خواهر من همین مشکل رو داشت. البته دکترها میگن از یک در هزار این مورد دیده میشه! رحم بهجای اینکه مثل یه بادکنک یا به قول معروف مثل یک گلابی باشه ، وسطش فرورفتگی داره و مثل U میشه. بزرگترین مشکل این حالت اینه که جنین از ماه 5 دچار کمبود جا میشه و اغلب منجر به زایمان زودرس و سقط جنین میشه(خواهر من 2 تا بچهشو بهاطر همین مشکل از دست داد). بچه دوم رو تو 5 ماهگی دکتر مرضیه وحید دستجردی بهدنیا آورد، موقعی که واسه درآوردن جفت اقدام کرده بود، متوجه 2 شاخ بودن رحم خواهرم شد و بهش توصیه کرد بیمارستان امامخمینی زیر نظر دکتر شیرین قاضیزاده جراحی کنه و با عمل لابراسکوپی مقداری از 2شاخ بودن رحم رو کم کردن.
مشت من هم گهگاه، چون دلم میگیرد،میفشرد حجم تنهایی را در خویش
عسل جون خواهش میکنم منم کمک کن منم دوبار باردار شدم و نی نی هام نموندن و تو شکمم از ماه 6 به بهد رشد نمیکردن با اینکه تغذیه ام خوب بود و فقط خودم چاق میشدم الانم آز کرومزومی دادیم هنوز جوابش نیومده یعنی ممکنه نی نی های منم به خاطر دو شاخ بودن رحم رشد نکردن و زایمان زودرس داشتم و نی نی هام نموندن اولی که تو شکمم از بین رفته بود من دو تا زایمانم تجربه کردم هم طبیعی هم سزارین ممکنه این طوری باشه و دکترا موقع زایمان متوجه نشده باشن آخه من بیمارستان دولتی زایمان کردم خواهش میکنم کمکم کن ئ از اطلاعاتی که داری بگو ممنونم ازت
مینای عزیز، من تا جایی که میدونستم گفتم. بیمارستان دولتی یا خصوصی مهم نیست. دکتری مهمه که بتونه علت رو پیدا کنه. میتونم یه دکتر فوقالعاده خوب رو بهت معرفی کنم که استاد دانشگاه علوم پزشکی هست. خواهرم مشکلاتش خیلی بود. علاوه بر رحم، گروه خونیش هم منفی بود و سر بچه اولش روگام نزده بود و خلاصه دردسرت ندم با کلی مکافات پیش این دکتر بچه سومش رو به سلامت به دنیا آورد. خانم دکتر "فاطمه رحیمی شعرباف" . تو بیمارستان میرزاکوچکخان هست(البته نه واسه کار، استاد دانشجوهاس). تا جایی که یادمه روزای سهشنبه اونجا میمود. یه زنگ بزن یا یه سر برو و آدرس مطبش رو بگیر. فوقالعاده متعهد و باوجدان هست و مشکلاتت رو دونهدونه بررسی میکنه. امیدوارم مشکلاتت حل بشه و یه نینی سالم که نه، 2-3 تا خدا بهت بده. (چشمک)
مشت من هم گهگاه، چون دلم میگیرد،میفشرد حجم تنهایی را در خویش
salam 1ki az dostane ma ham in moshkelo dasht raft pishe doctor sahebkeshaf on amalesh kard baade 5 ta seght ke dasht on fahmid va amalesh kard hala ham 1 niniye khoshgel dare
مینا جون فکر نمیکنم رحم تو دو شاخ باشه چون اگه بود موقع عمل میفهمیدن شاید مشکل دیگه ای داری بالاخره پیگیرش باش امیدوارم نی نی سومیت سالم و تپلی به دنیا بیاد
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.