2737
2734
عنوان

کیکهای تولد کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 94723 بازدید | 779 پست
یگانه عزیز خواهش میکنم دوست خوبم. اگر بازهم خواستی بگو بذارم. اگر هم در تهیه اش مشکلی داشتی یا همینجا پیام بذار یا زنگ بزن حتما کمکت میکنم.
غیر از کیک، بیسکوئیت و کاپ کیک هم انجام میدم. برای دسر موردی کار انجام میدم. علتش هم اینه که دوره دکوراتوری کیک رو گذرندم برای همین میخوام که روی دکور کیک، بیسکوئیت و کاپ کیک متمرکز باشم
اما اگر منظور تهیه کرمهای بالاست، چون برای مواد میانی کیکها تهیه میکنم، اونها رو درست میکنم. چون بعضیها برای افراد مسن کیک سفارش میدن که نباید خامه بخورن یا اصلا از طعم خامه میان کیک خوششون نمیاد. این کرمها رو یا بصورت ترکیبی با خامه یا به تنهایی میان کیک میذارم.
دسرهای فوق العاده زیبایی رو النا جون تهیه میکنن.
http://www.deserkade.ir/
همیشه در کنار عزیزانتان شاد و سلامت باشین.
سفارش انواع کیک و آموزش مقدماتی تا پیشرفته تزئین کیک و کاپ کیک *** 09331790144***
*www.cakeara.com***
*cakeara@gmail.com***
کیک ارا جان میشه دستور ترامیسو و سوفله ای که میگی تخم مرغ زیاد داره را بذاری من هم یه پسر بدغذا دارم که نه تنها تخم مرغ بلکه به هیچی لب نمیزنه
چند روزه براش پنکیک درست میکنم دوست داره
این کرمی که دستورش را گذاشتی چه جوری باید خورد همین جوری یا با بیسکوییت؟
مرسی خانمی
❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

سمانه عزیز دستور تیرامیسو از شبکه میشف برنامه فود سفری (که البته دیگه شبکه قطع شده):
تخم مرغ سه عدد
پنیر خامه ای سه چهارم بسته 350 گرمی (پنیر ماسکار پونه بسیار بسیار خوشمزه ترش میکنه. کاله این پنیر رو داره)
خامه یک بسته (250 میلی)
شکر نصف پیمانه ولی مزه کنین که اگر شیرینیش به نظرتون کم بود، ذره ذره اضافه کنین.
پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری (در دستور اصلی نیست ولی اگر اضافه نکنین تیرامیسوی شما شل و ول میشه
پودر نسکافه (اختیاری)
وانیل یک هشتم ق س یا یک پنسه
قهوه دم کرده با قهوه جوش. قهوه تلخ خیلی بهتره
بیسکوئیت لیدی فینگر (اما به نظر من و کسانی که تیرامیسوی مخصوص خودم رو تست کردن با ساقه طلایی طعم بهرتی داره- دو سوم بسته.)

زرده و سفیده رو از هم جدا کنین. سفیده رو با کمی نمک با دور تند بزنین تا فرم بگیره و کنار بذارین.
زرده رو با وانیل و شکر حسابی بزنین تا حالت کرم مانند پیدا کنه بعد ذره ذره پنیر رو اضافه کنین و سپس خامه. مخلوط شما باید کاملا یکدست باشه. پودر ژلاتین رو با سه ق س آب مخلوط کنین تا اسفنجی مانند بشه و اگر از نسکافه استفاده میکنین (از این نسکافه های فوری که در بسته بندی هست)در همین مرحله به ژلاتین اضافه کنین و روی بخار آب کتری بذارین تا کاملا حل بشه. بعد از روی بخار آب کتری بردارین و کمی که گرماش افت کرد، به زرده ها اضافه کنین. اینکار باعث میشه که زرده ها کمی بپزند و میکروب آنها حتی الامکان کشته شود. بعد سفیده رو اضافه کنین و با لیسک (نه همزن) سفیده رو با ماه مخلوط کنین.
در نهایت کف ظرف مورد نظرتون رو با بیسکوئیتهایی که در قهوه تلخ زدین پر کنین و روش یک لایه از مایه بریزین. اگر میخواهین چند لایه درست کنین. این مخلوط را در یخچال بذارین. حدود هفت هشت دقیقه طول میکشه کهمایه کمی خودش رو بگیره. از یخچال دربیارین و ردیف دوم را به همین ترتیب بچینید.
همیشه در کنار عزیزانتان شاد و سلامت باشین.
سفارش انواع کیک و آموزش مقدماتی تا پیشرفته تزئین کیک و کاپ کیک *** 09331790144***
*www.cakeara.com***
*cakeara@gmail.com***
2731
دستور سوفله رو هم براتون میذارم. اشکالی بود خوشحال میشم کمک کنم.


یگانه عزیزم خوشحال میشم کمکت کنم.
همیشه در کنار عزیزانتان شاد و سلامت باشین.
سفارش انواع کیک و آموزش مقدماتی تا پیشرفته تزئین کیک و کاپ کیک *** 09331790144***
*www.cakeara.com***
*cakeara@gmail.com***
نازنین عزیز، این یک نمونه از اون کیک با عکس رویی. برگرفته از وبسایت مامی سایت

همیشه در کنار عزیزانتان شاد و سلامت باشین.
سفارش انواع کیک و آموزش مقدماتی تا پیشرفته تزئین کیک و کاپ کیک *** 09331790144***
*www.cakeara.com***
*cakeara@gmail.com***
و یک نمونه دیگر برگرفته از وبسایت مامی سایت
همیشه در کنار عزیزانتان شاد و سلامت باشین.
سفارش انواع کیک و آموزش مقدماتی تا پیشرفته تزئین کیک و کاپ کیک *** 09331790144***
*www.cakeara.com***
*cakeara@gmail.com***
2738
شما هر اندازه ای که بخواهین میتونین رویاپردازی کنین و با فوتوشاپ عکسهای ترکیبی درست کنین و در ابعاد دلخواه در بیاردیش. مثلا عکس خودتون و همسرتون و کودکتون. با هر طراحی که دوست دارین. عکس قابل چاپ روی کیک هست
همیشه در کنار عزیزانتان شاد و سلامت باشین.
سفارش انواع کیک و آموزش مقدماتی تا پیشرفته تزئین کیک و کاپ کیک *** 09331790144***
*www.cakeara.com***
*cakeara@gmail.com***
بنظر شما عکسی که صبح گذاشتم خوشگلتره یا رو مجله بزنم؟
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!... خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین
سلیقه ای هست. اون کیک خوب خیلی باکلاس هست و این کیک فانتزی و بامزه.
در ضمن باید چندتا نکته رو بگم:
ورقی رو که شما طراحی می کنین من به یک قنادی میدم که کار چاپش رو انجام بده و من روی کیک مذارمش. یعنی هزینه چاپ عکس روی اون ورقها مربوط به محلی هست که عکس رو چاپ میکنه. قیمت برگ آ پنج توی خرداد ماه یازده تومان بود. اگر خواستین قیمت بگیرم بهتون بگم. بیشتر قیمتش هم به دلیل استفاده از رنگهای خوراکی زیاد و گرانقیمت روی برگ نشاسته ای هست.

این عکس رو کیک خامه ای اجرا میشه نه فوندانت. بنابریان کیکتون دیگه فوندانتی نمیشه
همیشه در کنار عزیزانتان شاد و سلامت باشین.
سفارش انواع کیک و آموزش مقدماتی تا پیشرفته تزئین کیک و کاپ کیک *** 09331790144***
*www.cakeara.com***
*cakeara@gmail.com***
پس نظدتون اینه که کیک صبح باکلاستره؟
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!... خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز