عزیزم وقتی سیب زمینی و پیاز ( کمی هم هویج یا فل فل دلمه)رو رنده کردی با دست فشار بده تا اب _(سیب زمینی و پیاز ) اضافی شو در بیاری و دور بریزی گوشت رو اضافه کن و یک مقدار پونه و نعنا وجعفری و وادویه رو بهش اضافه کن ( برای اطمینان کمی هم ارد سوخاری یا ارد نخودچی) همه رو باهم مخلوط کن وخوب چنگ بزن خیلی باید چنگ بزنی تا کتلت پخش نشه روغن داغ داغ هم استفاده کن
هدایای خداوند به من.وهمسرم لاحول ولا قوه الا بالله
دوستان خوبم من همیشه با این روش کتلت درست میکنم و عالی میشه.
ابتدا هر تعداد سیب زمینی رو که میخوام پوست میکنم و بصورت مربع مربع خورد میکنم و بعد یک پیاز پوست میکنم و روی سب زمینی خورد میکنم و بعد مقداری سیر و نمک و فلفل و زردچوبه به این مواد میزنم و روش هم آب میریزم تا کاملا بپزه و آب تموم بشه . بعد محتویات پخته شده رو خوب میکوبم و میزارم تا حسابی سرد بشه و بعد تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی بهمراه گوشت چرخ کرده به مواد اضافه میکنم و حساب ورز میدم تا همه یکنواخت مخلوط بشه و بعد ماهیتابه رو با روغن میزام تا داغ بشه و بعد کتلت رو سرخ میکنم .
عالی میشه . نوش جان
(( وبلاگ جراحی بینی )) rhinoplasty-info.tk اطلاعات مفید در زمینه جراحی زیبایی بینی و معرفی متخصصین مجرب
سلام. من سیب زمینی و پیاز و گوشت چرخ کرده رو با مولینکس خوب میزنم. بعد بهش فلفل و نمک و زردچوبه و کلی ادویه دیگه میزنم و با یک تخم مرغ و یک قاشق آرد هم میزنم تا خوب مخلوط شن. بعد عم در روغن داغ سرخ میکنم.
تعریف از خود نباشه کتلتهای من و مامانم توی کل فامیل خودم و همسری معروفه. درخواستیه همیشگیه پدر شوهرم هم کتلته.