحریک تخمک گذاری در زنان نابارور و به همراه HCG برای مردان نابارور استفاده می شود که با توجه به میزان هورمون ، کشور و کارخانه سازنده آنها انواع مختلفی دارند. از جمله، مریونال، فوستیمون، گونال اف، منوپور، منوگون، هومگون و غیره. این دارو ها به صورت آمپول تزریقی (عضلانی یا زیر جلدی) می باشند و در حین مصرف حتما باید تحت نظر پزشک بود. از عوارض جانبی این دارو ها تهوع و استفراغ، چند قلو زایی و بزرگ شدن تخمدانها و تحریک بیش از حد تخمدان می باشد که جهت کنترل و پیشگیری از این حالت سونوگرافی واژینال و گاهی آزمایش خون انجام می گیرد ولی با وجود کنترل های مداوم، سندرم تحریک بیش از حد تخمدان، هنوز یکی از عوارض این دارو ها می باشد..............
آمپول سوپر فکت. این دارو جهت ایجاد آمادگی برای تحریک تخمک گذاری مصرف می شود و بر روی محور هیپوتالاموس– هیپوفیز- تخمدان اثر گذاشته و از تخمک گذاری زودهنگام تخمدانها در حین درمان جلوگیری میکند. این دارو معمولا از روز 21 قاعدگی هر روز به صورت تزریق زیرجلدی به بازو با سرنگ انسولین تجویز میشود و تا روز تزریق آمپول HCG ادامه می یابد.مصرف این دارو نباید بدون هماهنگی قطع شود. از عوارض جانبی این دارو سردرد، سرگیجه، ادم و گاهی ایجاد کیستهای تخمدان میباشد.
قرص کلومیفن و لتروزول.. این دارو ها برای تحریک تخمک گذاری در افراد نابارور تجویز می شوند. تهداد این قرص ها 10 عدد می باشد و از روز سوم تا هفتم قاعدگی به دستور پزشک به مدت 5 شب، شبی 2 عدد میل میشود. از عوارض جانبی این دارو ها تهوع، استفراغ، نفخ، یبوست، راش و کهیر میباشد که اهمیت چندانی ندارند. ولی در صورت ایجاد تاری دید و دوبینی حتما به پزشک خود اطلاع دهید.
شیاف پروژسترون: این شیاف ها معمولا واژینال بوده و بهتر است برای جذب بیشتر و بهتر شیاف، بیمار بعد از هر بار مصرف حداقل یک ساعت دراز بکشد. ازعوارض جانبی شایع این دارو ایجاد تحریک و سوزش در ناحیه واژن می باشد که در صورت بروز این حالت با پزشک خود تماس بگیرید. از عوارض دیگر آن سردرد، سرگیجه، خستگی، ادم، افزایش وزن،تهوع، استفراغ و بی اشتهایی، دل پیچه و کهیر می باشد. قرص بروموکریپتین و داستینکس: این داروها در درمان علامتی و کوتاه مدت فقدان قاعدگی و یا ترشح بیش از حد یا خود بخود شیر در افراد نابارور که افزایش پرولاکتین خون دارند تجویز می شوند. این دارو ها کاهنده پرولیکتین خون بوده باعث مهار ترشح شیر می شوند. از عوارض جانبی این داروها سردرد، گیجی، کاهش فشار خون، تهوع و استفراغ می باشد . در صورت بروز سرگیجه و فشار خون به پزشک خود اطلاع دهید. طریقه مصرف این دو قرص با هم متفاوت است. قرص داستینکس در هفته 1 یا 2 بار میل می شود. قرص بروموکریپتین به صورت زیر استفاده می شود. هفته اول شبی نصف قرص، هفته دوم نصف قرص صبح و نصف قرص شب، هفته سوم نصف قرص صبح و 1 قرص شب و هفته چهارم 1 قرص صبح و 1 قرص شب میل می شود.
قرص متفورمین و گلوکوفاژ: این قرص ها یک آنتی دیابتیک خوراکی بوده که به عنوان درمان کمکی در کنار رژیم غذایی و ورزش در دیابت نوع 2 بکار می روند. این داغرو ها در درمان بیماری سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCO ) بکار می روند و باعث بهبود کارکرد تخمدانها شده و در کاهش وزن و مرتب شدن قاعدگی افراد PCO و باردار شدن آنها کمک کننده می باشند. مصرف این قرص ها بدین ترتیب می باشد: در هفته اول 1 عدد، در هفته دوم 2 عدد و در هفته سوم 3 عدد میل می شود. بهتر است این داروها بین غذا استفاده شود. از عوارض این داروها بی اشتهایی، تهوع و اسهال می باشد.
این آمپول به منظور آزاد کردن تخمک ها در روز و ساعت مشخصی تزریق می شود. روز و ساعت تزریق این آمپول بسیار مهم است و باید دقت شود. تزریق این آمپول عضلانی می باشد. از عوارض جانبی این دارو سردرد، خستگی و تحریک پذیری می باشد.HCG
چه میدونم رعنا جونم خوردم 2 روزه متفورمین رو حالا ببینم چی میشه سردرد شدید تو موقع حاملگی و سقط و بعد زایمان و موقع پریود نشانه کمبود اهن هست این را اطلاعات دارم که میگم رعنا جونم یعنی قبلا دکتر بهم گفته سعی کن غذاهای اهن دار بخوری یا ففول یا قرص اهن مگه فولیک اسید نمیخوری؟ با توجه به گفته های خودت انگار بیشتر از من خونریزی داشتی این مدت طبیعیع فقر اهن بگیری من خودم دیشب تا صبح دستم خواب رفته بود و گز گز میکرد تازه فولیک اسید میخورم مولتی دیلی هم اهن داره هم میخورم ولی این خونریزی های اخیر ما پدرمون رو در اورده بابا مگه شوخیه سقط کردیمممممممممممممممممممما بیشتر به خودت برس رعنا جونم
سلام سمیرا جون من به دستور پزشک تا این مدت استراحت کردم ونوبتم برای 14 اسفند هست اگه شرایطم خوب باشه وتا اون موقع روز 3 پریم باشه شاید دکتر آی یو آی رو توی همین ماه انجام بده توکل بر خدا تا نرم دکتر مشخص نمیشه البته اون موقع که وقت دکتر دارم روز 3 پریم باید باشه واگه دکتر صلاح بدونه شاید همین ماه آی یو آی کنم
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.