سلام بچه ها نمیدونم تا چه حد علاقه مند به این مجله ومجلات مشابه اون هستید با این حال لینکی که اینجا میزارم سایت مجله روزهای زندگیه که میتونید با ثبت نام در اون ومراجعه به بخش ارشیو مجلات به تمامی شماره های قبل این مجله بجز شماره جاری که در کیوسک های مطبوعاتی عرضه میشه بطور رایگان دسترسی پیدا کنید وازمطالب مختلفش بهره مند بشید. امیدوارم لذت ببرید.
سلام بچه ها نمیدونم تا چه حد علاقه مند به این مجله ومجلات مشابه اون هستید با این حال لینکی که اینجا میزارم سایت مجله روزهای زندگیه که میتونید با ثبت نام در اون ومراجعه به بخش ارشیو مجلات به تمامی شماره های قبل این مجله بجز شماره جاری که در کیوسک های مطبوعاتی عرضه میشه بطور رایگان دسترسی پیدا کنید وازمطالب مختلفش بهره مند بشید. امیدوارم لذت ببرید. http://www.rzendegi.ir/
من قبلا خیلی دوست داشتم ولی دیگه نمیخونمش !!
الان فقط مجله زندگی ایده آل میگیرم
خیلی مطالبش جالبن حتما بخونین
قیمتشم 1500 ایناس
یادمه دوستام میگفتن مجله مرفهین بی درد !! : D
خاله زوزی جون زندگی ایده آل یک جورایی کمک میکنه که زندگیتو بهتر کنی..راجع به لباس های فصل صحبت میکنه..رستوران های خوب تو تهران...مراقبت از پوست ومو..با دکتر مظهری و متخصصای دیگه هم همیشه تو شماره هاش مصاحبه داره که راجع به لاغری و رژیم و میزان کالری ها صحبت میکنه و از تجربیات آدمای لاغر شده میگه..راجع به غذا ها و فوایدشون..سفره آرایی...اینکه تو این فصل چه کارایی کنیم ..راجع به خواننده ها و هنرپیشه ها..کیفیت کاغذش عالیه و کلا مجله متنوعیه و آموزنده...من شاید نتونم اصل مطلبو برسونم.. ولی در مجموع چیز خوبیه
مجله ی ایده آل 2000 تومنه. داستان اصلا نداره، بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره. تبلیغ لباس، عطر، ماشین، رستوران، لوازم بهداشتی، مصاحبه با هنر پیشه ها، حتی وقتی با یه متخصص مصاحبه می کنه بیشتر جنبه ی تبلیغ واسه اون پزشک رو داره. عمل جراحیه سینه رو تقریبا تو هر شماره می آره که اگه هدف دادن اطلاعات پزشکی بود این همه تکرار لازم نداشت.مجلی ی خوبیه ولی فوق العاده نیست. مجله ی روزهای زندگی و راه زندگی خوبن. 1000 تومن. پر از داستان با کیفیت. راه زندگی جدیدا بخش روان شناسی رو هم اضافه کرده. هر بخش جداست. بخش دختران، پسران، زوج های جوان، کسانی که در نیمه راه زندگی هستن، مطلقه ها و بیوه ها. هر بخش یه داستان داره با بخش روان شناسی که 4-5 نفر مشکلشونو تو هر بخش گفتن و روانشناس راه حل داده. خانواره سبز هم چند ساله که خیلی بد شده
ایده آل مجله با کلاسیه : D داستان نداره . ولی من داستان های مجله راه زندگی رو بیشتر دوست دارم روزهای زندگی یه جوریه مثلا نوشته سرنوشت فلان ولی تابلوئه که دروغه واسه همین حس بدی بهم دس میده ! البته من از وقتی نت زیاد میام مجله نمیخرم خیلی یعنی همون ماهی یکبار قبلا هفته ای 5 6 تا میخریدم :D هر نوع مجله داستان زندگی سینما ... حالا یادم بیاد بیشتر معرفی میکنم
عسل جون خانواده سبز و راست گفتی 1 زمانی (6-7 سال پیش )خیلی دوسش داشتم...تو مجلات خانوادگی....زندگی ایده آل هم بعضی وقتا یکم از کسی یا جایی زیاد تعریف میکنه که حالت تبلیغی میگیره...ولی در مجموع از چیزایی که واقعا تعریفی هستند تعریف میکنه و الکی از چیزی تعریف نمیکنه
ایدآل به درد کسی می خوره که بخواد همش در حال خرید کردن و پول خرج کردن باشه. رستوران های گرون قیمت، البسه گرون که لزوما همشون هم شیک نیستن... هر چند ماه یکبار خریدنش خوبه ولی هر شمارش ارزشه خریدن نداره.
سیب سبز و ایدآل تقریبا تو یه قیمت هستن. من ترجیح می دم سیب سبز رو بخرم که پر از اطلاعات پزشکی و تغذیه ای هستش تا ایدآل که تبلیغاتیه. من اگه یه رستوران شیک بخوام برم میام همینجا از بچه ها می پرسم. یه تاپیک اینجا داریم بهترین رستوران، بهترین آتلیه، آرایشگاه... دیگه چرا برم 2000تومن بدم واسه مجله ;)
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.