موضوع: چرا کیک های من پف نمیکنههههههههههههه + اظهار نظر

1   2  
کاربران حاضر: 0 کاربر و 0 مهمان
@ آدلا @ پست ها : 1794عضویت:1390/9/10
1392/2/31 - 10:56 صبح
سلام کبک پختن برام ارزو شده هرجی درست میکنم با هر دستور العملی که بگی


وسط کیک خمیر میشه و پفش نیم سانت بیشتر نمیشه

شدم مسخره خانواده چیکار کنم تا اسم کیک میارم شوهرم بهم میخنده

ولی من کوتاه نمیام تو رو خدا اگه راه حلی دارید بگید
بايد دنبال شادي ها گشت غم ها خودشان ما را پيدا مي کنند
الي پست ها : 2422عضویت:1390/8/10
1392/2/31 - 10:57 صبح
عزیزم روش پختت تو بگو بگم ایراد کار از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الي پست ها : 2422عضویت:1390/8/10
1392/2/31 - 11:00 صبح
سفیده و زرده تخم مرغتو جدا کن سفیدتو انقدر با همزن بزن که سفید و سفت بشه. بکینگ پودرتو با ارد مخلوط کن بعد بزن به مایع کیکت فرتم از قبل روشن کن تا داغ شه.
الي مامان ماهان پست ها : 13211عضویت:1391/3/13
1392/2/31 - 11:04 صبح

برای اینکه کیکتون خوب پف کنه و مراحل پخت کامل انجام بشه نکات زیر رو رعایت کنید:
۱-نکته اولیه اینه که موقع هم زدن تخم مرغ ها در اول کار نباید به هیچ وجه میان همزدن وقفه ایجاد شود (یعنی اگر در خلال کار برق رفت کیک شماهم خراب شده)
۲-کیک را همیشه در طبقه دوم فر قرار دهید.
۳-همیشه با دور متوسط همزن هم بزنیم.

۴-برای هم زدن کیک حتما از لیسک استفاده کنید و آرد رو با الک به طور دورانی اضافه کنید تا گلوله نشه و زیاد احتیاجی به هم زدن نداشته باشه هم زدن زیاد باعث میشه پف کیک بخوابه

۵-فقط 5 دقیقه آخر پخت اجازه داریم در فر رو باز کنیم اگر زودتر باز کنیم پف کیک میخوابه

۶-یک ربع قبل از قرار دادن کیک در فر.. فر را روشن کنید توجه داشته باشد فر نباید داغ باشه فقط باید گرم باشه واگر نه به کیک شک وارد میشه و حالت خمیری پیدا میکنه

۷- نکته ای که خیلی مهمه و کمتر کسی بهش توجه میکنه لرزش گاز هست!
وقتی که کیک در داخل فر هست کوچکتری لرزشی نباید داشته باشه حتی لرزش گذاشتن یک قابلمه روی گاز و اگر نه پف کیک میخوابه و خمیری میشه!
۸-توجه داشته باشید که برای اطمینان از پخت کیک نباید با چنگال روی آن زد این اشتباه محض است که موجب کم شدن پف کیک می شود وقتی روی کیک طلایی شد کاملا پخته.
مـرد که تـــــــــــو باشي زن بــودن خوب است .. از ميان تمـام مذکرهاي دنيا ... فقط کـافيــــــست پــاي تــــــــــو در ميان باشـد .. نميداني براي تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کيـفي دارد ... http://chefartist.ir/
كاپوچينوآنلاین پست ها : 1721عضویت:1391/7/25
1392/2/31 - 11:04 صبح
عزیزم توی مدتی که کیکت توی فر هست اصلا در فر رو باز نکن و چیزی روی اجا ق گازت نذار اینجوری پف کیکت نمیخوابه
asal... پست ها : 137عضویت:1392/1/17
1392/2/31 - 11:05 صبح
عزیزم پس من دقیقا برعکس توام
جوری شده که همیشه باید تو خونم کیک باشه اونم از نوع خونگیش
عزیزم مایع کیک رو از یه جهت هم بزن
ارد رو هم 2 بار الک کن بعد پیمونه بزن
در فر رو هم موقع پخت باز نکن
asal... پست ها : 137عضویت:1392/1/17
1392/2/31 - 11:08 صبح
تو موارد دیگه من اونقدا وسواس نیستم که رو اجاق چیزی نذارم و اینا
اخه اجاق با یه قابلمه گذاشتن که تکون نمیخوره
الي مامان ماهان پست ها : 13211عضویت:1391/3/13
1392/2/31 - 11:10 صبح
پف کیک به چند نکته اساسی بستگی داره که اگه همش درست رعایت بشه حتما مشکلی پیش نمیاد اول و مهمتر از همه (البته به نظر من ) اندازه گیری مواد یعنی حتما باید با دقت خیلی بالا باشه و بعد از اون نحوه مخلوط کردن مواد که مثلا اگر تخم مرغ داره دستورتون درست همونطور که گفته شده عمل بشه سفیده پف کرده خیلی آروم به مواد اضافه بشه و یا اینکه بعد از اضافه کردن بکینگ پودر دیگه با همزن خیلی زده نشه مواد . موارد اینطوری معمولا تو دستورها اشاره میشه و باید رعایت بشه یه مورد دیگه اینکه از قبل فر روشن باشه و گرم باشه دیگه اینکه اندازه قالب با حجم مایه کیک یه نسبتی داره که باید رعایت بشه دوسوم از قالب رو بگیره نه بیشتر چون اینطوری ممکنه کیل اولش پف کنه و بعد بخوابه و یه نکته دیگه اینکه در طول پخت به هیج عنوان در فر باز نشه . حالا شما ببیند کجا اشتباه میکنید . امیدوارم به دردتون خورده باشه .
******************************
یک نکته مهم دیگه هم اینه که اگر مایه کیک شل باشه کیک در اوایل پخت خیلی خوب پف میکنه اما بعد از مدتی پف اون می خوابه.به جز کیک هایی که در دستورشون ذکر شده که مایه سفتی دارن در بقیه موارد اگر دیدی مایه شل شده کمی آرد الک شده به اون اضافه کن.
**********************************
http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.asp?TID=278
مـرد که تـــــــــــو باشي زن بــودن خوب است .. از ميان تمـام مذکرهاي دنيا ... فقط کـافيــــــست پــاي تــــــــــو در ميان باشـد .. نميداني براي تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کيـفي دارد ... http://chefartist.ir/
zeynab پست ها : 2425عضویت:1390/5/5
1392/2/31 - 11:11 صبح
پگینگ پودرت را در آخرین مرحله با کمی آرد مخلوط کن و اضافه کن و فقط در حدی که مخلوط بشه همبزن و فوری بریز تو قالب و بذار تو فر که از قبل گرم کردی.در ضمن قالبت نباید کوچک باشه چون کیک خمیر میشه
یک صلوات میفرستی؟
آوا پست ها : 6376عضویت:1388/1/9
1392/2/31 - 11:14 صبح
من هم با نینوشی موافقم
الي مامان ماهان پست ها : 13211عضویت:1391/3/13
1392/2/31 - 11:16 صبح
http://sofrehkhune.com/portal/%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7/%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D9%86%D8%A7%D8%AF%DB%8C,%D8%AF%D8%B3%D8%B1/2182-%D8%AF%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D9%BE%D9%81-%DA%A9%DB%8C%DA%A9
مـرد که تـــــــــــو باشي زن بــودن خوب است .. از ميان تمـام مذکرهاي دنيا ... فقط کـافيــــــست پــاي تــــــــــو در ميان باشـد .. نميداني براي تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کيـفي دارد ... http://chefartist.ir/
zeynab پست ها : 2425عضویت:1390/5/5
1392/2/31 - 11:19 صبح
من همیشه اینطوری کیک میپزم و خوب هم میشه.شکر 1لیوان با نصف لیوان روغن و 3تا تخم مرغ و با قاشق تند تند هم میزنم بعد یک لیوان سر خالی ماست میزنم کمی هم میزنم بعد 2لیوان آرد و کم کم میزنم و کمی هم گلاب تو کیک میزنم بعد 2قاشق آرد و با یک قاشق سوپ خوری سرخالی پکینگ پودر قاطی میکنم و به مواد اضافه میکنم.تند تند هم میزنم و. میریزم تو قالب و میذارم تو فری که از قبل گرم شده نیم ساعته کیک آماده است درجه بالا را هم 10 دقیقه آخر روشن میکنم
یک صلوات میفرستی؟
@ آدلا @ پست ها : 1794عضویت:1390/9/10
1392/2/31 - 11:21 صبح
الی جونم ممنونم از راهنماییات

دیگه ابرو برام نمونده حتی برادر مجرد من کیکاش بهتر از من میشه من همون دستور العمل رو انجام میدم تاره

اون با ارد نانوایی کیک میپزه انقدر پف میکنه از کیک پز میخاد بپره بیرون

من سفیده و زرده رو جدا میزنم سفیذه که کف کرد با شکر قاطی میمکنم بعد زرده زده شده و ارد رو میریزم بعذ کمی روغن

و شیر و بکینگ پودر یک قاشق چایخوری و وانیل نصف قاشق اضافه میکنم فر رو از قبل گرم کردم روی درجه 170 به مدت
40

دقیقه
بايد دنبال شادي ها گشت غم ها خودشان ما را پيدا مي کنند
zeynab پست ها : 2425عضویت:1390/5/5
1392/2/31 - 11:23 صبح
من فر ندارم ولی درجه تستر و روی 150 میذارم
یک صلوات میفرستی؟
@ آدلا @ پست ها : 1794عضویت:1390/9/10
1392/2/31 - 11:30 صبح
دوستان میگم توی کیک پز کیک بهتر میشه یا توی فر منطورم اون فر هست

من دوست دارم کیکم اسفنجی بشه یعنی توش سوراخ سوراخ بشه و ترد در بیاد به سرم زده برم کیک پز بخرم
بايد دنبال شادي ها گشت غم ها خودشان ما را پيدا مي کنند
@ آدلا @ پست ها : 1794عضویت:1390/9/10
1392/2/31 - 11:35 صبح
من پودر کیک اماده هم خریدم باز جالب در نیومد پس حتما ایراد از فر هست

شاید کیک های من نفرین شدن...........هه هه
بايد دنبال شادي ها گشت غم ها خودشان ما را پيدا مي کنند
@ آدلا @ پست ها : 1794عضویت:1390/9/10
1392/2/31 - 11:38 صبح
به نطر شما وانیل پف کیک رو نمیگره
بايد دنبال شادي ها گشت غم ها خودشان ما را پيدا مي کنند
@ آدلا @ پست ها : 1794عضویت:1390/9/10
1392/2/31 - 11:58 صبح
به نطر شما وانیل پف کیک رو نمیگره
بايد دنبال شادي ها گشت غم ها خودشان ما را پيدا مي کنند
1   2  
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: