تبلیغات در نی نی سایت
صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما   سه شنبه، 20 بهمن 1388

نام کاربری:
کلمه عبور:
بخاطر بسپار
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  

تبادل نظر

متولدين مهرماه 87

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

صفحه 543 از 559      برو به صفحه:

dursa
1388/7/5   12:21 ب.ظ

create animated gif
Create animated gif

dursa
1388/7/5   12:24 ب.ظ

>اينم كيك تفلد امير پاشا..............

tannaz
1388/7/5   1:10 ب.ظ

سلام دوستان گُلم نانا جون و dursa عزيزم ،يك دنيا تشكر به خاطر تبريك تولد امير پاشا .2ساعت ديگه وقت گرفتم بريم ازش عكس بندازم دعا كنيد موفق بشم دوباره ميام خبر ميدم دوست تون دارم ..............

doursa جون تو سوپ امير پاشا parastaresh همه چيز ميريزه به جز adviye.....

بهار جونم خوبى ؟دلم برات يك ذره شده گُلم

بهار
1388/7/5   1:34 ب.ظ

طناز جونم منم خيلي خوشحالم شانسي پيدات كردم اينجا انقذه خوشحال شدم دلم برا ي كلوپمون تنگ شده از شهره خبر داري

dursa
1388/7/5   2:18 ب.ظ

تناز جون كدوم كشور زندگي ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟خودت سر كار ميري كه پرستار براش گرفتي

نازي 78
1388/7/5   4:52 ب.ظ

سلام تناز خانم تولد گل پسرت مبارك، ايشالا بتوني عكس خوشگل ازش بگيري برا ما هم از عكساش بزار.

new mom
1388/7/6   9:08 ق.ظ

سلام
تولد اميرپاشا مبارك اميدواريم(من و پارمين) هميشه سلامت باشه.
dursa جون من پارمين رو براي چكاپ بردم دكتر گفت حالا كه يكسالش شده همه چيز مجازه.
يه سوال شما براي شستن لباس بچه ها از چي استفاده مي كنيد منظور براي از بين بردن لكه هايي هست كه رو لباس مي مونه.

tannaz
1388/7/6   10:48 ق.ظ

سلام به همه دوستان گُلم
dursa جون ،نانا جون ،بهار جونم .نازى جون،و همه همه..................

نازى عزيزم و new مام عزيزم ممنون به خاطر تبريك تولد اين فندوق.

doursa عزيزم من مقيم سوئيس هستم ولى الان نزديك به ?? روزى هست آمديم به پاكستان براى چند تا كار، اوضاعِ اقتصادى و بحران هنوز خراب هست به همين خاطر مجبور شديم براى پرداخت به موقع ماليات ها و حقوق كارمند ها چند تا كار بگيريم وگر نه ما هم بايد مثل بقيه شركت هاى بزرگ اعلام ور شكستگى كنيم ،ولى شكر خدا تا الان كه موفق بوديم تا ببينيم از اين به بعد خدا چى مى خواهد.خودم هم تو سوئيس در هفته ? بارى به office سر ميزنم بعضى كار ها به همسرم كمك ميكنم ولى از وقتى كه فندوق امده كم تر.اين قانون سوئيس تو همه چيز با همسرت شريك هستى چه به خواهى چه نه خواهى ،براى هم اين من هم سعى ميكنم تو كار ها هم كمك كنم .پرستار سوئيس را نياوردم چون دخترم سوئيس هست فكر كرديم اونجا باشه بهتر ولى از قبل اينجا هماهنگ كرديم يك پرستار آماده بود .شوهرم خيلى علاقه درِ كه بچه پرستار داشته باشه من سر دخترم دوست داشتم ولى سر امير پاشا نميدونم چرا دوست دارم خودم كار هاشو انجام بدم به جز عوض كردن امير پاشا .parastaresh هم خدايى خيلى استاد هست فكر كنم دو روز امير پاشا باهاش دوست شد نزديك به ?? سال كارش همين.

حالا بگم از ديروز كه چه سختى كشيديم.
اول كه حاضر رفتيم تا ان آقا را ديد زد زير گريه با هزار بدبختى ساكت شد بيچاره مرد هزار ادا و شكلك در آورد من با شوهرم كه غش كرده بوديم از خنده امير پاشا هم كه يك لحظه علامت تعجب بود يك لحظه علامت سوال
تا ميز را گذشت كه كيك را بذاريم روش من تمام حواسم به دستهاش بود كه shirjeh نزنِ با پا زد به ميز همه چيز برگشت (واى خدا )بعد هم كه مجبور شدم لباس هاشو عوض كنم ،ان آقا هم گفت از همون نزديك ها يك كيك كوچك خريدن خلاصه كه به زور چند تا عكس گرفت بدون كوچك ترين لبخند از آقا .همين كه آمديم تو ماشين صداى موزيك را شنيد شروعِ كرد به رقص و شادى ...........

آمديم خونه به پرستار گفتم فقط اينو ببر كه من اصلا nabinamesh از بس كه عصبانى بودم انم رفت تو اطاقش اين عكس ها را ازش گرفت .از اول هم اگه داده بودم دست ان خيلى بهتر اوضاعِ پيش ميرفت شب هم رفتيم براى شام بيرون يك آقا آنجا piyano ميزد پرستار بهش گفت تولد امير پاشا هست بدونِ اين كه ما بدونيم ديدم شروعِ كرد به زدن آهنگ تولد و همه كارمند ها آنجا به دست زدن و خواندن (اينجا تو پاكستان به خارجى ها خيلى احترام ميذارن)خلاصه كه ناراحتى بعد از ظهر از دلم در آمد فندوق هم de به دست زدن فقط يادم رفت دوربين را بر دارم

tannaz
1388/7/6   10:58 ق.ظ

create animated gif
Create animated gif

create animated gif
Create animated gif

tannaz
1388/7/6   11:06 ق.ظ

<create animated gif
Create animated gif

اينم وقتى شب خسته بر گشتيم خانه از چهره امير پاشا ميتونيد بفهميد چه روز سختى داشتم ترسيدم عكس خودم را هم بذارم به بخشيد

dursa
1388/7/6   11:16 ق.ظ

سلام..تناز جون .وايي چه نانازه امير پاشما ..خيلي با پسمله من شبيه..

آويز كشي موزيكال چراغ دار زنبورك صورتي flutterbugs آويز كشي موزيكال چراغ دار زنبورك صورتي flutterbugs
دسته بندی: اسباب بازي و سرگرمي
مرتبط با: شیرخوار(0 تا 12 ماه)
قیمت: 21900 تومان
خرید اینترنتی
  عروسك كرير گورخر جغجغه عروسك كرير گورخر جغجغه
دسته بندی: اسباب بازي و سرگرمي
مرتبط با: شیرخوار(0 تا 12 ماه)
قیمت: 10000 تومان
خرید اینترنتی

dursa
1388/7/6   11:18 ق.ظ

تناز خانمي ...دخمرت چند سالشه كه گذاشتيش سويس؟؟؟خيلي دوست داشتم دخمر گلت رو هم ميدم..همچين عكسه خودت رو..اگه موافق باشي از طريقه ياهو مسنجر يه وقت بزاري همديگرو ببينيم..نميدونم چرا مشتاق شدم شما رو ببينم...البته اگه دوس داري.

dursa
1388/7/6   11:46 ق.ظ

create animated gif
Create animated gif.....اينم از پسمله من ..در حال ماست خوردن..

زينب-مامان پارسا
1388/7/7   10:34 ق.ظ

طناز جون تولد اميرپاشا مبارك.ايشالا داماديش .

زينب-مامان پارسا
1388/7/7   10:35 ق.ظ

نانا جون اگه اشتباه نكنم امروز تولد برناست . خيلي مبارك باشه . ايشالا زير سايه مامان مهربونش 100 ساله بشه.

نانا
1388/7/7   11:02 ق.ظ

سلام به همه مامانهاي گل مهر ماهي

مرسي زينب جون از يك جهت آره تولد از يك جهت نه فردا تولدشه ...من براي زايمان 7 مهر ساعت هشت صبح رفتم بيمارستان ولي برنا ساعت 1.30 نصفه شب به دنيا اومد كه 8 مهر حساب ميشه ......

اي جان به اين فندق كه اينقدر اين مامان طناز حرص داده .....( خوب كردي امير پاشا )

tannaz
1388/7/7   11:40 ق.ظ

سلام نانا جون تولد گلت مبارك باشه عزيزم.اميدوارم سالهاى سال در كمال خوش و خرّمى با هم زندگى كنيد ،اينم يك دعا مخصوص از طرف امير پاشا براى برنا عزيز....................
باشد كه به خواست خدا برطرفى هاى درون برنا كاملا آشكار و بيان گردد .باشد طرح الهى زندگى برنا در سراسر زندگى آشكار و نمايان گردد كه شامل ( سلامتى كامل.ثروت كامل.محبت كامل.بيان كامل نفس )هست.....امين

create animated gif
Create animated gif

tannaz
1388/7/7   11:43 ق.ظ

ممنونم مامان پارسا عزيزم

tannaz
1388/7/7   11:59 ق.ظ

doursa جون دخترم تو 17 سال خودم هم 36 سال هستم گُلم ان ديگه براى خودش خانمى شده هم قد خودم شده وقتى كنارم راه ميره هيچ كس باور نمى كنه من مامانش هستم بيشتر شبيه به يك خواهر كوچكتر هست .تنها نيست پرستار امير پاشا كه هست khadmatkar كه 24 ساعت هست از همه مهم تر ما يك مادر خوانده داريم كه براى دخترم خيلى عزيز و مثل شير بالا سرش هست .در روز هم دو يا سه بار هم با هم صحبت ميكنيم.در ضمن آنجا هيچ خطرى هيچ كس را تهديدى نمى كنه من اصلا ياد ندارم در خونه را قفل كرده باشم فقط زمانى كه همه با هم به سفر ميريم

dursa
1388/7/7   1:32 ب.ظ

سلام..سلام..وايي تو اين ماه چقد تفلد وايييييييييييييي

صفحه 543 از 559      برو به صفحه:

تبلیغات متنی
نيازمنديها
تبليغات رايگان درنيازكالامرجع
نيازمنديهاي آنلاين
ثبت آگهي رايگان در بازارچه دست دوم
20هزار تومان هديه عضويت جهت درج آگهي ويژه!

http://www.niazkala.com
رفتار و روانشناسي كودك
مهد كودك ومدرسه زبان كودك اميدفردا
رفتار و روانشناسي كودك
مديريت :دكتر رضابخش88363434

http://WWW.OMIDFARDA.COM
بزرگترين مركز استعداديابي كودكان در ايران
موسسه راه آيندگان نخبگان با بيش از 20 دفتر كشوري
دفتر مركزي:4-88918772-021
وب سايت: www.testIQ.ir

http://www.testIQ.ir
تبلیغات در نی نی سایت

تبلیغات در نی نی سایت

toolbar powered by Conduit
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | شرایط و تعهدات خرید از فروشگاه | راهنمای ثبت سفارش و خرید از فروشگاه
تبلیغات در نی نی سایت | ورود آگهی دهندگان
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.