2726

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

مراقبت از همسر سبب افزایش امید به زندگی می‌شود....

یک بررسی جدید نشان می‌دهد پرستاری از همسر باعث افزایش میانگین طول عمر و کاهش خطر مرگ می‌شود....

به گزارش سلامتیران تحقیقی که نتایج آن در در مجله علوم روان‌پزشکی به چاپ رسیده است، نشان می‌دهد که مراقبت و پرستاری از همسر بیمار سبب افزایش امید به زندگی (میانگین طول عمر) در فرد می‌شود...
بررسی‌های انجام شده روی 1688 زوج‌های بالای 70 سال به مدت 7 نشان داده است پرستاری از همسر بیمار سبب می‌شود امید به زندگی تا 50 درصد افزایش یابد....


به گفته استفان پرون روانشناس دانشگاه میشیگان در آمریکا 14 ساعت مراقبت در هفته از همسر امید به زندگی را تا 50 درصد افزایش می‌دهد و احتمال مرگ تا 36 درصد کاهش می‌یابد....


این پژوهشگران معتقدند که عوامل فیزیولوژیک هم در این در ایجاد این اثر دخیل است. به گفته آنها در واقع‌ ترشح هورمون اوکسی‌توسین در این افراد سبب مقابله بدن با عوامل استرس‌زا می‌شود و میانگین طول عمر را افزایش می‌دهد...
2728
gif animator
Gif animator


اگر الان باردارید بخوانید....

--------------------------------------------------------------------------------

اگر قصد دارید در فصل پاییز و زمستان باردار شوید یا هم اکنون در ماه‌های ابتدایی بارداری‌تان هستید باید بدانید کسانی که در فصل سرد سال باردار می‌شوند لازم است به برخی مسایل توجه کنند....

به عنوان نمونه زمستان به ویژه نور آفتاب کمتر است بنابراین مصرف مکمل ویتامین D ضروری می‌شود یا به دلیل شیوع سرماخوردگی و آنفلوآنزا زدن واکسن آنفلوآنزا بهتر است یا احتمال ابتلا به افسردگی بالا می‌رود. با ما همراه شوید تا بارداری بهتری را دراین 2 فصل تجربه کنید.


1. مصرف ویتامین D فراموش نشود ....

میزان ویتامین D در دوران بارداری نقشی اساسی در رشد استخوان‌های جنین ایفا می‌کند. طبق تحقیقات اخیر پژوهشگران انگلیسی در صورتی که مادری دچار کمبود ویتامین D باشد احتمال آنکه کودک او در بزرگسالی به پوکی استخوان مبتلا شود بسیار زیاد است. بدن ما به طور طبیعی به کمک نور خورشید ویتامین D تولید می‌کند اما چون در زمستان هوا معمولا ابری و روزها کوتاه است معمولا بدن به طور طبیعی، با کمبود ویتامین D مواجه می‌شود. آمار نشان داده یک‌سوم زنان باردار در زمستان دچار کمبود ویتامین D می‌شوند و این کمبود مسبب اصلی هیپوکالسمی در نوزادان است. محققان آمریکایی دانشگاه پیترزبورگ نیز در بررسی‌های خود به این نتیجه رسیده‌اند که کاهش مقدار جزیی ویتامین D می‌تواند خطر پری‌کالسمی را 2 برابر کند. اما اصلا نگران نباشید کافی است در روزهای آفتابی کمی زیر نور خورشید قدم بزنید و از ابتدای ماه 7 مصرف مکمل ویتامین D را آغاز کنید. مصرف به اندازه ماهی‌های چرب و تخم‌مرغ را هم از یاد نبرید.....

2. سرما نخورید....

سرگیجه، آبریزش بینی، سرفه، عطسه، خستگی، سنگینی سر و... همه نشانه این است که سرما خورده‌اید. مراقب باشید شاید سرماخوردگی در حالت کلی خیلی مهم نباشد ولی در دوران بارداری می‌تواند بر میزان ترشح پروژسترون تاثیر گذاشته و سیستم ایمنی شما را ضعیف کند. پس برای پیگشیری خوب بخورید تا بدنتان قوی باشد. از میان غذاها ماست به دلیل داشتن باکتری‌های لاکتیکی می‌تواند سیستم ایمنی را قوی کند و مدت زمان عفونت‌ها و میزان آنها را کاهش دهد. ویتامین‌ها را از برنامه غذایی خود حذف نکنید. میوه و سبزیجات غنی از ویتامین C و ضدمیکروب هستند. مراقب باشید دجار کمبود آهن هم نشوید زیرا در این صورت احتمال عفونت‌های ORL افزایش می‌یابد. برای پیشگیری، ماهی، اسفناج، سبزیجات خشک و حبوبات بیشتری مصرف کنید حتی می‌توانید مکمل غذایی آهن و زینک مصرف کنید. با این حال اگر دچار سرماخوردگی شدید سرخود دارو مصرف نکنید. خود را گرم نگه دارید و با یک پزشک مشورت کنید. به طور مرتب آب یا مایعات گرم بنوشید. در عرض 3 تا 4 روز حال شما بهتر خواهد شد....

3. مراقب پوستتان باشید.....

در دوران بارداری پوست تحت تاثیر هورمون‌ها به هم می‌ریزد. این موضوع برای افرادی که پوست خشکی دارند خوب است اما برای افرادی که پوست چربی دارند، افزایش ترشح چربی سبب بروز آکنه می‌شود. در زمستان سرما و رطوبت سبب می‌شود پوست تحریک شده و حساس باشد. برای مقابله با این مسایل باید از پوست خود مراقبت کرد. توصیه متخصصان این است که در دوران بارداری بدن خود را با ژل دوش بدون صابون یا ژل با PH خنثی بشویید تا بافت هیدرولیپیدی شما حفظ شود. برای صورت نیز تا جای ممکن باید از محصولات آرایشی بهداشتی طبیعی استفاده کرد. هر روز صبح باید کرم مرطوب‌کننده استفاده کرد و در صورت نیاز آن را در طول روز تجدید کرد. استفاده از کرم ضدآفتاب هم گرچه نور آفتاب کمتر است ولی ضروری است چون آفتاب می‌تواند سبب بروز لک‌های نازیبایی شود که به ماسک‌ بارداری معروف است.....

4. خود را خوب بپوشانید...

طبق تحقیقات اخیر محققان نروژی زنانی که در فصل زمستان زایمان می‌کنند 20 تا 30 درصد بیشتر احتمال دارد به مشکلات کلیوی دچار شوند. به نظر می‌رسد سرما در این میان نقش اساسی بازی می‌کند. به همین دلیل متخصصان توصیه می‌کنند لباس مناسب بپوشید و حتما از کلاه در هوای زیر صفردرجه استفاده کنید. لازم است بینی را پوشانند تا هوای گرم وارد ریه‌ها شود. از آنجا که در دوران بارداری خانم‌ها به دلیل به هم ریختگی هورمون بیشتر عرق می‌کنند و حس گرمای بیشتری دارند بهتر است به جای پوشیدن لباس‌های پلاستیکی لباس‌های کتانی و نخی به تن کنند. نکته مثبت بارداری در زمستان این است که حداقل از گرمای تابستان و عرق کردن‌های فراوان در امانید.

5. ورزش بله! ولی مراقب باشید....

انجام یک فعالیت ورزشی متعادل در دوران بارداری توصیه می‌شود مگر آنکه پزشک خانمی را از آن منع کند. البته باید در انتخاب ورزش بسیار محتاط بود. کوهنوردی به دلیل آنکه احتمال زمین خوردن روی شکم و سقوط زیاد است توصیه نمی‌شود. انجام اسکی‌ هم بعد از ماه چهارم مجاز نیست. هنگام پیاده‌روی باید مراقب سرخوردن باشید زیرا احتمال پیچ‌خوردگی مچ یا رگ‌به‌رگ شدن به دلیل کاهش تعادل بسیار بالاست. هنگام پیاده‌روی نیز کفش مناسب به پا کنید...

6. جلوی افسردگی را نمی‌توان گرفت ....

کمی نور در فصل زمستان باعث می‌شود ساعت بیولوژیک به هم ریخته و سبب بروز افسردگی فصلی شود. خستگی شدید، بدخلقی و علاقه زیاد به خوردن شیرینی‌ها از جمله اثرات این نوع افسردگی است. از دیگر اثرات زمستان بر خانم‌های باردار افزایش حالت استرس به ویژه در اواخر بارداری است. استرس در بارداری می‌تواند فرد را در برابر عفونت‌ها ضعیف کند. در واقع استرس سبب ترشح کورتیزول و آدرنالین می‌شود که 2 هورمون کندکننده پاسخ‌گویی سیستم ایمنی است. موضوع نگران‌کننده دیگر اینکه استرس احتمال سقط را افزایش می‌دهد. برای آنکه دچار استرس و افسردگی نشوید بهتر است در کلاس‌های یوگا یا ریلکسیشن شرکت کنید و تا جای ممکن از نور طبیعی‌ بهره ببرید. از لحظات زندگی لذت ببرید، با دوستان‌تان به گردش بروید و برای خودتان کمی خرید کنید. احساسات‌تان را پنهان نکنید و در مورد آنها با همسر، دوستان یا مامایتان صحبت کنید.....
آقای بابای پسرم واقعا این اخلاق انتقاد پذیریه شما قابل تحسینه. از اینکه برای نظر دوستانتون ارزش قائل شدید و باعث به وجود نیومدن یک جو نا رام شدین من به نوبه خودم ازتون تشکر میکنم.............موفق باشید
اگر مبتلا به دیابت هستید جالب است بدانید آن چه در دهان می ‌گذارید، می‌ تواند سبب

بالارفتن یا پایین آمدن قند خون تان شود.

در اینجا چند نوع ماده غذایی را به شما معرفی می ‌کنیم که می‌ تواند جلوی بالا رفتن قند خون تان را بگیرد.

سیب

اکثر متخصصان تغذیه توصیه می‌ کنند حتما در رژیم غذایی خود سیب را بگنجانید زیرا سیب کالری پایینی دارد و فیبر آن بسیار بالا است و جلوی گرسنگی را می ‌گیرد.

سیب همچنین دشمن کلسترول بد است و میزان قند خون را کاهش می ‌دهد.

آووکادو

آووکادو غنی از اسیدهای چرب مونوی غیر اشباع است که سبب کند شدن هضم و پیشگیری از افزایش قند خون بعد از صرف غذا می ‌شود.

جو

می‌ توانید جو را جایگزین برنج سفید کنید تا میزان قند خون تان بعد از صرف غذا حدود 70 درصد کاهش یابد و تا ساعت‌ ها ثابت بماند.

فیبرهای حلال جو هضم را کند کرده و سبب جذب تدریجی قند می ‌شود.

سبزیجات

فیبر حلال تمامی سبزیجات می‌ تواند قند خون بالا را مهار کند.

گوشت گاو

می ‌توانید قسمت‌ های کم چرب گوشت گاو را انتخاب کنید و یک ‌چهارم بشقاب ‌تان را در هر وعده غذایی به آن اختصاص دهید. رساندن به اندازه ی پروتئین به بدن باعث می ‌شود مدت طولانی‌ تری سیر بمانید و در صورت لاغر شدن حجم بافت ماهیچه ‌ای ‌تان کاهش نیابد. در ضمن مصرف پروتئین به افزایش متابولیسم کمک می‌ کند.

میوه‌ های گوشت ‌دار دانه‌ دار

انواع میوه‌ های گوشتی حاوی یک یا چند دانه که به رنگ ‌های قرمز یا بنفش موجود است مانند انواع انگور حاوی ترکیبی طبیعی به نام آنتوسیانین هستند. محققان می ‌گویند این دانه‌ های رنگی می ‌تواند سبب کاهش قند خون شده و در عین حال محرک تولید انسولین در بدن باشند.

بروکلی

بروکلی غنی از کروم بوده که در درازمدت نقشی اساسی و مهم برای تنظیم قند خون دارد.

هویج

هویج یکی از منابع طبیعی غنی از بتاکاروتن است که می ‌تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش داده و قند خون را تنظیم کند.

گوشت مرغ

گوشت سینه مرغ در مقایسه با ران یا سایر قسمت‌ ها چربی کمتری دارد. توصیه ی ما به شما این است که در هر شرایطی به هیچ عنوان پوست مرغ را به خاطر چربی بالایی که دارد نخورید.

تخم مرغ

برخی از محققان معتقد هستند که خوردن یک عدد تخم ‌مرغ در روز کلسترول خون تان را بالا نمی ‌برد و در عوض ساعت ‌ها شما را سیر نگه می‌ دارد.

ماهی

یکی از دلایل فوت مبتلایان به دیابت ابتلا به ناراحتی ‌های قلبی – عروقی است. مصرف یک یا دو بار ماهی در هفته می ‌تواند این احتمال را حداقل 40 درصد کاهش دهد.

از سوی دیگر اسیدهای چرب موجود در ماهی احتمال ابتلا به دیابت، مقاومت در برابر انسولین و التهاب را که از جمله فاکتورهای اصلی ابتلا به ناراحتی‌ های قلبی – عروقی است کاهش می ‌دهد.

دانه کتان

دانه‌ های کتان غنی از پروتئین، فیبر، چربی ‌های خوب از نوعی که در ماهی موجود است و منیزیم است.

این مواد قند خون را تنظیم کرده و به سلول‌ ها در جذب انسولین کمک می ‌کنند.

شیر و ماست

این ها مواد غذایی غنی از پروتئین و کلسیم هستند و می ‌توانند به کاهش وزن کمک کنند. البته حتما این را می دانید که باید از نوع کم چرب شان استفاده نمایید.

از سوی دیگر این مواد مقاومت در برابر انسولین را از بین می ‌برند.

گردو

گردو حاوی مقادیر بالایی فیبر و پروتئین بوده و سوخت کندی دارد که به تدریج به قند تبدیل می ‌شود.

از سوی دیگر غنی از چربی‌ های مونوی غیر اشباع است که برای سلامت مفید هستند.

دانه‌ ها

تمامی انواع دانه ‌ها غنی از چربی‌ های خوب، پروتئین و فیبر هستند که می‌ توانند قند خون را پایین نگه داشته و از ابتلا به ناراحتی‌ های قلبی – عروقی پیشگیری کنند.

در ضمن این مواد منابع طبیعی استرول است که چربی خون را کاهش می ‌دهد.

جوی دو سر

جوی دوسر حاوی فیبرهای حلالی است که در آب محلول بوده و یک خمیر را تشکیل می‌ دهد. مصرف آن باعث می‌ شود بین آنزیم‌ های هضم ‌کننده در معده و مولکول‌ های آمیدون(نشاسته) غذا، یک سد چسبناک به وجود بیاید. در نتیجه دستگاه گوارش مدت طولانی ‌تری غذا را در خود نگه داشته و قندها به تدریج وارد خون می ‌شوند.

روغن زیتون

روغن زیتون طلای مایع نامیده می‌ شود زیرا حاوی ترکیبات ضد التهابی و قوی است که محققان آن را با آسپیرین مقایسه می‌ کنند.

افرادی که رژیم مدیترانه ‌ای دارند و روغن زیتون، میوه و سبزیجات، غلات و گوشت کم‌ چرب می ‌خورند کمتر به دیابت و ناراحتی های قلبی و عروقی دچار می ‌شوند. هر دوی این بیماری‌ ها در پی التهاب در بدن به وجود می ‌آیند.

بر خلاف کره، چربی خوب روغن زیتون سبب افزایش مقاومت بدن در برابر انسولین نشده و حتی این مقاومت را کاهش می ‌دهد.

روغن زیتون همچنین کند کننده ی هضم غذا است و باعث وارد شدن تدریجی قند به خون می شود.

اختیار دارید ...خواهش میکنم سروناز خانم ....از پیشنهاد خوب شما و دوستان استفاده کردم ......شما قدیمی ترین و جز بهترین کاربران سایت هستید و گردن همه ما حق دارید .....در ضمن بهترین کاربر هم شدید جا داره تبریک بگم ...مرسی از محبتتون ....

خیلی ممنون از لطف یاس کبود خانم ..... نه تنها من بلکه همه باید سعی کنیم تا موجب آرامش روحی و فکری سایر دوستان شویم ...... محبت شما و سایر دوستان باعث دلگرمی است .... امیدوارم بتونم کمکی به دوستان کرده باشم ....در ضمن سوم شدن شما رو هم تبریک میگم .....



تشنج در دوران بارداری وضعیت بسیار خطرناکی است که با بالا رفتن فشار خون مادر صورت می گیرد و در نیمه دوم بارداری اختلالات زیادی را ایجاد می کند.

طبق بررسی های صورت گرفته تقریبا 5 درصد از مادرانی که برای اولین بار باردار می شوند به این بیماری مبتلا می شوند که نه تنها برای مادر دردسرساز است بلکه سلامت جنین را نیز تهدید می کند....

تشنج به معنی انقباضات عضلانی غیرقابل کنترل است که در اغلب موارد با کاهش سطح هوشیاری همراه بوده و طی آن بیمار حرکاتی پرشی و انقباضی متناوب همراه با خیره شدن چشم ها به سمت بالا دارد که گاهی به دلیل قفل شدن دندان ها به زبان فرد نیز صدماتی وارد می شود.....

به گفته وی، نکته مهم در حین تشنج انقباض و اسپاسم عضله دیافراگم و قطع حرکات تنفسی مطلوب و اختلال در اکسیژن رسانی به ارگان های بدن است که جنین در این جریان دچار هیپوکسی (کاهش اکسیژن خون شریانی) می شود.....

? علل بیماری

این متخصص زنان و زایمان ،علل تشنج در بارداری را شامل تومورهای مغزی، صرع، تب شدید، نارسایی کلیه، افت شدید قند خون، مسمومیت ها، مننژیت و مسمومیت حاملگی می داند که هر یک از علل، درمان مطلوب خود را می طلبد....


زنان بارداری که تحت درمان با انسولین هستند:

گاهی عدم کنترل قند خون و افت شدید قند خون منجر به تشنج و کاهش سطح هوشیاری می شود، ولی این موضوع را نیز نباید فراموش کرد که این بیماری از نشانه های یک بیماری زمینه ای وخیم است و نیاز به بستری اورژانس و بررسی علت دارد....

تشنج در هر زمان از حاملگی و حتی در مراحل زایمان، می تواند رخ دهد، ولی در واقع تشنج های مخصوص حاملگی (اکلامپسی) بندرت قبل از ماه ششم بارداری رخ می دهند که اغلب علت اصلی آن افزایش فشار خون در حاملگی، همراه با دفع پروتئین زیاد در ادرار است که به دلیل تغییر نفوذپذیری عروق در سراسر بدن و ازجمله مغز، منجر به خونریزی مغزی و به دنبال آن تشنج می شود.....

شروع تشنج در زنان باردار به صورت احساس سردرد، سرگیجه، خستگی شدید و رویت لکه های سفید به هنگام زایمان است ... حملات تشنجی می تواند برای مادر و جنین کشنده باشد یا این که مادر را به کما برده و کاهش شدید اکسیژن رسانی را برای جنین به علت جفت نارسا و نیز اسپاسم دیافراگم، قطع حرکات تنفسی مادر و نیز بروز دکولمان (کنده شدن جفت از محل خود قبل از زایمان) به دلیل انقباضات رحم داشته باشد.....

? بارداری بدون تشنج :

می توان با روش هایی هرچند ساده، از بروز تشنج در دوران حاملگی خودداری کرد، برخی از این اقدامات شامل کاهش وزن در زنان چاق، کنترل و بررسی وضعیت قند خون در بیماران با سابقه دیابت حاملگی یا بیماری مرض قند (دیابت نوع یک و دو )، کاهش مصرف نمک و چربی، خودداری از مصرف غذاهای آماده و کم محتوا میباشد ...با مصرف میوه و سبزی تازه و ورزش مداوم و آهسته، قبل از اقدام به بارداری می توان راهی هموار برای دوران بارداری مهیا کرد.....

در طول دوران بارداری، ویزیت های مکرر توسط پزشک زنان، مصرف امگا3 ، استراحت روانی و جسمی، کاهش مصرف نمک و در صورت صلاحدید پزشک، مصرف آسپیرین و کلسیم و بررسی وضعیت رشد جنین توسط معاینه و سونوگرافی، لازم و ضروری است....

در بیماری که فشار خون افزایش یافته در بارداری دارد، افزایش سردرد در جلوی پیشانی یا پشت سر، درد ناحیه سمت راست بالای شکم، روی محل کبد و احساس رویت لکه های نورانی جلوی چشم و فشار خون بیش از 160 بر 110 mmug به معنای پرکلامپسی شدید و تشنج قریب الوقوع است، که در این زمان بستری و کنترل فشار خون با داروهای پایین آورنده فشار خون و استفاده از سولفات منیزیم برای جلوگیری از تشنج و بررسی وضعیت انعقاد و کبد، ضروری است و باید به دنبال بهبود وضعیت مادر، ختم حاملگی در اسرع وقت به عنوان درمان قطعی پرکلامپسی ـ اکلامپسی صورت بگیرد.
2706
ارسال نظر شما
2687