سلام دوستای خوبم هر کسی وقتی جهیزیه میخره بعد از گذشتن یک مدت که وارد زندگی شد یادش میاد فلان چیزو نخریده خانمهایی که ازدواج کردن اگه این حالت براشون پیش اومده وچیزی رو از قلم انداختن بگن که واسه ما تازه عروسها پیش نیاد
دختر های نازنین چرا فکر میکنید حتما باید جهیزیه ببرید؟ بهترین جهیزه خودتان هستید. شما نسل جوان باید این رسم را عوض کنید به نظر من برای شروع زندگی، هر دو طرف به کمک هم باید لوازم زندگیشان را تهیه کنند نه این که دختر همه چی ببره
قدر چیزی را که داری بدان قبل از اینکه زمان به تو یادآوری کند :باید قدر چیزی را که داشتی می دانستی . . .
لازم هم نیست همه چی تکمیل باشه. بابا آدم میره سر زندگیش هزارتا چیز برای آدم کادو میارند یا به تدریج خریده میشه زیاد سخت نگیرید و حواستون به فرهنگ سازی هم باشه
ایرانی با آگاهی و تغییر می تواند ایرانی آباد و آزاد داشته باشد.
من مادر شوهرم از اون دسته ادمایی که میگه نمیخواد چیزی ببرم البته چون میدونه من همیشه بهترین میبرم ولی به جای تشکر کردن فقط میگه چرا زیاد و گرون خریدم...ادم میمونه با این افراد چطوری رفتار کنه؟؟؟
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.