2733
2734
چند تا دستور میزارم امتحان کنید
آرد نخودچی یک پیمانه سر خالی پلوپز
آرد سفید ۳/۱ پیمانه پلوپز
روغن ۲/۱ پیمانه پلوپز(من از روغن مایع استفاده کردم)
پودر قند ۲/۱ پیمانه پلوپز
وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری
خلال پسته برای تزئین
طرز تهیه:
آرد نخود چی و آرد سفید رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و کنار بذارید
روغن + پودر قند +ئ وانیل رو با هم زن بزنید تا یکدست بشه
بعد آرد ها رو کم کم اضافه کنید و با دست ورز بدید اولش خمیرتون سفته و خورد میشه ورز که بدید خوب یکدست و نرم میشه بعد به مدت ۲ ساعت توی کیسه در یخچال بذاریدش
فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید
خمیر رو روی نایلون به ضخامت ۱ سانت باز کنید و قالب بزنید و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید(احتیاج به چرب کردن نداره)بچینید و روی هر کدوم یه خلال پسته بذارید و به مدت ۲۵ دققیه توی فر بذارید بعد از فر دربیارید بذارید خنک بشه و از کاغذ جدا کنید
منآخرای خمیرم رو که نمیشد قالب زد با دست مثل کوفته ریزه قل قلی کردم بعد روش خلال گذاشتم بامزه شده بود.
این هم یه دستور دیگه
من شیرینی نخودچی رو هر سال درست میکنم با این دستور که خوب میشه.
آرد نخودچی ۵۰۰ گرم.
پودر شکر ۲۵۰ گرم.
روغن جامد ۲۵۰ گرم.
آرد سفید ۳ ق س.
پودر هل ۱ ق چ.
اسانس هل ۳ قطره.
پودر شکر و روغن جامد و پودر هل واسانس هل را با همزن می زنیم تا صاف و یکدست شود.
آرد نخودچی را اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا به شکل گلوله های ریز در آید.(بهتر است ۳ ق س از آرد نخودچی را برداشته و به جای آن آرد سفید اضافه کنیم که باعث می شود شیرینی راحت قالب بخورد و از هم نپاشد)
خمیر را با دست فشار میدهیم و به مدت ۱ الی ۱۲ ساعت می گذاریم بماند.
خمیر را از چرخ گوشت رد میکنیم.
خمیر را روی نایلون با وردنه به قطر ۱ سانت صاف میکنیم و قالب میزنیم .
روی آنرا با پودر پسته تزیین می کنیم.
توی سینی را کاغذ روغنی می اندازیم و شیرینیها را در آن میچینیم.
مدت زمان پخت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در درجه خرارت ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه سانتیگراد.
باید بگذاریم شیرینی کاملا خنک شود بعد از سینی فر برداریم.
هنوز برا عید درست نکردم .هر موقع درست کردم عکس میزارم.
آرد و پ.در شکر حتما باید الک بشن.
مواد لازم:
آرد سفید گندم 100 گرم
تخم‌مرغ 6 عدد
پودر نشاسته 100 گرم
گلاب 4 تا 5 قاشق سوپ‌خوری
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
خاک قند مقداری

طرز تهیه نان پنجره ای :
1. ابتدا کاسه بلوری‌ای آماده کرده و پودر نشاسته را داخل آن بریزید، سپس کم‌کم گلاب را به نشاسته اضافه کنید تا گلوله گلوله نشود.
2. پس از اینکه نشاسته به صورت خمیر درآمد، تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و به آن بیفزایید و با قاشق، خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
3. آخرین ماده مورد نیاز این شیرینی آرد است؛ ابتدا آن را خوب الک کرده، سپس به مواد افزوده و هم بزنید. به این ترتیب مایه شیرینی آماده می‌شود.
4. با توجه به اینکه برای پخت این شیرینی نیاز به روغن زیادی است، کاسه فلزی گودی در اندازه متوسط آماده کرده و از روغن پر کنید، سپس روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.
5. پس از اینکه روغن داغ شد، قالب مخصوص شیرینی‌پزی را داخل روغن داغ قرار دهید تا آن هم داغ شود. بعد دسته قالب را گرفته و آن را در مایه به اندازه‌ای فرو کنید که مایه تنها تا یک میلی‌متر مانده به لبه قالب را دربر بگیرد؛ پس از آن، بلافاصله قالب را داخل روغن داغ روی شعله ملایم قرار دهید و به محض اینکه شیرینی خودش را گرفت، قالب را کمی تکان دهید تا به‌راحتی جدا شده و در روغن سرخ شود. بقیه مایه را نیز با قالب‌های مختلف برداشته و سرخ کنید.
6. پس از اینکه شیرینی‌ها آماده شد، آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و خاک قند را روی آن بپاشید.

نکته: بعضی‌ها به جای آنکه خاک قند را به تنهایی روی شیرینی بپاشند، آن را با مقداری مغز پسته آسیاب شده و هل کوبیده مخلوط کرده و روی نان پنجره‌ای می‌ریزند.


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731
تارت نارگیل
مواد لازم:

شکر
۲۵۰ گرم
پودر نارگیل پُرچرب
۱۲۵ گرم
روغن مایع
۷۵ گرم
سفیده تخم مرغ
۳ عدد بزرگ
آب لیموترش
یک دوم قاشق چایخوری
وانیل
یک هشتم قاشق چایخوری


طرز تهیه:

ابتدا شکر، پودر نارگیل، نیمی از سفیده تخم مرغ، نیمی از روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را دو بار از چرخ گوشت رد کنید. در صورت در دسترس نداشتن چرخ گوشت، می توانید از غذاساز کمک بگیرید و خوب مواد را مخلوط کنید.
سپس مایه به دست آمده را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت، مرتب هم بزنید تا کمی گرم شود. در این مدت، مواد را با قاشق چوبی هم بزنید. در این مرحله آب لیموترش را همراه بقیه سفیده تخم مرغ و باقیمانده روغن مایع با هم مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه بیفزایید و سریع هم بزنید. مواد را تا زمانی روی حرارت نگه دارید که کاملاً داغ شود اما، مواظب باشید قُل نزند. به محض اینکه مواد داغ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را به کاسه ای دیگر منتقل کنید و اجازه دهید در دمای آشپزخانه کاملاً مواد سرد شود.
کف یک سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و پس از اینکه مواد خنک شد، آن را در قیف ریخته و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید.
بعد سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ گرم کرده اید یک ربع قرار دهید. زمانی که روی شیرینی تَرَک های ریز خورد و کمی طلایی شد، بهترین موقع برای بیرون آوردن شیرینی از فر است. در صورت تمایل، می توانید روی هر شیرینی کمی پودر پسته بپاشید و دوباره داخل فر قرار دهید.
توجه داشته باشید برای اینکه شیرینی بهتری به دست آورید، باید اندازه ها دقیق باشد؛ داغ زدن مناسب باشد یعنی گرمای مواد به حدی باشد که وقتی انگشت را داخل مواد می زنید دست شما احساس داغی زیادی بکند؛ به هیچ وجه مواد را بعد از داغ شدن در یخچال قرار ندهید و اجازه دهید در دمای محیط، سرد شود. در یخچال گذاشتن مواد، سبب خراب شدن شیرینی می شود؛ در صورتی که مواد بعد از سرد شدن خیلی سفت بود می توانید نصف یک عدد سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و اگر مواد شُل بود یک قاشق سوپخوری آرد برنج بیفزایید؛ حتماً قبل از اینکه همه مواد را در سینی بریزید، یک عدد شیرینی را در فر امتحان کنید و در صورتی که در پخت مشکلی نداشت، بقیه را در سینی بریزید.
خمیر تارت

این یک خمیر پایهٔ برای تارتهاست و در اکثر تارتها و شیرینیهای خشک استفاده میشه . در اصطلاح شیرینی‌ پزی حرفه‌ای به این خمیر "خمیر ۱-۲-۳" می‌گن . به دلیل اینکه پایهٔ این خمیر فقط دارای ۳ ماده‌ اصلی‌ است.

۱-شکر- ۱ برابر ۱۰۰گرم

۲-کره- ۲ برابر شکر ۲۰۰گرم


۳-آرد- ۳ برابر شکر ۳۰۰گرم



مقدار استفادهٔ این مواد هم به ترتیب هست و اگر این پایه را به یاد داشته باشید هیچوقت احتیاج به داشتن دستور برای این خمیر ندارید.

بعضی‌ شفها دوست دارند خمیر ترد تری داشته باشند و زردهٔ تخم مرغ و خامه یا شیر به مقدار بسیار کم اضافه میکنند(اضافه کردن خامه باعث میشه که خمیر حالت خودش را بهتر حفظ کنه ).

تارت مزه دار:

بعضیها دوست دارند که نان تارتشون مزه دارتر باشه و آرد بادام یا فندق اضافه میکنند.

در این مورد/////

۵۰گرم آرد بادام و ۲۵۰گرم آرد استفاده میشه. چرا؟

چون همونطور که از اسمش معلومه ، داریم همچنان از آرد بادام (ماده‌ خشک) استفاده می‌کنید پس باید درصدها رو رعایت کنید تا دستورتون به هم نخوره و گرنه خمیر خشکی حاصل میشه. این موضوع در مورد خمیر تارتهای شکلاتی هم صادق است. هر مقدار پودر کاکائو اضافه شود باید از مقدار آرد اصلی‌ کم شود.

به دلیل داشتن درصد زیاده کره(نسبت به آرد)، برای تهیه این نوع خمیرها از روش "کرم کردن" استفاده میشود. این روش در بیشتر کیک‌ها و شیرینیهای خشک استفاده میشود به این ترتیب که کره و شکر با هم زده میشوند تا نرم و لطیف بشود.سپس زرده در آخر آردها وارد میشوند.

نکاتی مهم برای صحیح درست کردن خمیر و نون تارت

1-کره در دمای محیط یا ۱۰ ثانیه در میکرویو

2-خمیر باید حداقل برای ۲ ساعت در یخچال استراحت کند

3-آرد مناسب تهیه کنید.

4-سرعت عمل در هنگام پهن کردن خمیر در قالب و فرم دادن. به دلیل کره فراوان این خمیر زود نرم میشود.
2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

بوتاکس

کیمیاثابت | 1 دقیقه پیش
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز