صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   شنبه، 4 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

شربت تریس اوریکس

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

مامان آرتين

1389/4/20   3:22 ب.ظ

سلام-کسی این شربت رو استفاده کرده؟؟؟؟؟؟؟؟

sogand

1389/4/20   4:02 ب.ظ

sharbate chi hast?

مرجان

1389/4/20   4:18 ب.ظ

مامان آرتین من به عنوان شربت اشتها آور برای بچه هایم استفاده کردم
در مورد پسر هشت ساله ام خیلی خوب عمل کرد هم اشتها آور بود و هم تا حدودی خواب آور
و در مورد دختر دوساله ام اثر چندانی نداشت
سرشار از ویتامین های گروه بی می باشد که برای اعصاب خوب است .

تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
مامان تيدآ (دختر: درسا)

1389/4/23   12:26 ب.ظ

نمیدونم این شربت رو از چندسالگی میشه داد فقط میدونم خیلی مقوی و اثر خواب آور داره شدید - بهتره عصرها مصرف بشه -------------- میشه بگین از چه سنی میشه استفاده کرد ؟ من چندسال پیش خودم مصرف کردم به علت خوب آور بودنش بیخیال شدم

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.59375 seconds