سلام دوستای خوبم راستش من ماه پیش رفتم ابن سینا بهم عکس رنگی و آزمایشو اینا دادن...... حالا جوابش آماده شده ولی وقت دکترو خیلی دیر دادن 15 اردیبهشت...عکس منم مشکل داره تا اون موقع طاقت ندارم می خوام کارمو بیرون از اونجا و تو مطب یه دکتر خوب و مطمئن پیگیری کنم..... دکتر اونجام دکتر ژاله طاهری بود کسی می شناسدش؟ می خوام هر کسی یه دکتر خیلی خیلی خوب که واقعا می دونه خوب و تاپه بهم معرفی کنین ممنون می شم از همتون....... اگه با تلفن بذارین که دیگه بیشتر ممنونتون می شم ایشاا... که همتون موفق باشین بوسس بوس
من بعد از سونوگرافی از رحم وتخمدان که برای چکاب داده بودم متوجه آندومتریوما در تخمدان راست به اندازه 30*30 میلیمتر شدم.بعد از یکماه خوردن قرص سیپروترون کامپند دوباره سونو گرفتم و ایندفعه به اندازه 37*39 میلیمتر رسید و یکماه بعد بدون خوردن قرص و هر داروی دیگر به اندازه 46 ملیمتر رسید .پیش 2 دکتر رفتم و می گویند که باید لاپاراسکوپی انجام دهم و ...27 سال سن دارم و فعلا" هم قصد باردار شدن را ندارم...اگه لاپارا انجام دهم دوباره برنمیگرده؟می تونم بعدا" بچه دار بشم؟
سلام دوستای خوبم من 33 سالمه به روزهایی فکر میکنم که من هنوز مادر نشده بودم و از عشقی که به بچه ها داشتم به این سایت سر میزدم پارسال توی دوران عقدم حامله شدم نمیدونم چرا من و شوهرم عاقلانه تصمیم نگرفتیم ما میتونستیم سریع عروسی کنیم و بچمونو نگه داریم ولی قدر ندونستیم و بچه را سقط کردیم 3 ماه بعدش عروسی کردیم نمیدونم چرا بلافاصله بعد از عروسی بچه دار نشدیم واسیر این شعارهای بچه گونه که باید بیشتر همدیگه را بشناسیم و... شدیم 9 ماه بعد ازعروسیم اقدام کردم با برنامه ریزی و باردار هم شدم اما هزار تا اتفاق افتاد سرما خوردم آنتی بیوتیک زدم البته هنوز نمیدونستم باردارم دقیقا 2 روز قبل از اینکه بفهمم باردارم وبعد احمقانه به مسافرت رفتم و بالاخره اواسط هفته سیزدهم سونوگرافی تایید کرد که قلب بچه نمیزنه وباید کورتاژ بشم شوکه شده بودم ولی اتفاق افتاد بعد از 3 ماه تازه فهمیده بودم که بچه دارشدن عجب نعمتیه که من قدرشو ندونسته بودم حالا 2 ماهه که دارم اقدام میکنم و اتفاقی نیفتاده ازهمتون التماس دعا دارم
سلام به همگی من تازه عضو این سایت شدم.البته همیشه از مطالب مفیدش استفاده کردم.27سالمه و 4سال و نیمه که ازدواج کردم و قصد بچه دارشدن داریم .البته هنوز اقدام نکردیم و قراره این هفته بریم پیش دکتر.دکتر من " محسن فکرت" هستند و مطبشون توی خیابان ولیعصر نرسیده به سه راه جمهوری هست.دکتر خیلی خوبیه و اکثر خانمهای خانواده ما پیش ایشون میرن.یکی از آنها بعد از 10سال که بچه دار نمیشد و پیش خیلی دکترهای دیگه رفته بود بالاخره این دکتر تونست کمکش کنه و الان یه دختر داره.وقتی من برای وقت گرفتن زنگ زدم منشی گفت که آخر این هفته میره تا بعد از تعطیلات عید. شماره مطب 66405270 موفق باشید
سلام به همگی من تازه عضو این سایت شدم.البته همیشه از مطالب مفیدش استفاده کردم.27سالمه و 4سال و نیمه که ازدواج کردم و قصد بچه دارشدن داریم .البته هنوز اقدام نکردیم و قراره این هفته بریم پیش دکتر.دکتر من " محسن فکرت" هستند و مطبشون توی خیابان ولیعصر نرسیده به سه راه جمهوری هست.دکتر خیلی خوبیه و اکثر خانمهای خانواده ما پیش ایشون میرن.یکی از آنها بعد از 10سال که بچه دار نمیشد و پیش خیلی دکترهای دیگه رفته بود بالاخره این دکتر تونست کمکش کنه و الان یه دختر داره.وقتی من برای وقت گرفتن زنگ زدم منشی گفت که آخر این هفته میره تا بعد از تعطیلات عید. شماره مطب 66405270 موفق باشید
سلام دوستان من دیروز از ساعت 3 تا 8 شب یکسره مطب دکتر اقصی رو با موبایل و تلفن ثابت گرفتم مدام اشغال بود تازه یه چند باری هم که گرفت کسی گوشی رو جواب نداد تو رو خدا به من بگید چطوری باید وقت بگیرم چون من شهرستانم
سلام به دوستان بنده چند وقتی هست که اقدام کردم به بارداری ولی فعلا هیچ اتفاقی نیافتاده نگرانم حدود یکسالی میشه یه دکتر خوب تو حوالی مرکز شهر اگر سراغ دارید به م معرفی کنید با دکتر پاک روش تماس گرفتم میگن فقط با معرف قبول میکنن و وقت میدن لطفا اگر کسی هست که بتونه معرف من بشه به من بگه تا با هم هماهنگ کنیم خواهش میکنم به ایمیل من نامه بدید mobarakasad@yahoo.com منظورشون از معرف این بود که باید یکی از بیمارها بیمار جدید رو معرفی کند
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.