صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   جمعه، 3 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

اگر شما و یا آشنایانتان عمل زیفت کردید بیاین اینجا...

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

مامان اميرعلي

1389/5/7   6:58 ب.ظ

سلام دوستان ، من تا دو ماه دیگه توسط دکتر آل یاسین عمل زیفت میشم .میخوام ببینم که درصد موفقیت این عمل بیشتر از عملهای دیگه هست یا نه ؟

مامان مريم

1389/5/7   7:04 ب.ظ

زن دایی من انجام داد چندین بار ولی نتیجه ای نگرفت.البته نمیشه ادما رو با هم مقایسه کرد چون هر کی یه مشکلی داره و بدنها با هم فرق دارن

ميني موس(ليليوم سابق)

1389/5/7   8:25 ب.ظ

در صد موفقیتش بیشتر از سایر عملها(ای یو ای و ای وی اف)نیست ولی طبیعی تره چون بر خلاف ای وی اف که جنین رو 3 روز توی انکباتور میذارن تو زیفت بلافاصله بعد از لقاح جنین رو توی لوله های فالوپ میذارن و جنین خودش به سمت رحم حرکت میکنه در بهترین حالت توی هر بار زیفت احتمال حاملگی 30 درصده و چندین عامل در این ضریب موفقیت دخیل هستن
1-کیفیت اسپرم 2 -کیفیت تخمک 3-هر چه سن زن

ميني موس(ليليوم سابق)

1389/5/7   8:33 ب.ظ

کمتر باشه شانس اینکه تخمکهای سالمتر و رحم اماده تری داشته باشه بیشتره
تمام اینها رو گفتم ولی عزیزم بدون که همه چیز دست خداست من مدتی که توی مراکز ناباروری رفت امد داشتم کسانی رو میدیدم که ظاهرا تمام فاکتورها رو دارن ولی در چندمین عمل زیفت باردار شدن و کسانی هم بودن که فقط با داشتن چند تا دونه اسپرم یا تخمک یا سن بالا همون با اولین عمل زیفت باردار میشدن
برات ارزوی موفقیت دارم

مامان اميرعلي

1389/5/8   1:12 ب.ظ

ممنون از سی سیلی جون و مامان مریم .
لطفا برای همه منتظران دعا کنید

مامان باران و دريا

1389/5/8   10:05 ب.ظ

آزی جون من زیفت کردم و الان یک دختر یک ساله دارم تجربمو تو وبلاگم بخون http://baran-e-man.mihanblog.com

مامان اميرعلي

1389/5/9   1:32 ق.ظ

سلام مامان باران
ممنون از این همه لطف ، انشاءا... خدا دختر گلتون رو برای شما و پدرش حفظ کنه و همه روزهای زندگیتون سبز باشه.
به نظر شما من پیش دکتر آقا حسینی برم یا دکتر آل یاسین ؟ و هزینه شما کلا چقدر شد؟

مامان اميرعلي

1389/5/9   1:35 ق.ظ

مامان باران من سال گذشته آی وی اف کردم(بیمارستان لاله توسط دکتر طاهری پناه و افلاطونیان) و باردار شدم ولی قلب جنین تشکیل نشد و سقط شد و 19 ساله که ازدواج کردم و 37 سال دارم اما فکر میکنم با توجه به فرصت کمی که دارم باید عمل زیفت انجام بدم و اونهم توسط یه دکتر با تجربه و متخصص . مامان باران جان مشکل از شما بود یا همسرتون؟ و شما در چند سالگی عمل زیفت رو انجام دادید؟

MOonLighT

1389/5/9   4:36 ب.ظ

آزی جان دختر دایی من پیش آل یاسین زیفت انجام داد و همون بار اول هم باردار شد ....
انشاءاله که شما هم با همون بار اول صاحب یه نی نی سالم میشی ...

میتونم یکم ازت راهنمایی بخوام ، که مشکل شما چی بود که به فکر زیفت افتادید و اینکه چقدر هزینه براتون برمیداره ؟
چند وقت طول کشید از رفتن پیش آل یاسین تا انجام زیفت ؟

ممنون میشم جواب بدید ، آخه دختر دایی من چهار سال پیش رفته پیشش و از طرفی فامیله نمیشه ازش سوال کرد!

پروانه من در تاری است که عنکبوتش سیر است نه یارای پرواز دارد نه میتواند بمیرد
مامان اميرعلي

1389/5/9   6:47 ب.ظ

MOonLighT عزیز سلام
تعداد و حرکت اسپرم همسرم خیلی کمه و بطور طبیعی باردار نمیشیم و 19 ساله که ازدواج کردیم و 37 سال سن دارم و همسرم هم 44 سال دارد و سال گذشته برای اولین بار IVF (در بیمارستان لاله توسط دکتر طاهری پناه )کردیم و باردار شدم اما بدلیل نارسایی اسپرم همسرم ،قلب جنین تشکیل نشد و سقط شد اما تعریف دکتر آل یاسین را زیاد شنیده ام و قبل از هر چیز باید همسرم درمان میشد و ایشان تحت نظر دکتر پویان (ارولوژیست ) میباشد و یک دوره سه ماهه باید دارو مصرف کند که حدود دو ماه از مصرف دارو گذشته و بعد از بهتر شدن شرایط ایشان با نامه ای که از دکتر پویان جهت معرفی به دکتر آل یاسین میگیریم بدون نوبت ایشان ما را ویزیت خواهند کرد و اگر شرایط همسرم بهتر شده باشد باید سریعا عمل صورت گیرد . وشکر خدا تا الان خودم مشکلی برای باروری نداشته ام .
هزینه زیفت (عمل ، داروهای هورمونی ، آزمایش و ... ) کمتر از دو میلیون تومان میشود.اگر خواستی بری پیش دکتر آل یاسین ، شهریور ماه برو و نوبت برای نیمه دوم سال بگیر.

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.09375 seconds