سسسسسسسسسسسلام صبح همگي بخير. يه چند وقتي اينجا خوب فعال شده بود. پس كجا رفتين ؟
نا نا جون بازگشتت رو به ميادين تبريك مي گم. واي كه اين برنا چقدر ملوس و البته آقاست. دختر من كه كلا ه رو سرش نگه نمي داره. راستي آتليه رفتي يا نه و مي دوني براي آتليه رفتن بهتره آدم چي با خودش ببره؟
سلام به دوستاي گلم..خانما زميشه بگيد تو اين سن چي با هاشون كار كنيم؟؟/چه شعري بخونيم؟؟/ويه سوال ديگه من پسملم 24 يكسالش ميشه ميتونم شير پاستوريزه شروع كنم
نازي جان براي آتليه ..خوب بايد لباسهاي مختلف ببري ...تو سعي كن مثلا جوراب و گل سرهاي همرنگ با هم ست كني ....در مورد وسيله خاص آتليه به من گفت چيزي نميخواد ...
مگر اينكه خودت بخواهي مثلا اسباب بازي خواصي تو عكس داشته باشه كه با خودت ببري ..
سلام به دوستاي گلم..ميشه بگيد تو اين سن چي با هاشون كار كنيم؟؟/چه شعري بخونيم؟؟/ويه سوال ديگه من پسملم 24 ....يكسالش ميشه ميتونم شير پاستوريزه شروع كنم.....
سلام دورسا حون و طناز جون و خلاصه همه دوستان اومدم ديدم نوشتين كه منو ميشنسايسن كلي ذوق زده شدم اينم عكس طاها كوچول تقديم به همه دوستان كنارش هم دخمل خوشگل يكي از دوستانه
بله دقيق از روز يك سالگي قطع كردم و فقط شير پاستوريزه بهش ميدم
پسر من هنوز خوب راه نميره نهايت 3 قدم بعد مي افته زمين شروع ميكنه چهار دست پا رفتن
صفحه 543 از 564 برو به صفحه:
تبلیغات متنی
فروش نقره و جواهرجلوگيري از خطرات احتمالي در دوران بارداري با استفاده از سنگ هاي درماني فروش پستي براي سراسر ايران انيشتين كوچولو تصويري 28 قسمتي Baby Einstein به همراه هديه پكيج 48 داستان سفارش تلفني - دريافت 1 ساعته تلفن دفتر فروش: 77517241-021 آتليه عكاسي كودك ـ گروه بعد چهارم اتاق تعويض و استراحت كودك – مشاهده و سفارش عكس آنلاين عكاسي در باغ و طبيعت عكاسي در منزل و جشنهاي تولد 26111210 - 26111507 - 021 ارسال اينترنتي گل اولين فروشگاه اينترنتي گل فروش ارسال گل از طرف شما عكاسي كودك در منزل شمابا استفاده از تجهيزات استوديوئي پرتابل. در محلي كه كودك شما احساس راحتي مي كند: منزل خودتان. همراه: 09126179357 بزرگترين مركز استعداديابي كودكان در ايران موسسه راه آيندگان نخبگان با بيش از 20 دفتر كشوري دفتر مركزي: 4-88918772-021