صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   چهارشنبه، 29 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

کرم پودر برای پوست سبزه و چرب و خراب

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

مامان آرتين

1389/5/9   9:21 ق.ظ

سلام دوستان.
یکی از اقوام دارای پوست سبزه و خراب هست . ایشون ازدواج نکرده و خودتون بهتر می دونید برای یک خانم مجرد داشتن یک صورت صاف و زیبا چقدر مهم و تاثیر گذار است . یادم رفت بگم پوست چربی هم دارند ایشون.
از من خواستند دو نوع کرم بهش راهنمایی کنم :
1- برای محل کار - احتمالا باید موندگاریش خوب باشه و همین طور رنگ خوبی داشته باشه (مخالف رنگ پوستش نباشه)
2- برای مهمونی و مراسم (کرم های گریم از نظر شما خوبه برای مراسم؟)

لطفا در مورد مارک و قیمت های کرم پودر ها و همین طور کارهایی که میشه کرد تا پوست بهتری داشته باشیم ، نظر بدید.
مرسی

ليلي

1389/5/9   9:44 ق.ظ

کرم پودر make up خوبه. مخصوص پوستهای چرب هم داره کرم برنزه هاش هم واقعا خوش رنگن
قیمتش هم 24 تونه
اگه اگه از ژل ثابت کننده آرایشش هم استفاده کنه بعد پنکک یا همون کرم پودر بزنه واقعا ماندگاریش عالی میشه حتی با شستن صورت هم همونطوری میمونه
اون ژل هم 24 تونه

برهنه ات میکنند تا بهتر شکسته شوی!! نترس گردوی کوچک آنچه سیاه میشود روی تو نیست، دست آنهاس...
ليلي

1389/5/9   9:44 ق.ظ

کرم پودر make up خوبه. مخصوص پوستهای چرب هم داره کرم برنزه هاش هم واقعا خوش رنگن
قیمتش هم 24 تونه
اگه اگه از ژل ثابت کننده آرایشش هم استفاده کنه بعد پنکک یا همون کرم پودر بزنه واقعا ماندگاریش عالی میشه حتی با شستن صورت هم همونطوری میمونه
اون ژل هم 24 تونه

برهنه ات میکنند تا بهتر شکسته شوی!! نترس گردوی کوچک آنچه سیاه میشود روی تو نیست، دست آنهاس...
ميني

1389/5/9   11:29 ق.ظ

واسه مهمونی نظری ندارم چون هر کرم پودر رو هر پوستی یه جور جواب میده.فقط اینو میدونم کرم گریم مصرف زیاد و طولانی مدتش پوستای عالی رو هم خراب میکنه. ولی واسه سر کار و مصرف روزانه دکتر به من یه کرم ضد جوش و خشک کننده معرفی کرد که حالت کرم پودری داره، پوشانندگیشم خوبه. سه رنگم داره ( بیرنگ، روشن، تیره) تیرش برنزه است و روش نوشته واسه پوستای گندمگون و سبزه. اسمش " اکتی پور" قیمتشم خیلی خوبه دقیق یادم نیس یا 12 و یا 14 تونم بود. البته اگه از ضد جوش های دیگه هم استفاده میکنن ممکنه پوشتشونو خیلی خشک کنه. :)

سمانه مامان بنيتا

1389/5/9   2:04 ب.ظ

به نظرم بهتره اول پوستش رو درمان کنه چون کرم پودر پوست رو خراب تر میکنه.
مارک lacvert خوبه
برا مهمونی هم کرم گریم خوب میپوشونه مارکaqua

برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
شانل(byeninisite)

1389/5/9   2:22 ب.ظ

اکتی پور خوراک پوست خراب خیلی مناسب جوش و چربی
بعدم ضدافتاب رنگی فاقد چربی اوریاژ
سان سنس رنگاش خوبه
گریمم باید بلد باشی استفاده کنی و گرنه مایه ابروریزی میشه پنکک روی مرطوب کننده بزنه پوشانندگی هم داره مثل میستین یا پنکک اته otte کره ای 10000 تومن
گرونتر از اینها هم هست ولی خوب اصلشو مشکل گیر بیاد و ممکنه هم هست نپسند رنگشو ولی اینا که گفتم خیلی خوبه و قیمتش هم خیلی بالا نیست

برای آرامش زمین دعا کنیم.
ليليان

1389/5/9   2:26 ب.ظ

شاهزاد خانوم این پنکک که کره ایه شما از کجا میخرین ؟ یا جائی میشناسین؟ اخه من یه مدت دنبالش بودم هیچ جااااا پیدا نمیشد

شانل(byeninisite)

1389/5/9   2:32 ب.ظ

در خونمون لوازم ارایشی دوستم تا منو میبینه میخوام کرم بگیرم به زور میگه میستین بیا ببر ولی من ضد افتاب مرتب می زنم اهل پنکک نیستم فقط کرم پودر خوب اگه پیدا کنم برا یه مهمونی سالی ماهی

شانل(byeninisite)

1389/5/9   2:33 ب.ظ

من اصفهانم مجتمع پارک otte داره خیلی خوب می خوابه رو پوست خوشم اومد ازش اونم انگار 9000 تومن بود

ليليان

1389/5/9   2:54 ب.ظ

نمایندگی تهران نداره؟؟

شانل(byeninisite)

1389/5/9   2:56 ب.ظ

حتما داره تهران بالاخره از بچه های تهران بپرس

ليليان

1389/5/9   2:59 ب.ظ

مرسی اوکی یه تاپیک میزنم واسش

سپيد( مامان يونا)

1391/12/15   11:47 ق.ظ

http://dl.xco.ir/bazaryabi?id=679
یک فرصت شغلی سوداور برای بازاریابی و کسب درامد همین امروز ثبت نام کنید.

http://dl.xco.ir?p=123&id=679
گنجینه سوالات آزمونهای استخدامی

ما.... نه آنیم!! که در بازی تکراری این چرخ و فلک هرکه از دیده رود را .... ز خاطر ببریم.
به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.140625 seconds