صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   یکشنبه، 29 اردیبهشت 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

آفتاب زیبا و محمد حسین لطفا جواب بدید....

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

صفحه 1 از 7912345678910>>|

مامان اميرعلي

1389/4/28   2:51 ب.ظ

سلام دوستان
همسرم واریکوسل داشته و دو بار عمل کرده و تعداد و حرکت اسپرمش سیر نزولی داشته و 19 ساله که ازدواج کردیم و برای بار اول سال گذشته IVF کردیم و من باردار شدم ولی بدلیل نارس بودن اسپرم شوشوم ، قلب جنین تشکیل نشد و سقط شد و دکتر پویان داروهایی جهت بالا رفتن اسپرم همسرم تجویز کردن که با خوردن یک ماه و نیم از دوره سه ماهه، ایشون آز دادند و نتیجه به صورت زیر میباشد :
liquefaction=30 min /
viscosity= normal/
volume=2.5/ph=7.5/
sperm count=5.6 mil/
rapid progressive motile(a) =5/
slow progressive motile (b) =5
non progressive motile (c) =10
non motile (d) = 80
aggregation = negative
morphology:
normal=70
abnormal=30
pinheah=10
round head=5
others=15
WBC=12-14
RBC=2-3
ep.cells=0-1
abstinece=3 day
collection & test performance=60 min
spermatid=0-1 hpf

مامان اميرعلي

1389/4/28   3:03 ب.ظ

و قبل از استفاده از دارو (لتروزول - پنتوکسی فیلین -آمپول خوراکی کارنیتینا) و ژله رویال و گرده خرما و عسل کوهی ،آزمایش شوشوم به شرح زیر بوده:
Sample Description:

Odor = Norm
Liquefactoin State = Norm
Agglutination = None
Viscosity = +3
--------------------------------------------
Motility:
count = 6 mil
sperm move ahead quickly or fast progressive(class a)=0%
sperm move ahead sowly or progressive(class b)=2%
sperm not move ahead or non progresive(class c)=8%
sperms is still or non motile(class d)=91%
a+b+c=10%
Round cells = 1
WBC=1-3
RBC=1
Germinal cell= 1-2
Trichomonas vag = Non
---------------------------------------------------------
Morphology:
Norms=1-2 %
head pathology=60%
midpiece pathology=15%
Q test=کمتر از 1+
--------------------------------------------------------
Motility after Capacitation:
class a =0%
class b = 10%
class c = 90%
class d = 0%
total good sperms = 20000

آفتاب زيبا

1389/4/28   8:55 ب.ظ

سلام.

باعرض سلام مجدد حضور شما

liquefaction=30 min /(مدت زمان برگشت دوباره حالت منی به مایع)
viscosity= normal/ (ویسکوزیته نرمال هست)
(یعنی میزان حجم به میلی لیتر)volume=2.5
/ph=7.5/ (یعنی اسیدیته که نرمال هست)
sperm count=5.6 mil/ (تعداد اسپرم یعنی حدود شش میلیون اسپرم یعنی تقریبا دررنج الیگواسپرمی قرار میگیره)
rapid progressive motile(a) =5/ (اسپرمهای با حرکت سریع پیش رونده)
slow progressive motile (b) =5 (اسپرمهای با حرکت کند پیش رونده)
non progressive motile (c) =10 (تعداد اسپرمهای بدون حرکت پیش رونده)
non motile (d) = 80 (اسپرمهای بدون حرکت)
aggregation = negative (این رو نمیدونم)
morphology: (شکل ظاهری اسپرمها)
normal=70
abnormal=30 (غیرعادی)
pinheah=10 (فکرکنم منظورش سر کوچک باشه)
round head=5 (فکر میکنم شکل سر اسپرم که گرد هست)
others=15
WBC=12-14 (یعنی white blood cellیعنی تعداد گلوبولهای سفید درمایع)
RBC=2-3 (یعنی تعداد گلوبولهای قرمز در مایع)
ep.cells=0-1
abstinece=3 day
collection & test performance=60 min
spermatid=0-1 hpf (این رو هم نمیدونم)

درمجموع همسر شما الیگواسپرمی هست وبه نظر من بهتر هست که عمل ICSIیعنی تزریق داخل تخمک انجام بشه.

آفتاب زيبا

1389/4/28   8:56 ب.ظ

اول از همه عرض کنم که آقای دکتر گفتنی ها فرمودن ولی اگر من بخوام ادامه صحبتهای ایشون چیزی عرض کنم باید بااجازه ایشون بگم که به نظر من دررویان به علت تجمع مریضی که هست شاید به علت اینکه دریک روند درمانی رسیدن به نتیجه مطلوب مراجعات مکرری رو میطلبه واین رفت وامد ممکنه که شما رو خسته کنه به نظر من بهتره که اگر قصددارید که محل مراجعه قبلی رو برای ادامه دوره درمان عوض کنید بهتر هست که مراجعات اولیه وروند تشخیصی درمانی رو خارج از کلینیک های ناباروری وپیش متخصص های همون کلینیک ها ولی درمطب خودشون طی کنید.چون هم مطبها نسبت به کلینیک ها خلوت تر هستند وهم اینکه پزشکتون رو خودتون می تونید انتخاب کنید ولی مثلا درابن سینا شما پزشک رو انتخاب نمی کنید .من پیشنهاد می کنم درصورت علاقمند بودن به تغییر محل مراجعه برای درمان به مطب دکتر افسانه محمد زاده یا دکتر عارفی مراجعه کنید وسابقه بیماریتون رو بگید.اگر مایل بودید من آدرس مطب وشماره تماس رو به شما خواهم داد.
این پزشکان با روند درمانی ناباروری کاملا آشنا هستند وبرای پزشک مردان هم می تونید ازخودشون راهنمایی بخواهید.تمام تستها وآزمایشات رو با تجویز این پزشکان انجام بدید وبعد اگر لازم شد عمل پانکچر وهمینطور انتقال جنین رو درمرکز ناباروری انجام بدید.دراین حالت هم سریعتر به نتیجه می رسید وهم اینکه پزشکتون رو خودتون انتخاب میکنید.من بعد ازهشت سال مراجعات مکرر نهایتا با پیشنهاد خود دکتر این کاررو انجام دادم چون به علت تجمع بیمار دراین مراکز واقعا با مشکل مواجه شده بودم.امیدوارم که شما بااین مشکل مواجه نشید.

آفتاب زيبا

1389/4/28   9:04 ب.ظ

به نام خداوند رحمتگر مهربان
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

کاف‏ها یا عین صاد
کهیعص

[این] یادى از رحمت پروردگار تو [در باره] بنده‏اش زکریاست
ذِکْرُ رَحْمَةِ رَبِّکَ عَبْدَهُ زَکَرِیَّا

آنگاه که [زکریا] پروردگارش را آهسته ندا کرد
إِذْ نَادَى رَبَّهُ نِدَاء خَفِیًّا

گفت پروردگارا من استخوانم سست گردیده و [موى] سرم از پیرى سپید گشته و اى پروردگار من هرگز در دعاى تو ناامید نبوده‏ام
قَالَ رَبِّ إِنِّی وَهَنَ الْعَظْمُ مِنِّی وَاشْتَعَلَ الرَّأْسُ شَیْبًا وَلَمْ أَکُن بِدُعَائِکَ رَبِّ شَقِیًّا

و من پس از خویشتن از بستگانم بیمناکم و زنم نازاست پس از جانب خود ولى [و جانشینى] به من ببخش
وَإِنِّی خِفْتُ الْمَوَالِیَ مِن وَرَائِی وَکَانَتِ امْرَأَتِی عَاقِرًا فَهَبْ لِی مِن لَّدُنکَ وَلِیًّا

که از من ارث برد و از خاندان یعقوب [نیز] ارث برد و او را اى پروردگار من پسندیده گردان
یَرِثُنِی وَیَرِثُ مِنْ آلِ یَعْقُوبَ وَاجْعَلْهُ رَبِّ رَضِیًّا

اى زکریا ما تو را به پسرى که نامش یحیى است مژده مى‏دهیم که قبلا همنامى براى او قرار نداده‏ایم
یَا زَکَرِیَّا إِنَّا نُبَشِّرُکَ بِغُلَامٍ اسْمُهُ یَحْیَى لَمْ نَجْعَل لَّهُ مِن قَبْلُ سَمِیًّا

گفت پروردگارا چگونه مرا پسرى خواهد بود و حال آنکه زنم نازاست و من از سالخوردگى ناتوان شده‏ام
قَالَ رَبِّ أَنَّى یَکُونُ لِی غُلَامٌ وَکَانَتِ امْرَأَتِی عَاقِرًا وَقَدْ بَلَغْتُ مِنَ الْکِبَرِ عِتِیًّا

[فرشته] گفت [فرمان] چنین است پروردگار تو گفته که این [کار] بر من آسان است و تو را در حالى که چیزى نبودى قبلا آفریده‏ام
قَالَ کَذَلِکَ قَالَ رَبُّکَ هُوَ عَلَیَّ هَیِّنٌ وَقَدْ خَلَقْتُکَ مِن قَبْلُ وَلَمْ تَکُ شَیْئًا

گفت پروردگارا نشانه‏اى براى من قرار ده فرمود نشانه تو این است که سه شبانه [روز] با اینکه سالمى با مردم سخن نمى‏گویى
قَالَ رَبِّ اجْعَل لِّی آیَةً قَالَ آیَتُکَ أَلَّا تُکَلِّمَ النَّاسَ ثَلَاثَ لَیَالٍ سَوِیًّا

پس از محراب بر قوم خویش درآمد و ایشان را آگاه گردانید که روز و شب به نیایش بپردازید
فَخَرَجَ عَلَى قَوْمِهِ مِنَ الْمِحْرَابِ فَأَوْحَى إِلَیْهِمْ أَن سَبِّحُوا بُکْرَةً وَعَشِیًّا

اى یحیى کتاب [خدا] را به جد و جهد بگیر و از کودکى به او نبوت دادیم
یَا یَحْیَى خُذِ الْکِتَابَ بِقُوَّةٍ وَآتَیْنَاهُ الْحُکْمَ صَبِیًّا

و [نیز] از جانب خود مهربانى و پاکى [به او دادیم] و تقواپیشه بود
وَحَنَانًا مِّن لَّدُنَّا وَزَکَاةً وَکَانَ تَقِیًّا

و با پدر و مادر خود نیک‏رفتار بود و زورگویى نافرمان نبود
وَبَرًّا بِوَالِدَیْهِ وَلَمْ یَکُن جَبَّارًا عَصِیًّا

و درود بر او روزى که زاده شد و روزى که مى‏میرد و روزى که زنده برانگیخته مى‏شود
وَسَلَامٌ عَلَیْهِ یَوْمَ وُلِدَ وَیَوْمَ یَمُوتُ وَیَوْمَ یُبْعَثُ حَیًّا

مامان اميرعلي

1389/4/29   12:09 ق.ظ

آقا محمد حسین و خانم آفتاب زیبا سلام ، ممنون که مرحمت فرمودید و به تاپیک من توجه نمودید . خانم آفتاب زیبا اگر امکان دارد لطف کنید آدرس و شماره تلفن مطب دکتر رو برام بنویسید .

مامان اميرعلي

1389/4/29   12:14 ق.ظ

آقا محمد حسین ما سه ماه پیش آزمایش ژنتیک دادیم و الحمد ا... مشکلی نداشتیم . و IVF در سال گذشته در بیمارستان لاله و توسط دکتر طاهری پناه انجام شد اما بدلیل اینکه آنها ما را به ارولوژیست معرفی نکردند و بدون توجه به ضعیف بودن اسپرم ، این عمل رو انجام دادند من و همشزم از آنها دلخوریم و بهمین دلیل تصمیم گرفتیم اول همسرم وضعیت اسپرمش رو تقویت کند(توسط داروهای دکتر پویان) و بعد توسط دکتر آل یاسین (کلینیک باروری امید) عمل زیفت انجام شود .

برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
آفتاب زيبا

1389/4/29   10:33 ق.ظ

سلام دوباره

آزی خانم دوست عزیز

دکتر محمدزاده تو مرکز ناباروری بیمارستان عرفان درشهرک غرب هم علاوه برمطبشون ویزیت می کنن.تلفن بیمارستان رو ازاطلاعات تهران میتونید بگیرید.ولی مطب اصلیشون درشرق تهران هست.نمیدونم درکدوم سمت تهران ساکن هستید.هرجا که راحت ترید تشریف ببرید.
77944144
نارمک -خ آیت-جنب داروخانه آیت-درمانگاه آیت-دکتر افسانه محمدزاده
منشی مطب هم خانم جعفری هستند.

من دکترطاهری پناه رو میشناسم .ایشون هم متخصص خیلی خوبی هستند.واحتمالا به خاطر اینکه تمام تخمک های خارج شده تقسیم نشدند به شما عرض کردند که اسپرم همسرتون دارای این تقص بوده که قلب جنین تشکیل نشده.
اینجاست که وجود یک جنین شناس متبحر در انتخاب اسپرم تزریقی میتونه دربالا بردن شانس بارداری مهم باشه.
درمیکرو جنین شناس یعنی کسی که عمل تزریق اسپرم رو انجام میده خیلی مهم هست.دکتر جدا(jada)فکر کنم درمرکز ابن سینا فعالیت می کنند ودرکارشون تبحردارند.ایشون جنین شناس هستند.

وقتی مثلا ده تخمک دارید وتزریق درهمه اون ده تا انجام میشه مثلا هشت تا به مرحله امبریو میرسند یعنی تقسیم سلولی دراونها اتفاق می افته.شاید شش تا به مرحله بلاستوسیست برسن یعنی بعد ازتقسیمات سلولی متوالی بالای صد تا سلول دارند وهمینطور تعداد جنین هایی که به مرحله شکاف غشا ولانه گزینی می رسند یقینا کمتر از شش تا خواهد بود.معمولا برای اینکه مرحله شکاف غشا رو تسهیل کنن غشای خود امبریو رو با لیزر نازک میکنند وبه این کار می گن "هچ کردن جنین" که دراکثر مراکز ناباروری انجام میشه ومیتونه شانس لانه گزینی جنین رو افزایش بده.حتما برای زیفت بخواهید که این کار برای جنین شما انجام بشه.

واما درمورد زیفت.یقینا تشخیص پزشک شما از نظر من خیلی بالاتر وارجح هست ولی من تجربه خودم رو درمورد زیفت به شما میگم.

همونطور که میدونید زیفت یعنی انتقال جنین معمولا یک روزه با یک سوزن خیلی باریک به لوله فالوپ .....وطبق صحبتهای پزشکانی که من باهاشون دراتباط بودم معمولا برای کسانی انجام میشه که چندین بار میکرو کرده باشند ولی ناموفق بوده باشد.چون انتقال جنین درزیفت برخلاف میکرو یا ای وی اف همراه با بیهوشی خواهد بود وچیزی شبیه به عمل لاپاراسکوپی هست یعنی برای اینکه پزشک بتونه مسیر رسیدن به لوله فالوپ رو دربدن ببینه کمی گاز به داخل شکم برای باز شدن دیدپزشک تزریق میشه وبعد از به هوش امدن تا حدودی عوارض لاپاراسکوپی مثل درد در قفسه سینه وشکم رو داره ولی بخیه روی شکم کوچیکه وشاید اصلا به چشم نیاد ولی درمیکرو وای وی اف انتقال جنین با کمترین عوارض وبدون بیهوشی انجام میشه.

معمولا اینکار رو برای این انجام میدن که حرکت جنین درلوله فالوپ به سمت رحم درداخل ترشحات لوله فالوپ باعث میشه که غشای لوله درتماس بااین ترشحات تغییراتی پیدا کنه وجنین راحت تر بتونه که غشای خودش رو بشکافه وبه رحم متصل بشه وهمین که ازنظر زمانی به بارداری طبیعی نزدیک تر هست ودیگه اینکه محیط داخل لوله فالوپ ثابت شده که تا حد خوبی دربهبود تقسیمات سلولی نقش مثبتی داره.

ولی این عمل یه عارضه داره که میشه گفت تا حدودی غیر قابل کنترل هست واون هم چسبندگی ودرنهایت مسدود شدن لوله فالوپ هست که درمن این اتفاق افتاد.به نظر من با توجه به امکان زیاد این عارضه وهمینطور عدم مشکل شما درلانه گزینی جنین(چون قبلا یه بار باردار شدید ظاهرا)وهمینطور عوارض بیهوشی برای انتقال جنین وافزایش هزینه درمانی نسبت به میکرو با صلاح دید پزشکتون بهتر هست که عمل میکرو رو انجام بدید.
من عمل زیفت رو با خود دکترافلاطونی که از بنیانگزاران این علم درایران هستند انجام دادم واحترام زیادی برایشون قایلم ولی متاسفانه عوارض این عمل گریبان من رو گرفت ومن یکی ازلوله های فالوپ رو به علت چسبندگی ازدست دادم.

آفتاب زيبا

1389/4/29   10:39 ق.ظ

ان شالله که تمام مراحل درمانی رو به خوبی طی میکنید وبه خواسته خودتون می رسید.

ودرانتها عرضی کوچیک.
اگر تجربیاتم رو دراختیار شما قرار میدم شنیدن کلمه "مرحمت" از طرف شما من رو خیلی شرمنده میکنه.این وظیفه من هست وبحث هیچ لطف ومرحمتی نیست.خواهش میکنم این کلمات رو برای من به کار نبرید.من اتفاقا خیلی خوشحال میشم که دراین حداقل چند دقیقه ای که درنت هستید بتونم اطلاعاتم رو دراختیار شما قرار بدم.

براتون دعا میکنم که به زودی نتیجه مثبت درمانتون رو ببینید.

مامان اميرعلي

1389/4/29   2:16 ب.ظ

ممنون خانم آفتاب زیبا که اطلاعاتتون رو در اختیار ما میگذارید. من از خدا وند منان عاقبت به خیری را برای شما آرزومندم.

مامان نيوشا (فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ)

1389/4/30   10:25 ق.ظ

سلام محمدحسین و آفتاب زیبا
ممنون میشم به من هم جواب بدهید

با سلام

اولین آز اسپرم همسرم
آخر دی ماه پارسال
volume= 3----------------------------> (2-5
color: milky-------------------> milky-white
viscosity: normal--------------> pousr in droplets
PH: 8 -------------------------------> 7.5 - 8.0
Liquifaction:30-----------------------> min 15-30
Sperm count/ml:15----------------> milion >20
TYPE OF MOTILITY

%progressive motility: 35
non progressive motility: 25%
immotile :40
W.B.C /h.p.f: 1-2 hpf------->occasional
------->occasional R.B.C h.p.f: -- hpf
abnormal forms: 45------------> less than 40%
giant head : 20
double tail : 10
longtail : 5
pin head: 10

آز دیروز :
volume= 3----------------------------> (2-5
color: milky-------------------> milky-white
viscosity: normal--------------> pousr in droplets
PH: 8 -------------------------------> 7.5 - 8.0
Liquifaction:30-----------------------> min 15-30
Sperm count/ml:17----------------> milion >20
TYPE OF MOTILITY

%progressive motility: 35
non progressive motility: 25%
immotile :40
W.B.C /h.p.f: 1-2 hpf------->occasional
------->occasional R.B.C h.p.f: -- hpf
abnormal forms: 55------------> less than 40%
giant head : 10
double tail : 10
longtail : 5
pin head: 20

فقط عجیب بود چرا آبنرمال آز دیروز بجای 45 تایپ شده 55%

و فقط 2 میلوین اضافه شده اسپرمهاش

همسر من واریکسول هم نداره

خیلی نگرانم
ما درست 1 سال شد که اقدام میکنیم

شما به ما چه پیشنهادی میدید ، متشکرم
منتظرتونم

پسرم آرتین عشق مامان و باباش اول فروردین بدنیا اومد
آفتاب زيبا

1389/4/30   1:35 ب.ظ

آزی خانم سلام

ممنون ازدعای خیرتون.

آفتاب زيبا

1389/4/30   1:43 ب.ظ

نیوشای عزیز

اول ازهمه نگرانی رو ازخودتون دور کنید.ظاهرا خودتون بااصطلاحات جواب آزمایش آشنایی دارید.من دیگه وارد جزییات نمیشم.همسر شما درمرز الیگواسپرمی هستند ولی به نظر من هنوز امکان باروری طبیعی وجودداره.
درمورد راه پیشنهادی که ترجیحا نظر پزشکتون مهم تر هست ولی به نظر من هنوز میتونید فرصت بدید واقدام دارویی نکنید.
نیوشای عزیز شما از سلامت باروری خودتون کاملا مطمئن هستید؟چه آزمایشات واقداماتی انجام دادید؟

آفتاب زيبا

1389/4/30   1:44 ب.ظ

برای اشتباه تایپی هم با خود آزمایشگاه تماس بگیرید.

1389/4/30   1:53 ب.ظ

سلام خانم آفتاب زیبا

از شما بی نهایت ممنونم

من آزمایشهای مربوط به پیش ازبارداری دادم همه چیز خوب بود
تو آزم تنها عیبی که بود من ویروس انگل گربه داشتم اما خانوم دکتر گفت منفی یک فاکتور منفی بود اون هم گفت مشکلی پیش نمیاد

در مورد تخمکگذاری هم شاید چند ما ه پشت سر هم رفتم سونو فولیکول بالغ داشتم و در زمانی هم که باید تخمک آزاد میشد فولیکول دیده نمیشد که دکتر سونو میگفتند روز قبل آزاد شده

من از کیت تخمکگذاری هم استفاده کردم و تو یک روز مشخص کیت مثبت میشد ....

من فقط قبل اقدامم د وسال پیش قبل اقدام به بارداری یک کیست تخمدان چپ داشتم بدون قرص تشکیل شده بود
4 سانت بود که الان از 2 سانت کمتره و هیچ مشکلی برام بوجود نیورده
قرص ال دی خوردم دو ماه اما از بین نرفت

پیش چندتا متخصص زنان برای کیستم رفتم گفتند مانع باردار نمیشه و احتمالا در طول باردار ی از بین میره
شده من در تخمدان سمت چپم که یک دونه کیست بوده فولیکول بالغ هم بوده

سیکلهای من منظم هست بین 30 تا 31 روزست

فقط عکس رنگی نرفتم

آیا لزومی دارد بروم ؟؟؟؟

همسرم داروهایی که مصرف کردن در طول این 4 یا 5 ماه
زینک پلاس و ویتامین ای و پنتوکسی فیلین دو ماه مصرف کردن
از اسفند ماه تا فروردین 8 تا آمپول hcg زدن هر 5 روز یکبار
از فروردین به بعد پنتوکسی فیلین و ویتامین ای خوردن

اما رینک پلاس یا روی فقط دو ماه خوردن

سونوی بیضه هم دادن سونوی رنگی نبود واریکسول نداشتند

در ضمن دی ماه پارسال که 5 یا 6 ماه از اقداممون میگذشت من یک دوره قرص کلومفین خوردم که همون ماه کیست شد البته روز 14 پریودی رفتم وسنو برای تشخیص انداهز فولکیول اما فولیکولی دیده نشد که در روز 19 پری تا 23 پری درد در تخمدان سمت راست داشتم که وقتی سونو رفتم کیست به اندازه 36 میلمیتر دیده شده بود
با پریود شدنم روز دوم سونو شدم کیست ازبین رفته بود و تخمدان سمت راستم پاک شد
و دیگه کولمفین نخوردم
همسرم همون ما آز داد مشخص شد ایشون اسپرمشون ضعیفه و درمان شروع

ممکنه خود من مشکلی داشته باشم و ندونم
آیا لازم عکس رنگی بندازم
دکتر خودم و دکتر همسرم گفتند لازم نیست
نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟

باز از شما بی نهایت ممنونم

1389/4/30   1:59 ب.ظ

اون ماهی که دکترم به من کلومفین داد آمپولی نداد که تخمک آزاد شه....

آفتاب زيبا

1389/4/30   2:00 ب.ظ

اول ازهمه سلام.من چند دقیقه پیش فراموش کردم.

نظر شخصی من این هست که عکس رنگی رو حتما باید بگیرید.شاید درلوله های فالوپ خدای ناکرده مشکلی وجودداشته باشد.
یه سوال دیگه پیش اومده...اگر تخمک گذاری درسونو دیده شده چرا از کلومیفن استفاده کردید؟که منجر به کیست شده.البته احتمال کیست ساز بودن تخمدان شما وجودداره واین بین خانمها تقریبا شایع هست ولی به نظر من فعلا باوجوداینکه هم کیت نشون داده که تخمک گذاری دارید وهم سونو وضعیت طبیعی بدن رو بدون دلیل به هم نزنید.

1389/4/30   2:02 ب.ظ

خانوم آفتاب زیبا همسرم آزمایش کامل هم انجام دادن ادرار و خون

تستسترون هورمونه مردونش هم خوب بود

آفتاب زيبا

1389/4/30   2:03 ب.ظ

تخمک بالغ که با هورمون FSHرشد میکنه بابالا رفتن هورمونLHخودبخودآزاد میشه.وشاید لزومی به استفاده از هاش سی جی نباشه تا زمان تخمک گذاری کنترل بشه.

آفتاب زيبا

1389/4/30   2:04 ب.ظ

FSH وLHچطور؟انجام دادن؟

به روز رسانی خودکار نوشته ها:
صفحه 1 از 7912345678910>>|

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.4453125 seconds