سلام دوستای خوبم میخوام یخچال فریزر سایدباید ساید بخرم نمی دانم بوش بهتره یا ال جی ؟ البته ال جی را دیدم 30فوتش را خوشم آمده از مدلش ولی بوش را ندیدم ... از شما ها کسی بوش داره ؟
مطمئن باش که بوش بهتره از نظر مارک . زیبایی رو زیاد ملاک قرار نده . به این دقت کن که بعد چند سال پول یه تعمیر اساسی یخچال نیوفته گردنت . که دوست من که ال جی خریده بود آخر مجبور شد بفروشه و یه جنرال الکترونیک خرید 2300
ندا خانوم سلام. اول اینکه بوش سایدش اصل نیست و مونتاژ چین است . دوم اینکه ال جی هم از نظر کشو ها و کلا کیفیت جنس مرغوب نیست . پیشنهاد می کنم اگر امکان دارد یک سر به خیابان قلهک بروید . مرکز لوازم برقی خارجی است بخصوص ساید و آنها راهنماییتان می کنند. جنرال الکتریک اصل مکزیک است و بسیار عالی . حتما ببینید. نظرتان عوض میشه .
بوش و زیمنس (هر دو مال یه کارخونه اند) خیلی بهتر از مارکهای دیگه هستن ، ولی سایدشون اصل نیست. اصلیاش یا نصف بالا و نصف پایین یخچال و فریزره یا بصورت دو قلو. در ضمن موتورهاش آلمانی اصله (که این مهمه) ولی بدنه ساخت چینه.
سلام
من با می گل موافقم, بهترین مارک ساید بای ساید آمریکائی هستش مثل GE(General Electric یا White Westinghouse یا wirpool . الان که توی بازار بری مارک جنرال الکتریک میبینی که روش نوشته Made In Mexico . یعنی ساخت کشور مکزیک هستش و قطعاتش تماما آمریکایی هست.
بهر حال اولین و قدیمی ترین یخچالهای دنیا و خصوصا ساید آمریکایی هستش.
فقط ایرادی که دارن اینکه قیمتشون گرونه و این برمیگرده به کیفیتشون. بهرحال انتخاب با خودته.
ندا جون من دوماه پیش ساید جنرال الکتریک خریدم حدود 2700 که 27 فوت بود البته 29 هم داشت ولی از نظر عمق هیچ فرقی نداشت فقط 29 درش بزرگتره و شیشه های بیشتری توش جا میشه، همین وگرنه از نظر داخل عین همن من خودم متر کردم..... خندهههههههههههه!!!!!!!!!!
عزیزم بوش اصلا ساید نداره و من پیشنهاد میکنم سمت ال جی هم نری من ویرپول دارم عالیه پارسال خریدم 2300000 ولی الان قیمتش رویه 2700000 و مامانم هم وایت هوس داره که از ویرپول هم بهتره جاش خیلی زیاده و خیلی عمیقه من که اونو دیدم پشیمون شدم که ویرپول گرفتم البته فقط به خاطر جاش، که مامان 3200000 گرفتن
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.