sarvenaz جون سلام من یک سال پیش یک مقاله خواندم که راجع به تایین جنسیت جنین بود در ان مقاله گفته شده بود که پدر نقش زیادى در تایین جنسیت داره و دختر یا پسر شدن جنین در حدود ?? تا ?? درصد به پدر مربوطِ و زن نقش چندانى در این موضوع نداره و گفته بود که خوردن غذا هاى مخصوص براى پسر یا دختر دار شدن fayedeie نداره و اگر کسى انجام داده و نتیجه گرفته کاملا اتفاقى بوده من در مورد خواهرم میدونم که اقدام کرد تا پسر دار بشه چون ? تا دختر داشت ولى هرچه گرمى خورد و امتحان کرد پسر دار بش نشد و خدا یک دختر دیگه بهش داد اما میدونم که براى دختر دار شدن بهتره که یک شب در میان amizesh انجام بشه و مدت زمان amizesh نباید طولانى باشه من هم آرزو میکنم دختر دار بشى
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.